putzifer77 Reputație: 5755 Postat Februarie 19, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 19, 2017 E cunoscuta deja povestea de tot rasul in care Miky77, cunoscut pe forum drept IQ77 sau 77mm, si tovarasul sau de vitejii electronice, Pipilica, s-au inteles sa-si acorde reciproc mii de puncte de reputatie.In ultima saptamana Miky77 a inceput sa-i acorde puncte de reputatie in bulk labagiului no 1 brett. Ar fi interesant de aflat de unde interesul asta brusc pentru reputatia (care reputatie? ) unui pulifrici care s-a facut remarcat doar prin imbecilitate, pupincurism si cantitatea uriasa de timp liber la dispozitie.Am mai spus-o, tind sa cred ca brett si miky77 sunt una si aceeasi persoana. Statistic vorbind, ce sanse ar fi ca doi membri "diferiti" sa sufere de aceeasi prostie abisala, sa aiba aceleasi opinii si convingeri, sa fie in egala masura de marlani si misogini, sa urmareasca exact aceleasi topice si sa isi permita sa stea zi si noapte pe forumul asta?Iti pot da o minieta,de fiecare data cand ii dau puncte lu Miky? 4
enervantul Reputație: 150 Postat Februarie 20, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 20, 2017 Ba nene, lasand la o parte debitatiile de pe topicul asta, suntem cumva in alt an, in 2018 si nu stiu eu ??!! Cum plm acesti doi useri care sunt inregistrati acum cateva zile (14 si 17, parca, feb 2017 !!) au sute de postari ?? Asa se plamadesc clonele, nene, doar nu credeai ca le aduce barza. Băi idiotule, cine p.m. a început razboiul? Eu sau tu? Cine p.m. a lansat acuzații de toate relele pământului, fără să aducă nivin argument? Eu sau tu? Cine atacă in permanență? Eu sau tu? Că la 20 de postări jegoase ale tale, mai bag și eu una, că ești muist, te deranjează, ipocritule?Am eu treabă cu punctele, sau tu, muistule? Cine p.m. a deschis topicul ăsta? Eu sau tu? In clipa când scriu această postare, Ciorete tot îmi dă minusuri. Și? Mă doare la bascheți, doar că îmi e greu să văd cine mi-a dat quote, pentru a-i răspunde, prin mia aia de notificări cu "the boy named crow...".P. S. Te-am invitat la o cafea, sa discutăm cu cărțile pe masă și apoi, in funcție de rezultat, să vedem. Am pus conversația noastră pe forum, la provocarea ta. Cine a citit, a vazut și a înțeles. Nu vrei, ești laș, și o dai cotită. Din punctul meu de vedere, totul se încheie aici! Și da... ești o pizdă! Fute-te-aș! Proxenetism (art 213 CP), amenintare (art 206 CP), hartuire (art 208 CP), evaziune fiscala (art 9 Legea 241/2005) - ai un palmares infractional de invidiat, ai fi fost de mult pedepsit intr-o tara normala.Daca la statutul tau de puscariabil mai adaugam caracterul execrabil si prostia-ti legendara, avem o imagine completa asupra Piconului.Nu te mai infoia in pene, fricosule care trebuie sa plece urgent din oras, eu sunt convins ca blufezi si ca nici la cafea nu ai avea curaj sa te intalnesti cu un user pe care l-ai suparat. Totul e un exercitiu de imagine la tine, extrem de riscant - e drept, si e de inteles din moment ce forumul asta reprezinta cea mai importanta parte a vietii tale. PS Nu te amagi ca ai fi mai in siguranta la cafenea decat pe strada, in parc sau in sala de sport. Drumul pana la spital este aproape la fel scurt. Cati anisori ziceai ca ai, tataie? Mereu vii - ca un mucos de gradinita - cu scuza ca "celalalt a inceput-o", ceea ce este o minciuna mai tot timpul, din moment ce tu jignesti primul si total gratuit (ubi concordia, vistantric, adelinna - pe care ai numit-o "cacacioasa mica" pe topicul ei etc). Esti un grobian maxim ipocrit.Cele cateva informatii despre tine vin din surse sigure, iar pe multe dintre ele le-ai confirmat chiar tu in diverse moduri. O tii una si buna cu cafeaua. Mosule, eu servesc cafea cu familia, cu prieteni sau colegi. In nici un caz cu un batranel de pe nimfomane, gras, transpirat si imbracat ca o sorcova cu mot. Si, cel mai important, mi se pare inutila propunerea ta din moment ce putem discuta si aici sau in PM exact aceleasi lucuri pe care le-am discuta la cafea.Sustii ca te-am jignit si ca ti-am afectat onoarea (din nou, care onoare? ). Invita-ma sa ne intalnim pentru a ma pune la punct barbateste, nu la cafele. Sunt sigur ca nu o sa o faci, insa, am observat de ieri ca bati in retragere. Nu e prima data cand te comporti ca un lache fricos atunci cand lucrurile incep sa devina serioase. Lasule! Nu are curaj, de ce insisti?Singurul mediu in care Picon se simte confortabil este forumul asta, inconjurat de prieteni si la adapostul punctelor de reputatie.Eu zic sa curga informatiile si pozele. Nu ar fi nimic grav sau imoral, cel mult poate fi considerat inoportun. PS Daca totusi va intalniti, iti recomand sa te acoperi din punct de vedere juridic. Fa-l sa semneze un acord prin care se angajeaza sa nu intreprinda nici un fel de demersuri legale indiferent de urmarile intalnirii voastre (un avocat sau notar te poate ajuta cu formularea exacta). Nu de alta, dar grobianul e capabil sa-ti ceara daune morale de milioane daca nu o sa fie in stare sa se mai logheze pe nimfomane.com.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 20, 2017 Cati anisori ziceai ca ai, tataie? Mereu vii - ca un mucos de gradinita - cu scuza ca "celalalt a inceput-o", ceea ce este o minciuna mai tot timpul, din moment ce tu jignesti primul si total gratuit (ubi concordia, vistantric, adelinna - pe care ai numit-o "cacacioasa mica" pe topicul ei etc). Esti un grobian maxim ipocrit.Cele cateva informatii despre tine vin din surse sigure, iar pe multe dintre ele le-ai confirmat chiar tu in diverse moduri. O tii una si buna cu cafeaua. Mosule, eu servesc cafea cu familia, cu prieteni sau colegi. In nici un caz cu un batranel de pe nimfomane, gras, transpirat si imbracat ca o sorcova cu mot. Si, cel mai important, mi se pare inutila propunerea ta din moment ce putem discuta si aici sau in PM exact aceleasi lucuri pe care le-am discuta la cafea.Sustii ca te-am jignit si ca ti-am afectat onoarea (din nou, care onoare? ). Invita-ma sa ne intalnim pentru a ma pune la punct barbateste, nu la cafele. Sunt sigur ca nu o sa o faci, insa, am observat de ieri ca bati in retragere. Nu e prima data cand te comporti ca un lache fricos atunci cand lucrurile incep sa devina serioase. Lasule! Comentariile sunt de prisos! Ești un laș, un mincinos și un nesimțit. Ceea-ce era de demonstrat, s-a demonstrat. Nu vrei să ieși la o cafea, aștept propunerile tale. 4
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 20, 2017 Asa se plamadesc clonele, nene, doar nu credeai ca le aduce barza. Proxenetism (art 213 CP), amenintare (art 206 CP), hartuire (art 208 CP), evaziune fiscala (art 9 Legea 241/2005) - ai un palmares infractional de invidiat, ai fi fost de mult pedepsit intr-o tara normala.Daca la statutul tau de puscariabil mai adaugam caracterul execrabil si prostia-ti legendara, avem o imagine completa asupra Piconului.Nu te mai infoia in pene, fricosule care trebuie sa plece urgent din oras, eu sunt convins ca blufezi si ca nici la cafea nu ai avea curaj sa te intalnesti cu un user pe care l-ai suparat. Totul e un exercitiu de imagine la tine, extrem de riscant - e drept, si e de inteles din moment ce forumul asta reprezinta cea mai importanta parte a vietii tale. PS Nu te amagi ca ai fi mai in siguranta la cafenea decat pe strada, in parc sau in sala de sport. Drumul pana la spital este aproape la fel scurt. Nu are curaj, de ce insisti?Singurul mediu in care Picon se simte confortabil este forumul asta, inconjurat de prieteni si la adapostul punctelor de reputatie.Eu zic sa curga informatiile si pozele. Nu ar fi nimic grav sau imoral, cel mult poate fi considerat inoportun. PS Daca totusi va intalniti, iti recomand sa te acoperi din punct de vedere juridic. Fa-l sa semneze un acord prin care se angajeaza sa nu intreprinda nici un fel de demersuri legale indiferent de urmarile intalnirii voastre (un avocat sau notar te poate ajuta cu formularea exacta). Nu de alta, dar grobianul e capabil sa-ti ceara daune morale de milioane daca nu o sa fie in stare sa se mai logheze pe nimfomane.com. Căcău, tu ești mă? Nici ție nu-ți place cafeaua, este?Zmardoi, peste tot zmardoi! 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 20, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 20, 2017 Căcău, tu ești mă? Nici ție nu-ți place cafeaua, este?Zmardoi, peste tot zmardoi! Asta e mai isteric decat cacau. Si mai prost ( daca poate fi posibil asa ceva ) 1 2
enervantul Reputație: 150 Postat Februarie 20, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 20, 2017 Căcău, tu ești mă? Nici ție nu-ți place cafeaua, este?Zmardoi, peste tot zmardoi! Eronat, infractorule! Sa-ti cumperi un coif de aluminiu! In incercarea ta disperata de a mai salva ceva din imaginea-ti terfelita, recurgi la diversiuni si fumigene. Clasic Picon.
enervantul Reputație: 150 Postat Februarie 20, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 20, 2017 Asta e mai isteric decat cacau. Si mai prost ( daca poate fi posibil asa ceva ) Daca vrei sa vezi unul mai prost, e suficient sa te uiti in oglinda. PS Ce i-ai cumparat Vanesei de St Valentine's?
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 20, 2017 Eronat, infractorule! Sa-ti cumperi un coif de aluminiu! In incercarea ta disperata de a mai salva ceva din imaginea-ti terfelita, recurgi la diversiuni si fumigene. Clasic Picon. PS Nu te amagi ca ai fi mai in siguranta la cafenea decat pe strada, in parc sau in sala de sport. Drumul pana la spital este aproape la fel scurt. ... Eu zic sa curga informatiile si pozele. Nu ar fi nimic grav sau imoral, cel mult poate fi considerat inoportun. ... adică amenințare= art.206 CP + hărțuire - art.208 CP., zici? 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 20, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 20, 2017 Daca vrei sa vezi unul mai prost, e suficient sa te uiti in oglinda. PS Ce i-ai cumparat Vanesei de St Valentine's? Pulica, incerci sa-l copiezi pe kinuit? Esti slabut, foarte slabut. 1 2
el diablo Reputație: -408 Postat Februarie 20, 2017 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Postat Februarie 20, 2017 Ii dau eu lui miky tone de puncte de reputatie, ce pula mea in pula mea. Problem? 3 6
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 20, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 20, 2017 Asa se plamadesc clonele, nene, doar nu credeai ca le aduce barza. Gaozare, ai spus si tu un adevar, din experienta proprie. 3 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 20, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 20, 2017 Ii dau eu lui miky tone de puncte de reputatie, ce pula mea in pula mea. Problem?Si eu tie , problem? Facem nitica "bisnita" pe aici poate ne imbogatim.Asta il macina pe prost(a) cum ne imbogatim noi Reputatia peste noapte si a lui tot stacneaza oricat s-ar agita pe aici Băi idiotule, cine p.m. a început razboiul? Eu sau tu? Cine p.m. a lansat acuzații de toate relele pământului, fără să aducă nivin argument? Eu sau tu? Cine atacă in permanență? Eu sau tu? Că la 20 de postări jegoase ale tale, mai bag și eu una, că ești muist, te deranjează, ipocritule?Am eu treabă cu punctele, sau tu, muistule? Cine p.m. a deschis topicul ăsta? Eu sau tu? In clipa când scriu această postare, Ciorete tot îmi dă minusuri. Și? Mă doare la bascheți, doar că îmi e greu să văd cine mi-a dat quote, pentru a-i răspunde, prin mia aia de notificări cu "the boy named crow...".Lasa-l in pana mea , nu vezi ca e doar pe intaratat de cand s-a inregistrat cu clona astaIl mai intrerupi si de la numaratoare si iar trebuie s-o ia de la cap 23 9
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 20, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 20, 2017 Ba nene, lasand la o parte debitatiile de pe topicul asta, suntem cumva in alt an, in 2018 si nu stiu eu ??!! Cum plm acesti doi useri care sunt inregistrati acum cateva zile (14 si 17, parca, feb 2017 !!) au sute de postari ?? Crezi ca e usor ? Vii la mine si te invat 21 9
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 20, 2017 Si eu tie , problem? Facem nitica "bisnita" pe aici poate ne imbogatim.Asta il macina pe prost(a) cum ne imbogatim noi Reputatia peste noapte si a lui tot stacneaza oricat s-ar agita pe aici Lasa-l in pana mea , nu vezi ca e doar pe intaratat de cand s-a inregistrat cu clona astaIl mai intrerupi si de la numaratoare si iar trebuie s-o ia de la cap Are și el preocupări! Se plictisește. 1
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2017 V-ati pisat pe Escobar, puncte de reputatie pe nimfomane... aici era zeama adevarata ! 2 3
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 21, 2017 Crezi ca e usor ? Vii la mine si te invat bijnitarule 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 21, 2017 bijnitaruleCorect. Am strans ceva milioane de pe urma lor. Crezi ca e usor? 22 10
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 21, 2017 Corect. Am strans ceva milioane de pe urma lor. Crezi ca e usor? SUnt convins c-a fost greu.Care e cursu la puncte azi?
genovese Reputație: -418 Postat Februarie 21, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Februarie 21, 2017 mânca-i-ați pula lui miky77 4 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 21, 2017 SUnt convins c-a fost greu.Care e cursu la puncte azi?azi e pa gratis , ca nu mai am valize sa ascund banii maine e pa bani , ca imi cumpar alta noua 25 10
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 21, 2017 mânca-i-ați pula lui miky77nu are @ NU MAI SPUNE bani , cu toate ca ar prefera asemenea delicatese 23 9
genovese Reputație: -418 Postat Februarie 21, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Februarie 21, 2017 nu are @ NU MAI SPUNE bani , cu toate ca ar prefera asemenea delicatese Like! 2 3
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 21, 2017 azi e pa gratis , ca nu mai am valize sa ascund banii maine e pa bani , ca imi cumpar alta noua poti sa majuti si pa mine cu vreo decembrie incoace daca tot e pe gratis 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 21, 2017 poti sa majuti si pa mine cu vreo decembrie incoace daca tot e pe gratis te ajut bre , pa seara , se poate ? unde da Dumnezeu creste ...de valize zic acuma ....da NU MAI SPUNE la nimeni 25 9
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 21, 2017 te ajut bre , pa seara , se poate ? unde da Dumnezeu creste ...de valize zic acuma ....da NU MAI SPUNE la nimeni Cât mai e kila? 2 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum