aleajactaest Reputație: 88 Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Ce post de televiziune de tot căcatul. De la oligofreni, în frunte cu libidinosii aia de Gadea și Badea, pentru oligofreni. 8 2 Link spre comentariu
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Badea... E un baiat destept care se vinde iefitin... Gadea...Un matur cu fata de copil,cine l-a sfatuit sa-si puna ochelari,l-a sfatuit bine...Eu pe Gadea il vad,platind TS si numai cu penisul intre buze. Mai jos o sa vedeti de ce este in stare Gadea.... https://www.youtube.com/watch?v=fYs3o9Tb_Lg 7 Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Iti strici pula deageaba ! Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 5 1 Link spre comentariu
liviu16 Reputație: 647 Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Badea... E un baiat destept care se vinde iefitin... Gadea...Un matur cu fata de copil,cine l-a sfatuit sa-si puna ochelari,l-a sfatuit bine...Eu pe Gadea il vad,platind TS si numai cu penisul intre buze. Mai jos o sa vedeti de ce este in stare Gadea.... https://www.youtube.com/watch?v=fYs3o9Tb_Lgs-a cacat pe dansul Gadea...mizerie de televiziune si mizerabili de prezentatori! 1 Link spre comentariu
mario83 Reputație: -387 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Muie antena 3 si rtv! Link spre comentariu
eugen_extreme Reputație: 269 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Nici eu nu ii halesc de mult nici pe Hazna 3 si nici pe Rtv. Pacat de unii oameni care lucreaza pe acolo ca sunt constransi sa faca ce fac, cunosc persoane care lucreaza in trusturile respective... Despre Badea pot spune am avut tangente cu el acum ceva timp, era baiat destept atunci, dar de cand a ajuns la antene s-a metamorfozat, i-a luat felix mintile. Aialalti niste terminati cu totii. Cum naiba sa facem sa scapam de astia de pe TV? Nu mi-e de mine, ca eu oricum nu prea urmaresc tv, dar de astia saracii mai in varsta ca pun botul la tampeniile lor. Am vazut ca au inceput niste petitii pe fb , o fi ceva de capul lor? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Nici eu nu ii halesc de mult nici pe Hazna 3 si nici pe Rtv. Pacat de unii oameni care lucreaza pe acolo ca sunt constransi sa faca ce fac, cunosc persoane care lucreaza in trusturile respective... Despre Badea pot spune am avut tangente cu el acum ceva timp, era baiat destept atunci, dar de cand a ajuns la antene s-a metamorfozat, i-a luat felix mintile. Aialalti niste terminati cu totii. Cum naiba sa facem sa scapam de astia de pe TV? Nu mi-e de mine, ca eu oricum nu prea urmaresc tv, dar de astia saracii mai in varsta ca pun botul la tampeniile lor. Am vazut ca au inceput niste petitii pe fb , o fi ceva de capul lor? Nu sunt constrânși, sunt lacomi. 2 21 Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Nici eu nu ii halesc de mult nici pe Hazna 3 si nici pe Rtv. Pacat de unii oameni care lucreaza pe acolo ca sunt constransi sa faca ce fac, cunosc persoane care lucreaza in trusturile respective... Despre Badea pot spune am avut tangente cu el acum ceva timp, era baiat destept atunci, dar de cand a ajuns la antene s-a metamorfozat, i-a luat felix mintile. Aialalti niste terminati cu totii. Cum naiba sa facem sa scapam de astia de pe TV? Nu mi-e de mine, ca eu oricum nu prea urmaresc tv, dar de astia saracii mai in varsta ca pun botul la tampeniile lor. Am vazut ca au inceput niste petitii pe fb , o fi ceva de capul lor? Parere: Se incearca schimbarea unei manipulari cu alta ! 1 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Badea... E un baiat destept care se vinde iefitin... Badea destept? Ma rog, e parerea ta. Din punct de vedere al meseriei si al castigurilor, e la acelasi nivel cu o prostituata de lux&top. Singura diferenta e ca fata nu face anilingus ( sau, cel putin, nu e nevoita sa faca zilnic). Mai sta cu ma-sa? Sau s-a maritat? Acum cativa ani, vara, fara strop pe ploaie pe afara, a intrat un tzaran in club la Maxx (in Regie). Incaltat in bocanci army. 6 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Badea destept? Ma rog, e parerea ta. Din punct de vedere al meseriei si al castigurilor, e la acelasi nivel cu o prostituata de lux&top. Singura diferenta e ca fata nu face anilingus ( sau, cel putin, nu e nevoita sa faca zilnic). Mai sta cu ma-sa? Sau s-a maritat? Acum cativa ani, vara, fara strop pe ploaie pe afara, a intrat un tzaran in club la Maxx (in Regie). Incaltat in bocanci army.Măcar fetele astea își asumă statutul. 3 22 Link spre comentariu
tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 24, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Cu cat le dam mai multa importanta cu atit raminem cu ochii in soare eu asa ceva am scos din start din grila de programe la mine nu exista A3 sau RTV 2 Link spre comentariu
eugen_extreme Reputație: 269 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Parere: Se incearca schimbarea unei manipulari cu alta !Hmmm, pe principiul cea mai buna aparare e atacul nu ? Poate o fi asa, dar astia de la posturile astea dezinformeaza destul de grav si incalca niste principii ale jurnalismului (nu ca altii nu ar face la fel). Nu au ce cauta in grila de programe din punctul meu de vedere, ar trebui interzise ca Otv. 3 Link spre comentariu
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Parere: Se incearca schimbarea unei manipulari cu alta ! Antena 3 si RTV sunt rele. B1, Realitatea si Digi sunt bune. A, nu? Aceleasi evenimente interpretate dupa interesul "dictat". 3 Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Antena 3 si RTV sunt rele. B1, Realitatea si Digi sunt bune. A, nu? Aceleasi evenimente interpretate dupa interesul "dictat".Nuuu, Fb e bun !Glumesc, acelasi material peste tot, oamenii din pacate sunt influentabili ! Link spre comentariu
eugen_extreme Reputație: 269 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Nu sunt constrânși, sunt lacomi. Cine sunt lacomi? Astia care sunt 'guristi' si care conduc trusturile? Aia da, clar. Eu vorbesc de oamenii simpli care lucreaza in spate la butoane, la materiale, cameramani, etc ... Aia nu sunt lacomi, aia tac si inghit sau incearca sa isi gaseasca in alta parte care cum pot. Unii dintre ei sunt la fel ca medicii si profesorii care se tot plang, dar nu fac nimic pentru ei raman in acelasi sistem. Cunosc oameni care au plecat din trusturile lor dar si altii care au ramas... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Cele mai bune canale romanesti sunt Digi Sport 1,2,3 si 4. Si Trinitas TV (da, urmaresc, puteti sa ma luati la futut), are anumite documentare interesante). Restul... nu cred ca merita vreo atentie, in afara de buletinele de stiri... 5 Link spre comentariu
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Nuuu, Fb e bun !Glumesc, acelasi material peste tot, oamenii din pacate sunt influentabili ! Fb? Vaaai, cum sa vorbesti asa despre facebook? Nimeni nu este imun la manipulare. Dar putini sunt cei care admit ca sunt manipulati. Iar cei care au "valori" sunt asa de usor de dus de nas... 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Am fost socat sa vad ca pana si Discovery a prezentat niste documentare istorice in care evenimentele au fost prezentate putin... diferit ! Deci nu, nu exista "ceva" imun la manipulare in ziua de astazi ! :no2 Fb? Vaaai, cum sa vorbesti asa despre facebook? Nimeni nu este imun la manipulare. Dar putini sunt cei care admit ca sunt manipulati. Iar cei care au "valori" sunt asa de usor de dus de nas... Link spre comentariu
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Cele mai bune canale romanesti sunt Digi Sport 1,2,3 si 4. Si Trinitas TV (da, urmaresc, puteti sa ma luati la futut), are anumite documentare interesante). Restul... nu cred ca merita vreo atentie, in afara de buletinele de stiri... Urma sa mai treci si SperantaTV. Am fost socat sa vad ca pana si Discovery a prezentat niste documentare istorice in care evenimentele au fost prezentate putin... diferit ! Deci nu, nu exista "ceva" imun la manipulare in ziua de astazi ! :no2 "Seeing is believing", asa ca, in numele unor "valori", adevarul poate fi mistificat astfel incat sa se obtina reactia dorita, justificarea necesara etc. Vreun protest cumva pentru ca Irakul a fost invadat pe baza unor minciuni? Niste scuze macar? Ce-s alea? Saddam trebuia sa plece pentru ca era rau. Lasa ca e bine acum, e foarte bine de cand l-au scos din schema. 1 Link spre comentariu
sterminator Reputație: 27 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Cred ca asta e cel mai stupid topic din istoria acestui forum. Chiar merita sa isi piarda cineva vremea sa spuna ca acest post de televiziune este unul de rahat, care este folosit doar pentru manipularea maselor? Trezirea dragi confrati, nu merita timpul nostru! Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Plin de prostiSi de tineri frumosi si liberi, si dictatori... 2 3 Link spre comentariu
putzache Reputație: 1141 Postat Ianuarie 25, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Ce mi-a placut expresia " suna bine asta in gura dumneavoastra" Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Cine sunt lacomi? Astia care sunt 'guristi' si care conduc trusturile? Aia da, clar. Eu vorbesc de oamenii simpli care lucreaza in spate la butoane, la materiale, cameramani, etc ... Aia nu sunt lacomi, aia tac si inghit sau incearca sa isi gaseasca in alta parte care cum pot. Unii dintre ei sunt la fel ca medicii si profesorii care se tot plang, dar nu fac nimic pentru ei raman in acelasi sistem. Cunosc oameni care au plecat din trusturile lor dar si altii care au ramas... Era vorba de realizatori, de redactori, de cei ce apar pe sticlă, nu de ăia de la butoane, sunetiști, cameramani etc. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Urma sa mai treci si SperantaTV. "Seeing is believing", asa ca, in numele unor "valori", adevarul poate fi mistificat astfel incat sa se obtina reactia dorita, justificarea necesara etc. Vreun protest cumva pentru ca Irakul a fost invadat pe baza unor minciuni? Niste scuze macar? Ce-s alea? Saddam trebuia sa plece pentru ca era rau. Lasa ca e bine acum, e foarte bine de cand l-au scos din schema.Am văzut chiar zilele trecute un documentar pe numai știu ce program (NG, History ...) ce trata chiar problema invaziei Irakului și minciunile referitoare la armele chimice - pretextul acestei invazii. 22 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum