nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 14, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 14, 2013 Fratele meu, banii au plecat deja. Am scris la destinatar: TZEPOSU-SOFISTICATU''. Sper sa ajunga. Vei fi placut surprins de suma, te asigur. Abia astept intalnirea noastra, nimfomana mica.
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 14, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iunie 14, 2013 Fratele meu, banii au plecat deja. Am scris la destinatar: TZEPOSU-SOFISTICATU''. Sper sa ajunga. Vei fi placut surprins de suma, te asigur. Abia astept intalnirea noastra, nimfomana mica. Si io abia astept.......BANII i-ai spus lu`aia la ghiseu ca mi-am schimbat poza???ca aia ma stia numai cu luleaua-n gura......
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 14, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 14, 2013 Si io abia astept.......BANII i-ai spus lu`aia la ghiseu ca mi-am schimbat poza???ca aia ma stia numai cu luleaua-n gura...... Stai linistit, le-am dat ambele poze. Oricum, esti incon-fund-abil. Cine dracu n-a auzit "la" Capitala de sofisticatul tzepos. Rugamintea mea e sa nu ma dezamagesti. Sa ma simt cu tine cel putin la fel de bine cum ma simt cu Anda de exemplu.P.S. Pot sa iau o coasta suvenir?
alexxx23yo Reputație: 1 Postat Iunie 14, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 14, 2013 alt_nume5465656 si >Vyypuss< si Pitzipoanca arabă. :snap
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 14, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iunie 14, 2013 P.S. Pot sa iau o coasta suvenir?poti sa ma iei cu totu`....ca banii vorbesc,banii vorbesc aproposito...ai ceva pus deoparte???Plm...fumez mult,ma clatesc numa` cu Evian si Perrier,de mancat...sunt la dieta(ce norocos esti)consumabile numa` de lux(daca aude Chris73 innebuneste)...intr-un cuvant imi place dezmatzul si spargerea de bani... te tine??? Daca DA...pune-mi pe mail un extras de cont...ca de vorbe sunt satul Nellu si Sofisticatu, vechi prieteni, se-ntalnesc intr-un bar, la o bere.- Tu cu ce te mai ocupi mai Nellule?- Cant la piculina Sofisticatule!- La ce?!- La piculina, la piculina! Sunt si in orchestra simfonica..., facem si turnee internationale!- Oooo, grozav...vin dolarii ca pe banda...- Nu prea! Am cantat anul trecut pentru regina Angliei. Ea adora muzica. A spus curtenilor:- "Umpleti-le instrumentele cu aur!".- Tuba se umplea cu aur; contrabasul se umplea cu aur; si eu cu blestemata asta de piculina. Am cantat apoi si pentru regele Iordaniei. Si el iubea muzica. A spus guvernantilor:- "Umpleti-le instrumentele cu argint!". - Tuba se umplea cu argint; contrabasul se umplea cu argint; si eu cu blestemata asta de piculina. Am cantat dupa aceea si pentru "tarul" Rusiei. Asta uraste muzica. A spus subordonatilor:- "Sa le bagati instrumentele alea in cur!"- Tuba nu incapea; contrabasul nu incapea; si eu cu blestemata asta de piculina... Nu conteaza daca esti sarac sau bogat. Conteaza sa ai bani!
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 14, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 14, 2013 Tzeposule, alaturi de mine o sa traiesti ca-n sanul lui Adam (sau in Rai, cum vrei). Uite, in jumatate de ora ma urc in avionul personal si ne vedem la "Carul cu bere" peste doua ore (la dracu, habar nu am unde e, stiu doar ca e in Bucuresti). Te tzuc faratele meu si te las acum ca ma asteapta nevasta. Nu de alta, dar azi e zi de salariu.
Afriq Reputație: 1265 Postat Iunie 14, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 14, 2013 Disperarea lui Darkness...
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 15, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 15, 2013 Euflo merge la magazinul "ferometal" :-Buna ziua, asvrea un burlan scurt,de vreo 30 cm.-La ce va trebuie,daca nu sunt prea infiscret?-Pai vreau sa fut pisicu' si al dracu' zgarie, asa ca il bag in burlan cu labele iauntru si gata... Ii da ala burlanul si pleaca Euflo fericit.Dupa cateva zile, se intoarce.-Buna ziua, burlan cu cot aveti?- Pai asta la ce va mai trebuie? Ala nu a fost bun?-Ba da, da' acum vreau sa-l si pup in bot! 1
vyypuss Reputație: -425 Postat Iunie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Postat Iunie 15, 2013 alt_nume5465656 si >Vyypuss< si Pitzipoanca arabă. :snap Geniala poza :laugh2 :laugh2 . Felicitari frate @alexx pentru tinere de minte si pentru glumele facute cu bun simt .
alexxx23yo Reputație: 1 Postat Iunie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2013 SOFISTICATU` si operatia dorita.Pisicuts.doixdoi.>Chris73< ajunge devreme acasa.A trecut Afriq
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 15, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iunie 15, 2013 Disperarea lui Darkness... ar_da_orice_pentru_un_pahat_de_bere_1224156034.jpgDarkness satisfacut...far`de griji,far` de nevoi...
vyypuss Reputație: -425 Postat Iunie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Postat Iunie 15, 2013 Varianta musulmana a lui Adam si Eva:
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 15, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iunie 15, 2013 Picon si Afriq la shueta..........
Sem-Sem Reputație: 1 Postat Iunie 15, 2013 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iunie 15, 2013 Afriq si Picon omorandu-si timpul... Pensionari-gameri.jpghahahahahahahahahahahaahahahaha date-n puii mei ca m-ai facut sa rad....
Afriq Reputație: 1265 Postat Iunie 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2013 In fata superbului palat al lui Vyypuss opreste un autobuz, plin cu femei in varsta:-Iarasi turisti? intreaba Vyypuss pe paznici.-Nu, domnule, soacrele dumneavoastra au venit in vizita! Noaptea in taxi intra Blondy in pielea goala. Soferul o priveste uimit:- Ce te holbezi la mine? N-ai mai vazut femei goale?- Ba da. Dar ma gandesc de unde vei scoate banii pentru cursa!
Afriq Reputație: 1265 Postat Iunie 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2013 Blondy cand s-a intalnit... stie ea cu cine
vyypuss Reputație: -425 Postat Iunie 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Postat Iunie 16, 2013 Afriq in vizita pe la Sectiunea Testate:
alexxx23yo Reputație: 1 Postat Iunie 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2013 Afriq si >dinozauru< in tinerete prima intalnire si nu ultima.
alexxx23yo Reputație: 1 Postat Iunie 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2013 Credit doar cu buletinu.Fara dobanda . :laugh2
alexxx23yo Reputație: 1 Postat Iunie 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2013 :pope
Sem-Sem Reputație: 1 Postat Iunie 16, 2013 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iunie 16, 2013 Seniorii nostri se tin bine: http://4.bp.blogspot.com/_4s5pmFL_ZlQ/Sp4A6BHn8kI/AAAAAAAACLQ/ea3U3ejIlBc/s1600/posing%2Bsexy%2Bmotivational%2Bposters%2Bhot%2Bfunny%2Bcreepy%2Bperverted%2Bpervy%2Bold%2Bman%2Bweb%2Bsites%2Bmotivationalpostersonline.blogspot.com%2Bnude%2Bnaked%2Bbabes%2Badvertising.jpg
Sem-Sem Reputație: 1 Postat Iunie 16, 2013 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iunie 16, 2013 Fred ghidat catre femei de tata' lui: http://files.sharenator.com/perverted_upskirt_demotivational_poster_1217270042_Very_funny_pics-s640x481-105876.jpg
Sem-Sem Reputație: 1 Postat Iunie 16, 2013 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iunie 16, 2013 Afriq cu 4x4...capata un cu totul alt sens http://www.freakingnews.com/pictures/80000/Hugh-Hefner-the-Perverted-Old-Man--80260.jpg
Sem-Sem Reputație: 1 Postat Iunie 16, 2013 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iunie 16, 2013 No comment... http://www.arwrath.com/content/4/45486.jpg
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 16, 2013 ultima e tare!!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum