Sari la conținut

Off-topicul de la Alice

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

@Alice wtf E un panou pavat pus intr-un loc sau e doar o simpla poza prelucrata ?!

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Pai sa imparti pe la Unirii la metrou sau te ajut eu sa le punem la masini in stergatoare ca se poarta acum (imi dai si mie procent daca misca bine :laugh2) , faci si tu concurenta cu saloanele de masaj. :rax2 Sau putem organiza un maraton sexual o data pe luna si castigurile cresc substantial.

• Like 7
  • Minus 1
Vizitator oly
Reputație: 0
Postat

Hai sa facem off topic, daca tot suntem colorati.Ce mai faci @alice,ai dormit bine azi ?

Vizitator TheMachine
Postat

:*

Elegantă, dar eu nu aș risca să o țin în portofel. Am nevoie de adrenalină, dar asta este chiar supradoză!

• Oras:Cal victoriei
  • Oras:Cal victoriei
Postat

@Alice wtf E un panou pavat pus intr-un loc sau e doar o simpla poza prelucrata ?!

De 5 min nu ma pot opri din ras :))

"Panou pavat", scuza-ti offtopic

=)))

• Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
Postat

Punem punct domnilor, domnisoarelor si doamnelor! Ne-am distrat putin, insa ajunge! Cei necolorati in special, aveti grija ca inca nu v-ati castigat dreptul la putiin off topic pe aceasta sectiune, va rog nu abuzati de bunavointa noastra!

• Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti
Postat

fanebabane.. decat offtopic mai bine clarificam niste chestiuni neterminate!!! ;)

Vizitator Scrat
Postat

Mda. De asta nici nu mi-am facut cont pana acum. Scuze de confuzie. ... Rog verificarea ip-ului si sanctionarea celor cu adevarat raspunzatori de mascarada. Inca o data scuze.

Desi fac off topic, sunt curios despre ce mascarada vorbesti stimabile @Aurel the Man mai sus, asta daca nu e cu suparare ? Si ma rog de ce nu ti-ai facut cont pana acum? Asta fiind o alta nedumerire a mea personala.

Inchei aici off topicul ... cu scuzele de rigoare.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...