mihaela35 Reputație: 93 Postat Februarie 7, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 7, 2020 Din lipsa de clienti probabil la tariful actual. Asta te interesează pe tine, numarul meu de clienti. Stai linistit ca nu ma bag peste fetele tale. Vezi-ti de treburile tale ca si in trecut ai facut tot felul de remarci la adresa mea,la pret,etc Daca nu as avea clienti as sta non stop ,dsr din moment ce pot sa vin doar cateva zile la munca, nu crezi ca situatia este exact invers fata de ceea ce spui tu?Pentru mine sunt suficienti.Sti cum e... mai bine stau la mal decat sa merg in larg cu ... 1
sorinu Reputație: 3230 Postat Februarie 7, 2020 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Februarie 7, 2020 b0ss - esti prea evident. 1
playmaker Reputație: 1302 Postat Februarie 7, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 7, 2020 Nu ma lua cu ce ai pățit ca ma superi. Daca fac unele exceptii inseamna ca trebuie sa fac la fel pentru toti ? Nu am cum sa fac sex oral neprotejat la toti clientii. Asa cum voi va alegeti fetele la care mergeti,la fel și eu imi selectez clientii. Si tu poate la mine doar vi sa ne futem, dar la alta mergi si o iei in brate,va sarutati,etc. Nu inseamna ca faci la fel cu toate fetele unde mergi.Intelegi ce vreau sa spun ?Mai pe ocolite, mai pe șustache, am inteles. Deci e de bine ... 2 2
b0ss Reputație: 65 Postat Februarie 10, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 10, 2020 b0ss - esti prea evident. La ce te referi ?
b0ss Reputație: 65 Postat Februarie 10, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 10, 2020 Asta te interesează pe tine, numarul meu de clienti. Stai linistit ca nu ma bag peste fetele tale. Vezi-ti de treburile tale ca si in trecut ai facut tot felul de remarci la adresa mea,la pret,etc Daca nu as avea clienti as sta non stop ,dsr din moment ce pot sa vin doar cateva zile la munca, nu crezi ca situatia este exact invers fata de ceea ce spui tu?Pentru mine sunt suficienti.Sti cum e... mai bine stau la mal decat sa merg in larg cu ... Explica care fetele mele ? Poate stii tu ceva ce nu stiu eu. Discreditezi o persoana ptr ca si-a dat cu parerea in legatura cu umflarea tarifelor nejustificat, parere care scad incasarile. Eu sunt un simplu consumator de servicii care intamplator a fost la tine de cateva ori pe vremea cand stateai langa cuget liber la parter si era de apreciat atitudinea...dar se pare ca trecerea timpului te afecteaza in gandire. O zi buna. 2
mihaela35 Reputație: 93 Postat Februarie 10, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 10, 2020 Explica care fetele mele ? Poate stii tu ceva ce nu stiu eu. Discreditezi o persoana ptr ca si-a dat cu parerea in legatura cu umflarea tarifelor nejustificat, parere care scad incasarile. Eu sunt un simplu consumator de servicii care intamplator a fost la tine de cateva ori pe vremea cand stateai langa cuget liber la parter si era de apreciat atitudinea...dar se pare ca trecerea timpului te afecteaza in gandire. O zi buna.Tu vorbesti de discreditare? te rog frumos...Daca erai clientul meu ma sunai si imi spuneai ca nu poti,ca nu ai,ca nu merit etc...nu incercai sa imi faci tu mie prețul pt ca nu se face asa ceva si nici nu e cazul sa imi ti cont la numarul de clienți. Tine cont cui iti permite asa ceva,eu nu am jignit nici un client dar vad ca tu nu te poti opri. Poate pe tine te-a afectat trecerea timpului,eu sunt inca sunt bine. Disponibila saptamana aceasta de luni pana vineri in intervalul 9-16
b0ss Reputație: 65 Postat Februarie 10, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 10, 2020 Tu vorbesti de discreditare? te rog frumos...Daca erai clientul meu ma sunai si imi spuneai ca nu poti,ca nu ai,ca nu merit etc...nu incercai sa imi faci tu mie prețul pt ca nu se face asa ceva si nici nu e cazul sa imi ti cont la numarul de clienți. Tine cont cui iti permite asa ceva,eu nu am jignit nici un client dar vad ca tu nu te poti opri. Poate pe tine te-a afectat trecerea timpului,eu sunt inca sunt bine. Disponibila saptamana aceasta de luni pana vineri in intervalul 9-16 Nu ti-am facut nici un pret, vad ca esti tare ofuscata. Ptr ca am fost de cateva ori ca o varianta mai low budget, asta nu inseamna ca tre sa te sun sa discut de preturile sau serviciile tale.Consider ca pentru asta este forumul acesta. Puteai sa ma contrazici in privinta tarifului cu anumite servicii noi, fata de cele oferite la 70-80 lei/ numar. Poti sa japcangesti pe care vrei cu tariful actual. Dar accepta o critica sau adu contraargumente.Succes. 1
mihaela35 Reputație: 93 Postat Februarie 10, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 10, 2020 Nu ti-am facut nici un pret, vad ca esti tare ofuscata. Ptr ca am fost de cateva ori ca o varianta mai low budget, asta nu inseamna ca tre sa te sun sa discut de preturile sau serviciile tale.Consider ca pentru asta este forumul acesta. Puteai sa ma contrazici in privinta tarifului cu anumite servicii noi, fata de cele oferite la 70-80 lei/ numar. Poti sa japcangesti pe care vrei cu tariful actual. Dar accepta o critica sau adu contraargumente.Succes.Am lucrat pe 80 lei cand am inceput,mai exact in octombrie 2017 si am mentinut acest pret pana la inceputul lunii iunie 2018. Am revenit la munca in noiembrie 2019 cu 130 lei si voi ramane pe acest preț indiferent de parerea ta.Chiar crezi ca trebuie să fac exact ceea ce crezi tu?Doar pt ca tu crezi ca ai dreptate? Si ca sa iti raspund la intrebare,da,am servicii noi dar nu sunt dispusa sa ti le ofer ,imi pare rau,voi va selectati fetele dar si noi ne selectăm clientii si unora le oferim servicii pe care nu le descriem aici.
bad_habbits1 Reputație: 173 Postat Februarie 10, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 10, 2020 Am revenit la munca in noiembrie 2019 cu 130 lei si voi ramane pe acest preț indiferent de parerea ta. Pretul este unul excelent raportat la calitatea serviciilor oferite. Personal am fost foarte multumit de serviciile fetei.Celor care vor sa se bucure de nurii unei femei adevarate le-o recomand (ai pe ce pune mana, ca prezenta scenica este placuta si nivelul de implicare al ei este peste medie.
b0ss Reputație: 65 Postat Februarie 10, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 10, 2020 Am lucrat pe 80 lei cand am inceput,mai exact in octombrie 2017 si am mentinut acest pret pana la inceputul lunii iunie 2018. Am revenit la munca in noiembrie 2019 cu 130 lei si voi ramane pe acest preț indiferent de parerea ta.Chiar crezi ca trebuie să fac exact ceea ce crezi tu?Doar pt ca tu crezi ca ai dreptate? Si ca sa iti raspund la intrebare,da,am servicii noi dar nu sunt dispusa sa ti le ofer ,imi pare rau,voi va selectati fetele dar si noi ne selectăm clientii si unora le oferim servicii pe care nu le descriem aici. Sa iti fie de bine si tie si clientilor tai fideli. Sunt destule fete pe piata la care apelez. Daca ei sunt dispusi sa cheltuie 130/nr sa le fie de bine.Am incheiat subiectul cu dumneata ca prea mult te-am bagat in seama de pomana. Sucess si numai bjne. 1
fratelo 1968 Reputație: 5553 Postat Februarie 10, 2020 Postat Februarie 10, 2020 Unde are locație ma interesează duduia (cartier
tony222 Reputație: 184 Postat Februarie 10, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 10, 2020 Cu o pagină mai în urmă are o recenzie lăsată de ludovicspirt . Vezi că spune și de locație .Unde are locație ma interesează duduia (cartier
mihaela35 Reputație: 93 Postat Februarie 11, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 11, 2020 Unde are locație ma interesează duduia (cartier Saptamana aceasta sunt in zona la peco Rompetrol,Bdul Lăpușneanu ( intrarea in satul de vacanta). Voi revenii alta data la gara. 1
spartacus1111 Reputație: 5 Postat Februarie 13, 2020 Postat Februarie 13, 2020 Pune niste poze daca se poate
tony222 Reputație: 184 Postat Februarie 13, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 13, 2020 Chiar dacă ar vrea să pună ceva poze mai recente nu poate. Doar după ce își colorează contul.Pune niste poze daca se poate
dinbugu Reputație: 6 Postat Februarie 24, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 24, 2020 Salut, am vizitat-o pe doamna in locatia din spatele Rompetrol de pe Lapusneanu. Camera inchiriata, simpla, curata, prosoape curate. A raspuns la numarul de telefon din titlu cu o voce binevoitoare si m-a ghidat usor spre locatie. Intalnirea s-a petrecut aproximativ la mijlocul zilei si a decurs asa cum am dorit, fata fiind foarte deschisa nevoilor mele. Este o persoana agreabila si aspect fizic placut.Notele acordate in urma intrevederii sunt: Oral 10 bine executatNormal 9 miscari bune si contreAspect 8 este un pic plinutaIgiena 10 fara problemeGFE 9 vorba dulce, mult aduceLocatie 7 camera curata, dar semne de uzura. Sunt doua incaperi: camera cu pat si baia: intrarea de afara se face direct in cameraTarif 200 lei ora achitat la final 3
mihaela35 Reputație: 93 Postat Februarie 26, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2020 Salut, am vizitat-o pe doamna in locatia din spatele Rompetrol de pe Lapusneanu. Camera inchiriata, simpla, curata, prosoape curate. A raspuns la numarul de telefon din titlu cu o voce binevoitoare si m-a ghidat usor spre locatie. Intalnirea s-a petrecut aproximativ la mijlocul zilei si a decurs asa cum am dorit, fata fiind foarte deschisa nevoilor mele. Este o persoana agreabila si aspect fizic placut.Notele acordate in urma intrevederii sunt: Oral 10 bine executatNormal 9 miscari bune si contreAspect 8 este un pic plinutaIgiena 10 fara problemeGFE 9 vorba dulce, mult aduceLocatie 7 camera curata, dar semne de uzura. Sunt doua incaperi: camera cu pat si baia: intrarea de afara se face direct in cameraTarif 200 lei ora achitat la final Multumesc pentru vizita !
mihaela35 Reputație: 93 Postat Martie 2, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 2, 2020 Buna dimineata ! Saptamana aceasta sunt disponibila de luni pana joi incepand cu ora 9 dimineata. Va pup !
Vizitator cervantes Reputație: 0 Postat Martie 2, 2020 Postat Martie 2, 2020 Buna dimineata ! Saptamana aceasta sunt disponibila de luni pana joi incepand cu ora 9 dimineata. Va pup !Dar până la ce oră?
mihaela35 Reputație: 93 Postat Martie 2, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 2, 2020 Dar până la ce oră?Astazi si maine sigur stau pana la 18. Nu stiu miercuri si, joi ce program am dupa amiaza acasa.
Vizitator cervantes Reputație: 0 Postat Martie 2, 2020 Postat Martie 2, 2020 Astazi si maine sigur stau pana la 18. Nu stiu miercuri si, joi ce program am dupa amiaza acasa.Multumesc pentru raspuns
mihaela35 Reputație: 93 Postat Martie 5, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 5, 2020 Multumesc pentru raspunsCu placere ! Pentru saptamana aceasta mai sunt disponibila doar astazi pana la ora 18.Pupici 1
masterofp Reputație: 75 Postat Martie 5, 2020 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Martie 5, 2020 Ce implica partea de submisivitate ? Am inteles ca este in servicii
camelot Reputație: 150 Postat Martie 5, 2020 Oras:Harsova Oras:Harsova Postat Martie 5, 2020 Dominare softSe descurca minunat la acest tip de serviciu, și chiar ii place sa fie bine fututa. 1
curvarbatran Reputație: 85 Postat Martie 5, 2020 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat Martie 5, 2020 Bifat si eu pentru palmares la doamna. La corp nu e stilul meu un schimb la actiune a fost de nota 10. Cand iti place ce faci iti iese bine :) 2
Postări Recomandate