Sari la conținut

Cleo masaj 0749630013 si 0749399319

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
Postat

dangabriel,Adriian10 Astept recenzile vostre baieti,hai unu din voi recenzatio pe Casandra ori pe Ella care nu sunt recenzate ,faceti-va utili si tastati ceva constructiv.

• Like 1
Postat

Salutare

Am revizitat saptamana trecuta salonul acesta , dupa o perioada destul de lunga in care drumurile , m-au dus spre alte zone....alte saloane....alte si alte.....frumuseti. Am fost intampinat de patru domnisoare dragute....Una dintre ele , era frumoasa Deea...pe care am si ales-o pentru sedinta de masaj

Nu o sa-I fac o recenzie. Am facut-o atunci cand am cunoscut-o prima data ( cu doi ani in urma ) . Si de atunci , am petrecut multe clipe frumoase in bratele ei. Pentru mine a fost si a ramas :hooray din Cluj.

Deci cuvintele sunt de prisos. Atunci , alaturi de ea , am remarcat-o pe ...Ella....si mi-am propus, sa o cunosc cat mai curand.

Si azi , minunea s-a intamplat :clap2.  

Am facut o programare cu o ora inainte . Ajuns in locatie , sunt intampinat direct de Ella. Ma saluta politicos , si apoi ma intreaba :

- D-voastra ati vrut o programare cu mine ?

Ma uit la ea, si zambesc. Probabil se gandise in sinea ei , ca un client vechi al salonului , nu alege o maseuza incepatoare...

Ii raspund afirmativ , si apoi la invitatia ei , o urmez in camera. Nu voi intra in detalii despre locatie. S-au scris atatea......

Eu personal nu am nimic de reprosat .

Sunt intrebat daca doresc ceva de baut.... Aleg un  :pepsi si in timp ce eu ma indrept spre baie, Ella imi aduce bautura.

Ne intalnim in camera. Ne privim si zambim amandoi strengareste , asemeni unor copii ce tocmai au facut ( sau urmeaza sa faca :350x ) o prostie...Ella , este o tipa frumoasa , cam la 165 ,cu 50 , satena cu par ondulat. Buze senzulale , iar cei doi ochii frumos conturati de niste gene false , ii pun in evidenta privirea.

O anunt ca as prefer sa trecem peste partea de relaxare, iar ea e intru-totul de acord.

Intins pe burta , ma bucur de atingerea sanilor ei mici ( dar frumosi )....degetele se plimba agale pe corpul meu , atingandu-ma delicat.... Incepe sa ma sarute , pe spate ....apoi pe gat...pe lobul urechii. Miroase frumos ( parfum dulceag , dar nederanjant ). savurez din plin fiecare atingere... O intreb daca a intrat la masaj si cu Deea.... raspunsul ei afirmativ , mi-a facut sa realizez inca odata , ca a avut o profesoara buna.

Ma intorc pe spate , iar Ella , isi plimba intregul corp , peste al meu.... Mi-e greu sa-I rezist...... Imi doresc sa o ating .... sa o sarut....sa ma bucur de ea....  :icecream. Sunt surprins....placut. Imi raspunde  , " avansurilor " facute....ma ea in brate....ma saruta....pentru cateva momente uit ca sunt....cu o maseuza.....Ella , e doar FEMEIE....o femeie ce imi ofera clipe minunate. E un joc erotic intre noi , sau poate un preludiu mai lung ....mai altfel.

Ma priveste in ochii....simte dorinta .....dar in egala masura , simte si respectul. Are incredere in mine , lucru care imi permite sa o ating ....sa o masez cum doresc eu.... Si astfel , ii intorc toate acele atingeri si saruturi....de sus si pana ( exact , ati ghicit :wink2 ) jos....

Si pentru ca fundul ei , e unul de care nu poti trece fara sa-ti sara in ochii.....prima finalizare , are loc pe acesta.....

Ne intindem unul langa altul....eu usor istovit :crazylove...ea , cred ca doar putin incalzita :rockettes-1 . Povestim diverse lucruri....ca doi prieteni vechi. Ne apropiem din nou....si incet incet , amicul meu se trezeste din nou la viata :clapp.

Ne continuam jocul.....la fel de intens ...la fel de pasional...cand deodata celebra bataie in usa :shocked, ne aduce cu picioarele pe pamant.

Cu toate astea , Ella , isi continua pasional , atingerile. Simte  si vede ca amicul meu , nu vrea sa plece de la ea, fara sa isi ea ramas bun , in stilul lui :laugh2.  Si pentru ca prima data , funduletul ei a facut minuni :slap2 , am optat si a doua oara tot la ajutorul lui... :hug1.

Nu trageti concluzii pripite :refoz....a fost doar un alt mod de-al masa pe cel mic :rever

Pentru mine , a fost o experienta minunata , care mi-a demonstrate inca odata , ca daca TU respecti....si ceilalti te respecta.

Nu voi da note.

Nu isi au rostul.

Ella e o fata minunata .

La cei 20 de ani ai ei , are inca  atatea lucruri frumoase de oferit......  :ellao

Eu , din departari , gonit de dor , voi reveni cu drag ...la EA

:hihat

ps

nu incercati sa o luati la un show , cu alta colega.......nu prea are inclinatii bi... :138x

• Like 9
  • Oras:targu mures
  • Oras:targu mures
Postat

Azi am vizitat salonulCleo,programat telefonic pe la 10,urmând să revin înainte cu 30 min pt confirmare.zis și făcut, la ora stabilită mă prezint la locația cunoscută,urc sus încep cu Deea,dua întors cameră început masaj relaxare nota10,urmat de cel erotic făcut ca la carte cu de toate finalizat pe burtică Deei nota10

)la penultima întâlnire cu Deea nu reușisem să finalizez, acum da nu din vină ei nu a fost să fie) ea a zia să continuăm cu masaj relaxare dar nu a început bine ca s-a auzit gongul de final,păcat un ultim sărut pe obraz al Deei și gata

.mers dus întors și o aștept pe Până căci urma al doilea nr,apare față bine porționată din discuțiile avute cu ea în timpul masajului ea a practicat ceva sporturi se și observa,nu dau note, mai are de învățat în comparație cu Deea,Andra Ella care sant un pic deasupra ei din punctul meu de vedere.De revenit cu încredere la fete

• Like 4
Vizitator papli
Reputație: 0
Postat

In Caz ca nu o cunoasteti :)

DEEA

:crazylove

• Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

Salut, am trecut si eu pe la cleo, 

Am ales un masaj nud cu o tipa Andra , am platit 130 RON, am cerut sa fac un dus, 

Revenit in camera, incepe domnisoara cu un masaj de relaxare bunicel, un pic cam lung parca, apoi a continuat cu cel erotic destul de slabut, dar fata chiar s-a straduit sa sa fie bine doar ca atat stie, poate din cauza ca e incepatoare, poate din cauza ca nu i-am fost simpatic, nu stiu, ideea generala a fost ca ea s-a straduit si a iesit un masaj decent, nimic spectacol, niciun artificiu. 

Note

Masaj de relaxare: 8 (prea insistenta la picioare si pe spate destul de putin)

Masaj erotic: 7 (nimic spectacol, s-a frecat putin cu sanii, abdomenul si apoi laba)

Aspect fata: 8 (fatza si sanii  trag nota in jos)

Atitudine 9

Cred ca o sa mai merg sa-mi fac o  idee mai exacta...deocamdata nu pot sa-mi fac o parere prea buna despre salon.  :hmmm

PS nici cealalta fata disponibila nu arata prea bine...  :(

• Like 3
  • Oras:cusca
  • Oras:cusca
Postat

Salut, am trecut si eu pe la cleo, 

Am ales un masaj nud cu o tipa Andra , am platit 130 RON, am cerut sa fac un dus, 

Revenit in camera, incepe domnisoara cu un masaj de relaxare bunicel, un pic cam lung parca, apoi a continuat cu cel erotic destul de slabut, dar fata chiar s-a straduit sa sa fie bine doar ca atat stie, poate din cauza ca e incepatoare, poate din cauza ca nu i-am fost simpatic, nu stiu, ideea generala a fost ca ea s-a straduit si a iesit un masaj decent, nimic spectacol, niciun artificiu. 

Note

Masaj de relaxare: 8 (prea insistenta la picioare si pe spate destul de putin)

Masaj erotic: 7 (nimic spectacol, s-a frecat putin cu sanii, abdomenul si apoi laba)

Aspect fata: 8 (fatza si sanii  trag nota in jos)

Atitudine 9

Cred ca o sa mai merg sa-mi fac o  idee mai exacta...deocamdata nu pot sa-mi fac o parere prea buna despre salon.  :hmmm

PS nici cealalta fata disponibila nu arata prea bine...  :(

cleo coboara in top de fapt e ultimul salon locul 10 in cluj

• Like 1
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Afrodita pe ce loc e?

Postat

Fiecare cu parerea lui, dar eu cu Andra am avut foarte placute momente. Oricum acolo ai de unde sa alegi....No 1. Tb mare atentie cu Emma, poti sa intri foarte usor in conflict cu ea...

• Like 1
  • Oras:Undeva aproape
Postat

Adriian10 ai zis 5 saloane mai ai încă 5 zi topul întreg dacă tot ai inceput

De fapt mai are inca 4,dar si eu astept sa vad care sunt acelea. :thinking 

Postat

Dupa cele spuse reiese ca ai fost de cel putin 2-3 ori la fiecare salon?

Ca nu poti recomanda/critica un salon doar dupa o singura sedinta cu o singura fata.

Postat

Fiecare cu parerea lui, dar eu cu Andra am avut foarte placute momente. Oricum acolo ai de unde sa alegi....No 1. Tb mare atentie cu Emma, poti sa intri foarte usor in conflict cu ea...

Este într-adevăr o tipă cu ceea ce, în limbajul vulgului, se cheamă „figuri”. Nu tot timpul și nu față de toți. Acele figuri sunt orientate îndeosebi către categoria vastă a prostimii.

Personal o poziționez pe Ema pe primul loc în topul personal al maseuzelor, la acest moment. Mă refer la nota de ansamblu: înfățișare, prestație, participare, atitudine - chiar dacă fiecare din acestea, luată individual, ar fi sub ale altora.

Eu fac o diferențiere între femei pe care le-aș fute și femei pe care le-aș fute și face amante. Ema se include clar în cea din urmă noțiune.

• Like 5
  • Minus 10
Postat

Multumim pentru informatii ,multumim pentru ca ne furnizeaza informatii secretarei de la Cleo ,informatii care sunt de un real interes si sunt edificatoare si folositoare si le asteptam cu nerabdare.

Postat

Apropo de Ema sunt deacord in totalitate cu Stalingrad ,dar trebue sa i vorbesti la fiecare pe limba lui ,cu alte cuvinte sa te mulezi si sa indeplinesti dorintele tuturor clientilor si prostimea e majoritara si prostimea aduce profit.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...