Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Sa inteleg ca Amandina noastra,a revenit la sentimente mai bune,fata de Filofteu si fata de site?Bat clopote de nunta?Nu de alta,dar ca sa stiu sa-mi iau si io' un costum nou :)

• Telefon: Vedeta
  • Oras:Romania
Postat

Ma simt foarte rau .Azi mi -am luat adio de la cainele meu drag .Nu ma pot obisnui cu ideia ca nu mai este.Sunt trist si plang.A fost o parte din mine ,poate unii rad si vor lua in batjocura ceia ce scriu eu.Numai cine a pierdut un catel poate intelege durerea.Am plantat un pom unde este ingropat si in fiecare seara merg cu o galeata de apa si il ud.Imi este foarte greu .Cainele meu va fi in inima mea pana voi muri!!!Imi plange sufletu ma doare sufletu!!!

• Like 1
  • Oras:Sinaia
  • Oras:Sinaia
Postat

Ma simt foarte rau .Azi mi -am luat adio de la cainele meu drag .Nu ma pot obisnui cu ideia ca nu mai este.Sunt trist si plang.A fost o parte din mine ,poate unii rad si vor lua in batjocura ceia ce scriu eu.Numai cine a pierdut un catel poate intelege durerea.Am plantat un pom unde este ingropat si in fiecare seara merg cu o galeata de apa si il ud.Imi este foarte greu .Cainele meu va fi in inima mea pana voi muri!!!Imi plange sufletu ma doare sufletu!!!

Stiu ce inseamna, este trist! pffff......

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Uimit să văd câți proști, câți analfabeți funcțional sunt. 

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Sa inteleg ca Amandina noastra,a revenit la sentimente mai bune,fata de Filofteu si fata de site?Bat clopote de nunta?

Bre', da' numa' la ea te gândeşti? Eu nu contez chiar deloc?

Nu tre' să fiu anunțat măcar c'-o săptămână înainte, ca să arunc tigăile, ceştile, cănile, paharele, cozile de mop şi motoferăstrăul din garaj?

• Like 1
Postat

Stiu ce inseamna, este trist! pffff......

Saracu a murit in bratele mele.Nu exista durere mai mare sa vezi cum un suflet iubit moare in ochii tai.Pentru cei ce au un animal de companie ,imaginativa doar pentru cateva minute sa treceti prin ce am trecut eu .O singura data am fost dezamagit de cainele meu.Cand a murit .Sufar cumplit si nu stiu daca ma poate ajuta cineva .
Postat

Bre', da' numa' la ea te gândeşti? Eu nu contez chiar deloc?

Nu tre' să fiu anunțat măcar c'-o săptămână înainte, ca să arunc tigăile, ceştile, cănile, paharele, cozile de mop şi motoferăstrăul din garaj?

Io' stiu ca in adancul sufletului ei,ea te iubeste :).....dar stii cum sunt unele femei,se lasa mai greu :) 

Fa si tu putina curatenie pan' casa,arunca vechiturile si scoate costumul de la naftalina,ca maine-poimaine o sa apara Amandina cu verightele in mana si insotita de nasi,ca sa te ceara de barbat ;) :)

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Nerabdator si emotionat. Ca in prima zi de scoala. Dar nu de-aia :)

cum o cheama ?

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Explicați-i unui nătântoc, dac'-ați fi amabilă, dimineața opiniilor dumneavoastră e cu mindfuck, pupat şi îmbrățişări, chiar în ordinea asta?

Nu se poate undeva pe la jumătate, gen prânz?

Mă-ncălzesc greu şi noaptea nu-i pe lista opțiunilor, că doar nu-s bufniță.

Întreb, nu dau cu parul.

Fine, fara pupat si imbratisari. ;)

Postat

O intrebare, la care as dori un raspuns civilizat:

Am o furie, care-mi da agitatie, afecteaza rabdarea, socializarea...

Cum va descarcati psihic?! :(

Nu ma intereseaza sexul, furia este justificata, ce fac sa scap de ea?!  :bow

• Oras:București
Postat

Simplu... cauți cauza furiei și vezi ce e de schimbat. Stai așa, că nu e atât de simplu.

• Like 1
  • Oras:Everest
Postat

Caută un loc mai retras și urlă și înjură din toți plămânii, până răgușești și rămâi fără glas...

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Simplu... cauți cauza furiei și vezi ce e de schimbat. Stai așa, că nu e atât de simplu.

Multumesc pentru raspuns.

Cauza o stiu, nu se poate schimba, periodic o sa ma afecteze...

Schimbam placa, cum fac sa nu ma mai afecteze? :)

Caută un loc mai retras și urlă și înjură din toți plămânii, până răgușești și rămâi fără glas...

Sa stii ca ma gandeam la un sac de box sau ceva genul...  :hug1

Postat

Ajută și sacul de box, dar prin puterea obișnuinței la un moment dat ai putea înlocui sacul de box cu oameni sau cu obiecte și lucrurile să degenereze, mai bine să te retragi și să urlii din toți bojocii. Eu am pățit-o...de nervii am futut un șpiț la o minge și fără să vreau mi-am izbit un prieten direct în cap, destul de rău...a fost omul pe la doctori, nu știu ce i-au făcut pe la arcadă...în fine, a fost destul de nașpa...n-a fost nici măcar în timpul jocului...nu e bine cu accesele astea de furie, da' nici să le ții în tine nu e bine...

• Minus 1
Postat

Te-ai gândit bine! Sigur, unii bășicați o să sară de cur: "...la un moment dat, furia ta o să vrea mai mult decât un sac de box/partener de antrenament"... Sporturile de contact înseamnă, printre altele, disciplină și autocontrol; chestii care te ajută "să lupți" cu furia.

Postat

Ajută și sacul de box, dar prin puterea obișnuinței la un moment dat ai putea înlocui sacul de box cu oameni sau cu obiecte și lucrurile să degenereze, mai bine să te retragi și să urlii din toți bojocii. Eu am pățit-o...de nervii am futut un șpiț la o minge și fără să vreau mi-am izbit un prieten direct în cap, destul de rău...a fost omul pe la doctori, nu știu ce i-au făcut pe la arcadă...în fine, a fost destul de nașpa...n-a fost nici măcar în timpul jocului...nu e bine cu accesele astea de furie, da' nici să le ții în tine nu e bine...

Te-ai gândit bine! Sigur, unii bășicați o să sară de cur: "...la un moment dat, furia ta o să vrea mai mult decât un sac de box/partener de antrenament"... Sporturile de contact înseamnă, printre altele, disciplină și autocontrol; chestii care te ajută "să lupți" cu furia.

Voi aveti impresia ca sacul de box ar fi prima etapa in a rani pe cineva...

Nu. Eu pot sa o fac oricand, furia mi-ar da sadism, o lovitura ar fi prea simplu.

Cea mai buna razbunare este sa-ti fie bine! Ce faci cu omul care-si petrece timpul sa-ti fie rau?

Mut directia.

Apoi spiritual il distrug! Mda, pot face si asta, dar nu mai este destul... Vreau sa vad sange!  :laugh2  (Glumesc, asta spunea instructorul meu auto)

Postat

Toți o putem face oricând, da' ai dreptate...mai bine te ocupi să ți fie ție bine...

Da' cine e omul ăla care are ca scop în viață să te hărțuiască și să te șicaneze ?

• Minus 1
Postat

Toți o putem face oricând, da' ai dreptate...mai bine te ocupi să ți fie ție bine...

Da' cine e omul ăla care are ca scop în viață să te hărțuiască și să te șicaneze ?

Rau inseamna hartuire? Ar fi bine daca era direct. Eu vorbesc de javre parsive...

Postat

Păi cam așa am dedus eu...că se ține de capul tău, deci te hărțuiește într un fel...nu știu, cam ce rău ți ar putea face dacă nu e prezent oarecum în viața ta?

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 8 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...