Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2017 Postat Ianuarie 29, 2017 Buna fetelor, va intalniti cu un cuplu la hotel ? cazat la Rin sau la altul Da,desigur!te astept cu un apel/mesaj in vederea stabilirii detaliilor ! 1
vladimir2015 Reputație: 161 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2017 thank you allot!Yes we make also threesome Good ! So how much for a threesome ? Do you do real lesby show ?
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2017 Postat Ianuarie 29, 2017 Bine ati venit fetelor! Oferiti cumva si deeptroat/facefuck printre serviciile voastre?Deepthroat ofer eu,insa nu si facefuck !
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2017 Postat Ianuarie 29, 2017 Good ! So how much for a threesome ? Do you do real lesby show ?We can talk about details,if you call me !
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2017 Postat Ianuarie 29, 2017 va mai intoarceti in Constanta ?Vom anunta cand ne vom intoarce
laury Reputație: 24072 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 29, 2017 Buna Laury!Am perioade cand slabesc,si perioade cand pun carnița la loc As fute ceva "pe os".😊 5
glavan Reputație: -176 Postat Ianuarie 29, 2017 Postat Ianuarie 29, 2017 Buna ziua si bine v-am gasit!Si pentru noi va fi o placere sa va cunoastem:)!Avem in program si menage a trois,asa ca te asteptam cu mare drag sa ne "jucam" !Pupici dulci M-ai convins!Incerc maine sa va cunosc, desigur daca o sa ma primiti.La ce ora deschideti portile raiului maine?
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2017 Postat Ianuarie 29, 2017 M-ai convins!Incerc maine sa va cunosc, desigur daca o sa ma primiti.La ce ora deschideti portile raiului maine?Maine vom incepe activitatea in jurul orei 9:00 !te asteptam cu drag ! 1
glavan Reputație: -176 Postat Ianuarie 30, 2017 Postat Ianuarie 30, 2017 Imi place modul tau de comunicare si sper ca serviciile se vor ridica la inaltime.Voi incerca sa va onorez cu prezenta astazi, doar ca fiind inceput de saptamana am cateva treburi de rezolvat.
codered Reputație: 3190 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 30, 2017 Hehe Jonhnnycum,chiar nu ai ghicit!Cu toate ca am sanii mici,nu ma gandesc sa imi pun silicoane )!Mare pacat, ti-ar sta bine cu silicoane pe un asemenea corp.
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Postat Ianuarie 30, 2017 Imi place modul tau de comunicare si sper ca serviciile se vor ridica la inaltime.Voi incerca sa va onorez cu prezenta astazi, doar ca fiind inceput de saptamana am cateva treburi de rezolvat.Multumesc pentru apreciere!Asteptam cu nerabdare sa ne vizitezi ! :-* multi pupici 2
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Postat Ianuarie 30, 2017 Buna ziua tuturor!Va asteptam cu drag la noi! 5
norbert1976us Reputație: 1434 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Postat Ianuarie 30, 2017 Si tu crezi ca in perioada asta, cât ești linie, noi trebuie sa ne zgâriem cu tine?rautaciosule.....unora le plac domnisoarele slim slim de tot 1
codered Reputație: 3190 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 30, 2017 Larisa, Andreea, ce inaltime aveti, fara tocuri?
soppos Reputație: 2 Postat Ianuarie 30, 2017 Postat Ianuarie 30, 2017 Am ramas fara voi la mal de mare...Cand reveniti?
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Postat Ianuarie 30, 2017 Larisa, Andreea, ce inaltime aveti, fara tocuri?Larisa : 1,73 cm fara tocuriAndreea: 1,65 cm fara tocuri 1
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Postat Ianuarie 30, 2017 Am ramas fara voi la mal de mare...Cand reveniti?Nu fii dezamagit,deoarece ne vom intoarce.Dupa vizita in Bucuresti,vor mai urma si alte orase,dupa care revenim pe meleaguri Dobrogene!
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Postat Ianuarie 30, 2017 Cui ii place mai mult pula?Andreea sau Larisa
adonis69 Reputație: 1066 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Ianuarie 30, 2017 Am testat-o azi pe Andreea, am ezitat ceva cand am citit ca e de etnie dar am mers pe recomandarile colegilor din Conctanta,si nu regret.E o pustioaica mignona si simpatica,vadit incepatoare dar cu bun simt si cu dorinta de a se face placuta cu orice pret. Mi-a declarat ca sunt primul client de cand a sosit in capitala, asa ca am incercat si eu sa las o impresie buna ,ca sa nu se sperie fata de capitalisti .Ca si fizic e pe gustul meu, o fetisoara draguta, sani frumosi si tari chiar daca nu sunt prea mari, forme armonioase, cur tare si rotund, depilata corespunzator,Actiunea a constat intr-un oral neprotejat relativ placut, fara DT insa, un 69 ok , un pic de FK, ceva sex normal unde m-am bucurat de o pasarica f stramta si fierbinte, si finalizare orala pe care mi-a declarat ca nu a mai incercat-o pana acum . Nu am stat sa verific daca ati colegi au avut parte de asa ceva, o iau de buna si datorita faptului ca nu a reusit sa tina incarcatura in gura deloc, m-am trezit su sperma cursa pe mine la sfarsit , dar in rest a absolvit proba, poate mai perfectionam data viitoare E de incercat si colega Larisa. Note:LOCATIA: 9 - RIN HOTELASPECT FIZIC: 8,5 corp 8,5 fata IGIENA PERSONALA: 9 - NU A FACUT DUS IN PREZENTA MEAORAL 8,5NORMAL: 8,5 ANAL: NAGFE : 8.5ATITUDINE: 9CADOU : 100 LEI /1 FINALIZARE/ 150 ORA Presiune in Pickhammer ! : 6
glavan Reputație: -176 Postat Ianuarie 30, 2017 Postat Ianuarie 30, 2017 Cui ii place mai mult pula?Andreea sau Larisa Te rog sa ma scuzi ca nu pot sa iti dau in raspuns, dar am sa incerc sa ma conformez, voi incerca si cu Andreea.Ce va pot spune este ca imaginile sunt reale si fetele foarte amabile, sociabile iar Larisa este ok, cu in pret onest. Probabil ca am sa mai revin sila ea, dar urmeaza sa aibe prioritate Andreea. Rog in moderator sa treaca la testate. 1 4
cod06ro Reputație: 7143 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 30, 2017 Cui ii place mai mult pula?Andreea sau Larisaambelor!doar ca larisa are experienta mult mai mare! la ea am vazut prima data cum se ling ouale cu pla in DT, ba chiar dadea sa aspire macar unul in gura! 1
sex_vl Reputație: 429 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Postat Ianuarie 31, 2017 Nu fii dezamagit,deoarece ne vom intoarce.Dupa vizita in Bucuresti,vor mai urma si alte orase,dupa care revenim pe meleaguri Dobrogene!La Valcea ajungeti?
putzache Reputație: 1141 Postat Ianuarie 31, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 31, 2017 La Valcea ajungeti?Sunt in Dacos, sa le asteptati cu sare si pai e la intrare, dati ma si voi fuga la Buc ca nu e asa departe, pretexte aveti acuma cu demonstratiile de strada, timp va mai trebuie.
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2017 Postat Ianuarie 31, 2017 La Valcea ajungeti?Avem in plan sa ajungem si la Valcea Va fi cel de al 5-lea oras vizitat de noi !
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 31, 2017 Avem in plan sa ajungem si la Valcea Va fi cel de al 5-lea oras vizitat de noi !Zici că sunteți trupa Bambi 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum