Sari la conținut

Cleo masaj 0749630013 si 0749399319

Postări Recomandate

• Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
1 oră în urmă, altu2 a spus:

Maestre,

Iulia e secretara. Testele ma gândesc ca secretara le face. As dori sa ma "testeze". 

Misty, Diana, Jessica, precum și Daria, Maria, Cristina, Ada, chiar și Mihaela (cu ceva timp în urma), ba chiar și Ana ( de vreo trei ori), asemenea și Serena (ce pare ca a "disparut), dar și alte (multe) câteva au fost ... ele testate ... de mine (nu test Covid, ce-i drept)

Știm cine... cum se numește și ce sarcini are fiecare în fișa postului.

Doar că eu mă gândeam la alt soi de test. Se pare că unul dintre noi a fost mult prea serios. 😄

• Like 1
Link spre comentariu
1 hour ago, cleo masaj said:

Buna seara,

Programul nostru  de SAMBATA (29.01.22) va fi: 08:00-22:00

Va asteptam alaturi de frumoasele noastre domnisoare:                                                                                                          

1.DIANA(09-15) masaj de relaxare standard+masaj erotic intens+FK+dus asistat+show lesbi masaj jucarii                                                                                                                                                                     200 RON-1ORA

160 RON-40 MIN                                                                                                                                          

2.ANA(12-22)masaj relaxare standard+masaj erotic intens+FK+dus asistat+show lesbi masaj jucarii anale

200 RON-1ORA

160 RON-40 MIN                                                                                                                                            

3.MIHAELA(10-18)masaj relaxare intens+masaj erotic standard +jucarii erotice

4.MARIA(14-22)masaj relaxare standard+masaj erotic standard+jucarii erotic

Dorim sa va reamintim ca toate domnisoarele noastre sunt vaccinate.si testate zilnic pentru COVID.

Pentru a viziona galeria noastra foto puteti accesa site-ul nostru www.cleomasaj.ro                                             

Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati:- 0749630013

-0749399319

O SEARA FRUMOASA!!

Cleopatra draga, nu ai dat cumva din viteza copy-paste la serviciile oferite de Misty punandu-le apoi Anei? Tare m-as mira sa se joace Ana cu vibrator anal..fara gluma vb aia numai cine munceste greseste-a zis cocosul dandu-se jos de pe ratza...

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Ana.....fata care ma surprinde intr un mod placut ori de cate ori ma duc la ea. O fata care stie sa te iubeasca si are o frumusete interioara .  Electrizanta, senzuala ,sexy. Iti multumesc Ana pentru saruturiile dulci si de caldura cu care ma astepti de fiecare data! 

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0
Acum 1 oră, cleo masaj a spus:

SNY03296(1).jpg.c940dd661414f0ea0b50771cbe0079fa.jpgMISTY

Doamne ferește, m-am speriat când am văzut ca nu a fost anunțat "efectivul prezent" pentru activitatea de dumineca, m-am speriat ca "ați pus lacatul".

Doamne ferește!

Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Serena?

Ce-i cu Serena ca nu apare nici pe Inau (aici sper sa reapara), dar nici măcar pe Madach (reapariția ei acolo m-ar bucura, în ideea ca poate trece (definitiv) strada înspre Inau)?

Concediu de odihna, sper ca nu concediu medical, despre concediu de studii nu cred ca (mai) e cazul (se da oare și la masterat?)?

Link spre comentariu
37 minutes ago, altu2 said:

Doamne ferește, m-am speriat când am văzut ca nu a fost anunțat "efectivul prezent" pentru activitatea de dumineca, m-am speriat ca "ați pus lacatul".

Doamne ferește!

Aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu de doua trei ori pe parcursul zilei..Doamne fereste! Lacatul se pune mai greu...dar implicatiile-s majore. Ma bucur ca e de bine! sper!

Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Acum 20 minute, pyramidon a spus:

Aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu de doua trei ori pe parcursul zilei..Doamne fereste! Lacatul se pune mai greu...dar implicatiile-s majore. Ma bucur ca e de bine! sper!

Stați liniștiți domnilor nu va agitați cineva se ocupa și de treaba asta! Stați liniștiți ca nu se pune lacatul asa ușor! Va da numai niște emoții ca să simțiți ca trăiți! 

🤣🤣🤣🤣

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Acum 9 ore, cleo masaj a spus:

Buna

Astazi o gasiti pe domnisoara Alexandra (12-20)masaj de relaxare standart+masaj erotic intens +jucarii erotice

Bună Cleo masaj!ma intereseaza dacă pot găsi la salonul dumneavoastră o maseoza cu par pubian?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Acum 5 ore, cleo masaj a spus:

Buna seara,

Programul nostru  de MARTI (01.02.22) va fi: 08:00-22:00

Va asteptam alaturi de frumoasele noastre domnisoare:                                                                                                          

1.DIANA(09-15) masaj de relaxare standard+masaj erotic intens+FK+dus asistat+show lesbi masaj jucarii                                                                                                                                                                     200 RON-1ORA

160 RON-40 MIN                                                                                                                                          

2.MISTY(08-22)masaj relaxare standard+masaj erotic intens+FK+dus asistat+show lesbi masaj jucarii anale

200 RON-1ORA

160 RON-40 MIN                                                                                                                                            

3.ADA (12-22)masaj relaxare standard+masaj erotic standard +jucarii erotice

4.SIMINA(10-20)masaj relaxare standard+masaj erotic standard

Dorim sa va reamintim ca toate domnisoarele noastre sunt vaccinate.si testate zilnic pentru COVID.

Pentru a viziona galeria noastra foto puteti accesa site-ul nostru www.cleomasaj.ro                                             

Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati:- 0749630013

-0749399319

O SEARA FRUMOASA!

Cele cu FK prestează și contact sexual? 

• Haha 1
  • Confuz 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...