Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2020 Postat Iulie 6, 2020 Daaa iti dai seama =))Cola e pacatoasa rau de tot daca bei un pahar rece ai senzatia vreo 10 minute ca te ai racorit dupa inca 10 vezi cum curg apele de pe tine si te miri de unde ai transpirat atataEu ma gândeam la alt film!!!! După ce bei cocteilul, sa te duci la o mandra!!! ÃŽți dai seama cum vei fi:Iepurașul duracell! 😠😠ðŸ˜
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 6, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 6, 2020 Eu ma gândeam la alt film!!!! După ce bei cocteilul, sa te duci la o mandra!!! Îți dai seama cum vei fi:Iepurașul duracell! Cred ca sunt transpirat si in locul ala unde e bezna pururea =)) Vrei sa ma vezi lat daca mai bag si o mandra ca deja dorm pe mine de la zapuseala asta :slap2Dar o bere mai pe seara nu suna rau eventual un gratarel :) 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2020 Postat Iulie 6, 2020 Cred ca sunt transpirat si in locul ala unde e bezna pururea =)) Vrei sa ma vezi lat daca mai bag si o mandra ca deja dorm pe mine de la zapuseala asta :slap2Dar o bere mai pe seara nu suna rau eventual un gratarel :)Corespunzător gândești! 😠ðŸ˜ðŸ‘🥂🥂🥂
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 6, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 6, 2020 Corespunzător gândești! Gandesc practic ;) Nu strica nici o mandra dar nu azi parca mai mult iti face cu ochiu un pui de somn si o bere rece :) 1
witcher Reputație: 16375 Postat Iulie 6, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 6, 2020 Ți-a umblat prin gură, cum ar veni! :laugh2 Sper că nu te-a durut. :laugh2 :laugh2 :laugh2Io cred ca a durut-o, ca a fost fara anestezie. Altfel, avea vise si cu stomatologu' si cu anestezistu' :) 2
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Iulie 6, 2020 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Iulie 6, 2020 ma simt lichefiata.... mi-e cald, nici aerul conditionat nu ma mai ajuta :(((( Ca de obicei...m-am trezit cu un zambet laaarg pe buze si usor uda...dupa un vis erotic cu un stomatolog :)) (mi se trage de la ultima vizita la stomatologie cand am dat de un tip...vaiii...intelegeti voi :D ) precis ca vizita aia trebuie sa fi fost inainte de pandemie... ca aia pe care i-am vizitat eu erau mascati si bandajati cu n straturi protectoare ca mumiile, de zici ca lucrau cu uraniu, in mediu radioactiv... nici poveste sa deslusesti ceva din fizicul lor :laugh2 4
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2020 Postat Iulie 7, 2020 Ziua în care decizi să treci la acţiune este ziua ta norocoasă.
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2020 Postat Iulie 7, 2020 M-am trezit luni și m-am gândit marți sa ma duc miercuri la munca dar cand am văzut joi ca vine vineri mi-am zis:ce sa caut sâmbăta la serviciu când duminica este libera! ðŸ˜
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iulie 7, 2020 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iulie 7, 2020 M-am trezit luni și m-am gândit marți sa ma duc miercuri la munca dar cand am văzut joi ca vine vineri mi-am zis:ce sa caut sâmbăta la serviciu când duminica este libera! ðŸ˜Om calculat, ce sa mai😠"N-ai un foc? Da' da-mi si mie o tigara, ca mi-e asa o foame de n-am unde dormi la noapte" ðŸ˜ðŸ˜ 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 7, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 7, 2020 M-am trezit luni și m-am gândit marți sa ma duc miercuri la munca dar cand am văzut joi ca vine vineri mi-am zis:ce sa caut sâmbăta la serviciu când duminica este libera! Ceva gen Nu lasa pe azi ce poti face maine lasa pe poimaine ca nu o sa mai fie nevoie 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2020 Postat Iulie 7, 2020 Om calculat, ce sa mai😠"N-ai un foc? Da' da-mi si mie o tigara, ca mi-e asa o foame de n-am unde dormi la noapte" ðŸ˜ðŸ˜Ce-ți place Eva, sa ma întarați, îți dau mai multe.... 😀 🙈ðŸ˜ðŸ¥‚
filofteu Reputație: 663 Postat Iulie 7, 2020 Postat Iulie 7, 2020 Nu toti sunt capabili sa vorbeasca cum faci tu.... Dand spre impotent! :laugh2 Dar vezi tu, pari interesant, ceva ce as vrea sa descopar, poate. Poate nu. Esti interesant, ce nu pot spune de prea multi. ;)Eu zic să rămâi pe ''poate nu'', ca să nu descoperi pe pielea ta cât de avariat mental sunt. Cum zicea domnişoara doftor la evaluarea psihiatrică: ''cam la limită, cam la limită''.
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61410 Postat Iulie 7, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Iulie 7, 2020 Ca de obicei...m-am trezit cu un zambet laaarg pe buze si usor uda...dupa un vis erotic cu un stomatolog :)) (mi se trage de la ultima vizita la stomatologie cand am dat de un tip...vaiii...intelegeti voi :D )l-ai băgat în sedință ? :d 4 1
introaca Reputație: 59 Postat Iulie 7, 2020 Postat Iulie 7, 2020 Eu zic să rămâi pe ''poate nu'', ca să nu descoperi pe pielea ta cât de avariat mental sunt. Cum zicea domnişoara doftor la evaluarea psihiatrică: ''cam la limită, cam la limită''. Iubire, am ramas fara parinti la 4-5 ani, molestata de la 12, violata de la 15-16, ceva dupa, pistol la cap, mers km pana la casa cu autostop pentru ca nu mai "dadeam"...Violurile alea au dat dosarul, reactionam altfel fara ele...La limita, tu? Dar eu?Am petrecut peste 20 ani intr-o tara straina sa ma trezesc incuiata in ea 4 ani.... Nu descriu, nu-mi ajunge site-ul sa descriu peste cat iti doresc sa nu fi trecut tu sau altcineva, nu exagerez.Dar eu sunt tot eu, apreciez oamenii de calitate, ador sa aud o idee care ma fascineaza, prefer parcul si nu disco....Esti unde vrei sa fii. Nu esti mai nebun ca mine, doar vrei sa pari. :hug1
filofteu Reputație: 663 Postat Iulie 7, 2020 Postat Iulie 7, 2020 Mădutz de pluş, undeva într-un birou, 113kg cu vreo 10% grăsime vor să pice de pe scaun, dar asta nu schimbă cu nimic prezentul. Meriți mai mult.
anaparaschiv Reputație: 231 Postat Iulie 8, 2020 Oras:,,, Oras:,,, Postat Iulie 8, 2020 Mădutz de pluş, undeva într-un birou, 113kg cu vreo 10% grăsime vor să pice de pe scaun, dar asta nu schimbă cu nimic prezentul. Meriți mai mult. Undeva intr-o garsoniera inchiriata sta sa pice din pat cam tot atatea kilograme cu vreo 40% grasime, asta daca nu cumva a ajuns la un procent mai mare, de iubirea vietii tale zic. Filofteu, cred ca te lauzi sau poate nu ai habar ce insemana 10% procent de grasime, corporala! Iubire, am ramas fara parinti la 4-5 ani, molestata de la 12, violata de la 15-16, ceva dupa, pistol la cap, mers km pana la casa cu autostop pentru ca nu mai "dadeam"...Violurile alea au dat dosarul, reactionam altfel fara ele...La limita, tu? Dar eu?Am petrecut peste 20 ani intr-o tara straina sa ma trezesc incuiata in ea 4 ani.... Nu descriu, nu-mi ajunge site-ul sa descriu peste cat iti doresc sa nu fi trecut tu sau altcineva, nu exagerez.Dar eu sunt tot eu, apreciez oamenii de calitate, ador sa aud o idee care ma fascineaza, prefer parcul si nu disco....Esti unde vrei sa fii. Nu esti mai nebun ca mine, doar vrei sa pari. :hug1 Daca pentru relele care te-au lovit nu porti nicio vina, partea din viata ta in care te-ai prostituat a fost alegerea ta, la fel cum alegerea ta a fost sa stai in tara asta. Nu te-a oprit nimeni sa te intorci acasa!
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2020 Postat Iulie 8, 2020 555 de cazuri, cel mai mare numar de cazuri intr-o singura zi de la inceputul tampeniei astea cu Curvid... :angry Miroase a sfarsit de vara intre 4 pereti, eu zic sa ne cautam declaratiile ca o sa avem iarasi nevoie de ele... 1
martel Reputație: -33 Postat Iulie 8, 2020 Postat Iulie 8, 2020 Undeva intr-o garsoniera inchiriata sta sa pice din pat cam tot atatea kilograme cu vreo 40% grasime, asta daca nu cumva a ajuns la un procent mai mare, de iubirea vietii tale zic. Filofteu, cred ca te lauzi sau poate nu ai habar ce insemana 10% procent de grasime, corporala! Daca pentru relele care te-au lovit nu porti nicio vina, partea din viata ta in care te-ai prostituat a fost alegerea ta, la fel cum alegerea ta a fost sa stai in tara asta. Nu te-a oprit nimeni sa te intorci acasa!Hm, nu păreai genul să te bagi "introacă". O fi vreo motivație ce te-a făcut să fii prezentă aici. Se pare că o cunoști pe Amandina. Dar și dacă o cunoști și, cu atât mai mult dacă n-o cunoști, nu cred că e bine să dăm verdicte.Scuze dacă m-am băgat ca ob-ul
money_talks Reputație: -236 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iulie 8, 2020 555 de cazuri, cel mai mare numar de cazuri intr-o singura zi de la inceputul tampeniei astea cu Curvid... :angry Miroase a sfarsit de vara intre 4 pereti, eu zic sa ne cautam declaratiile ca o sa avem iarasi nevoie de ele...Lopixe,iar ai inceput?????Intr-o vreme te facusei cioclu,deschideai zilnic cate un topic cu RIPPS:Au fost cazuri multe astazi,dar s-au facut si foarte multe teste(13400),deci ponderea a fost sub 5% 3
alon000 Reputație: 525 Postat Iulie 8, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 8, 2020 nici trolli nu mai sunt ce au fost :clapp :clapp :clapp
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2020 Postat Iulie 8, 2020 Facem piciorul frumos! ðŸ˜Pe cărări de munte!!!
filofteu Reputație: 663 Postat Iulie 8, 2020 Postat Iulie 8, 2020 Undeva intr-o garsoniera inchiriata sta sa pice din pat cam tot atatea kilograme cu vreo 40% grasime, asta daca nu cumva a ajuns la un procent mai mare, de iubirea vietii tale zic. Filofteu, cred ca te lauzi sau poate nu ai habar ce insemana 10% procent de grasime, corporala! Bună şi ție, Anita, pentru toată candoarea cu care decizi să inițiezi o conversație. E irelevant şi mă doare s-o scriu, rumânistic, să judeci uaminii în funcție de aspect sau locație. Putea la fel de bine să locuiască într-un tufiş, cu noroi pe tălpi sau brânză pe floci şi tot aş fi discutat cu dânsa. Acum, referitor la carne vs osânză, procentualistic, tu, o fomeie în temă cu vorbele la ea, care acuză un dobitoc de lăudăroşenie sau habarnism, eşti invitată să-mi explici cum se măsoară, cu ce se măsoară, în ce zone se măsoară şi care e marja de eroare, că doar n-au scos ăia cotletul din mine ca să-l cântărească post autopsie. Ce, vrei şi poze?Trebuie doar să mă rogi frumos, pentru amuzamentul meu. 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 8, 2020 Bună şi ție, Anita, pentru toată candoarea cu care decizi să inițiezi o conversație. E irelevant şi mă doare s-o scriu, rumânistic, să judeci uaminii în funcție de aspect sau locație. Putea la fel de bine să locuiască într-un tufiş, cu noroi pe tălpi sau brânză pe floci şi tot aş fi discutat cu dânsa. Acum, referitor la carne vs osânză, procentualistic, tu, o fomeie în temă cu vorbele la ea, care acuză un dobitoc de lăudăroşenie sau habarnism, eşti invitată să-mi explici cum se măsoară, cu ce se măsoară, în ce zone se măsoară şi care e marja de eroare, că doar n-au scos ăia cotletul din mine ca să-l cântărească post autopsie. Ce, vrei şi poze?Trebuie doar să mă rogi frumos, pentru amuzamentul meu.Esti monumental omule =)))) Fantastic :clapp :clapp 1
Vizitator sabina10 Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2020 Postat Iulie 8, 2020 Bună ÅŸi ție, Anita, pentru toată candoarea cu care decizi să inițiezi o conversație. E irelevant ÅŸi mă doare s-o scriu, rumânistic, să judeci uaminii în funcție de aspect sau locație. Putea la fel de bine să locuiască într-un tufiÅŸ, cu noroi pe tălpi sau brânză pe floci ÅŸi tot aÅŸ fi discutat cu dânsa. Acum, referitor la carne vs osânză, procentualistic, tu, o fomeie în temă cu vorbele la ea, care acuză un dobitoc de lăudăroÅŸenie sau habarnism, eÅŸti invitată să-mi explici cum se măsoară, cu ce se măsoară, în ce zone se măsoară ÅŸi care e marja de eroare, că doar n-au scos ăia cotletul din mine ca să-l cântărească post autopsie. Ce, vrei ÅŸi poze?Trebuie doar să mă rogi frumos, pentru amuzamentul meu." Și când gândesc la viața-mi îmi pare că ea curăIncet repovestită de o străină gură.Ca și când n-ar fi viața-mi, ca și când n-aș fi fostCine-i acel ce-mi spune povestea pe de rost? De-mi țin la el urechea și râd de câte- ascultCa de dureri străine?...Parc-am murit demult! " (M Eminescu- Melancolie) MÄ‚ INCLIN, DEMN @ filofteu ! ðŸ‘👠2
jim_raynor Reputație: 516 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2020 amuzat de bombardierii cu poseta din Crangasi, de dupa blocurile gri :laugh2 laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum