Sari la conținut

Eva 0748405863

Postări Recomandate

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila

N-am pm, poza recenta ma tenteaza sa te incerc, insa nu stiu ce o sa gasesc cand ajung la tine[/quote

Daca eram vreo baba stirba si cu harta lunii pe fatza, ar fi scris careva prin recenzii. Am o poza si cu fata ceva mai in urma, chiar daca partial acoperita, poti intui cam ce vei gasi... Nu ma pot descrie ca fiind o frumusete rapitoare, dar am o fata cel putin placuta, chestie de gusturi pana la urma. Repet ce am mai spus, nu-ti place ce vezi, poti pleca linistit.

• Like 5
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

N-am pm, poza recenta ma tenteaza sa te incerc, insa nu stiu ce o sa gasesc cand ajung la tine

Poza cu fatza o gasesti pe pag 6, ca sa nu cauti prea mult
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Buna poza, spune esentialul

Oricum nu trimit nimanui poze cu fatza descoperita, nu stiu la cine ajung si ce face cu ele. Va trebui sa-ti faci curaj sa ma vizitezi daca vrei sa vezi si restul
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

maine trec si io pe la tine pana la cat stai ?

Tot la ureche iti spun si tie😠nu stiu inca
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Vin sa-mi faci un oral din ala special

Ma poti contacta maine dupa ora 9, acum lasa-mi topicul in pace please
  • Like 2
Link spre comentariu

Vizitat pe doamna Eva. Programarea facuta telefonic, draguta la telefon.

Apartamentul este frumos si curat, la dush ai de toate. Doamna, o femeie mai plinuta, clar nu este pentru amatorii de skinny, insa mie mi-a placut. Sanii mari, numarul 4 cred, fund lafel mare, numai bun de palmuit.

A inceput cu saruturi si atingeri, face fk fara probleme.

Am trecut la oral unde doamna m-a rasfatat cu un ulei cu miros de ciocolata parca, penisul, s-a jucat cu el printre sani si dupa a inceput oralul, ba in forta, ba lent in functie de cum iti place.

Pus prezervativ si trecut la normal. Aici doamna se misca super, da contre, strange, o senzatie super. Se vede ca ii place ce face, ca pune pasiune.

Am finalizat in prezervativ dupa care am mai stat de vorba una, alta.

Eva nu te grabeste deloc, e foarte amabila si politicoasa, pe toata durata partidei nu am simtit vreun miros neplacut.

Note:

Fata: 8

Sani: 9

Fund: 8.5

Oral: 10

Normal: 9

Anal: nu am facut, dar din cate stiu face.

Gfe: 10.

Halat: 100 fin., lasati la inceput din propria initiativa.

Calitate pret e foarte ok, ve-o recomand cu drag pe doamna Eva daca va plac maturele mai plinute.

Multa bafta!

• Like 3
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Buna, pana la ce ora lucrezi azi?

Pana in.jur de 20... Am o rugaminte valabila pentru toti cei care cititi pe topicul meu, puteti sa ma contactati telefonic, prin SMS, whatsapp, PM... incerc sa mentin topicul cat mai "curat" , multumesc!
  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator loving boy
Reputație: 0

Am trecut pe la Eva, marți. Prestabilisem cu câteva zile înainte, confirmând ulterior, marți.

M-am prezentat la ora stabilita, am găsit o d-na tare drăguță. S-a adaptat imediat, că am și început cu FK, mâinile mele umblau pe ea :)))

M-am dus la o scurtă igienizare, apoi a reînceput asaltul. Un pic de masaj, apoi trecut la owo, cu atenție la bijouri, dt reușit. Am oprit-o, ca să egalez. Păsărica curată, epilata, bună de lins.

Am trecut la np, mai întâi lot, ca să mai bag ceva la sânii frumoși și fermi. Apoi, am trecut doggy, un fund asa mișto, e păcat sa nu-l vezi.Asa am și finalizat.

Am mai stat puțin de vorbă, la o țigară și o cola, oferită de d-na, i-am arătat ce rău sunt io când dau cu sabia de lumină și cu fulgere :))). Totul a durat cam o oră.

Contact - PM și wp la numărul afisat

Locație-Mall vitan, 8

Eva

Primeste 9 pe linie.

De revizitat, da. Chiar am încercat vineri sa revin dar a avut un mic accident de muncă și am anulat.

Lăsat 200 la final, pentru 1h/1fin.

• Like 5
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Am trecut pe la Eva, marți. Prestabilisem cu câteva zile înainte, confirmând ulterior, marți.

M-am prezentat la ora stabilita, am găsit o d-na tare drăguță. S-a adaptat imediat, că am și început cu FK, mâinile mele umblau pe ea :)))

M-am dus la o scurtă igienizare, apoi a reînceput asaltul. Un pic de masaj, apoi trecut la owo, cu atenție la bijouri, dt reușit. Am oprit-o, ca să egalez. Păsărica curată, epilata, bună de lins.

Am trecut la np, mai întâi lot, ca să mai bag ceva la sânii frumoși și fermi. Apoi, am trecut doggy, un fund asa mișto, e păcat sa nu-l vezi.Asa am și finalizat.

Am mai stat puțin de vorbă, la o țigară și o cola, oferită de d-na, i-am arătat ce rău sunt io când dau cu sabia de lumină și cu fulgere :))). Totul a durat cam o oră.

Contact - PM și wp la numărul afisat

Locație-Mall vitan, 8

Eva

Primeste 9 pe linie.

De revizitat, da. Chiar am încercat vineri sa revin dar a avut un mic accident de muncă și am anulat.

Lăsat 200 la final, pentru 1h/1fin.

Vineri seara a fost "Help me, Obi Wan Kenobi!" 😠Mi-a trecut intinderea, te astept la urmatorul razboi galactic😜
  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator loving boy
Reputație: 0

Vineri seara a fost "Help me, Obi Wan Kenobi!" Mi-a trecut intinderea, te astept la urmatorul razboi galactic

când voi putea, voi veni negreșit!
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...