Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

E-X-T-R-A-O-R-D-I-N-A-R!!!!!!!!!!!!!

In sfarsit am pat    :ellao   o daaaa, este genial  :feet , pana la sfarsitul saptamani sper sa fie gata si baldachinul :D

Si ma mai simt intr-un fel: nerabdatoare sa vina odata ziua de maine, abia astept :D

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street

E-X-T-R-A-O-R-D-I-N-A-R!!!!!!!!!!!!!

In sfarsit am pat    :ellao   o daaaa, este genial  :feet , pana la sfarsitul saptamani sper sa fie gata si baldachinul :D

Si ma mai simt intr-un fel: nerabdatoare sa vina odata ziua de maine, abia astept :D

Maine e joi?  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Cetatea Domneasca Targoviste
  • Oras:Cetatea Domneasca Targoviste

Minunat.  :pompomgirl:

Chiar daca este inorat si mai si picura, eu m simt minunat...cu toate ca este marti ( :D ) sper sa nu existe nicun ceas rau si totul sa decurga cum am .... fantasmat eu / el / noi  :boob

buna dimineata

in Bucuresti ploua?

la minen Gaesti nu ploua -si nu sintem depart6e de voi...

Link spre comentariu

ooo daaaa....azi am pofta de perversiuni maximm...ma simt fresh,vreau sa merg in natura sa fiu violataa ffff hard...mmmmm,am zis.o :blushing2 :pope

Pont:

Alege un penitenciar(cam orice penitenciar are padure prin imprejurimi ;) ),deplaseaza-te pana la locatia acestuia(outcall :) ). O data ce ai ajuns,propteste-te in fata acestuia(penitenciarului).Da curs imaginatiei si spera ca...pe poarta din fata se va elibera un fost violator si ca tu te vei duce direct la el cu o propunere "murdara":ca vrei sa fii violata hard,de el! (Te va fute hard,daca ai noroc sa fie unu' care a stat pe putin 3 ani acolo,e posibil sa nu ai noroc in cazul in care are deja iubita,un barbat :) si ca nu o inseala si ca o asteapta sa iasa :) ).

Alt pont:Incearca la Jilava,aia sunt cei mai periculosi! :)

Succes!...sa stii ca John,John Holmes,asteapta cu o mare dorinta ascunsa,o recenzie din partea ta! :)

Link spre comentariu
  • Oras:Banatu'i fruncea
  • Oras:Banatu'i fruncea

:laugh2  :laugh2  multam de sfaturi...dar nu...nu te voi asculta..de ce? ptr ca io vreau nu asa cu oricine ci cu un gigoloi.....sttttt.....k l.am gasit....mmmm merg sa ma pregatesc....dak mi.o placut va zic daca nu....mai incerc si in alta parte :crazylove  =)) dar sigur iese bini di tat k is mai norocoasa de fel...iar dak nu puun  :sado bataia pe el si tot imi indeplliesc fantezia :bad

Link spre comentariu

:laugh2 :laugh2 multam de sfaturi...dar nu...nu te voi asculta..de ce? ptr ca io vreau nu asa cu oricine ci cu un gigoloi.....sttttt.....k l.am gasit....mmmm merg sa ma pregatesc....dak mi.o placut va zic daca nu....mai incerc si in alta parte :crazylove =)) dar sigur iese bini di tat k is mai norocoasa de fel...iar dak nu puun :sado bataia pe el si tot imi indeplliesc fantezia :bad

Pentru putin! :)

Nu uita de recenzie,te rog!oamenii sunt nerabdatori! :)

Sa ai parte de o partida de sex dementiala! :)

Link spre comentariu

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

Am pofta de plimbat. M-as duce aiurea, oriunde.

Hai la Baile Felix! :D Pe week-end se anunta vreme frumoasa (18-20 grade) asa ca exista posibilitatea de a face (si) baie - apa termala are 35-37 de grade. Garantez distractie maxima! ;)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...