Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Partajează Postat Decembrie 1, 2013 DA! Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 2, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Horny, cu gandul la propunerea in trei cu Ciucurel si Chane'l... Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Horny, cu gandul la propunerea in trei cu Ciucurel si Chane'l... offf Amado bine zis o sa vb cu fratiorul meu chane'l si o sa facem sa fie fantezia implinita sa iti smotocesc lindicu.pupic de dimineata buna draga mea. Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Ma simt obosit, stresat, cu moralul la pamant si fara nici un chef... Link spre comentariu
boieru Reputație: -378 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Ma simt obosit, stresat, cu moralul la pamant si fara nici un chef... LUNEA, nici iarba nu creste.... 1 Link spre comentariu
adrianacrina Reputație: 930 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Unde vreau eu. Oras:Unde vreau eu. Partajează Postat Decembrie 2, 2013 linistita fericita Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 2, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 2, 2013 LUNEA, nici iarba nu creste.... Si nici apa calda nu vine la mine... La noi caldura si apa calda se repara iarna! Iar stau lipita de laptop... Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Si nici apa calda nu vine la mine... La noi caldura si apa calda se repara iarna! Iar stau lipita de laptop... stai draga mea ca vin cu fratele chane'l si te incalzim noi de se incalzeste si APA in tevi instantaneu.ce zici fratica chane'l ???? Link spre comentariu
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Azi ma simt bine...m-am inchegat la stomac Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Si nici apa calda nu vine la mine... La noi caldura si apa calda se repara iarna! Iar stau lipita de laptop... Vezi, vezi... ti-am spus eu ca nu e bine sa faci atata sex virtual. Acum ai ramas lpita de laptop. Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 2, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Vezi, vezi... ti-am spus eu ca nu e bine sa faci atata sex virtual. Acum ai ramas lpita de laptop. :laugh2 De cel virtual azi chiar n-am dus lipsa!Ar trebui sa fiu extrem de satisfacuta, dar ce te faci cand in realitate iti face doar pofta? Parca vrei si mai mult sex, macar virtual! :laugh2 Link spre comentariu
azi nu Reputație: 1103 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 naspa Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 3, 2013 azi ma simt LIBER-a plecat muierea in tzarile calde :telephonealooo gagicile sunt singur sunati-ma pozitii preferate de mine pregatiti-va fofoloancele Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Decembrie 3, 2013 indecisa Link spre comentariu
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Azi ma simt dracos! Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Eu nu simt nimic!!! Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Decembrie 3, 2013 inca ma resimt dupa maratonul de 1 decembrie! Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 3, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Bine, relaxata, receptiva la placut, indiferenta la bete in roate...Si nici n-am fumat... Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 4, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 4, 2013 La fel, dar dupa cateva ore, in care a trebuit doar sa inteleg...Chiar mai bine!Somnic usor si vise placute! Link spre comentariu
georgi_88 Reputație: 661 Postat Decembrie 6, 2013 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Partajează Postat Decembrie 6, 2013 aiurea-n tramvaias bea o tzuica fiartasi cu niste pastrama de oaie ..... Link spre comentariu
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Azi sunt constipat 1 Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Azi sunt constipat offf fratele meu e greu atunci,trebuie sa iti faci o programare la o dominatoare ca sa iti faca loc cu in dildo. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum