Sari la conținut

0762038619 antonia vogue

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

De "super" recomandat si de "sper" revenit....i-am spus si ei ca am o regula nu prea revin de 2 ori in acelasi loc dar parca aici chiar as reveni inca o data....da dependenta fata asta...

Ai grija cu dependenta  :icecream

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Poate o convinge cineva sa-si faca niste poze noi , sau poate se lasa pozata !!!!!!ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

• Like 1
  • Oras:Pestera
  • Oras:Pestera
Postat

Poate o convinge cineva sa-si faca niste poze noi , sau poate se lasa pozata !!!!!!

Nu se lasa, am incercat deja, in locatia aia sunt niste reguli stricte :P si mereu intalnirile de acolo au fost la cote mari :D

• Oras:----
  • Oras:----
Postat

Tot programul pana la 17 il are?

eu am incercat mai de dimineata, e cam matinala si cred ca de aia nu sta pana seara...dar daca daca dai de ea cred ca ii poti propune ceva si dupa ora 17, ma gandesc ca ar trebui pana la urma sa accepte :)

• Like 5
  • Minus 15
Vizitator pustoiu
Reputație: 0
Postat

Am fost zilele trecute la fata asta, super buna te fute de pleci cracanat, arata super bine, inalta, sanii sunt de colectie, fund de brazilianca, pozele o dezavantajeaza si are o atitudine perfecta pro client, cel putin cu mine. Ar trebui sa fie in top sa nu mai tineti babele alea turtite. Seamana cu Adela( parerea mea), de revenit clar. Bafta si ciocane tari!

• Oras:ro
  • Oras:ro
Postat

Colegu pustoiu, cand ai fost la Alina? Intreb deoarece eu nu am reusit pana acum sa ajung la ea.

Fie nu a raspuns la SMS, fie a raspuns, dar mi-a spus ca a incheiat programul pe ziua respectiva. Eu am cautat-o intre 20 si 21:30.

Postat

Colegu pustoiu, cand ai fost la Alina? Intreb deoarece eu nu am reusit pana acum sa ajung la ea.

Fie nu a raspuns la SMS, fie a raspuns, dar mi-a spus ca a incheiat programul pe ziua respectiva. Eu am cautat-o intre 20 si 21:30.

Si eu am intrebat de program,daca sta pana la ora 20:00,dar la 18:00 mi-a spus ca pleaca din locatie.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Să răspundă în pl iedului când o sun eu. Tot stă la cioace cu toți ciumeții.

• Like 2
  • Minus 20

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...