Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2022 Partajează Postat Iunie 25, 2022 Sau pe pula Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2022 Partajează Postat Iunie 25, 2022 13 minutes ago, scorpion1970 said: Ma bagam sa-ti fiu "regizor"... Dubla 1,Motor!!!!😁 In filmul cu strigaturi:Manole o lucrează corespunzător pe Ana!!! Rezistai ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2022 Partajează Postat Iunie 25, 2022 Poate nu era Manole 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2022 Partajează Postat Iunie 25, 2022 Acum 6 minute, Bruneta168 a spus: Rezistai ? Ce sa fac...rezistam,poate la sfârșit primeam și eu o "bucata de amandina...roz"🙈😉 Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108849 Postat Iunie 25, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat Iunie 25, 2022 Acum 13 minute, Bruneta168 a spus: Nu chiar … banii de pe păsărica , pe păsărica se duce Nu era rău 😈 1 Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108849 Postat Iunie 25, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat Iunie 25, 2022 Acum 13 minute, Bruneta168 a spus: Rezistai ? Cu pauze dese🤭 1 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11832 Postat Iunie 25, 2022 Partajează Postat Iunie 25, 2022 28 minutes ago, Bruneta168 said: Poate nu era Manole 🤣🤣🤣 Manole, Manole! Iar mânc-aș fasole mă? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2022 Partajează Postat Iunie 25, 2022 30 minutes ago, JocelynEon said: Manole, Manole! Iar mânc-aș fasole mă? Fără fasole face rău la burta Link spre comentariu
displayname Reputație: 74 Postat Iunie 26, 2022 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Iunie 26, 2022 1 Link spre comentariu
Vizitator Turcoaz4 Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2022 Partajează Postat Iunie 26, 2022 Acum 11 ore, picon a spus: Oooo, ba da! Taman aici, la GFE și dulcegării e teatrul mare. 100% Nu îmi plac libidinoasele ( prea dulci, pupăcioasele și vrăjitoarele pe față) . Da sunt și mulți bărbați libidinoși . 🤭 Link spre comentariu
4myfans Reputație: 317 Postat Iunie 26, 2022 Oras:Pe Marte Oras:Pe Marte Partajează Postat Iunie 26, 2022 Cui ii era sau ii este dor de mine?😂😂😂😂😂 Sunt tot aici doar ca nu am timp de forum cum au altii, nu dam nume asai @MacArthur😂😂😂😂😂😂😂 2 1 Link spre comentariu
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iunie 26, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Partajează Postat Iunie 26, 2022 Acum 22 ore, picon a spus: Viața nu apare decât când se naște. În schimb un făt dezvoltat e mai aproape de a se naște decât unul în fază incipientă, plus că un avort în fază avansată poate pune în pericol sănătatea mamei, sau chiar mai rău. Nu ai fi împotriva dreptului la contracepție? Adică ai dubii? Ești sau nu ești? Și ce legătură are avortul cu căsătoria persoanelor de același sex? P.S. Vezi că se însoară idolul tău!😂 Sunt pt dreptul la contracepție, am folosit "aș fi" pt cazul ipotetic în care aș putea vota, da' nu cred că s-ar face referendum pt așa ceva 🤷🏻 Legătura dintre avort, dreptul la contracepție și căsătoria persoanelor de același sex e... faptul că despre ele m-a întrebat MacArthur 😉 P.S. : eu n-am bre idoli, da' le urez casă de piatră și fără "accesări" pă nimfomane sau alte site-uri similare. 🙆🏻 Am văzut la TV o știre cu nunta și o paralelă cu nunta lu' Zelea Codreanu...sper să nu o ia pe urmele legionarilor. 🙈 1 Link spre comentariu
stephanos27 Reputație: 248 Postat Iunie 26, 2022 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Partajează Postat Iunie 26, 2022 https://www.instagram.com/p/CcrwGPuIdNq/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Link spre comentariu
4myfans Reputație: 317 Postat Iunie 26, 2022 Oras:Pe Marte Oras:Pe Marte Partajează Postat Iunie 26, 2022 15 minutes ago, MacArthur said: 1 1 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11832 Postat Iunie 26, 2022 Partajează Postat Iunie 26, 2022 Orice gardă are medic de gardă, orice medic de gardă are o soră de gardă cu un corp de gardă în care intră în ea medicul de gardă cu gardă cu tot! 1 Link spre comentariu
Vizitator Turcoaz4 Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2022 Partajează Postat Iunie 26, 2022 Un pic amețit după un șpriț cu frați mei 😇. Încerc și vad că îmi și iese să nu mai bag în seamă poponari și sărăcile site ului. O săptămână liniștită și prosperă să avem . 😘 Link spre comentariu
Vizitator DrogosP Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2022 Partajează Postat Iunie 27, 2022 Cu chef de nebuni Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2022 Partajează Postat Iunie 27, 2022 Știți de ce poartă femeile chiloţi cu flori? În memoria celor îngropaţi acolo😊 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2022 Partajează Postat Iunie 27, 2022 li departe Oradea? -Esti pe jos sau cu masina?-Pe jos.. No, mergi drept inainte si marti o iei la stanga!!😏 Link spre comentariu
Vizitator Turcoaz4 Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2022 Partajează Postat Iunie 27, 2022 Mă așteaptă acasă nește " porumb fiert și un vin la gheață 😚 . Și am mai păcălit o zi 😏. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 28, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 28, 2022 La 26.06.2022 la 23:04, Beton_Armat a spus: Sunt pt dreptul la contracepție, am folosit "aș fi" pt cazul ipotetic în care aș putea vota, da' nu cred că s-ar face referendum pt așa ceva 🤷🏻 Legătura dintre avort, dreptul la contracepție și căsătoria persoanelor de același sex e... faptul că despre ele m-a întrebat MacArthur 😉 P.S. : eu n-am bre idoli, da' le urez casă de piatră și fără "accesări" pă nimfomane sau alte site-uri similare. 🙆🏻 Am văzut la TV o știre cu nunta și o paralelă cu nunta lu' Zelea Codreanu...sper să nu o ia pe urmele legionarilor. 🙈 Bre, când spui "aș fi", înseamnă că în principiu ai fi de acord, dar încă nu ești prea sigur, că totuși te mai gândești, mai ai oarece dubii. Când spui că ești de acord e clar, fără rețineri. E chestie de exprimare, poate prea subtil pentru domnia ta, cu scuzele de rigoare! Cât despre cretinul ăla de Simion, chiar a luat-o pe urmele lui Zelea, care chiar avea o ideologie, așa cum era ea, cu părțile rele, fascistoide, pe când amețitul ăsta, nu știe pe lume trăiește. E clar legionaroid, dar iubitor de Putler, anti UE și dornic de apropiere de Rusia. Face jocul, conștient sau nu lui Putler. Ăsta e adevărul, că îți place au ba. 2 Link spre comentariu
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iunie 28, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Partajează Postat Iunie 28, 2022 Acum 58 minute, picon a spus: Bre, când spui "aș fi", înseamnă că în principiu ai fi de acord, dar încă nu ești prea sigur, că totuși te mai gândești, mai ai oarece dubii. Când spui că ești de acord e clar, fără rețineri. E chestie de exprimare, poate prea subtil pentru domnia ta, cu scuzele de rigoare! Cât despre cretinul ăla de Simion, chiar a luat-o pe urmele lui Zelea, care chiar avea o ideologie, așa cum era ea, cu părțile rele, fascistoide, pe când amețitul ăsta, nu știe pe lume trăiește. E clar legionaroid, dar iubitor de Putler, anti UE și dornic de apropiere de Rusia. Face jocul, conștient sau nu lui Putler. Ăsta e adevărul, că îți place au ba. Bre, te pierzi în subtilități 😁, eu am lămurit "problema" 😎. Cel puțin deocamdată nu-l văd pă Simion vreun agent al Moscovei...plm, prima oară am auzit de el în 2016, la un marș pt unire. Dacă și inițiatorul unui marș pt unire e pro rus.... Nu mi se pare că e anti UE, nu văd de ce tre' să-i pupe în cur pă toți oficialii aflați în funcții. Sunt oameni ca și noi, putem avea vederi diferite. Cu ce l-aș critica eu...nu vine cu nicio propunere după sfârșitul pandemiei, sau mă rog, al restricțiilor. Zic propunere măcar, că nu e în poziția de a lua măsuri. Pă lângă asemănarea cu Zelea Codreanu, mie nu-mi place nici că face din nunta asta un eveniment public. Ce zici, unul cu așa deschidere către online, o avea cont p-aicișea ? 🤦 🙆🏻 1 1 Link spre comentariu
eturit Reputație: 3292 Postat Iunie 28, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 28, 2022 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11832 Postat Iunie 29, 2022 Partajează Postat Iunie 29, 2022 Tânăra stăpână la fereastră suie, este ea Ximena vine să-i dăm... pâine! Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2022 Partajează Postat Iunie 29, 2022 Mi-a spus ca ii plac baietii rai, asa ca am batut-o...👿 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum