henzo pascalau Reputație: -443 Postat Mai 29, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Mai 29, 2017 https://media.giphy.com/media/WH7riIYmELNNm/giphy.gifIo am date mobile căcălau, ce pula mea 6 2
promovator Reputație: -530 Postat Mai 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 29, 2017 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/d2/f5/ff/d2f5ff7551e6db72f75df81437afa301.jpg https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/5a/e8/09/5ae809f81a0079db7a4ced27c1db947d.jpg http://media.boreme.com/post_media/2009/gypsy-baron-homes-exteriors-1-1.jpgPozele astea m-au facut sa imi aduc aminte de inca un argument de ce nu sunt mandru ca sunt roman . Cat de penibil poate sa fie ca cetatean sa fi batjocorit, furat si inselat de o **spam editat**itate pentru care el plateste taxe sa le dea ajutor social si sa isi nasca zecile de copii facuti pentru alocatie pe banii tai 5 5
promovator Reputație: -530 Postat Mai 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 29, 2017 Numai pe la noi mai este mentalitatea cu dat locul in autobuz la babe si la moși, dar poate tanarul ala a stat 12 ore in picioare la muncă in timp plătește și abonament in timp ce baba sau moșul au gratuitate ca sa se duca pana la piață in celălalt capat al orașuluiNu, locul trebuie dat , insa daca sta pe alea rezervate, asa daca a platit bilet este dreptul calatorului tanar sa stea jos. 6 6
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 29, 2017 Numai pe la noi mai este mentalitatea cu dat locul in autobuz la babe si la moși, dar poate tanarul ala a stat 12 ore in picioare la muncă in timp plătește și abonament in timp ce baba sau moșul au gratuitate ca sa se duca pana la piață in celălalt capat al orașului Nu, locul trebuie dat , insa daca sta pe alea rezervate, asa daca a platit bilet este dreptul calatorului tanar sa stea jos. Concluzionez ca daca nu va respectati batranii , care pot fi si parinti vostri , nu va respectati nici parintii.. Nu vreau sa sune a polemica dar am sa va dau si un exemplu ....concret Tatal meu din cauza ca a stat o viata in picioare (adica cam 42 de ani munciti intr-o uzina unde alerga non stop , plus ridicat cutii de piese care depaseau 30 de Kg , timp de 8 ore ) a ajuns la batranete , adica la pensie cu o displazie de sold (ceea ce-l facea sa nu mai poata sta in picioare , ba chiar sa sa deplaseze mai mult de 100 de metri , fara sa se aseze jos) .urmata de o interventie chirurgicala si aplicarea unei proteze cu care sa se poata deplasa , altfel cadea cat de curand la pat. Operatie pe care am platit-o eu , fiind un cost destul de ridicat , iar el cu banii de pensie nu prea si-o putea permite curand , iar ca sa o poti face prin Casa de asigurari de sanatate (tot un sistem bolnavicios unde a cotizat o viata ) trebuia sa te treci pe o lista de asteptare , unde asteptai minim 6 luni , timp in care problema se putea agrava si nu se mai putea efectua operatia .Ar trebui sa fiu nervos ca m-a invins SISTEMUL (un sistem la care acesta a cotizat la vremea lui cand a muncit) , acelasi sistem de care majoritatea va plangeti ca nu va ajuta , eu in schimb sunt fericit in schimb ca tatal meu traieste (multumesc celui de sus) si il respect . Il respect ca m-a facut , il respect ca m-a crescut si nu in ultimul rand il respect ca din cand in cand ma suna sa ma intrebe ce fac , chiar daca eu uneori mai uit si trec cateva zile fara sa-l sun. Vedeti voi acesta este respectul fata de batrani , pe care probabil nu il intelegeti acum , un respect de care ar trebui sa tineti cont , fiindca oricand un batran poate fi chiar al vostru , acela care v-a crescut. E destul de simplu sa aveti NEMULTUMIRI infinite , dar oare voi participati cu ceva la acest SISTEM sa devina mai bun ? Respectul de sine tine uneori si de respectul fata de ceilalti , fie ei mosi sau babe . PS: Si , da , are si abonament de transport in comun , gratuit pe care uneori il foloseste sa-si faca piata , sa-si plateasca facturile sau sa cumpere medicamentele lunare , fara sa apeleze la nimeni. 10 13
promovator Reputație: -530 Postat Mai 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 29, 2017 Concluzionez ca daca nu va respectati batraniiAi concluzionat eronat , cel putin in privinta mea , pentru ca este vorba de drepturile cetatenesti. Esti indignat ca un calator nu renunta la dreptul sau de a calatori pe scaun si de a nu-l ceda unui batran pentru ca nu ii datoreaza nimic acelui batran, dar nu esti indignat ca statul unde batranul a cotizat taxele sale toata viata nu il ajuta din punct de vedere medical sau ca ia dat o pensie de mizerie . Pe bune, daca inteleg logica. PS : respect batranii , insa cand mergeam acum multi ani cu autobuzul am realizat ca multi se plimba alandala pentru ca se plictisesc acasa, nu neaparat ca au si treaba. 6 6
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Mai 29, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Mai 29, 2017 Concluzionez ca daca nu va respectati batranii , care pot fi si parinti vostri , nu va respectati nici parintii.. Nu vreau sa sune a polemica dar am sa va dau si un exemplu ....concret Tatal meu din cauza ca a stat o viata in picioare (adica cam 42 de ani munciti intr-o uzina unde alerga non stop , plus ridicat cutii de piese care depaseau 30 de Kg , timp de 8 ore ) a ajuns la batranete , adica la pensie cu o displazie de sold (ceea ce-l facea sa nu mai poata sta in picioare , ba chiar sa sa deplaseze mai mult de 100 de metri , fara sa se aseze jos) .urmata de o interventie chirurgicala si aplicarea unei proteze cu care sa se poata deplasa , altfel cadea cat de curand la pat. Operatie pe care am platit-o eu , fiind un cost destul de ridicat , iar el cu banii de pensie nu prea si-o putea permite curand , iar ca sa o poti face prin Casa de asigurari de sanatate (tot un sistem bolnavicios unde a cotizat o viata ) trebuia sa te treci pe o lista de asteptare , unde asteptai minim 6 luni , timp in care problema se putea agrava si nu se mai putea efectua operatia .Ar trebui sa fiu nervos ca m-a invins SISTEMUL (un sistem la care acesta a cotizat la vremea lui cand a muncit) , acelasi sistem de care majoritatea va plangeti ca nu va ajuta , eu in schimb sunt fericit in schimb ca tatal meu traieste (multumesc celui de sus) si il respect . Il respect ca m-a facut , il respect ca m-a crescut si nu in ultimul rand il respect ca din cand in cand ma suna sa ma intrebe ce fac , chiar daca eu uneori mai uit si trec cateva zile fara sa-l sun. Vedeti voi acesta este respectul fata de batrani , pe care probabil nu il intelegeti acum , un respect de care ar trebui sa tineti cont , fiindca oricand un batran poate fi chiar al vostru , acela care v-a crescut. E destul de simplu sa aveti NEMULTUMIRI infinite , dar oare voi participati cu ceva la acest SISTEM sa devina mai bun ? Respectul de sine tine uneori si de respectul fata de ceilalti , fie ei mosi sau babe . PS: Si , da , are si abonament de transport in comun , gratuit pe care uneori il foloseste sa-si faca piata , sa-si plateasca facturile sau sa cumpere medicamentele lunare , fara sa apeleze la nimeni. Miky, nu vreau sa intru in polemica cu tine mai ales ca stii ce esti un om ok dar vreau sa te intreb cati ani avea tatal tau in 1989 ?PS: Sa-ti trăiască
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 29, 2017 Miky, nu vreau sa intru in polemica cu tine mai ales ca stii ce esti un om ok dar vreau sa te intreb cati ani avea tatal tau in 1989 ?PS: Sa-ti trăiască46, de ce ma intrebi ? Multumesc
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Mai 29, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Mai 29, 2017 46, de ce ma intrebi ? MultumescMa gandeam la mentalitatea de a ramane sub "sistem" adica sa stai angajat cand esti liber sa faci altceva,. Nu te supara pe mine dar foarte multi care au lucrat pe vremea aia doar munceau stiind ca tatuca Ceau le va da leafă si mental nu au putut iesi de sub bratele protectoare ale partiduluiIi auzi cum spun "pe vremea aia statul îti dadea......"
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 29, 2017 Ai concluzionat eronat , cel putin in privinta mea , pentru ca este vorba de drepturile cetatenesti. Esti indignat ca un calator nu renunta la dreptul sau de a calatori pe scaun si de a nu-l ceda unui batran pentru ca nu ii datoreaza nimic acelui batran, dar nu esti indignat ca statul unde batranul a cotizat taxele sale toata viata nu il ajuta din punct de vedere medical sau ca ia dat o pensie de mizerie . Pe bune, daca inteleg logica. PS : respect batranii , insa cand mergeam acum multi ani cu autobuzul am realizat ca multi se plimba alandala pentru ca se plictisesc acasa, nu neaparat ca au si treaba. Despre batrani era vorba , nu despre Sistemul de sanatate si Pensia primita (parca) nu as spune ca este chiar de mizerie. Inca sunt multi care lucreaza pe un salariu mai mic decat pensia acestuia. Ptr. sistemul de sanatate si pensie ....hmmm....eu am gasit reforma care ma avantajeaza ,cel putin in Romania si este cu totul alt subict de discutie. PS: poate ca se plimba alandala , poate ca ies de plictiseala din casa ptr. a mai privi orasul ...poate se duc in vizita la copii , sunt multi de poate , dar nu inseamna ca trebuie sa criticam noi plimbarile lor ....protectia sociala (ptr. copii. mame sau batrani) trebuie sa existe si sa functioneze si nu tine de un simplu abonament gratuit pe autobuze . E dreptul lor pana la urma , fara a-l critica noi . 8 13
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 29, 2017 Ma gandeam la mentalitatea de a ramane sub "sistem" adica sa stai angajat cand esti liber sa faci altceva,. Nu te supara pe mine dar foarte multi care au lucrat pe vremea aia doar munceau stiind ca tatuca Ceau le va da leafă si mental nu au putut iesi de sub bratele protectoare ale partiduluiIi auzi cum spun "pe vremea aia statul îti dadea......"Acesta era sistemul de atunci ...cand statul te trimetea la munca cam fortat , dar bun totusi . Decat sa stai ca o hahalera de acum si sa ceri lunar ajutoare sociale , macar atunci munceai , iar leafa pe care ti-o dadea atunci , munceai ptr. ea nu ti-o oferea nimeni futu'i pomana . Si , da , nu era un comunist convins care a stat pe carca statului ptr. ca-i dadea . Statul i-a oferit un apartament la bloc la care a renuntat cand aveam varsta de 4 ani mutandu-ma in alta casa construita de el . Multe chestii mi le-a insuflat si mie , una dintre ele a fost aceea "sa nu ma las niciodata la mana STATULUI" ...si nu m-am lasat
obsidian Reputație: 1866 Postat Mai 29, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Autor Postat Mai 29, 2017 Frustrari, pesimism, idei preconcepute...sunt citeva din caracteristicile care se desprind din ceea ce s a postat pe acest topic. Oare la nivel macro, Romania este populata de acest tip de oameni ? 2
puleandru Reputație: 338 Postat Mai 29, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Postat Mai 29, 2017 De Ziua Internaţională a Romilor, mulţi craioveni sunt sinceri: “De mici ne dorim să fim ţigani”http://www.craiovaniuz.ro/wp-content/uploads/2013/04/petrecere-300x225.jpgMai mulţi craioveni susţin că încă din copilărie şi-au dorit să fie ţigani. Regretele sunt cu atât mai puternice astăzi, când omenirea întreagă şi civilizaţii din galaxii neştiute de mintea umană serbează Ziua Internaţională a Romilor.“Eu, când eram mic, mă ameninţa mama că mă dă la ţigani, dacă nu sunt cuminte. Acum eu vă spun că nu aş fi avut vreo problemă că această ameninţare. Chiar îmi doream să fiu ţigan”, spune un craiovean intervievat de craiovaniuz.Am scos din discuţie persoanele cărora părinţii le-au spus că, în copilărie, au fost luaţi de la ţigani pe un ciur de mălai. 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 29, 2017 Despre subiectul topicului, îmi voi exprima punctul de vedere ceva mai târziu, când voi avea timp. Mă voi referi acum, pe scurt, la subiectele dezbătute în ultimele postări.1. Până în 1989, erai OBLIGAT să ai un serviciu, erai OBLIGAT să te prezinți acolo unde erai repartizat, altfel, erai condamnat pentru "parazitism", iar statul, la rândul lui, era OBLIGAT să-ți dea o repartiție, conform pregătirii tale, de multe ori, la depărtare de casă. 2. Obligativitatea de a ceda locul vârstnicilor, persoanelor cu dizabilități și gravidelor, este pentru locurile rezervate în acest sens. Pentru restul locurilor, este doar chestiune de bun-simț și educație. P.S. Personal, nu am mai mers cu RATB-ul de peste 15 ani, iar cu metroul, merg cam de maxim 4-5 ori pe lună.P.P.S. Sper că nu am jignit pe nimeni, nu am avut această intenție! 6 3
masaj_iony Reputație: -425 Postat Mai 29, 2017 Postat Mai 29, 2017 Despre subiectul topicului, îmi voi exprima punctul de vedere ceva mai târziu, când voi avea timp. Mă voi referi acum, pe scurt, la subiectele dezbătute în ultimele postări.1. Până în 1989, erai OBLIGAT să ai un serviciu, erai OBLIGAT să te prezinți acolo unde erai repartizat, altfel, erai condamnat pentru "parazitism", iar statul, la rândul lui, era OBLIGAT să-ți dea o repartiție, conform pregătirii tale, de multe ori, la depărtare de casă. 2. Obligativitatea de a ceda locul vârstnicilor, persoanelor cu dizabilități și gravidelor, este pentru locurile rezervate în acest sens. Pentru restul locurilor, este doar chestiune de bun-simț și educație. P.S. Personal, nu am mai mers cu RATB-ul de peste 15 ani, iar cu metroul, merg cam de maxim 4-5 ori pe lună.P.P.S. Sper că nu am jignit pe nimeni, nu am avut această intenție!Marș la coteț 😂
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Mai 29, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Mai 29, 2017 Cine l-a votat pe Iliescu ?
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Mai 29, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Mai 29, 2017 Pai am incredere, tocmai daia si o sa plec. Chestia asta cu nationalismul este o indoctrinare facuta de state pentru ca populatia sa aiba o mentalitate de oaie nationalista astfel evitand emigrarile masive(daca toti pleaca , cine naiba mai plateste taxe). Atat religia , cat si cetatenia nu o alegi, ci te nasti cu ea. Daca m-as fi nascut la Polul Nord .trebuia sa fiu mandru pentru ca doar acolo am putut sta in igluu si mi-am petrecut copilaria facand rodeo pe foci si m-am jucat leapsha cu pinguinii ? Daca nu te cosideri reprezentat in acel loc (fie tara , fie loc de munca, fie sistemul de stat ) trebuie sa fi masochist sa stai sa te complaci si sa nu cauti alte oportunitati. ceva-ceva zici tu. nationalismul e o forma de manipulare, corect; DAR europenii sunt fooooarte nationalisti si nu conteaza cati ani vei munci si plati taxe la ei, tot ca un emigrant vei fi vazut. ca s-a intamplat sa te nasti in romania da, corect, nu are nici o legatura cu obligativitatea de a simti si face intr-un anumit fel; DAR, dincolo de faptul ca ai fost format in mediul asta si cel putin o parte din personalitatea ta este reflectata ca atare, daca nu stii sigur de ce pleci (ce anume cauti) risti sa fii dezamagit destul de rau.in teorie oamenii nu ar trebui sa tina cont de granite, nationalitati, religii si alte cacaturi inventate pentru manipulare. din pacate specia mai are multi ani pana sa ajunga la nivelul asta. n-o sa prinzi asa ceva, chiar daca o sa apuci suta. altfel, la 30 si e un pic mai greu de schimbat viata fata de 20. dar nu imposibil, evident. succesuri nebanuite 2 2
promovator Reputație: -530 Postat Mai 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 29, 2017 altfel, la 30 si e un pic mai greu de schimbat viata fata de 20. dar nu imposibil, evident. succesuri nebanuite Anii 20-28 am fost student si angajat, dupa care intreprinzator mic pana in prezent .Am incercat ambele in tara asta si pot sa zic ca pot trai decent aici si ca angajat si ca intreprinzator, insa nu mai vreau sa traiesc intr-un sistem unde functionarul,doctorul,politistul crede ca iti face un serviciu ca isi face meseria , nicidecum ca il platesti prin taxele tale sa presteze acel serviciu. Nu ma intereseaza ca voi fi considerat imigrant ( pentru ca asta sunt ) , ci ca stiu ca lucrurile merg cum ar trebui sa mearga ( am prieteni care au facut deja asta) . Succesul este suma tuturor esecurilor si mi-e unul nu mi-e frica de esecuri( mi le asum , invat din ele si nu le mai repet) . In principal actiunile mele in viata au ca principiu o singura regula : Nu exista imposibil , ci doar solutii negasite. Solutiile (care sa nu aiba repercursiuni negative) nu le-am gasit in RO (poate sunt eu mai tamp sau ghinionist) asa ca le caut in alta parte. Nu caut sa conving pe nimeni ca am dreptate, ci doar argumentez decizia mea la intrebarea topicului. Pana la urma fiecare cu experienta sa de viata si cu norocul lui poate sa zica ca este mandru sau nu de tara asta( relieful si alte tampenii nu au treaba cu mandria nationala) 4 5
picon Reputație: 1046 Postat Mai 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 29, 2017 Anii 20-28 am fost student si angajat, dupa care intreprinzator mic pana in prezent .Am incercat ambele in tara asta si pot sa zic ca pot trai decent aici si ca angajat si ca intreprinzator, insa nu mai vreau sa traiesc intr-un sistem unde functionarul,doctorul,politistul crede ca iti face un serviciu ca isi face meseria , nicidecum ca il platesti prin taxele tale sa presteze acel serviciu. Nu ma intereseaza ca voi fi considerat imigrant ( pentru ca asta sunt ) , ci ca stiu ca lucrurile merg cum ar trebui sa mearga ( am prieteni care au facut deja asta) . Succesul este suma tuturor esecurilor si mi-e unul nu mi-e frica de esecuri( mi le asum , invat din ele si nu le mai repet) . In principal actiunile mele in viata au ca principiu o singura regula : Nu exista imposibil , ci doar solutii negasite. Solutiile (care sa nu aiba repercursiuni negative) nu le-am gasit in RO (poate sunt eu mai tamp sau ghinionist) asa ca le caut in alta parte. Nu caut sa conving pe nimeni ca am dreptate, ci doar argumentez decizia mea la intrebarea topicului. Pana la urma fiecare cu experienta sa de viata si cu norocul lui poate sa zica ca este mandru sau nu de tara asta( relieful si alte tampenii nu au treaba cu mandria nationala)Dragă și stimate coleg, nu cred că interesează pe cineva viața ta și nici argumentele tale, pe cale de consecință. Acum, față de perioada comunistă, ai un avantaj: poti pleca oriunde în lume, fără probleme, fără a-ți băga familia în necaz. Dacă nu era decembrie 1989, acum, beleai pula- să mă ierți! Baftă, oriunde ai pleca! 7 4
il caragiale fara numar Reputație: 25 Postat Mai 29, 2017 Postat Mai 29, 2017 Dragă și stimate coleg, nu cred că interesează pe cineva viața ta și nici argumentele tale, pe cale de consecință. Acum, față de perioada comunistă, ai un avantaj: poti pleca oriunde în lume, fără probleme, fără a-ți băga familia în necaz. Dacă nu era decembrie 1989, acum, beleai pula- să mă ierți! Baftă, oriunde ai pleca!Nici pe noi nu ne intereseaza flatulentele tale intelectuale, dar continui sa te caci pe tine. Evident ca acum fasolarul va modifica postarea. Stim cu totii in ce sens. Este atat de previzibil mamaligarul asta.
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Mai 29, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Mai 29, 2017 Fie painea atat de grea,tot se scoala pula mea... Sunt roman ce pula mea... 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 30, 2017 Si sa ma cac pe ei de francezi , nemti si englezi e bine asa ? 9 13
promovator Reputație: -530 Postat Mai 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 30, 2017 Dragă și stimate coleg, nu cred că interesează pe cineva viața ta și nici argumentele tale, pe cale de consecință. Acum, față de perioada comunistă, ai un avantaj: poti pleca oriunde în lume, fără probleme, fără a-ți băga familia în necaz. Dacă nu era decembrie 1989, acum, beleai pula- să mă ierți!Baftă, oriunde ai pleca!Ok, ti-am inteles punctul tau de vedere ai al altora , chiar daca acesta este : "dute-n mortii tai unde vezi cu ochii si lasa-ne " , eu nu ma atac , fiecare are dreptul la opinie. Dupa cum vezi, mai sus am raspuns cuiva ,deci nu am scris sa ma aflu in treaba.Ce mi se pare deplasat totusi, este ca nu stiu daca cineva poate stabilii subiectele de interes ale altora vorbind si in numele acestora. 5 6
picon Reputație: 1046 Postat Mai 31, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 31, 2017 Ok, ti-am inteles punctul tau de vedere ai al altora , chiar daca acesta este : "dute-n mortii tai unde vezi cu ochii si lasa-ne " , eu nu ma atac , fiecare are dreptul la opinie. Dupa cum vezi, mai sus am raspuns cuiva ,deci nu am scris sa ma aflu in treaba.Ce mi se pare deplasat totusi, este ca nu stiu daca cineva poate stabilii subiectele de interes ale altora vorbind si in numele acestora.Și unde am spus eu chestia aia cu morții? Și nici nu am spus ceva despre subiectele de interes au ba, ci despre faptul că nu interesează viața personală a fiecăruia. Hai să ne apucăm toți să ne așternem aici viețile, angoasele, nemulțumirile etc.! Dacă tot o facem, pentru că avem dreptul, să acceptăm și pozițiile altora, pentru că au și ei dreptul la opinie. 5 4
il caragiale fara numar Reputație: 25 Postat Mai 31, 2017 Postat Mai 31, 2017 Și unde am spus eu chestia aia cu morții? Și nici nu am spus ceva despre subiectele de interes au ba, ci despre faptul că nu interesează viața personală a fiecăruia. Hai să ne apucăm toți să ne așternem aici viețile, angoasele, nemulțumirile etc.! Dacă tot o facem, pentru că avem dreptul, să acceptăm și pozițiile altora, pentru că au și ei dreptul la opinie.Cacatule, tu ai deschis topic cu instalatii sanitare. Asa ca taci, slinosule. 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 31, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 31, 2017 Cacatule, tu ai deschis topic cu instalatii sanitare. Asa ca taci, slinosule.Căcat bolnav, te-a băgat cineva în seamă? Sau vrei să te bag eu, altundeva? Dacă retardul sever pe care îl ai, nu-ți permite să deosebești caterinca de serios, cere-te bă, afară! 5 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum