Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Eu cred ca îți vei lua o pwla peste bot tu de la Pisicuts. Nu ma mai cita odiosule. Eu sunt sătula de firea ta duplicitară si libidinoasă, remiscenta a comunismului infect unde te-ai lăfăit cu toți securiștii si el de tonele de plângeri care ti se aduc.

Încetează sa te mai faci te râs octogenare ca nu te bagi cu el in pat si nu te ia acasă! Stai numa sa vezi ca i-am scris deja cu ce te ocupi slinosule .

Încetează sa ma mai citezi! Nu îți permit sa vorbești cu mine!

MARȘ FĂĂĂ!
  • Minus 3
Postat

Sunt unguroaică si sârboaică. Nu am fost niciodată in trecere pe la țară. Nu am tigani in familie, orice arbore genealigic ai studia. Esti xenofob? Sa ii sugi pe toti tiganii atunci! Am mai multi ani de școală decât ai tu probabil de viață copil trotinetă ca se vede pe tine ca esti un puști coclit bun de nimic. Am avut doar relații fericite, cu oameni finiți care ma răsfățau, imbau țineau numa in daruri plus bani sa imi cumpăr ce vreau.

Nu faci si tu un CV ceva azi? Poate in 5 ani îți găsești si tu o ratată sa îți corespundă insistențelor :) mergi pe grase sau urâte, nu e bai.

pleaca in mortii ma-tii in saracia ta de Serbia atunci,sau afara din tara bozgoroaica ce esti!normal ca-ti plac cadourile,balcanicii sunt cei mai puturosi si saraci oameni pe care i-am vazut vreodata.macar Ucraina si alte state de toata pula,au cultura.

te compari tu cu romanii,ma straino?nu m-am uitat niciodata la grase pentru ca sunt rele,la urate da.au suflet mai bun decat tine!

bine,si tu acum,cu nasul ala de barbat..:))bine ca ai gena maghiara,altfel se explica cum te-ar putea cineva intretine!auzi cu ce se lauda ea,ca e femeie intretinuta,adica curva.

Postat

Mos libidinos..... vai  de steaua ta .

Pe tine te va mai conduce doar  popa izmana  (stii tu unde) , cu toate ca si aici am mari dubii ca o va face .

ZÂÂÂT!
  • Minus 3
Postat

E doar un anilingus făcut Rozetei.

Nu te cred, nene, se duce la Pisi si se plange, iar ala va baneaza pe toti ca muieri din astea bune de maritat nu mai gasesti! :laugh2

Daaaaa!😄😄😄
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

auch,imi cer scuze ca m-am scapat mai rau decat trebuia!dar sa nu uitam ca eu mi-am luat injuraturi de mama gratuite.fa,tu esti o panarama (si femeie usoara,sa nu uitam:()!ce femeie ce se pretinde a fi normala injura atatea persoane de parinti?

Postat

Daaaaa!

Ești corcitură de țigani unguri, cu țigani sârbi și români. Adică baragladină!

• Minus 3
  • Oras:Xxx
Postat

ma pizda,gunoi ce esti,de ce nu zici ca te-ai maritat cu unul care te-a inselat de N ori si te-a batut?sa stie tot forumul adevarul despre tine,ca te-ai casatorit pentru bani,pentru o garsoniera.in asta consta fericirea ta!sa stie toata tara ca barbatu-tau mai degraba si-ar tuna masina decat sa iti dea bani tie sa ii pui in casa.

Asta e in delir total.

Ia auzi,m-am căsătorit si nu știam :laugh2 :laugh2

Ce dețin ca imobil este cumpărat de părinți după bac pt ca sunt o fire confortabilă si as fi fost trista la cămin. Nu e in nicio rata, nu a plătit niciun bărbat. Primul meu job a fost la multinațională s i nu pe pile, chiar nu cunoșteam pe absolut nimeni de acolo,plus 2 femei șefe ca rang, sa nu se pună problema atractivității ca nu e cazul.

Daca spui ca nu esti angajabil, clar esti depresivul. :)))

Postat

Asta e in delir total.

Ia auzi,m-am căsătorit si nu știam :laugh2 :laugh2

Ce dețin ca imobil este cumpărat de părinți după bac pt ca sunt o fire confortabilă si as fi fost trista la cămin. Nu e in nicio rata, nu a plătit niciun bărbat. Primul meu job a fost la multinațională s i nu pe pile, chiar nu cunoșteam pe absolut nimeni de acolo,plus 2 femei șefe ca rang, sa nu se pună problema atractivității ca nu e cazul.

Daca spui ca nu esti angajabil, clar esti depresivul. :)))

habar n-am cine-i depresivul,nu imi apartine userul.in rest numai minciuni.ma abtin,n-are rost sa te spal in public.

• Oras:Bucuresti
Postat

habar n-am cine-i depresivul,nu imi apartine userul.in rest numai minciuni.ma abtin,n-are rost sa te spal in public.

E clar ca esti altcineva, dar in paranoia ei... :)

Postat

E clar ca esti altcineva, dar in paranoia ei... :)

poate ca sunt si Pisicuts ala.chiar m-as mira!stii ce e ciudat?ca inainte il injura frecvent pe Pisicuts si il desfiinta ca nu e admin bun.

Postat

poate ca sunt si Pisicuts ala.chiar m-as mira!stii ce e ciudat?ca inainte il injura frecvent pe Pisicuts si il desfiinta ca nu e admin bun.

Urmeaza, nu-i bai!  :laugh2

Ba se marita cu el, ba il face in tot felul...  :laugh2

Acum s-a gasit sa-i dea peste nas ca se intalneste cu cei de concurenta ca l-a vorbind cu Inesuka...  :laugh2

Il doare pe el la 3 m de pwla, face trafic proasta, poate sa-i promita si vila la malul marii...  :laugh2

• Like 1
Postat

Urmeaza, nu-i bai!  :laugh2

Ba se marita cu el, ba il face in tot felul...  :laugh2

Acum s-a gasit sa-i dea peste nas ca se intalneste cu cei de concurenta ca l-a vorbind cu Inesuka...  :laugh2

Il doare pe el la 3 m de pwla, face trafic proasta, poate sa-i promita si vila la malul marii...  :laugh2

e greu sa te dezobisnuiesti de nefericirea pe care o ai acasa.ma intreb oare ce vrea,sa ii plateasca Pisicuts ratele sau numai sa ii miroase rimm-ul?

Postat

e greu sa te dezobisnuiesti de nefericirea pe care o ai acasa.ma intreb oare ce vrea,sa ii plateasca Pisicuts ratele sau numai sa ii miroase rimm-ul?

Si cu tine, la valuarea ei isi permite sa-l plateasca s-o futa macar odata!  :laugh2

Da' mai are de facut chat cativa ani pana atunci...

Postat

N-am ma rate la nimic saracule ca nu ajung eu in viața asta sclava băncilor copil de pripas. Taman la pisicuts apelam eu daca aveam nevoie de bani...ba tâmp mai ești! La cați străini bogați cunosc ar fi si culmea daca baniierau totul sa nu fiu deja in avion.

Pe Pisicuts il doare il pwla de trafic, de ce aduce RozKendra, Picon sau Amanda. Lui ii pasă de toți si de nici unu. Principiul lui e clar, nu e un membru vine altul. Il reconfortează mult prezenta mea pe forum, atâta tot.

Eu cu pisicuts nu vb de admini de dincolo,nici de forumiști, dar cât am vorbit nu il deranjează deloc prietenia mea cu ei. Si eu nu m-am supărat niciodată ca păstrează legătură sau arata prietenie față de fete de pe forum.

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Sunt unguroaică si sârboaică. Nu am fost niciodată in trecere pe la țară. Nu am tigani in familie, orice arbore genealigic ai studia. Esti xenofob? Sa ii sugi pe toti tiganii atunci! Am mai multi ani de școală decât ai tu probabil de viață copil trotinetă ca se vede pe tine ca esti un puști coclit bun de nimic. Am avut doar relații fericite, cu oameni finiți care ma răsfățau, imbau țineau numa in daruri plus bani sa imi cumpăr ce vreau.

Nu faci si tu un CV ceva azi? Poate in 5 ani îți găsești si tu o ratată sa îți corespundă insistențelor :) mergi pe grase sau urâte, nu e bai.

De cate ori ai pomenit de iubitii tai,ai vorbit doar de bani si cadouri.

Intrebarea mea e simpla:Care e diferenta intre tine si o prostituata?

• Like 1
Postat

N-am ma rate la nimic saracule ca nu ajung eu in viața asta sclava băncilor copil de pripas. Taman la pisicuts apelam eu daca aveam nevoie de bani...ba tâmp mai ești! La cați străini bogați cunosc ar fi si culmea daca baniierau totul sa nu fiu deja in avion.

Pe Pisicuts il doare il pwla de trafic, de ce aduce RozKendra, Picon sau Amanda. Lui ii pasă de toți si de nici unu. Principiul lui e clar, nu e un membru vine altul. Il reconfortează mult prezenta mea pe forum, atâta tot.

Eu cu pisicuts nu vb de admini de dincolo,nici de forumiști, dar cât am vorbit nu il deranjează deloc prietenia mea cu ei. Si eu nu m-am supărat niciodată ca păstrează legătură sau arata prietenie față de fete de pe forum.

ai supt pula la multi straini?in firma sau pe badoo si alte site-uri?macar nu suge pula la marocani sau olandezi,suge la americani grasi.bai pe mine ma doare-n pula de Pisicuts,oricum baneaza numai sa baneze ca un prost neintelept.si nici macar pe lege nu o face.partea a II-a,nu stiu de ce vrei sa te asociezi de numele lui.de ce boala suferi?normal ca nu il deranjeaza prietenia ta cu ei,nebuno,doar nu e barbatu-tau!:)) 

cum ar fi de exemplu ca barbatu-tau sa vorbeasca cu mai multe curve?s-atunci te mai lauzi pe aici ca esti monogama si fidela.da,o proasta care lasa barbatul sa futa si altele.frumoasa viata ai ma familisto!halal viata ai,cu barbati care cauta inca alte cateva victime pe matrimoniale.

• Like 1
Postat

De cate ori ai pomenit de iubitii tai,ai vorbit doar de bani si cadouri.

Intrebarea mea e simpla:Care e diferenta intre tine si o prostituata?

Simplu: sentimentele! Eram îndrăgostiți la nebunie, făceam dragoste de multe ori pe zi, radiam,eram fericită si făceam fericit. Având in vedere că relațiile mele puține cum au fost au fost de lungă durată imi pun problema daca pățesc ceva si nu mai pot munci si facem un copil el are cu ce sa își țină familia bine? Si de Xe sa nu fi cheltuit ce imi oferea logodnicul cu drag ma rog? Bărbații nativ cheltuie pe femei de ce sa cheltuie pe altele si nu pe cea care il împlinește? Pe mine sa nu ma luați cu din astea efectiv nu imi plac ratații. Da frate recunosc cu maximă sinceritate: ca sa fii cu mine tre sa ai bani! Nu din oportunism , ci din statornicie, prevedere, conservare.

Daca nu există femei mai proaste, ma urate, mai puțin apte ca know-how. Femei mai modeste prin ceea ce oferă. Atata timp cat sunt ofertată de multi exact așa cum trebuie pt o casnicie cum ar fi sa ma încurc cu un ciuri buri? Ca sa ce?

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Da frate recunosc cu maximă sinceritate: ca sa fii cu mine tre sa ai bani! Nu din oportunism , ci din statornicie, prevedere, conservare.

https://i.imgur.com/yYIHDHC.gif

Nu poti servi la doi domni,Dumnezeu si Mamona.

Postat

Simplu: sentimentele! Eram îndrăgostiți la nebunie, făceam dragoste de multe ori pe zi, radiam,eram fericită si făceam fericit. Având in vedere că relațiile mele puține cum au fost au fost de lungă durată imi pun problema daca pățesc ceva si nu mai pot munci si facem un copil el are cu ce sa își țină familia bine? Si de Xe sa nu fi cheltuit ce imi oferea logodnicul cu drag ma rog? Bărbații nativ cheltuie pe femei de ce sa cheltuie pe altele si nu pe cea care il împlinește? Pe mine sa nu ma luați cu din astea efectiv nu imi plac ratații. Da frate recunosc cu maximă sinceritate: ca sa fii cu mine tre sa ai bani! Nu din oportunism , ci din statornicie, prevedere, conservare.

Daca nu există femei mai proaste, ma urate, mai puțin apte ca know-how. Femei mai modeste prin ceea ce oferă. Atata timp cat sunt ofertată de multi exact așa cum trebuie pt o casnicie cum ar fi sa ma încurc cu un ciuri buri? Ca sa ce?

atat a stiut,sa bage pula in tine R!te-ai incurcat cu ultimul ciuruc,dupa cum te-a educat ma-ta.:)

Postat

https://i.imgur.com/yYIHDHC.gif

Nu poti servi la doi domni,Dumnezeu si Mamona.

Eu cred ca tu esti nițel diliu. Adică eu daca stiu sa fac bani, el ca bărbat ce face? E mai prejos? E handicapat?

Mie bărbați cârpe buni de nimic nu imi trebuie. Repet! Sunt opțiuni pt toti;: mai proastă, mai slută, mai grasă, mai habarnistă si tot așa. Nu-s cutia milei pt vreun inapt

Postat

Eu cred ca tu esti nițel diliu. Adică eu daca stiu sa fac bani, el ca bărbat ce face? E mai prejos? E handicapat?

Mie bărbați cârpe buni de nimic nu imi trebuie. Repet! Sunt opțiuni pt toti;: mai proastă, mai slută, mai grasă, mai habarnistă si tot așa. Nu-s cutia milei pt vreun inapt

te servim cum ar vrea si Dumnezeu sa te servim pentru toate nedreptatile tale.chiar si-n gluma!bine, aia cu viata ta nefericita chiar e adevarata.nu poti sa servesti la Mamona sau sa fii atat de mandra si sa doresti o viata adevarata,are dreptate justitiarul.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

:))

Nu ai inteles ce am spus :)

Respect cel mai mult femeia care munceste ​pentru banii ei.

​Dragostea si banii se pupa doar cand e dragoste pentru bani.

DEavolu' says ;)

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...