cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 cheamă-ți bă infirmiera să scoată de sub tine și ia-ți supradoza să adormi, să ne mai lași dreacu odată în pace, libidinos bătrân și bolnav!tu esti infirmiera mea obsedata mica
iceteafootcinestie Reputație: -4 Postat Noiembrie 7, 2016 Postat Noiembrie 7, 2016 tu esti infirmiera mea obsedata micavezi că mă confunzi cu sclavul/sclava ta mikyduță!
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 vezi că mă confunzi cu sclavul/sclava ta mikyduță! Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tine
iceteafootcinestie Reputație: -4 Postat Noiembrie 7, 2016 Postat Noiembrie 7, 2016 Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tineBă livuță,Cel mai bun răspuns la mizeriile emanate de tine și de sclavii tăi este celebrul citat din Marin Preda: ”Ești prost, bă! Mănânci căcat!” PS: pentru cei care n-au absolvit 8 clase, așa cum este cazul tău și al sclavilor tăi, citatul este din romanul Moromeții, iar personajul căruia îi aparține această diatribă este Cocoșilă.
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 Bă livuță,Cel mai bun răspuns la mizeriile emanate de tine și de sclavii tăi este celebrul citat din Marin Preda: ”Ești prost, bă! Mănânci căcat!” PS: pentru cei care n-au absolvit 8 clase, așa cum este cazul tău și al sclavilor tăi, citatul este din romanul Moromeții, iar personajul căruia îi aparține această diatribă este Cocoșilă.Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tine
erottic Reputație: 1 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Noiembrie 7, 2016 Pai n-ai spus ca ești însurat,ai familie,ca tu nu ești un bătrân singur si trist??Hai ca ușor ușor te bag sub patrafir sa te spovedești Curva bătrână si mincinoasa!De cate ori intru pe forumul asta vad acest individ, supranumit picon, cand el, de fapt, nu mai e nici macar o banana degerata, care zi si noapte e aici si care nu cred ca mai are o viata reala. Initial mi s-a facut mila, cred ca ar putea fi demn de compasiune, dar cand il vad cum se zbate pe aici, vad degradarea umana in toate formele ei. 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 7, 2016 De cate ori intru pe forumul asta vad acest individ, supranumit picon, cand el, de fapt, nu mai e nici macar o banana degerata, care zi si noapte e aici si care nu cred ca mai are o viata reala. Initial mi s-a facut mila, cred ca ar putea fi demn de compasiune, dar cand il vad cum se zbate pe aici, vad degradarea umana in toate formele ei.Nu te mai uita în oglindă. 4 4
erottic Reputație: 1 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Noiembrie 7, 2016 A ta s-a spart ? 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 7, 2016 A ta s-a spart ? A lui mata'. 4 4
masaj_yony Reputație: 14 Postat Noiembrie 8, 2016 Postat Noiembrie 8, 2016 A ta s-a spart ? Dacă nu mai are dinti in gura normal!Deschide gura Picoaie să-ți dam in gingii
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum