n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Februarie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 24, 2014 Diaconescum,Nu-mi intoarce cuvintele, mai citeste inca o data ce am scris atunci legat de faptul ca TU spui ca sunt o victima...Ma repet, nu sunt.Ca sa intelegi, speram cu totii, eu ma enervez uneori cand cineva ma agaseaza, trantesc tot ce merita pe moment, apoi nu-mi pasa absolut deloc de discutia avuta, in 2 minute pot sa rad de altceva si nu ma doare nicaieri ca m-am enervat pe cineva mai devreme...Eu nu ma macin, nu mocnesc, nu traiesc in trecut.Deci poti sa ma sacai pana te plictisesti.In alta ordine de idei, chiar nu ma incanta cu nimic faptul ca din cand in cand devin obsesia cuiva...Get over it. Link spre comentariu
Trollelleuu Reputație: 5 Postat Februarie 24, 2014 Telefon: gicacontra481 Oras:Trollandia Telefon: gicacontra481 Oras:Trollandia Partajează Postat Februarie 24, 2014 Dino bine ai revenit, da-te mare acum prin ce ai trecut. Poate obtii reduceri de black friday de la fete. Link spre comentariu
diaconescum Reputație: 394 Postat Februarie 24, 2014 Oras:none Oras:none Partajează Postat Februarie 24, 2014 Diaconescum,Nu-mi intoarce cuvintele, mai citeste inca o data ce am scris atunci legat de faptul ca TU spui ca sunt o victima...Ma repet, nu sunt.Ca sa intelegi, speram cu totii, eu ma enervez uneori cand cineva ma agaseaza, trantesc tot ce merita pe moment, apoi nu-mi pasa absolut deloc de discutia avuta, in 2 minute pot sa rad de altceva si nu ma doare nicaieri ca m-am enervat pe cineva mai devreme...Eu nu ma macin, nu mocnesc, nu traiesc in trecut.Deci poti sa ma sacai pana te plictisesti.In alta ordine de idei, chiar nu ma incanta cu nimic faptul ca din cand in cand devin obsesia cuiva...Get over it.E greu cu obsesile asta s-a intamplat sa beau ceva si sa imi "iesi in cale".http://www.betcheslovethis.com/files/uploads/images/pllwhiskey.gif Link spre comentariu
Trollelleuu Reputație: 5 Postat Februarie 24, 2014 Telefon: gicacontra481 Oras:Trollandia Telefon: gicacontra481 Oras:Trollandia Partajează Postat Februarie 24, 2014 Vezi ca iti trebuia o sticla mai mare! Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 25, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Partajează Postat Februarie 25, 2014 Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Februarie 25, 2014 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Februarie 25, 2014 Dinozaure, multa sanatate, ca virtute ai! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 25, 2014 Super!Ca banuti, ok, apoi am mai luat niste prosoape pufoase, lenjerie cu trandafiri rosii, dar si cateva chestii pentru BDSM, ma apuc de dispozitivul de imobilizare... Ma simt ca un copil care abia asteapta jucaria preferata! Un film misto, o seara linistita si parca totul e asa cum trebuie sa fie... Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Februarie 25, 2014 seara linistita zici ? Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 25, 2014 Nici noi, baietii nu te vom uita ...niciodata ? ))))) Hai ma, brontozaure...nu mor caii cand vor cainii.PS- Ai verificat daca tzi se mai scoala pula ? ) Io ridic eu gratis,o zi intreaga,asta pentru ca nu a uitat de noi.. Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Februarie 25, 2014 Diaconescum,Nu-mi intoarce cuvintele, mai citeste inca o data ce am scris atunci legat de faptul ca TU spui ca sunt o victima...Ma repet, nu sunt.Ca sa intelegi, speram cu totii, eu ma enervez uneori cand cineva ma agaseaza, trantesc tot ce merita pe moment, apoi nu-mi pasa absolut deloc de discutia avuta, in 2 minute pot sa rad de altceva si nu ma doare nicaieri ca m-am enervat pe cineva mai devreme...Eu nu ma macin, nu mocnesc, nu traiesc in trecut.Deci poti sa ma sacai pana te plictisesti.In alta ordine de idei, chiar nu ma incanta cu nimic faptul ca din cand in cand devin obsesia cuiva...Get over it. esti beatA?!? Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 26, 2014 In sfarsit a veni si miercuri. Baby, sunt cea mai bucuroasa, cea mai fericita. http://www.youtube.com/watch?v=WtLhORsSbAA Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 26, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Partajează Postat Februarie 26, 2014 dezamagit Link spre comentariu
mercedes1 Reputație: 64 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: 0734769169 Oras:timisoara Telefon: 0734769169 Oras:timisoara Partajează Postat Februarie 26, 2014 Pai nene Lubric ? .De ce esti dezamagit. 1 Link spre comentariu
papapius Reputație: 222 Postat Februarie 26, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 26, 2014 Increzator Link spre comentariu
papapius Reputație: 222 Postat Februarie 26, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 26, 2014 Ca tot este monotonie pe aici ----LA MULTI ANI --- celor ce i-si serbeaza ziua de nastere azi Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 26, 2014 ametita.. Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 26, 2014 Uimita,nu intra Leonidas-ai patit ceva? Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Imbracat din priviri. Link spre comentariu
dinozauru Reputație: 835 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Partajează Postat Februarie 26, 2014 Daca locuiesti in Bucuresti, daca se poate si daca iti doresti, as putea sa iti fac o vizita candva. Stam de vorba, ne cunoastem...nush ce sa zic despre sex..asta ramane la aprecierea ta Vizita nu este contra cost, in schimb sexul este. Draga mea Lady D, iti multumesc mult pentru gandul bun. De bani nu am nevoie, numai de bunavointa celui de sus. Dupa cum am spus in postarea anteroara, am suferit o interventie chirurgicala dintre cele mai complexe si mai grele, am stat pe masa de operatie 6 ore si 30 de minute, 5 zile la reanimare sub morfina, manevra chirurgicala se numeste DPC (DUODENOPANCREATECTOMIA CEFALICA), daca vreti sa stiti ce inseamna cautati pe net si veti gasi cu lux de amanunte. Am ramas fara 75% din pancreas, 30% din stomac, 100% duoden, vezica biliara si o parte din intestinul subtire. Perioada de recuperare va fi foarte lunga de ordinul a cateva luni de zile, asa ca despre sex nici nu se mai poate vorbi. Si dupa cum spuneam, am dat mana cu moartea, am trecut prin groapa mortii din care deocamdata am iesit doar cu un picior. De ce doar cu un picior?, pentru ca astept si rezultatul biopsiei. Daca se dovedeste a fi ceva malign, speranta de a mai fi langa voi se rdeuce la 3 max 5 ani. Pentru ca nu pot sta prea mult pe net, acest raspuns este si pentru toti si toate cele care ma cunosc. Va imbratisez cu drag pe toti. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 26, 2014 Dino, sanatate bre si sa te faci bine cat mai repede. Am cetit cu groaza ce operatie ti-ai facut veterinarii si cate au scos din tine. Bine ca nu ti-au taiat si 50% din pula. Hai, curaj, ca toate trec! 1 Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Colegu', multa sanatate! Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Februarie 26, 2014 @dinozauru, multa sanatate iti dorim! Link spre comentariu
fantasma Reputație: 18 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 26, 2014 Cum lumea nu prea crede in dinozauri,stai printre noi sa le demonstram contrariul... Nu te cunosc,dar iti doresc insanatosire grabnica!O sa fie bine,o sa vezi! Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 26, 2014 Multa sanatate, dragul meu. Cand ai nevoie de mine, pentru ORICE, sunt doar la un telefon distanta Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 26, 2014 Sorinache, daca ORICE-ul ala e ceea-ce imi imaginez eu, il bagi iar la reanimare pe bietul saurian 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum