Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2020 Postat Iulie 26, 2020 Eu merg sa lenevesc la piscina.🥂ðŸ‘
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2020 Postat Iulie 26, 2020 Si tare buna e leneveala.Leneșul nici nu s-a sculat și iar trage la piscina! 😠O fi bine pentru unii?! Unii la "balaceala", alții, "negrii pe plantatie! “(munca). 🥂 ðŸ˜
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 26, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 26, 2020 Leneșul nici nu s-a sculat și iar trage la piscina! O fi bine pentru unii?! Unii la "balaceala", alții, "negrii pe plantatie! “(munca). Munca e pentru femei negrii si tractoare nu pentru barbati ;) Barbatul la bazin sau in hamac cu un trabuc King Edward in mana si cu o palarie de cowboy pe cap admirand natura 3
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2020 Postat Iulie 26, 2020 Munca e pentru femei negrii si tractoare nu pentru barbati ;) Barbatul la bazin sau in hamac cu un trabuc King Edward in mana si cu o palarie de cowboy pe cap admirand naturaCe-ți m-ai place sa intorci cuțitu....! ðŸ˜.... Si în "natura", ce sa fie?! O mulatra în patru labe, care....munceste de zor, nu?! ðŸ˜
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 26, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 26, 2020 Ce-ți m-ai place sa intorci cuțitu....! .... Si în "natura", ce sa fie?! O mulatra în patru labe, care....munceste de zor, nu?! Da si pe care dupa o zi intreaga de dat la sapa o mai asteapta si barbatu acasa sa i traga 2 3 natarangi dalea cu strigaturi =)) 3
miskinbkk Reputație: 343 Postat Iulie 26, 2020 Postat Iulie 26, 2020 Aidplm ai dreptate coae, pe moment ma panicasem ca iar n-au bagat astia pensia, n-ai bani de curve si trebuie sa te plictisesti pe forum. M-am linistit 😂Un pensionsar se exista pe forum si nici pe asta nu-l respectati asa cum se cuvine. Stiti foarte bine, ca se simt singuri si tanjesc dupa atentie, ceva acolo, o discutie sa aiba si ei sansa sa arate tineretului din vasta lor experienta de viata. Da-i un like, ia-l cu mister/maestre, :) mea, dar nu prea mult, ca poate nu mai scapi de el. Fii bun cu picon, altfel devine un mosneag mizantrop, cabotin si rau al dreaqului. O duminica superba tuturor, in :) mea!
money_talks Reputație: -236 Postat Iulie 26, 2020 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iulie 26, 2020 Unghiosule,pe unde te scoate azi,la plimbare,chinezoiu'? :) 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 26, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 26, 2020 Aidplm ai dreptate coae, pe moment ma panicasem ca iar n-au bagat astia pensia, n-ai bani de curve si trebuie sa te plictisesti pe forum. M-am linistit Coae, am fost profund impresionat de grija (probabil că te cheamă Dabija) față de confortul meu financiar - mi-a curs o lacrimă din pulă! Banii mi-au intrat, dar nu de pensie, eu neavând o profesie din alea, unde te pensionezi mai devreme, așa că mai am mult până atunci. Mergând pe calea malițiozității tale (cam de prost gust), sper că ți-a intrat alocația. :laugh2 P.S. Bine că te-ai liniștit! 2
jim_raynor Reputație: 516 Postat Iulie 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 26, 2020 Aidplm ai dreptate coae, pe moment ma panicasem ca iar n-au bagat astia pensia, n-ai bani de curve si trebuie sa te plictisesti pe forum. M-am linistit :laugh2 :laugh2
snappulos Reputație: 199 Postat Iulie 26, 2020 Postat Iulie 26, 2020 Coae, am fost profund impresionat de grija (probabil că te cheamă Dabija) față de confortul meu financiar - mi-a curs o lacrimă din pulă! Banii mi-au intrat, dar nu de pensie, eu neavând o profesie din alea, unde te pensionezi mai devreme, așa că mai am mult până atunci. Mergând pe calea malițiozității tale (cam de prost gust), sper că ți-a intrat alocația. :laugh2 P.S. Bine că te-ai liniștit!Nasol, aveam impresia ca astia de la secu va pensionati pe la 40 de ani sa faceti cumul de pensie cu salariu si sa aveti timp sa sustineti legile securisto-USRistoPNListe de cenzura a libertatii de exprimare pe forumuri.Se si dubleaza alocatia a tras Catu o alta liniuta la guvern si gata, nu o sa imi intre doar banii in cont ci si pula in curve. 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 26, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 26, 2020 Nasol, aveam impresia ca astia de la secu va pensionati pe la 40 de ani sa faceti cumul de pensie cu salariu si sa aveti timp sa sustineti legile securisto-USRistoPNListe de cenzura a libertatii de exprimare pe forumuri.Se si dubleaza alocatia a tras Catu o alta liniuta la guvern si gata, nu o sa imi intre doar banii in cont ci si pula in curve.Ei, iată că te înșeli, băiete! Nu cred că ești analfabet funcțional și nu ai înțeles ce am scris, ci doar că în continuare faci glume nesărate și de prost gust. Mi-a mai curs o lacrimă din pulă când am văzut problele pe care le ai cu alocația. Așa sunt eu, suflet sensibil. :laugh2 2
jim_raynor Reputație: 516 Postat Iulie 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 26, 2020 Nasol, aveam impresia ca astia de la secu va pensionati pe la 40 de ani sa faceti cumul de pensie cu salariu si sa aveti timp sa sustineti legile securisto-USRistoPNListe de cenzura a libertatii de exprimare pe forumuri.Se si dubleaza alocatia a tras Catu o alta liniuta la guvern si gata, nu o sa imi intre doar banii in cont ci si pula in curve.gandac parazit lasa-l :laugh2 :laugh2
snappulos Reputație: 199 Postat Iulie 26, 2020 Postat Iulie 26, 2020 Ei, iată că te înșeli, băiete! Nu cred că ești analfabet funcțional și nu ai înțeles ce am scris, ci doar că în continuare faci glume nesărate și de prost gust. Mi-a mai curs o lacrimă din pulă când am văzut problele pe care le ai cu alocația. Așa sunt eu, suflet sensibil. :laugh2Nu te supara ca n-am zis-o cu rautate. Spre deosebire de multi n-am nimic nici cu secu nici cu pensionarii, din contra cand ne apara de covid si de chinezi inloc sa-l bage pe Colo la bulau ca a zis ca ar fute curve chiar cred ca sunt utili. 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 26, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 26, 2020 Un pensionsar se exista pe forum si nici pe asta nu-l respectati asa cum se cuvine. Stiti foarte bine, ca se simt singuri si tanjesc dupa atentie, ceva acolo, o discutie sa aiba si ei sansa sa arate tineretului din vasta lor experienta de viata.Da-i un like, ia-l cu mister/maestre, :) mea, dar nu prea mult, ca poate nu mai scapi de el. Fii bun cu picon, altfel devine un mosneag mizantrop, cabotin si rau al dreaqului. O duminica superba tuturor, in :) mea!Țal! Nota! Și mai repede! sunt un gandac parazit :laugh2 :laugh2 Nu te supara ca n-am zis-o cu rautate. Spre deosebire de multi n-am nimic nici cu secu nici cu pensionarii, din contra cand ne apara de covid si de chinezi inloc sa-l bage pe Colo la bulau ca a zis ca ar fute curve chiar cred ca sunt utili.Nu știu cum te apără de covid susnumiții, dar e bine că ești optimist. 1 2
jim_raynor Reputație: 516 Postat Iulie 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 26, 2020 Țal! Nota! Și mai repede! Nu știu cum te apără de covid susnumiții, dar e bine că ești optimist. iarasi te-ai enervat!
snappulos Reputație: 199 Postat Iulie 26, 2020 Postat Iulie 26, 2020 Nu știu cum te apără de covid susnumiții, dar e bine că ești optimist.Pai plm, banuiesc ca de aia susnumitii se cacau roiuri roiuri cu vai ce a zis Colo, crima impotriva umanitatii, sarmanele neprihanite nesugatoare de pula cum indeamna porcu dracu la viol. Banuiesc ca ne aparau de Covid si chinezi si sunt eu prea analfabet functional sa inteleg cum de aia ma bucur cu astia care sustineti statul securist ati inteles, eu fiind analfabet ma doare-n pwla, ignorance is bliss 😂 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 26, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 26, 2020 iarasi te-ai enervat!Iar ești prost! Pai plm, banuiesc ca de aia susnumitii se cacau roiuri roiuri cu vai ce a zis Colo, crima impotriva umanitatii, sarmanele neprihanite nesugatoare de pula cum indeamna porcu dracu la viol. Banuiesc ca ne aparau de Covid si chinezi si sunt eu prea analfabet functional sa inteleg cum de aia ma bucur cu astia care sustineti statul securist ati inteles, eu fiind analfabet ma doare-n pwla, ignorance is bliss Nu știu de unde ai tras tu concluzia cu susținerea statului securist, dar ai pe pe undeva dreptate! Fericiți cei săraci cu duhul! :laugh2 Bine, înțelesul inițial este altul, dar fii fericit! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 2
vitesse17 Reputație: 477 Postat Iulie 26, 2020 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Postat Iulie 26, 2020
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2020 Postat Iulie 26, 2020 Urmeaza o seara faina. Sper sa reusesc sa fotografiez putin mai tarziu celebra cometa Neowise C/2020 (F3) (si poate si Statia Spatiala) :)
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2020 Postat Iulie 26, 2020 La loc comanda... :( Nu mai e vizibila, a parasit Emisfera Nordica :( 2
vitesse17 Reputație: 477 Postat Iulie 26, 2020 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Postat Iulie 26, 2020 La loc comanda... :( Nu mai e vizibila, a parasit Emisfera Nordica :(Se întoarce ea... In cincizeci, o sută de ani :))
vitesse17 Reputație: 477 Postat Iulie 26, 2020 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Postat Iulie 26, 2020 La loc comanda... :( Nu mai e vizibila, a parasit Emisfera Nordica :(Se întoarce ea... In cincizeci, o sută de ani :))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum