cipulica Reputație: 120 Postat Ianuarie 12, 2017 Autor Postat Ianuarie 12, 2017 Daca nu apare anunt pe AT ...probabil nu a dat drumul la treaba ...
sens Reputație: 509 Postat Ianuarie 12, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 12, 2017 Am vorbit ieri si intradevar, nu s a reintors, a raspuns o colega pe nrul asta.
ronny999 Reputație: 63 Postat Ianuarie 12, 2017 Oras:salajan Oras:salajan Postat Ianuarie 12, 2017 A zis cumva cand se intoarce
morometeion Reputație: 66 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 16, 2017 Ceva vesti ?? A schimbat oare locatia ?
mihai eso Reputație: -7 Postat Februarie 5, 2017 Postat Februarie 5, 2017 Bună.Am fost informat ca Dinamo nu sia schimbat locația însă a avut concediu.Se întoarce pe data de 14 sau 15.02 1
barroso Reputație: 1377 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2017 Concediu cu plata sau fara plata?
mario83 Reputație: -387 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2017 De vreo 2 luni tot revine,cred ca e vrajeala.
mihai eso Reputație: -7 Postat Februarie 16, 2017 Postat Februarie 16, 2017 De ce zici ca e vrăjeală. Dina a revenit.Eu am vizitat-o eri
morometeion Reputație: 66 Postat Februarie 17, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 17, 2017 a revenit http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/dina-rusoaica-frumoasa-si-discreta-poze-reale-varsta-23-de-ani-te-astept-sa_43864991.html?l=3e77ff1aaad65ff9b6edd86cbc354b71
mihaitzaalex Reputație: 63 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2017 Salut! Curios sa o intalnesc si eu pe domnisoara Dina, am sunat la numbarul din anuntul de deasupra mea. Nu stiu daca e aceeasi Dina, dar aceasta Dina a fost oribila.Cei drept fata la corp arata bine cam de un 8.Oral - 5 musca ca nesatula, i-am zis sa se potoleasca, a continuat sa ma jeneze cu dintiiNormal - 6-7 nimic specialMomentul culminant a fost atunci cand am pus-o caprita si m-a lovit un miros de cacat clocit de mi-a murit pula direct. Cireasa de pe tort, cand am plecat m-am intalnit cu urmatorul client. Deci in concluzie, dupa parerea mea, Dina rusoaica e cam Dina Basina.
black Reputație: 757 Postat Februarie 19, 2017 Postat Februarie 19, 2017 @ mihaitzaalex Te suspectez de recenzie falsa si ca mananci mult cacat. (pe care vad ca-l inserezi in cam toate recenziile tale, probabil esti fascinat de el). Din toate recenziile tale, pe care le numar pe degetele de la o mana, toate sunt tepe sau "cu mirosuri". @on topic: am fost chiar ieri la Dina si nu a fost rau deloc. 2
shark864 Reputație: 4022 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Februarie 19, 2017 @ mihaitzaalex Te suspectez de recenzie falsa si ca mananci mult cacat. (pe care vad ca-l inserezi in cam toate recenziile tale, probabil esti fascinat de el). Din toate recenziile tale, pe care le numar pe degetele de la o mana, toate sunt tepe sau "cu mirosuri". @on topic: am fost chiar ieri la Dina si nu a fost rau deloc.A nu fi rău nu se traduce automat ca fiind bine!Câteva impresii ar ajuta foarte mult comunitatea !
black Reputație: 757 Postat Februarie 21, 2017 Postat Februarie 21, 2017 A nu fi rău nu se traduce automat ca fiind bine!Câteva impresii ar ajuta foarte mult comunitatea ! Nu a fost deloc rau cu rusoaica/moldoveanca noastra Dina. Ba chiar m-am simtit foarte bine si m-a energizat intalnirea cu ea. Nu o sa va mint: nu am ajuns chiar asa usor la ea. (din cauza urmatorilor factori: program scurt in timpul saptamanii 10-18, nu ia programare, “revino cu un tel cu 20-30 de minute inainte”). Ba chiar mi-a tras si o mica teapa. Dar ce te intelegi cu nebunul cand si a pus in cap sa futa rusoaica ? Fast forward …am fost intampinat de cealalta moldoveanca, colega ei Gabrieyla (Topic aici ->https://nimfomane.com/forum/topic/73651-cuibarul-0785035801/page-2 ) . Locatia se prezinta ca un cuib clasic: stanga camera – dreapta camera – la mijloc perdea din spatele careia se aud voci si susoteli. Mic chit-chat cu colega Gabrieyla in sufragerie si 1-2 minute a aparut si Dina. Foarte volubila, energica si cu zambetul pe buze. Mi-a placut instant. Ne am retras in dormitor. Ca fizic mie mi-a placut: blonda, inaltime medie, cur maricel. Din pacate sanii cam micuti, si carnea cam moale. Prestatia s-a desfasurat in coordonatele unui futai scurt, frumos si furtunos. (mai pe stilul sportiv as zice). Oralul neprotejat, cam stangaci si cam pe repede-inainte;fara deepthroat, tehnica deficitara si cam reticenta la lins oute.Dar nu m-a deranjat asa mult , gagica imi placea mult si deja voiam sa trec la etapa urmatoare. La normal ii place si se implica activ: contre, se atinge pe sani, gemete usoare. Curul e piesa de rezistenta iar privelistea cand i-o tragi in pozitia capra face totii banii. De altfel in pozitia asta am si terminat pompand frenetic cateva minute. Notele juriului: Fizic: 8 pt fata – 8.5 pt corp (cur bun, sani mici) Oral: 6-7 (neprotejat, cam pe repede-inainte, fara deepthroat, fara lins oute) Normal: 8.5 (implicare, contre, ii place ) FK -GFE: N/A – ,,dragoste nu e pe aici, poate si-a gasit in alte parte loc de veci” glumesc. nu am incercat astfel de nebunii. Nu era nici cadrul, nici atmosfera si nici eu nu aveam dispozitia necesara. Igiena: 9 (curata, fara mirosuri suspecte) Locatie: 6-7 (specifica cuibului, mobilata cam modest) Atitudine: 9.5 (energica, vesela, mereu cu zambetul pe buze ) Pret: 70 ron fin/ 20 min Nr de tel: 0736.123.803 De revenit: as reveni daca s-ar elimina problemele cu programarea/tepele Concluzie: o rusoaica/moldoveanca tonica, buna de tavalit, care ii “plashe” sa se futa, atitudine putin de fast fuck, locatia cuib: PRIMUL VENIT – PRIMUL SERVIT PS: Nu va duceti la Dina daca sunteti pretentiosi, daca cautati GFE/FK sau puneti pret intimitate (locatia e cuib in toata regula) Poze: 1
mihaitzaalex Reputație: 63 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 21, 2017 @ mihaitzaalex Te suspectez de recenzie falsa si ca mananci mult cacat. (pe care vad ca-l inserezi in cam toate recenziile tale, probabil esti fascinat de el). Din toate recenziile tale, pe care le numar pe degetele de la o mana, toate sunt tepe sau "cu mirosuri". @on topic: am fost chiar ieri la Dina si nu a fost rau deloc.Eu te suspectez ca te-ai cam indragostit de Dina Basina sincer. Dupa cum a postat si colegul mai sus, Dina face parte dintr-un cuib mizerabil, a se vedea review-urile celorlalte fete aici: https://nimfomane.com/forum/topic/73651-cuibarul-0785035801/ Prefer sa scriu review-uri cu experiente mai putin placute pt a duce vestea mai departe unde e naspa
rapirapi Reputație: 133 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 27, 2017 Am fost si eu la Dina acum o ora si pot sa confirm toate cele spuse de black. Nu am intalnit nici un miros suspect, tipa parea foarte curata si cu o atitudine neasteptat de buna.Inafara de faptul ca e cuib si ca se merge pe premisa primul venit-primul servit, totul a fost ok pentru mine. Initial incercasem saptamana trecuta sa ajung la Dina, am sunat si a zis ca e valabila pana la 18, i-am zis la 16:40 ca ajung cam in 20 de minute iar la 17:00 cand am sunat din nou mi-a zis colega ei ca tocmai a plecat, so there's that, o mica teapa, dar chiar si asa am zis ca trebuie totusi sa ajung si eu la ea asa ca am incercat din nou azi. Initial cand am intrat in apartament am fost intampinat de celelalte 2 colege ale Dinei, am fost invitat in camera de futai si mi s-a zis sa o astept, dupa 3 minute a intrat Dina, foarte draguta, cu accentul ei sexy si cu zambetul pe fata, destul de vorbareata. Fata draguta, piele fina dar cam moale, cu un fundulet maricel perfect pentru pozitia caprita, sanii mici dar fermi, mie unul mi-au placut. Partea de futai s-a desfasurat exploziv, se vede ca ii place ceea ce face, se implica, geme, da contre, parca simteam ca ea ma fute pe mine, ceea ce nu prea am mai intalnit. Oralul nu a fost ceva extraordinar, dar a fost ok, se putea si mai bine, la partea de normal insa m-a surprins, am inceput cu ea deasupra si atunci s-a dezlantuit, sarea in junior de am zis ca se rupe patul, sigur se auzea 2 etaje mai sus, a fost frumos. Pe urma am continuat in pozitia lingura, iar la final am pus-o capra pana am terminat. Tin sa mentionez ca am fost destul de obosit iar pe parcurs junior dadea si el semne de oboseala dar pt Dina nu a contat, altele ar fi renuntat si m-ar fi trimis pachetel acasa, s-a jucat un pic cu el iar in pozitia capra cu privelistea superba + oglinda de rigoare nu aveam cum sa nu termin. Notele mele ar fi aceleasi cu cele lasate de black. Eu unul o sa mai revin la ea. ps: scuzati greselile, am scris in graba, modific mai incolo 3
sangre Reputație: -988 Postat Februarie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Februarie 27, 2017 Daca nu modifici acum, mai incolo n.o sa mai poti. 6 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum