warewolf Reputație: 10 Postat Iulie 1, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2023 O parere mai detaliata la Adina e ce trebuie merita mers ? Link spre comentariu
warewolf Reputație: 10 Postat Iulie 1, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2023 La 09.06.2023 la 19:21, derwall a spus: Adela are un program mai special, ceva de genul 12-18. Așa mi-au spus mereu când am întrebat de ea...😊☺️ Colegu o recenzie la Adina e ce trebuie ? Link spre comentariu
javathehut Reputație: 56 Postat Iulie 1, 2023 Oras:Bucu Oras:Bucu Partajează Postat Iulie 1, 2023 1 oră în urmă, warewolf a spus: Colegu o recenzie la Adina e ce trebuie ? Este nitel mai incepatoare pe partea de masaj erotic, dar stie sa danseze la bara. Eu m-am simtit bine cu ea, adica as mai reveni. Link spre comentariu
warewolf Reputație: 10 Postat Iulie 1, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2023 Chiar acum, javathehut a spus: Este nitel mai incepatoare pe partea de masaj erotic, dar stie sa danseze la bara. Eu m-am simtit bine cu ea, adica as mai reveni. Finalizarea sa produs sau te ai lăsat păgubaș:)) Link spre comentariu
javathehut Reputație: 56 Postat Iulie 1, 2023 Oras:Bucu Oras:Bucu Partajează Postat Iulie 1, 2023 1 oră în urmă, warewolf a spus: Finalizarea sa produs sau te ai lăsat păgubaș:)) E ok fata, daca nu finalizam era rau:))) Doar sa nu te astepti sa fie profesionista, inca invata si ea. Link spre comentariu
warewolf Reputație: 10 Postat Iulie 1, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2023 Acum 2 minute, warewolf a spus: Finalizarea sa produs sau te ai lăsat păgubaș:)) Este permisiva măcar? 1 Link spre comentariu
warewolf Reputație: 10 Postat Iulie 3, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 3, 2023 Este o domnișoară noua melisa a fost careva se poate o recenzie dragi colegi ? Link spre comentariu
paulrng Reputație: 1 Postat Iulie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 6, 2023 Dragi colegi, cine a fost la Bianca? E permisiva....?cu finalizarea cum sta? Link spre comentariu
amedeo13 Reputație: 860 Postat Iulie 7, 2023 Oras:Maldive Oras:Maldive Partajează Postat Iulie 7, 2023 Acum 14 ore, paulrng a spus: Dragi colegi, cine a fost la Bianca? E permisiva....?cu finalizarea cum sta? I-am facut eu recenzie....rasfoieste si tu paginile....pe bune? Link spre comentariu
vuceam Reputație: -125 Postat Iulie 7, 2023 Telefon: PM [Only] Oras:AboveTheSky Telefon: PM [Only] Oras:AboveTheSky Partajează Postat Iulie 7, 2023 Salutare, A mai fost cineva recent la Mia? Multumesc. Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2023 Cine e Mia, colegule?? Link spre comentariu
vuceam Reputație: -125 Postat Iulie 8, 2023 Telefon: PM [Only] Oras:AboveTheSky Telefon: PM [Only] Oras:AboveTheSky Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 5 ore, gyorgye69 a spus: Cine e Mia, colegule?? Alessia, scuze, am incurcat borcanele 😅 https://masajfantasy.ro/top-fete-masaj-erotic-bucuresti-la-salon-masaj-fantasy/ 1 Link spre comentariu
warewolf Reputație: 10 Postat Iulie 8, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2023 o recenzie recenta adina ? Link spre comentariu
alexberg Reputație: 76 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2023 Hey, Am fost eu la Melisa, are aproape 30 ani cred, corp suplu, sani medii, ceva experienta dar nu asa multa. Masaj relaxare lung si soft... 8 ala erotic mai e de inbunatatit. Apropo fara Lari si Giulia se simte.. Urez lui fantasy mult succes dar o sa fie greu! -36- Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2023 Lari nu mai e?:( dar unde e? Cine tine receptia?? Link spre comentariu
cezariulius Reputație: 146 Postat Iulie 8, 2023 Partajează Postat Iulie 8, 2023 Larisa nu mai este de la 1. Nu mai este nicaieri din cate stiu. Exista o alta receptionera. 1 1 Link spre comentariu
mircea1 Reputație: 22 Postat Iulie 13, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 13, 2023 Adina este una din fetele noi, o recomand cu caldura amatorilor de masaj fantasy, dansul la bara este domeniul ei. Link spre comentariu
alexberg Reputație: 76 Postat Iulie 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 15, 2023 Am bagat o vizita la, Adina astazi, nu stiu ce varsta are ca nu am întrebat-o banuiesc ca incepe cu 3 dar pot sa ma insel. Masaj relaxare bun, dau un 8.5. Cel erotic și el, 8. Corp de ardeleanca copt, cred ca are și ceva experienta. Numai bine. -37- 1 Link spre comentariu
Bogdy04 Reputație: 5 Postat Iulie 15, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 15, 2023 Acum 2 ore, alexberg a spus: Am bagat o vizita la, Adina astazi, nu stiu ce varsta are ca nu am întrebat-o banuiesc ca incepe cu 3 dar pot sa ma insel. Masaj relaxare bun, dau un 8.5. Cel erotic și el, 8. Corp de ardeleanca copt, cred ca are și ceva experienta. Numai bine. -37- eu o întrebasem odată pe recepționera câți ani are Adina și parca mi a zis ca in jur de 25 1 Link spre comentariu
este Reputație: 77 Postat Iulie 16, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2023 Am fost recent la Ela si e minunata. Relaxare: 9, erotic 10. E tot ce vrei. Are experienta, destul de permisiva, frumoasa. Super experienta. 1 Link spre comentariu
alexberg Reputație: 76 Postat Iulie 22, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 22, 2023 Salutare Am vizitat o insfarsit si pe Roxana, o fata draguta de 27 ani cu sani dublu D si corp foarte frumos! E foarte frumos sa fi in compania ei! .. Masajul relaxare dau 9 Cel erotic 8 Permisiva pentru anul 2023, dar totusi ca Lari s-au Giulia nu mai exista ( asta pt dobitocii care zic " nimeni nu e de nenlocuit" } Cu siguranta am sa o mai revizitez p.s. Lari, Giulia daca mai cititi pe aici, daca mai faceti masaj in privat sa mi scrieti in privat , platesc bine pt compania voastra! Numai bine tuturor!!! -38- Link spre comentariu
Stash Reputație: -1 Postat Iulie 26, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 26, 2023 La 03.07.2023 la 19:14, warewolf a spus: Este o domnișoară noua melisa a fost careva se poate o recenzie dragi colegi ? Melisa este ok , fata mișto dar este și mai ok dacă bagi manutza in buzunar ! Foarte senzuala ! 1 Link spre comentariu
cafea_mare Reputație: 141 Postat Iulie 26, 2023 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Partajează Postat Iulie 26, 2023 1 oră în urmă, Stash a spus: Melisa este ok , fata mișto dar este și mai ok dacă bagi manutza in buzunar ! Foarte senzuala ! Mânuța?! :))))))) Pai să băgăm mâna in buzunar că apuca mai mulți bani. Deja se vorbeste de fantasy că de ultimul bordel . Link spre comentariu
cafea_mare Reputație: 141 Postat Iulie 26, 2023 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Partajează Postat Iulie 26, 2023 @Stash totuși vad că acum 2 ore ți-ai făcut contul și asta este prima postare. Oare este adevărat ce spui?! Da-ne mai multe detalii Povesteste-ne și alte vizite... Link spre comentariu
paulrng Reputație: 1 Postat Iulie 31, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 31, 2023 Bianca nu mai e? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum