Sari la conținut

Concurs

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Asta e din ciclul „Poze din cămara mea”, nu-i așa?

Aștept cu interes să ne arăți ce alte bunătăți mai ai tu prin cămară.

da

• Like 3
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Te lasi purtat de vant, de vreo clona nereusita si de iluzia ca as avea ceva pretenții de la tine.

N am cum sa am iluzii cata vreme pretentiile mele legate de persoana ta sunt non existente.Doar te observ cu ochii unui savant ce urmareste sub microscop o gaza. :)

Ps>inca tot nu mi-ai raspuns flacau :)

• Like 3
  • Oras:Brasov
Postat

Rinane,ce vrei tu de fapt? =))

Nu știi? Dacă chiar nu știi

Doar în versuri am să-ți spun

La momentul oportun.

Dar pe la Brașov cînd vii?

Postat

Dar de ce nu faci tu un concurs, să belești pula la urs?  :laugh2

Eu cred că tu regresezi introspectiv de mult timp, fără să te mai trimită cineva.

Iată, ai ajuns deja la grădiniță... încă puțin și maică-ta se pricopsește iar cu tine.

Partea bună e că în maximum nouă luni te resorbi și de acolo și scăpăm de tine, definitiv.

Partea rea e că pînă atunci o să-ți pută scutecele de... pînă și javrele o să te ocolească.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Eu cred că tu regresezi introspectiv de mult timp, fără să te mai trimită cineva.

Iată, ai ajuns deja la grădiniță... încă puțin și maică-ta se pricopsește iar cu tine.

Partea bună e că în maximum nouă luni te resorbi și de acolo și scăpăm de tine, definitiv.

Partea rea e că pînă atunci o să-ți pută scutecele de... pînă și javrele o să te ocolească.

O postare de înaltă ținută intelectuală! Nesimțitule!

• Like 8
  • Minus 2
Postat

Da-

mi Doamne mintea de pe urma.

• Oras:Jamaica
Postat

Așa da, alea există.

Bag samă că ai o aplecare înnăscută spre omoloagele filoxerei.

Sîngele apă nu se face. Aia-i lumea ta.

Ixodila vorbeşte de sânge, e normal. Chiar banal. Asta până se umple sacul şi face poc.

Eliberare uşoară să ai! N-o să simți nimic, îți promit :)

Acela să fie premiul tău.

Postat

Ixodila vorbeşte de sânge, e normal. Chiar banal. Asta până se umple sacul şi face poc.

Eliberare uşoară să ai! N-o să simți nimic, îți promit :)

Acela să fie premiul tău.

Dacă promiți tu... așa o fi, că prea zici cu foc.

PS

Postările tale au un aer bătrînesc... ești un picon în devenire.

Postat

Pentru mine topicul acesta și-a îndeplinit menirea. Faceți ce vreți cu el.

Scopul lui a fost să pun în evidență comportamentul javrelor.

Te asurzesc cu clevetirile lor, dar cînd le ceri să și dovedească, fiecare face pe niznaiul.

Sau pe mortu'n'păpușoi, cum face copilulurozkendra, avortonul care a lansat calomnia că aș avea clone.

Postat

Te asurzesc cu clevetirile lor, dar cînd le ceri să și dovedească, fiecare face pe niznaiul.

Sau pe mortu'n'păpușoi, cum face copilulurozkendra, avortonul care a lansat calomnia că aș avea clone.

Bine! Bagă-ți-l în cur! De topic, zic... :laugh2

• Oras:DM
  • Oras:DM
Postat

ai juisat intelectual?

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Ce mârşăvie! Strigător la cer, ce oameni cu suflet de hienă se nasc pe pământul ăsta!

Eu zic să-i dai în judecată. Chiar dacă-i puţin probabil să-ţi poţi recupera, vreodată, prejudiciul, măcar să primeşti ceva compensaţie sub formă de daune morale. Nici nu vreau să-mi închipui prin ce treci! Cum vei putea să mai ieşi vreodată în public, când diavolii cu chip de om te-au acuzat că ai avea clone pe forumul Nimfomane? Oribil...

Chiar dacă nu merge cu tribunalul, te rog să nu te dai bătut, să nu-ţi laşi înfrântă tenacitatea ta de fier! Mergi mai departe, adresează-te presei, televiziunilor! In extremis, dacă nimic nu dă rezultate, ia-ţi dreptatea în propriile mâini: ia legătura cu Pisicuts - sunt convins că pentru o cantitate adecvată de sarmale sau porţii de ceafă puteţi ajunge la o înţelegere - şi apoi, înarmat cu lista IP-urilor de pe care-au postat nemernicii... la vânătoare! Death or glory!!! Odată şi odată, trebuie să se obişnuiască toţi cu ideea: cu Rinan cel Groaznic nu-ţi merge aşa, cu una cu două!

• Like 5
  • Oras:pretutindeni
Postat

Ce mârşăvie! Strigător la cer, ce oameni cu suflet de hienă se nasc pe pământul ăsta!

Eu zic să-i dai în judecată. Chiar dacă-i puţin probabil să-ţi poţi recupera, vreodată, prejudiciul, măcar să primeşti ceva compensaţie sub formă de daune morale. Nici nu vreau să-mi închipui prin ce treci! Cum vei putea să mai ieşi vreodată în public, când diavolii cu chip de om te-au acuzat că ai avea clone pe forumul Nimfomane? Oribil...

Chiar dacă nu merge cu tribunalul, te rog să nu te dai bătut, să nu-ţi laşi înfrântă tenacitatea ta de fier! Mergi mai departe, adresează-te presei, televiziunilor! In extremis, dacă nimic nu dă rezultate, ia-ţi dreptatea în propriile mâini: ia legătura cu Pisicuts - sunt convins că pentru o cantitate adecvată de sarmale sau porţii de ceafă puteţi ajunge la o înţelegere - şi apoi, înarmat cu lista IP-urilor de pe care-au postat nemernicii... la vânătoare! Death or glory!!! Odată şi odată, trebuie să se obişnuiască toţi cu ideea: cu Rinan cel Groaznic nu-ţi merge aşa, cu una cu două!

Să vin OTV-ul pă forum :)

• Like 2
  • Minus 14
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Buna ziua, thecat!

Scuze pentru deranj, voiam sa-ti pun aceeasi intrebare pe care i-am adresat-o lui Picon: cum comentezi nominalizarea ta la titulul de "Cel mai scarbos user"?

Multumesc!

Postat

Buna ziua, thecat!

Scuze pentru deranj, voiam sa-ti pun aceeasi intrebare pe care i-am adresat-o lui Picon: cum comentezi nominalizarea ta la titulul de "Cel mai scarbos user"?

Multumesc!

Salutare! Chiar nu-i niciun deranj, sincer :)

Cum sa comentez? Noi sa fim sanatosi (si cei dragi noua), asta e important. Avem destule pe cap in viata reala; coincidenta sau nu, zilele trecute tocma' am trait un mic eveniment care mi-a adus aminte cat ni-s noi de fragili dpdv fizic, asa...

In rest, aici pe forum, din partea mea, daca asta vrea majoritatea... sa fie activitate, sa fie show, sa curga postarile, sa cante Tiesto despre trafic sau Tarzan de la Strehaia despre dusmani (desi nu-s fan al genului)... eu n-o sa stau in calea distractiei nimanui, ba chiar o sa-ncerc sa particip, in limita timpului si-a bunului simt ;)

Sanatate multa!

• Like 3
Postat

Salutare! Chiar nu-i niciun deranj, sincer :)

Cum sa comentez? Noi sa fim sanatosi (si cei dragi noua), asta e important. Avem destule pe cap in viata reala; coincidenta sau nu, zilele trecute tocma' am trait un mic eveniment care mi-a adus aminte cat ni-s noi de fragili dpdv fizic, asa...

In rest, aici pe forum, din partea mea, daca asta vrea majoritatea... sa fie activitate, sa fie show, sa curga postarile, sa cante Tiesto despre trafic sau Tarzan de la Strehaia despre dusmani (desi nu-s fan al genului)... eu n-o sa stau in calea distractiei nimanui, ba chiar o sa-ncerc sa particip, in limita timpului si-a bunului simt ;)

Sanatate multa!

Tarzan dă la Buzescu, ăla-i forță :)

• Like 2
  • Minus 14
Postat

Dacă promiți tu... așa o fi, că prea zici cu foc.

PS

Postările tale au un aer bătrînesc... ești un picon în devenire.

Meh...

P.S.: Începi să dai de greu la job. Vorbeşte lumea că una din fetele tale are probleme. Iar tu ziceai că n-a fost deloc "candidă" când ai fost pe la ea; cumva o fi fost ea, că altfel n-ar fi ieşit poveşti.

Peste cealaltă timpul trece şi nu trece lin, ştii asta.

O să ajungi sa-mparți pliante prin gară, în ritmul ăsta.

Băbălăule :)

• Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

Să vin OTV-ul pă forum :)

Ceai(de tei) ma omule ?

Ti s a facut dor de domnu' Dan Senzationescu ? =))

Postat

Meh...

P.S.: Începi să dai de greu la job. Vorbeşte lumea că una din fetele tale are probleme. Iar tu ziceai că n-a fost deloc "candidă" când ai fost pe la ea; cumva o fi fost ea, că altfel n-ar fi ieşit poveşti.

Peste cealaltă timpul trece şi nu trece lin, ştii asta.

O să ajungi sa-mparți pliante prin gară, în ritmul ăsta.

Băbălăule :)

Așa-mi trebuie! dacă te bag în seamă.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.