Sari la conținut

probleme de logica

klm112

Postări Recomandate

• Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica
Postat

Paznicul nu are puşcă? Nici barcă? Ce paznic e ăla? Şi cum de era treaz? În mod normal trebuia să fie beat sau să doarmă.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am și eu una.

Într-un nuc era un cuc.Și sub nuc era o vulpe.Zice vulpea către cuc:

-Da-te-n pula mea de cuc!

Ce era sub nuc? :)

• Like 1
  • Oras:Bucharest, RO
  • Oras:Bucharest, RO
Postat

Am și eu una.

O vulpe cu p*la, adica un vulpoi?

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am și eu una.

Si i-a zis si la arici,

...

• Oras:sud
Postat

Alta acum:

Gogu a primit 13 monede, dar soacra i-a șutit una și a înlocuit-o cu alta identică, dar falsă, care se poate recunoaște doar pentru că este mai ușoară cu două grame. Un vecin( Marean, să zicem) are o balanță, dar îi cere lui Gogu o sticlă de țuică pentru fiecare cântărire cu balanța. Câte sticle de țuică trebuie să dea Gogu ca să afle care e moneda falsă? Dar în situația în careGogu nu știe dacă moneda falsă e mai ușoară sau mai grea?

Postat

Alta acum:

Gogu a primit 13 monede, dar soacra i-a șutit una și a înlocuit-o cu alta identică, dar falsă, care se poate recunoaște doar pentru că este mai ușoară cu două grame. Un vecin( Marean, să zicem) are o balanță, dar îi cere lui Gogu o sticlă de țuică pentru fiecare cântărire cu balanța. Câte sticle de țuică trebuie să dea Gogu ca să afle care e moneda falsă? Dar în situația în careGogu nu știe dacă moneda falsă e mai ușoară sau mai grea?

Pasarica, pune o schema la prima postare in primul rand.

Sunt extrem de curioasa cum ai asociat tu actiunea umana cu cea matematica... :)

Ai deschis depre logica, nu?

Pune schema in care ai incadrat o biata fata in mijlocul lacului....  :laugh2

Geometrie? Duci lipsa de psihologie in problema data. Nimeni intreg la cap nu se invarte in lac in cerc mai mic....  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Am si io o problema de logica.

Sarlatanu are doua coaie.

In ambele coaie sunt 20 grame de sperma.

Cate grame de sperma este in fiecare coi ?

Postat

Am si io o problema de logica.

Sarlatanu are doua coaie.

In ambele coaie sunt 20 grame de sperma.

Cate grame de sperma este in fiecare coi ?

inainte sau dupa laba? :)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Pasarica, pune o schema la prima postare in primul rand.

Sunt extrem de curioasa cum ai asociat tu actiunea umana cu cea matematica... :)

Ai deschis depre logica, nu?

Pune schema in care ai incadrat o biata fata in mijlocul lacului....  :laugh2

Geometrie? Duci lipsa de psihologie in problema data. Nimeni intreg la cap nu se invarte in lac in cerc mai mic....  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Alina inota pe raza cercului -sa zicem 10 m. Ăla alearga pe o jumatate de circumferinţă, adică 3,14*10 /4 =7.8 m , 4 - raportul vitezelor. Deci el ajunge mai repede

Alina se opreste la 5 m si inoata in cerc cu raza de 5 m pana ajunge intr-un punct diametral opus cu el. Din punctul ala lui ii trebuie tot 7.8 m ca sa alerge o jumatate de cerc , ei ii ajung 5 m. Singura ei problema e ca ea , el si centrul cercului sa fie in linie dreapta (coliniare) si ea sa nu devieze de la cercul mic

Postat

Alina inota pe raza cercului -sa zicem 10 m. Ăla alearga pe o jumatate de circumferinţă, adică 3,14*10 /4 =7.8 m , 4 - raportul vitezelor. Deci el ajunge mai repede

Alina se opreste la 5 m si inoata in cerc cu raza de 5 m pana ajunge intr-un punct diametral opus cu el. Din punctul ala lui ii trebuie tot 7.8 m ca sa alerge o jumatate de cerc , ei ii ajung 5 m. Singura ei problema e ca ea , el si centrul cercului sa fie in linie dreapta (coliniare) si ea sa nu devieze de la cercul mic

Se stie ca fac eforturi sa te suport...

Initial ea facea jumatate de raza, acum e 10m si 5 de mal...

.... (numeste-te cum vrei) Pana ajunge ea la jumatatea razei el e trecut de jumatatea lacului...

Pune schema, nici nu stii cat de... esti.

Aprob ce-mi demonstrezi, pana acum ai aberat.

Postat

Un peste are 1 printesa.Printesa lucreaza 12 ore pe zi .Cand pestele este la sala si la bere printesa doarme in loc sa lucreze.

Daca burta pestelui este de 120 litri si are bicepsii 42 cm cat produce printesa intr-o saptamana ?

Rugam pestii (trollescoviciulos picon si marean gen)sa NU raspunda ca au experienta.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Un peste are 1 printesa.Printesa lucreaza 12 ore pe zi .Cand pestele este la sala si la bere printesa doarme in loc sa lucreze.

Daca burta pestelui este de 120 litri si are bicepsii 42 cm cat produce printesa intr-o saptamana ?

Rugam pestii (trollescoviciulos picon si marean gen)sa NU raspunda ca au experienta.

Nu-ți răspund mă, doar micționează pe tine!  :rax2

Postat

Nu-ți răspund mă, doar micționează pe tine!  :rax2

Va cautati voi puta  cu lupa.

Iar mictionatul e singurul lucru la care mai o folositi. :)

Postat

Va cautati voi puta  cu lupa.

Iar mictionatul e singurul lucru la care mai o folositi. :)

Bine mă, du-te tare! 

Postat

Peseu: Daca raza are 10m si Alina inoata 5m din 10, de ce inmultesti tu raza la 3,14 si o imparti la 4 sa vezi cat e un sfert de cerc?

Vezi cum se calculeaza circumferinta si ce e ala "diametru".  :laugh2

Ce-mi place sa toc idiotii care sunt si caposi!  :laugh2

• Oras:Everywere
  • Oras:Everywere
Postat

Un urs cade intr-o groapa adânca de 10m. Ținând cont ca face o secunda pana atinge fundul gropii, sa se răspundă la întrebarea :

Ce culoare avea ursul? Explicați :)

• Like 2
Postat

Un urs cade intr-o groapa adânca de 10m. Ținând cont ca face o secunda pana atinge fundul gropii, sa se răspundă la întrebarea :

Alb. E urs polar. La pol acceleraţia gravitaţionala e aproape 10 , din cauza aplatizării pământului ca rezultat al miscarii de rotaţie

Postat

Traiasca google!  :laugh2

Cate kile avea ursul?  :laugh2

• Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Un melc urca pe un stalp 50 de centimetri ziua si noaptea aluneca inapoi 30 de centimetri. In cat timp ajunge in varful stalpului ?

:)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare