Sari la conținut

REFERENDUM pentru banarea userului @picon

Referendum pentru banarea lui @picon  

76 membri au votat

1. 1. Sunteti de acord cu banarea userului @picon pentru incalcarea repetata a Regulamentului?

• DA. Sunt de acord cu banarea lui @picon pentru ca imi doresc un forum mai curat si mai civilizat
      36
    • NU. Imi place forumul in starea lui actuala, nu imi doresc ca @picon sa fie banat.
      40

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Puteti sa faceti voi cate referendumuri vreti.I se rupe Pisicului :)

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu inteleg demersul. Fara Picon, lucrurile nu se vor civiliza pe aici. 

In plus, ati fi citit cu aceeasi placere "Cei trei muschetari" daca Dumas il scotea pe Richelieu din peisaj ?

• Oras:X.
Postat

Nu inteleg demersul. Fara Picon, lucrurile nu se vor civiliza pe aici.

In plus, ati fi citit cu aceeasi placere "Cei trei muschetari" daca Dumas il scotea pe Richelieu din peisaj ?

De ce-l injuri pe Dumas?

Postat

De ce-l injuri pe Dumas?

Era ceva ... intre parabola si hiperbola. 

Voiai sa fac aluzie la alt personaj "sarac si cinstit", charismatic,  de incredere si popular, dar in spatele caruia baietii nu erau deloc cinstiti si, dupa o vreme, nici saraci ?

• Like 1
Postat

Era ceva ... intre parabola si hiperbola.

Voiai sa fac aluzie la alt personaj "sarac si cinstit", charismatic, de incredere si popular, dar in spatele caruia baietii nu erau deloc cinstiti si, dupa o vreme, nici saraci ?

Mai degraba o imprecație adresata lui Dumas.

Picon aduce mai mult a Santiago din Batrânul si Marea, cu diferenta ca picon e dâmbovițean si, spre deosebire de el, Santiago isi arata caracterul maret prin faptul ca accepta destinul si isi asuma esecul in fata acestuia, astfel demnitatea-i ramane intacta.

Picon?

De pe epitaf a cazut in troaca curvelor, vaneaza si apara muste, uitand ca mustele sunt esecurile cauzate de faptul ca el e un câcat.De răgățean.

Postat

Mai degraba o imprecație adresata lui Dumas.

Picon aduce mai mult a Santiago din Batrânul si Marea, cu diferenta ca picon e dâmbovițean si, spre deosebire de el, Santiago isi arata caracterul maret prin faptul ca accepta destinul si isi asuma esecul in fata acestuia, astfel demnitatea-i ramane intacta.

Picon?

De pe epitaf a cazut in troaca curvelor, vaneaza si apara muste, uitand ca mustele sunt esecurile cauzate de faptul ca el e un câcat.De răgățean.

Pai Santiago era maret ... nu l-as putea compara cu el  ... Dar manevrele lui Picon pe forum sunt o sursa nesecata de invatatura, dar care ma duce cu gândul la marii manipulatori ... 

Vezi, d-aia nu reuseste opozitia. :laugh2    Se pierde in puncte diferite de vedere. 

Postat

Iar ești timid.Nu dai quote.

Dați un leu pentru pușteleu.

De ce ai tu fixatia asta cu "quote-ul"?

• Like 6
  • Minus 6
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

(...) faptul ca el e un câcat.De răgățean.

Lăsaţi-l încet... încă vreo 5 username-uri şi 4-5000 de postări, şi până la urmă spune el ce-l râcâie / deranjează de fapt :)

(Miskine, hint, înainte să te dezlănţui - mi-s născut prin vest, sălăşluiesc nu foarte departe de hanurile alea de la Viile Tecii, prin Regat n-am nici măcar neamuri) ;)

• Like 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Lăsaţi-l încet... încă vreo 5 username-uri şi 4-5000 de postări, şi până la urmă spune el ce-l râcâie / deranjează de fapt :)

(Miskine, hint, înainte să te dezlănţui - mi-s născut prin vest, sălăşluiesc nu foarte departe de hanurile alea de la Viile Tecii, prin Regat n-am nici măcar neamuri) ;)

Ăsta vă face de râs.
  • Like 1
  • Minus 22
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Plinius cel batran (sau cum este mai cunoscut :Gaius Plinius Secundis ) povesteste ca a fost odata un pictor renumit pe numele sau Apelles care intr-o zi prezenta publicului o lucrare de-a sa .

Din multimea adunata un cizmar observa ca sandala personajului din pictura era gresit facuta.

Apelles a acceptat critica facuta si corecta pictura.

Insa cizmarul incepu sa critice si alte aspecte din lucrare la care pictorul l-a oprit si i-a spus:

"Sutor ,ne supra crepidam" ("Cizmare,nu mai sus de sandala")

• Like 6
  • Oras:pretutindeni
Postat

Mai degraba isi taie coada motanul decat sa-l baneze pe Picon sau pe vreunul din gasca lui de penali.

De focu' pulii noastre ai să mori 😂😂😂

• Like 3
  • Minus 14
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

De focu' pulii noastre ai să mori 😂😂😂

Vezi sa nu mori innecat de la atata stat cu pula-n gura, **spam editat**ule! Am auzit un zvon cum ca te-au futut in cur niste baieti rai in arest la Viena, si de-atunci a inceput sa-ti placa.

Postat

Vezi sa nu mori innecat de la atata stat cu pula-n gura, **spam editat**ule! Am auzit un zvon cum ca te-au futut in cur niste baieti rai in arest la Viena, si de-atunci a inceput sa-ti placa.

Am stat singur pe cameră, ca boierii ăia mari...lua-ți-aș sursele-n car 😂

Peseu: Leoben, prostinformatule 😂

• Oras:B
Postat

Boule, baiatul ala este informat, stie cu ce gainarii te ocupi! Daca ma gandesc bine, chiar are dreptate, esti futut in gura, pardon si in cur! Hai ca te astept muita, ai promis, nu mai amana muia pe care o sa o iei oricum!

Postat

Am stat singur pe cameră, ca boierii ăia mari...lua-ți-aș sursele-n car

Peseu: Leoben, prostinformatule

Recunosti ca ai stat in parnaie jigodie?
Postat

La lux.

Gresit, cu sobolani ca tine! Ai dreptate, pt tine este lux parnaie proasta si recidivista!

Postat

Plinius cel batran (sau cum este mai cunoscut :Gaius Plinius Secundis ) povesteste ca a fost odata un pictor renumit pe numele sau Apelles care intr-o zi prezenta publicului o lucrare de-a sa .

Din multimea adunata un cizmar observa ca sandala personajului din pictura era gresit facuta.

Apelles a acceptat critica facuta si corecta pictura.

Insa cizmarul incepu sa critice si alte aspecte din lucrare la care pictorul l-a oprit si i-a spus:

"Sutor ,ne supra crepidam" ("Cizmare,nu mai sus de sandala")

Ave, Nobel, morituri te salutant.   :hihat 

Afla ca postul tau a avut efectul scontat, historia est vitae magistra, nu-i asa? Evident ca sunt de acord cu Pliniu cel Batrân care a scris ca solum certum nihil esse certi (singura certitudine este ca nimic nu este sigur). Dar mi-am permis unele indoieli asupra faptelor prezentate caci ubi dubium, ibi libertas (acolo unde sunt indoieli, acolo e libertatea). Este totusi adevarat ca publica fama non semper vana (zvonurile nu sunt mereu fara temei) adica ubi fumus, ibi ignis. Cred ca am ajuns sa plictisesc cu opinia mea ca nulla poena, nulla lex adica fara pedeapsa nu exista regula. 

• Like 1
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Ave, Nobel, morituri te salutant.   :hihat [/size]

Afla ca postul tau a avut efectul scontat, historia est vitae magistra, nu-i asa? Evident ca sunt de acord cu Pliniu cel Batrân care a scris ca solum certum nihil esse certi (singura certitudine este ca nimic nu este sigur). Dar mi-am permis unele indoieli asupra faptelor prezentate caci ubi dubium, ibi libertas (acolo unde sunt indoieli, acolo e libertatea). Este totusi adevarat ca publica fama non semper vana (zvonurile nu sunt mereu fara temei) adica ubi fumus, ibi ignis. Cred ca am ajuns sa plictisesc cu opinia mea ca nulla poena, nulla lex adica fara pedeapsa nu exista regula. 

Ubi pizda, ibi pula...

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Ave, Nobel, morituri te salutant.   :hihat [/size]

Hai măi nene, că in liceu abia am trecut la latină!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...