Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Dristor
Postat

cand am intrebat-o era online

buna Liviu da ma găsești si duminica... Doar am anunțat programul in fiecare zi intre orele 10-23.... O seara frumoasa
  • Like 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Dacă poți citi, mai sus în acest topic sunt și tarifele. Vezi că sunt niște numere sus și jos în pagină care indică poziția (de la 1 la ultima pagină de posturi) în topic și poți astfel derula ușor.

Știi ordinea numerelor, să mergi ușor înapoi cronologic? (adică să deruleze înapoi în timp... asta ar însemna cronologic)

/sarcasm

• Oras:Tennessee
Postat

Buna seara... tin sa va anunt ca am adaugat si outcall pt cei care doresc pretul este de 250lei/h si pt programare sa fiu anunțată cu 2 ore inainte...o seara frumoasa

post-163921-0-90249800-1460993931_thumb.jpg

Postat

Vizitat domnisoara ieri. Locatia deja cunoscuta, garsoniera mica si la limita decentei. Ana este o fata  tanara cu o  fata draguta , aspect care este si  atuul ei principal. Recomandat celor ce prefera fetele mai slim, sani micuti dar draguti. Un  mare plus la atitudine,  este deschisa , joviala si vorbareata. Nu da senzatia ca te grabeste deloc si nu este genul care incepe discutia cu nu fa aia sau nu ma tine asa sau nu ma pune in pozitia asta.

Oralul a fost ok, nimic senzational dar nici pe graba, restul pozitiilor ok, tipa este rezistenta. Personal a fost o experienta placuta am stat  o ora la ea dar a trecut destul de repede. Recomand cu incredere . Cadou 100 lei.

• Like 2
Reputație: 452
Postat

Buna seara dragi mei sper ca ati avut un Paște frumos alături de cei dragi... eu tin sa va anunț ca mi-am schimbat locația in spatele la billa pe strada ghita serban. .. o seara frumoasa

• Like 4
Reputație: -7337
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Buna seara dragi mei sper ca ati avut un Paște frumos alături de cei dragi... eu tin sa va anunț ca mi-am schimbat locația in spatele la billa pe strada ghita serban. .. o seara frumoasa

multumim si noi iti uram o seara frumoasa :kiss3 :kiss3

• Like 1
  • Minus 6
Postat

post-163921-0-18928100-1462221276_thumb.pngde obicei imi terminam saptamana cu o vizita la Ana .

azi am inceput saptamana cu o vizita la Ana  :flowers2 .

locatie noua , garsoniera cu conditii civilizate .acces usor din bd 1 dec .

Ana look now .

am facut deja o recenzie , asa ca nu mai intru in amanunte despre cum a decurs vizita , pot doar sa spun ca a fost una dintre cele mai placute experiente pe care le-am avut in ultimul timp - comportament si prestatie de nota 10  :bravo desi este usor racita  !

multumesc Ana si o seara buna :hug1  :bye  !

• Like 5
  • Minus 5
Postat

pozele sunt ale ei si se vede clar ca nu are nicio legatura cu etnia mentionata ...

Reputație: -7337
Postat

chiar daca ar fi fost care este problema? mai ales ca este corecta si ofera servicii ok

• Minus 6
Postat

e gipsy?

pt tn poate as putea sa ma fac dar nu as mai fi atat de ok deoarece persoanele "gipsy" nu prea au un comportament ok si de limbaj numai vorbesc... Aaaa si apropo daca te uitat la poze iti dadeai singur ca nu sunt numai era nevoie sa intrebi pe aici.... Va pup dragi mei o zi frumoasa si va astp in noua locație
Postat

Aaa da uitasem sa pun poze cu noul look

post-86778-0-49933400-1462272550_thumb.jpg

post-86778-0-48519200-1462272565_thumb.jpg

• Like 11
Postat

Abia astept sa te revad ! Am mai incercat sa dau de tine... dar cred ca nu erai....

Buna in cazul in care nu ma prinzi la tel un sms raspund mai repede in cazul in care sunt ocupata
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ana, mai lucrează la marketing pentru ca pierzi clienți!Tu nu răspunzi nici la tel nici la sms.Nu mai posta anunturi daca nu le onorezi😈

Postat

pe 4.04(respectiv ieri) intr-o zi super mega ploioasa m-am decis ca ar fi cazul sa ii acord putina atentie celui mic si atunci am sunat aceasta dameza. La telefon voce super okey, mi-a spus servicii , tarife si asa mai departe. Am hotarat sa trec 2 ore pe la dansa. Am inteles ca si-a schimbat locatia, este acum in spate la billa titan, foarte faina locatia , baia curata si frumos aranjata, camera mare, patul confortabil. Am facut programarea si am zburat la ea. M-a intampinat frumos, mi-a oferit un pahar cu apa, am fumat o tigara si am zburat la dus. Actiunea incepe cu un oral neprotejat executat bine( nu sunt mare fan al oralului), lins oua, lins pe ala micul ..Din pacate stau prost cu psihicul asa ca a trebuit sa muncesc si eu destul de mult ca cel mic sa fie tzapan:))) . cand minunea incepuse sa devina realitate am trecut la pozitia caprita unde am si finalizat. ana a zburat la dus, am mai socializat vreme de zeci de minute , am fumat si i-am acordat timp celui mic sa isi revina dupa primul numar. Al doilea a inceput cu un preludiu frumos, sarutari pe corp etc, cel mic la fel de greu s-a trezit, am incercat din nou pozitia caprita si lady on top dar cel mic era obosit..:)). Asa ca am optat pentru CIM care a fost genial. D2d cred am stat 2 ore , achitat 200 lei pentru 2 ore in compania ei.

Locatie: 9, trebuie neaparat sa isi cumpere prosoape care nu lasa scame :))) (apa calda vine mai greu, sta la etajul 8:)) )

Aspect fata: 9,5 : arata bine la fata si la corp. Mi-ar fi placut poate sa fie funduletul dupa gustul meu o leaca mai mare:))

Oral: neprotejat, executat fara mana, atenta la zonele adiacente . Dau 8 pentru ca nu sunt mare fan si pana acum nu a reusit nici o fata sa ma faca sa imi placa cu adevarat!

Normal: 9. Mi-ar fi placut sa fie totusi umpic cu sonor pentru a ma ajuta pe mine. cel putin la a 2-lea numar:)) in rest e okey se implica 

Fk: foarte putin , nu e sustinut

igiena: 10, dus inainte dupa si intre numere:))

GFE- 9. as fi vrut FK mai sustinut:)

Ce sa zic, are rabdare nu te grabeste. per total merita un 9. fata chiar e curata, se implica, te face sa te simti bine, ai ce vorbii cu ea..Eu am sa mai revin cand imi permite timpul! Calitate-pret e cel mai bun parerea mea.

Va doresc ciocane tari :* 

• Like 5
  • Minus 21
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Din lipsa timpului…si o oarecare neglijenta din partea mea…nu am relatat vizita facuta domnisoarei Ana, acum vreo luna…intr-o zi ploioasa…ca cele de acum. Poate si din cauza locatiei…era la Postavarului atunci...o locatie mult sub nivelul ei.

Voi fi foarte scurt…am optat pentru o ora….Am fost intampinat intr-una dintre tinutele din poze…foarte sexy…. Am socializat un pic…este foarte joviala si comunicativa…dupa care am trecut la un oral…protejat la dorinta mea…foarte bine executat…finalizand apoi normal. A doua finalizare a fost aproximativ la fel. Voi trece direct la note:

Locatie: 5…o garsoniera ft mica….gandacei….baia ceva impropriu spus… Ma bucur ca a schimbat acea locatie.

Aspect fata: 9 : foarte frumoasa…zambareata…un pic skinny

Oral: protejat, nota 8

Normal: 9. Se implica…in orice pozitie o pui

Fk: nu ma intereseaza

igiena: 10.

GFE- 10.

O voi revizita foarte curand.

Din lipsa timpului…si o oarecare neglijenta din partea mea…nu am relatat vizita facuta domnisoarei Ana, acum vreo luna…intr-o zi ploioasa…ca cele de acum. Poate si din cauza locatiei…era la Postavarului atunci...o locatie mult sub nivelul ei.

Voi fi foarte scurt…am optat pentru o ora….Am fost intampinat intr-una dintre tinutele din poze…foarte sexy…. Am socializat un pic…este foarte joviala si comunicativa…dupa care am trecut la un oral…protejat la dorinta mea…foarte bine executat…finalizand apoi normal. A doua finalizare a fost aproximativ la fel. Voi trece direct la note:

Locatie: 5…o garsoniera ft mica….gandacei….baia ceva impropriu spus… Ma bucur ca a schimbat acea locatie.

Aspect fata: 9 : foarte frumoasa…zambareata…un pic skinny

Oral: protejat, nota 8

Normal: 9. Se implica…in orice pozitie o pui

Fk: nu ma intereseaza

igiena: 10.

GFE- 10.

O voi revizita foarte curand.

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...