Lubric Reputație: 707 Postat Martie 24, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Partajează Postat Martie 24, 2014 ( inca ) optimist ( pana la urma tot trebuie sa iasa bine ) Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Resemnat Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2014 E-X-T-R-A-O-R-D-I-N-A-R!!!!!!!!!!!!! In sfarsit am pat o daaaa, este genial , pana la sfarsitul saptamani sper sa fie gata si baldachinul Si ma mai simt intr-un fel: nerabdatoare sa vina odata ziua de maine, abia astept 1 Link spre comentariu
leonidas Reputație: 719 Postat Martie 24, 2014 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat Martie 24, 2014 E-X-T-R-A-O-R-D-I-N-A-R!!!!!!!!!!!!! In sfarsit am pat o daaaa, este genial , pana la sfarsitul saptamani sper sa fie gata si baldachinul Si ma mai simt intr-un fel: nerabdatoare sa vina odata ziua de maine, abia astept Maine e joi? Link spre comentariu
alina21xx Reputație: 17 Postat Martie 24, 2014 Oras:Sectorul Verde Oras:Sectorul Verde Partajează Postat Martie 24, 2014 Ma simt pofticioasa! As degusta ceva delicios Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2014 Maine e joi? Nope, maine este marti...dar este ......... so special Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Sorina, mi-ai scris in PM ca nu mai ai treaba cu baby si esti disponibila. Sa inteleg ca maine te vezi cu Laura? 1 Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Martie 24, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Martie 24, 2014 tărâțe Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Martie 24, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Martie 24, 2014 cu gandul la o pereche de sani frumosi Link spre comentariu
PUSTOAICA2012 Reputație: 13262 Postat Martie 24, 2014 Telefon: pustoaica2012 Oras:Bucuresti Telefon: pustoaica2012 Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2014 azi ma simt....foarte obosita Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Martie 25, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Martie 25, 2014 Bea un redbull.. Iti da aaaaaripi! Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Martie 25, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Partajează Postat Martie 25, 2014 mahnit si descurajat - nervos Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 25, 2014 Minunat. Chiar daca este inorat si mai si picura, eu m simt minunat...cu toate ca este marti ( ) sper sa nu existe nicun ceas rau si totul sa decurga cum am .... fantasmat eu / el / noi Link spre comentariu
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 25, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Partajează Postat Martie 25, 2014 Minunat. Chiar daca este inorat si mai si picura, eu m simt minunat...cu toate ca este marti ( ) sper sa nu existe nicun ceas rau si totul sa decurga cum am .... fantasmat eu / el / noi buna dimineatain Bucuresti ploua?la minen Gaesti nu ploua -si nu sintem depart6e de voi... Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 25, 2014 PUTIN dezamagit! 1 Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat Martie 25, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 25, 2014 nerabdator Link spre comentariu
emacluj Reputație: 31 Postat Martie 25, 2014 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Martie 25, 2014 Am pofta de plimbat. M-as duce aiurea, oriunde. 1 Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 25, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Martie 25, 2014 Am pofta de plimbat. M-as duce aiurea, oriunde.se poate putin inorat in cluj dar se poate Ema Link spre comentariu
silvy_pisicutza Reputație: 62 Postat Martie 25, 2014 Oras:Banatu'i fruncea Oras:Banatu'i fruncea Partajează Postat Martie 25, 2014 ooo daaaa....azi am pofta de perversiuni maximm...ma simt fresh,vreau sa merg in natura sa fiu violataa ffff hard...mmmmm,am zis.o Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 25, 2014 ooo daaaa....azi am pofta de perversiuni maximm...ma simt fresh,vreau sa merg in natura sa fiu violataa ffff hard...mmmmm,am zis.o Pont: Alege un penitenciar(cam orice penitenciar are padure prin imprejurimi ),deplaseaza-te pana la locatia acestuia(outcall ). O data ce ai ajuns,propteste-te in fata acestuia(penitenciarului).Da curs imaginatiei si spera ca...pe poarta din fata se va elibera un fost violator si ca tu te vei duce direct la el cu o propunere "murdara":ca vrei sa fii violata hard,de el! (Te va fute hard,daca ai noroc sa fie unu' care a stat pe putin 3 ani acolo,e posibil sa nu ai noroc in cazul in care are deja iubita,un barbat si ca nu o inseala si ca o asteapta sa iasa ). Alt pont:Incearca la Jilava,aia sunt cei mai periculosi! Succes!...sa stii ca John,John Holmes,asteapta cu o mare dorinta ascunsa,o recenzie din partea ta! Link spre comentariu
silvy_pisicutza Reputație: 62 Postat Martie 25, 2014 Oras:Banatu'i fruncea Oras:Banatu'i fruncea Partajează Postat Martie 25, 2014 multam de sfaturi...dar nu...nu te voi asculta..de ce? ptr ca io vreau nu asa cu oricine ci cu un gigoloi.....sttttt.....k l.am gasit....mmmm merg sa ma pregatesc....dak mi.o placut va zic daca nu....mai incerc si in alta parte dar sigur iese bini di tat k is mai norocoasa de fel...iar dak nu puun bataia pe el si tot imi indeplliesc fantezia Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 25, 2014 multam de sfaturi...dar nu...nu te voi asculta..de ce? ptr ca io vreau nu asa cu oricine ci cu un gigoloi.....sttttt.....k l.am gasit....mmmm merg sa ma pregatesc....dak mi.o placut va zic daca nu....mai incerc si in alta parte dar sigur iese bini di tat k is mai norocoasa de fel...iar dak nu puun bataia pe el si tot imi indeplliesc fantezia Pentru putin! Nu uita de recenzie,te rog!oamenii sunt nerabdatori! Sa ai parte de o partida de sex dementiala! Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 25, 2014 Eu as fi acordat "demential" cu "sex" https://www.youtube.com/watch?v=oy8y9guiRyg Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 25, 2014 Eu as fi acordat "demential" cu "sex" [media]https://www.youtube.com/watch?v=oy8y9guiRyg[/media] Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Martie 25, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Partajează Postat Martie 25, 2014 Am pofta de plimbat. M-as duce aiurea, oriunde. Hai la Baile Felix! Pe week-end se anunta vreme frumoasa (18-20 grade) asa ca exista posibilitatea de a face (si) baie - apa termala are 35-37 de grade. Garantez distractie maxima! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum