ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat August 13, 2016 Postat August 13, 2016 Inca nu mi-ai dezvaluit unde servesti masa nababuleTe lasi purtat de vant, de vreo clona nereusita si de iluzia ca as avea ceva pretenții de la tine. 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2016 Asta e din ciclul „Poze din cămara mea”, nu-i așa?Aștept cu interes să ne arăți ce alte bunătăți mai ai tu prin cămară. da 3
nobel Reputație: 5961 Postat August 13, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat August 13, 2016 Te lasi purtat de vant, de vreo clona nereusita si de iluzia ca as avea ceva pretenții de la tine.N am cum sa am iluzii cata vreme pretentiile mele legate de persoana ta sunt non existente.Doar te observ cu ochii unui savant ce urmareste sub microscop o gaza. Ps>inca tot nu mi-ai raspuns flacau 3
rinan Reputație: 11 Postat August 13, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat August 13, 2016 Rinane,ce vrei tu de fapt? Nu știi? Dacă chiar nu știiDoar în versuri am să-ți spunLa momentul oportun.Dar pe la Brașov cînd vii?
rinan Reputație: 11 Postat August 13, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat August 13, 2016 Dar de ce nu faci tu un concurs, să belești pula la urs? Eu cred că tu regresezi introspectiv de mult timp, fără să te mai trimită cineva.Iată, ai ajuns deja la grădiniță... încă puțin și maică-ta se pricopsește iar cu tine.Partea bună e că în maximum nouă luni te resorbi și de acolo și scăpăm de tine, definitiv.Partea rea e că pînă atunci o să-ți pută scutecele de... pînă și javrele o să te ocolească.
picon Reputație: 1047 Postat August 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 13, 2016 Eu cred că tu regresezi introspectiv de mult timp, fără să te mai trimită cineva.Iată, ai ajuns deja la grădiniță... încă puțin și maică-ta se pricopsește iar cu tine.Partea bună e că în maximum nouă luni te resorbi și de acolo și scăpăm de tine, definitiv.Partea rea e că pînă atunci o să-ți pută scutecele de... pînă și javrele o să te ocolească. O postare de înaltă ținută intelectuală! Nesimțitule! 8 2
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat August 13, 2016 Postat August 13, 2016 Da-i Doamne mintea de pe urma.
picon Reputație: 1047 Postat August 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 13, 2016 Da-mi Doamne mintea de pe urma.
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat August 13, 2016 Postat August 13, 2016 Deja nu mai stie ce sa zica.Modifica postari, injura. Bre...Ai vazut si tu ca au luat gagicile aur la spada si ce ti-ai zis, hai sa ma dau smardoi?Zi, pe bune, cati ani ai?
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat August 13, 2016 Postat August 13, 2016 Te duc la 20000 de postari si apoi te las sa te deshidratezi in tihna. Nu te impacienta.Supliciul iti este aproape de final.
traminer Reputație: 1806 Postat August 14, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat August 14, 2016 Așa da, alea există.Bag samă că ai o aplecare înnăscută spre omoloagele filoxerei.Sîngele apă nu se face. Aia-i lumea ta.Ixodila vorbeşte de sânge, e normal. Chiar banal. Asta până se umple sacul şi face poc. Eliberare uşoară să ai! N-o să simți nimic, îți promit Acela să fie premiul tău.
rinan Reputație: 11 Postat August 15, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat August 15, 2016 Ixodila vorbeşte de sânge, e normal. Chiar banal. Asta până se umple sacul şi face poc.Eliberare uşoară să ai! N-o să simți nimic, îți promit Acela să fie premiul tău. Dacă promiți tu... așa o fi, că prea zici cu foc. PSPostările tale au un aer bătrînesc... ești un picon în devenire.
rinan Reputație: 11 Postat August 15, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat August 15, 2016 Pentru mine topicul acesta și-a îndeplinit menirea. Faceți ce vreți cu el. Scopul lui a fost să pun în evidență comportamentul javrelor. Te asurzesc cu clevetirile lor, dar cînd le ceri să și dovedească, fiecare face pe niznaiul. Sau pe mortu'n'păpușoi, cum face copilulurozkendra, avortonul care a lansat calomnia că aș avea clone.
picon Reputație: 1047 Postat August 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 15, 2016 Pentru mine topicul acesta și-a îndeplinit menirea. Faceți ce vreți cu el. Scopul lui a fost să pun în evidență comportamentul javrelor.Te asurzesc cu clevetirile lor, dar cînd le ceri să și dovedească, fiecare face pe niznaiul.Sau pe mortu'n'păpușoi, cum face copilulurozkendra, avortonul care a lansat calomnia că aș avea clone. Bine! Bagă-ți-l în cur! De topic, zic...
violator Reputație: 67 Postat August 15, 2016 Oras:DM Oras:DM Postat August 15, 2016 Pentru mine topicul acesta și-a îndeplinit menirea. Faceți ce vreți cu el. Scopul lui a fost să pun în evidență comportamentul javrelor.Te asurzesc cu clevetirile lor, dar cînd le ceri să și dovedească, fiecare face pe niznaiul.Sau pe mortu'n'păpușoi, cum face copilulurozkendra, avortonul care a lansat calomnia că aș avea clone. ai juisat intelectual?
enervantul Reputație: 150 Postat August 15, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat August 15, 2016 Bine! Bagă-ți-l în cur! De topic, zic... Buna ziua, domnule Picon.Cum comentati nominalizarea Dvs la acest sondaj si locul doi pe care il ocupati momentan?http://nimfomane.com/forum/topic/74115-cel-mai-scarbos-user-varianta-pe-bune-si-finala/ Va Multumesc!
thecat Reputație: 10279 Postat August 15, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat August 15, 2016 Pentru mine topicul acesta și-a îndeplinit menirea. Faceți ce vreți cu el. Scopul lui a fost să pun în evidență comportamentul javrelor.Te asurzesc cu clevetirile lor, dar cînd le ceri să și dovedească, fiecare face pe niznaiul.Sau pe mortu'n'păpușoi, cum face copilulurozkendra, avortonul care a lansat calomnia că aș avea clone. Ce mârşăvie! Strigător la cer, ce oameni cu suflet de hienă se nasc pe pământul ăsta! Eu zic să-i dai în judecată. Chiar dacă-i puţin probabil să-ţi poţi recupera, vreodată, prejudiciul, măcar să primeşti ceva compensaţie sub formă de daune morale. Nici nu vreau să-mi închipui prin ce treci! Cum vei putea să mai ieşi vreodată în public, când diavolii cu chip de om te-au acuzat că ai avea clone pe forumul Nimfomane? Oribil... Chiar dacă nu merge cu tribunalul, te rog să nu te dai bătut, să nu-ţi laşi înfrântă tenacitatea ta de fier! Mergi mai departe, adresează-te presei, televiziunilor! In extremis, dacă nimic nu dă rezultate, ia-ţi dreptatea în propriile mâini: ia legătura cu Pisicuts - sunt convins că pentru o cantitate adecvată de sarmale sau porţii de ceafă puteţi ajunge la o înţelegere - şi apoi, înarmat cu lista IP-urilor de pe care-au postat nemernicii... la vânătoare! Death or glory!!! Odată şi odată, trebuie să se obişnuiască toţi cu ideea: cu Rinan cel Groaznic nu-ţi merge aşa, cu una cu două! 5
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 15, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 15, 2016 Ce mârşăvie! Strigător la cer, ce oameni cu suflet de hienă se nasc pe pământul ăsta! Eu zic să-i dai în judecată. Chiar dacă-i puţin probabil să-ţi poţi recupera, vreodată, prejudiciul, măcar să primeşti ceva compensaţie sub formă de daune morale. Nici nu vreau să-mi închipui prin ce treci! Cum vei putea să mai ieşi vreodată în public, când diavolii cu chip de om te-au acuzat că ai avea clone pe forumul Nimfomane? Oribil... Chiar dacă nu merge cu tribunalul, te rog să nu te dai bătut, să nu-ţi laşi înfrântă tenacitatea ta de fier! Mergi mai departe, adresează-te presei, televiziunilor! In extremis, dacă nimic nu dă rezultate, ia-ţi dreptatea în propriile mâini: ia legătura cu Pisicuts - sunt convins că pentru o cantitate adecvată de sarmale sau porţii de ceafă puteţi ajunge la o înţelegere - şi apoi, înarmat cu lista IP-urilor de pe care-au postat nemernicii... la vânătoare! Death or glory!!! Odată şi odată, trebuie să se obişnuiască toţi cu ideea: cu Rinan cel Groaznic nu-ţi merge aşa, cu una cu două! Să vin OTV-ul pă forum 2 14
enervantul Reputație: 150 Postat August 15, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat August 15, 2016 Ce mârşăvie! Strigător la cer, ce oameni cu suflet de hienă se nasc pe pământul ăsta! Eu zic să-i dai în judecată. Chiar dacă-i puţin probabil să-ţi poţi recupera, vreodată, prejudiciul, măcar să primeşti ceva compensaţie sub formă de daune morale. Nici nu vreau să-mi închipui prin ce treci! Cum vei putea să mai ieşi vreodată în public, când diavolii cu chip de om te-au acuzat că ai avea clone pe forumul Nimfomane? Oribil... Chiar dacă nu merge cu tribunalul, te rog să nu te dai bătut, să nu-ţi laşi înfrântă tenacitatea ta de fier! Mergi mai departe, adresează-te presei, televiziunilor! In extremis, dacă nimic nu dă rezultate, ia-ţi dreptatea în propriile mâini: ia legătura cu Pisicuts - sunt convins că pentru o cantitate adecvată de sarmale sau porţii de ceafă puteţi ajunge la o înţelegere - şi apoi, înarmat cu lista IP-urilor de pe care-au postat nemernicii... la vânătoare! Death or glory!!! Odată şi odată, trebuie să se obişnuiască toţi cu ideea: cu Rinan cel Groaznic nu-ţi merge aşa, cu una cu două! Buna ziua, thecat!Scuze pentru deranj, voiam sa-ti pun aceeasi intrebare pe care i-am adresat-o lui Picon: cum comentezi nominalizarea ta la titulul de "Cel mai scarbos user"?Multumesc!
thecat Reputație: 10279 Postat August 15, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat August 15, 2016 Buna ziua, thecat!Scuze pentru deranj, voiam sa-ti pun aceeasi intrebare pe care i-am adresat-o lui Picon: cum comentezi nominalizarea ta la titulul de "Cel mai scarbos user"?Multumesc! Salutare! Chiar nu-i niciun deranj, sincer Cum sa comentez? Noi sa fim sanatosi (si cei dragi noua), asta e important. Avem destule pe cap in viata reala; coincidenta sau nu, zilele trecute tocma' am trait un mic eveniment care mi-a adus aminte cat ni-s noi de fragili dpdv fizic, asa... In rest, aici pe forum, din partea mea, daca asta vrea majoritatea... sa fie activitate, sa fie show, sa curga postarile, sa cante Tiesto despre trafic sau Tarzan de la Strehaia despre dusmani (desi nu-s fan al genului)... eu n-o sa stau in calea distractiei nimanui, ba chiar o sa-ncerc sa particip, in limita timpului si-a bunului simt Sanatate multa! 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 15, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 15, 2016 Salutare! Chiar nu-i niciun deranj, sincer Cum sa comentez? Noi sa fim sanatosi (si cei dragi noua), asta e important. Avem destule pe cap in viata reala; coincidenta sau nu, zilele trecute tocma' am trait un mic eveniment care mi-a adus aminte cat ni-s noi de fragili dpdv fizic, asa... In rest, aici pe forum, din partea mea, daca asta vrea majoritatea... sa fie activitate, sa fie show, sa curga postarile, sa cante Tiesto despre trafic sau Tarzan de la Strehaia despre dusmani (desi nu-s fan al genului)... eu n-o sa stau in calea distractiei nimanui, ba chiar o sa-ncerc sa particip, in limita timpului si-a bunului simt Sanatate multa! Tarzan dă la Buzescu, ăla-i forță 2 14
traminer Reputație: 1806 Postat August 15, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat August 15, 2016 Dacă promiți tu... așa o fi, că prea zici cu foc. PSPostările tale au un aer bătrînesc... ești un picon în devenire.Meh... P.S.: Începi să dai de greu la job. Vorbeşte lumea că una din fetele tale are probleme. Iar tu ziceai că n-a fost deloc "candidă" când ai fost pe la ea; cumva o fi fost ea, că altfel n-ar fi ieşit poveşti. Peste cealaltă timpul trece şi nu trece lin, ştii asta. O să ajungi sa-mparți pliante prin gară, în ritmul ăsta. Băbălăule
remus jack Reputație: 1443 Postat August 15, 2016 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat August 15, 2016 Să vin OTV-ul pă forum Ceai(de tei) ma omule ?Ti s a facut dor de domnu' Dan Senzationescu ?
rinan Reputație: 11 Postat August 15, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat August 15, 2016 Meh... P.S.: Începi să dai de greu la job. Vorbeşte lumea că una din fetele tale are probleme. Iar tu ziceai că n-a fost deloc "candidă" când ai fost pe la ea; cumva o fi fost ea, că altfel n-ar fi ieşit poveşti. Peste cealaltă timpul trece şi nu trece lin, ştii asta. O să ajungi sa-mparți pliante prin gară, în ritmul ăsta. Băbălăule Așa-mi trebuie! dacă te bag în seamă.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum