phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2016 Salut, Am observat ca starnit un val de antipatie prin exprimarea opiniei in legatura cu anumite comportamente cand e vorba de mersul la prostituate.Ca sa nu dam polutii pe topice aiurea si sa planga bajetii ca nu mai au unde sa scrie cum dau limbi in pizda la curve, va invit sa va afisati frustrarile aici. Sunt invitati userii care au fost colegi de grupa mare cu Lis, cei dupa ale caror posturi e nevoie sa consumi lamaie #libidinosii, cei care sunt boss-ii la bani #blindatzyy #jupanyy #gutzanyy, cei ce au pamant sub unghii si frecventeaza curve ca au neveste mezelarese pentru care ultimul proiect de renovare al imobilului a constat in modificarea latimii usilor, solzoshyy, precum si guvizii care au interactionat cu pizda in format jpeg. Bebeluselor, dans ! 1 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 4, 2016 care e predicatul din prima fraza?
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 4, 2016 care e predicatul din prima fraza?Lasă-l, are două facultăți!Dar, cum spune neamțul : "Alles gutte Dinge, sind drei"! 9 2
andrew gigolo Reputație: -673 Postat Septembrie 4, 2016 Postat Septembrie 4, 2016 Salut, Am observat ca starnit un val de antipatie prin exprimarea opiniei in legatura cu anumite comportamente cand e vorba de mersul la prostituate.Ca sa nu dam polutii pe topice aiurea si sa planga bajetii ca nu mai au unde sa scrie cum dau limbi in pizda la curve, va invit sa va afisati frustrarile aici. Sunt invitati userii care au fost colegi de grupa mare cu Lis, cei dupa ale caror posturi e nevoie sa consumi lamaie #libidinosii, cei care sunt boss-ii la bani #blindatzyy #jupanyy #gutzanyy, cei ce au pamant sub unghii si frecventeaza curve ca au neveste mezelarese pentru care ultimul proiect de renovare al imobilului a constat in modificarea latimii usilor, solzoshyy, precum si guvizii care au interactionat cu pizda in format jpeg. Bebeluselor, dans ! Păi nu ziceai ca te duci într-un weekend de senzatie la sovata ?Cu pizdăreală , gagicăreală, unde simpli muritori nu au acces !? Ia zi potaie cu doua facultăți neîncepute 1 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 4, 2016 la Sovata nu mai e fericită fata
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 4, 2016 Am observat ca starnit un val de antipatie prin exprimarea opiniei in legatura cu anumite comportamente cand e vorba de mersul la prostituate. Dar tu pe unde exprimat opinii, cu cine interactionat, si despre ce certat? Ca unii dintre noi nu observat nimic, nu stiut ce provocat supararea ta. (nimic grav sau personal, eu intrebat doar pentru ca plictisit...) 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2016 Postat Septembrie 4, 2016 Salut, Sunt invitati userii care au fost colegi de grupa mare cu Lis, cei dupa ale caror posturi e nevoie sa consumi lamaie #libidinosii,Da' cu postari dupa care trebuie sa consumi masline si sa bei sifon nu sunt ? 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 4, 2016 Da' cu postari dupa care trebuie sa consumi masline si sa bei sifon nu sunt ? sifonu' nu e bun pentru pula 1
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 4, 2016 care e predicatul din prima fraza? Probabil te referi la faptul ca am omis doua litere si a rezultat o conjugare gresita a verbului a starni la perfect compus persoana intai singular.Eu inteleg ca e un grup de blanosi grizonati pe aici care au facut scoala pe vremea ceasloavelor, dar mai penibil decat sa gresesti cand redactezi ceva e sa corectezi fara sa dai macar un serci pa cumatrul gughel. Lasă-l, are două facultăți!Dar, cum spune neamțul : "Alles gutte Dinge, sind drei"! Păi nu ziceai ca te duci într-un weekend de senzatie la sovata ?Cu pizdăreală , gagicăreală, unde simpli muritori nu au acces !? Ia zi potaie cu doua facultăți neîncepute andrei gigolo se stieeeeee, dai peste burta tricoul cu imprimeu si 69 pe el cand racoresti carnaciorii din slapi ?Mistourile despre ce am si ce nu am, devin mai batrane decat anii lui Picon si Liviu adunati.Risti sa ajungi precum cainele ala prost de latra aiurea si ii mai dai putin cu batul in gard ca sa iti bati joc de el ca sti ca oricum n-are ce sa-ti faca.Nu stiu de unde ai inteles ce ai defecat tu acolo. Dar tu pe unde exprimat opinii, cu cine interactionat, si despre ce certat? Ca unii dintre noi nu observat nimic, nu stiut ce provocat supararea ta. (nimic grav sau personal, eu intrebat doar pentru ca plictisit...) Toata faza e ca mi-au sarit niste guvizi in cap deoarece prefer sa ma protejez cand fut femei prin care au trecut mii de puli, ca nu ma simt atras sa le pup in bot sau sa fut vremea cu discutii aiurea cand proasta sta cu ochii pe ceas, pe banii mei !Treaba ei este sa arate bine la corp si sa nu pun mana pe coji de portocale. Sa inteleg ca doar astia care ati postat v-ati regasit printre modelele din primul meu post ?Hai ca trebuie sa mai fie carabusi sub balastru... Bebeluselor... 1 2
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 4, 2016 Vedeti ca am scris "sti". 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2016 Postat Septembrie 4, 2016 Vedeti ca am scris "sti". ai scris bine 1 1
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 4, 2016 ai scris bine Pe bune ? O dam in discutii despre gramatica ? Prima data sa tratam problema dpdv logic "Vedeti ca am scris "sti" " nu e o apreciere de valoare, nu este echivalent cu "Vedeti ca am gresit scriid..." sau "Vedeti ca am scris bine...", e o constatare, iar postul tau e o presupunere.Si tratata problema dpdv gramatical, la pers. 2 sing. timpul prezent ... tu stii sa cauti pe gughel ? Sau ai crezut ca stii... dar nu stii... ah, ma scuzi. Adica ai vrut sa fii amuzant... ok, am ras de tine. Altceva ? Dar pe bune, gramatica ? 2
vanitty Reputație: -425 Postat Septembrie 4, 2016 Oras::) Oras::) Postat Septembrie 4, 2016 daca zic ca-mi place de tine inseamna ca ma recunosc intre aia de la prima postare?
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 4, 2016 Probabil te referi la faptul ca am omis doua litere si a rezultat o conjugare gresita a verbului a starni la perfect compus persoana intai singular.Eu inteleg ca e un grup de blanosi grizonati pe aici care au facut scoala pe vremea ceasloavelor, dar mai penibil decat sa gresesti cand redactezi ceva e sa corectezi fara sa dai macar un serci pa cumatrul gughel. andrei gigolo se stieeeeee, dai peste burta tricoul cu imprimeu si 69 pe el cand racoresti carnaciorii din slapi ?Mistourile despre ce am si ce nu am, devin mai batrane decat anii lui Picon si Liviu adunati.Risti sa ajungi precum cainele ala prost de latra aiurea si ii mai dai putin cu batul in gard ca sa iti bati joc de el ca sti ca oricum n-are ce sa-ti faca.Nu stiu de unde ai inteles ce ai defecat tu acolo. Toata faza e ca mi-au sarit niste guvizi in cap deoarece prefer sa ma protejez cand fut femei prin care au trecut mii de puli, ca nu ma simt atras sa le pup in bot sau sa fut vremea cu discutii aiurea cand proasta sta cu ochii pe ceas, pe banii mei !Treaba ei este sa arate bine la corp si sa nu pun mana pe coji de portocale. Sa inteleg ca doar astia care ati postat v-ati regasit printre modelele din primul meu post ?Hai ca trebuie sa mai fie carabusi sub balastru... Bebeluselor... * balast 7 2
napoli amore mio Reputație: 3 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:La Oras Oras:La Oras Postat Septembrie 4, 2016 Pe bune ? O dam in discutii despre gramatica ? Prima data sa tratam problema dpdv logic "Vedeti ca am scris "sti" " nu e o apreciere de valoare, nu este echivalent cu "Vedeti ca am gresit scriid..." sau "Vedeti ca am scris bine...", e o constatare, iar postul tau e o presupunere.Si tratata problema dpdv gramatical, la pers. 2 sing. timpul prezent ... tu stii sa cauti pe gughel ? Sau ai crezut ca stii... dar nu stii... ah, ma scuzi. Adica ai vrut sa fii amuzant... ok, am ras de tine. Altceva ? Dar pe bune, gramatica ? ba cacat cu ochi, da numarul de telefon al ma-tii, sa o luam la o posta. iti garantez ca o sa te calmezi dupa ce o sa citesti recenzia pe care i-o las.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2016 Postat Septembrie 4, 2016 Pe bune ? O dam in discutii despre gramatica ? Prima data sa tratam problema dpdv logic "Vedeti ca am scris "sti" " nu e o apreciere de valoare, nu este echivalent cu "Vedeti ca am gresit scriid..." sau "Vedeti ca am scris bine...", e o constatare, iar postul tau e o presupunere.Si tratata problema dpdv gramatical, la pers. 2 sing. timpul prezent ... tu stii sa cauti pe gughel ? Sau ai crezut ca stii... dar nu stii... ah, ma scuzi. Adica ai vrut sa fii amuzant... ok, am ras de tine. Altceva ? Dar pe bune, gramatica ? ce de probleme ai 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 4, 2016 ba cacat cu ochi, da numarul de telefon al ma-tii, sa o luam la o posta. iti garantez ca o sa te calmezi dupa ce o sa citesti recenzia pe care i-o las. Pisicuts, recepție! Un ban grobianului ăstuia, nu dăm și noi?
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 4, 2016 * balast Pisicuts, recepție! Un ban grobianului ăstuia, nu dăm și noi? Balastul e balast... e un fel de tu asa...Balastrul e balastru... Dar cand ai bordeiul invelit cu paie, e mai greu cu d'astea...Ce intrebare urata, ma simt neiubit. Napolitana, pe tine o sa te tratez separat. Esti un caz special din multe puncte de vedere. Nu am timp acum, dar cand revin sa zici AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..... 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 4, 2016 Cred că (și) acest topic http://nimfomane.com/forum/topic/43020-postati-aiurea-pentru-colorare-rapida/page-25983 este mai interesant...
andrew gigolo Reputație: -673 Postat Septembrie 4, 2016 Postat Septembrie 4, 2016 Vedeti ca am scris "sti".Potaie, simt ca am supraestimat-o pe Gabi Mare bou eşti, nu ai înțeles nimic Suferi de grandomanie 1
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 4, 2016 De unde-a mai aparut prostul asta nou? Are potential, nu gluma.
andrew gigolo Reputație: -673 Postat Septembrie 4, 2016 Postat Septembrie 4, 2016 Pisicuts, recepție! Un ban grobianului ăstuia, nu dăm și noi?Ai draci pe tine fasolare !? Ce tot îl invoci pe pisicuts Tocmai tu te-ai ales sa faci curățenie pe forum 1
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 4, 2016 Ma scuzi coane Picon, in graba nu am observat ca nu-mi era adresata mie remarca. Mi-a crescut stima de sine la loc. @Gica lowNu sufar eu de grandomanie, problema e la tine. Ma vezi de prea de jos. Pricepi balalaule ? Revin cand am timp sa scriu mult ca sa-l doara capul pe napolitana cand citeste. 2
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 4, 2016 Cred că (și) acest topic http://nimfomane.com/forum/topic/43020-postati-aiurea-pentru-colorare-rapida/page-25983 este mai interesant... Dar asta are un nume mai misto.
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 4, 2016 De unde-a mai aparut prostul asta nou? Are potential, nu gluma. Referirea la sine folosind persoana a treia singular, cateodata indica o afectiune psihica.Dude, ai belit-o... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum