Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Kingston Town
Postat

TRASATURI ASIATICE Andreea bruneta sexy,funduletul bombat ofer uro,sex oral si normal,acc.cun.ann.poz. 69,nu exista metoda mai buna de relaxare decat sa petreci cateva clipe cu mine,te astept,pup,1,65m50kg22 pr11-24 15 nov, 16:57

0760482469 Pret: 60 lei

Bine v-am regasit stiamati confrati,

Aseara, in timp ce faceam "sport" cu aleasa inimii prin magazinul unirea in cautarea ultimelor noutati in materie de bluzite,fustite,costume si alte cele necesare vietii mondene, plictisit de aceasta lume materiala dar cu aspiratii catre Nirvana,Samadhy, Imparatia lui Dumnezeu...numitio cum vreti,am deschis AT-"cartea sfanta" a misticului-imaterial si iubitor de frumos.

Aici am gasito pe Andreea, cea cu datele de contact mentionate mai sus.La o simpla verificare dupa nr de telefon unde nu am gasit nimic am decis sa sun informativ.La tel a raspuns o voce placuta, usor amuzanta care a raspuns promt la toate intrebarile, sesizand usoare urme de suspiciune in vocea mea, am fost invitat sa ma conving singur,, si cu amabilitate mi-a sugerat sa cobor din lift la dif de un etaj a.i. sa nu sesizeze vecinii,in caz ca ma hotarasc sa vin. Aflad ca locatia este la fostul restaurant budapesta, ultimul bloc pe stanga cum vi dinspre unirii, Scuzanduma fata de aleasa inimii ca am un prieten aflat in apropiere cu pana de cauciuc,am gonit manat de instinct catre "pomul laudat". Aici ... SURPRIZAAA ... contrar asteptarilor si tarifului de 60ron/fin si150/h, sunt primit calduros si cu zambetul pe buze de catre cele doua Zane ce convietuiesc in aceeiasi vizuina.

Andreea - Trasaturi Asiatice -posibil de etnie, aprox.21ani, 1.65, 50kg,Zana de care cred ca m-am indragostit si ale carei poze atasate par a coincide cu realitatea, dupa ochiul meu de "expert".

Si

Zana2: prezenta si ea pe AT cu poze reale inclusiv fata, foarte sociabila si cu atitudine pozitiva, par cu dreduri, ornamentata facial cu obiecte metalice cromate de mici dimensiuni, slim aprox. 165,50kg, servicii declarate:anal si normal de restul nu am intrebat cu toate ca tipa este destul de interesanta cu siguranta o voi vizita pt anal.

Venit, vazut, placut, ... mi-am luat ramas bun de la cele doua Zane ireale dar adevarate si cu promisiunea ca voi reveni am gonit inapoi la indatorile sociale cu mintea tanjind la bucurii trupesti si placeri carnale.

Ieri avand ceva timp liber si aflat prin zona unirii, dupa orele pranzului am sunat Zana si am stabilit programarea in 30minute.

Ajuns la vizuina am preferat sa evit folosirea liftului si sa urc scarile in fuga catre etajele superioare ale stabilimentului unde am fost intampinat de Andreea.

Locatia: budapesta, bloc, etaj superior, ap 2 camere lucru( una decorata in rosu cealalta decorata cu albastru-cearsaf curat calcat despaturit si intins pe pat cu mine acolo si aruncat in cosul cu rufe murdare la plecare,pat mare 160x200 scartaie usor daca dai ca animalu:D )+ (sufragerie?!!??)+bucatarie+
hol+baie: curata, robineti sclipitori-fara urme picaturi de apa,teanc prosoape curate impaturite, 2gel dus, pasta+periute dinti,uscat pe jos , oglinda si cada curate.

Actiunea:

Intram in camera si o intreb de sistemul de tarifare: 60/fin si 150/h cate fin vrei, cum eu nu am venit pentru a dovedii cat de smeker sunt cu perf. mele, irosind astfel cea mai pretuita resursa:energia si satul fiind de numere, cifre si fastfuck uri cu bipede sictirite, am optat pentru varianta 60ron 1 finalizare platiti in avans din proprie initiativa.

Odata reintoarsa de la dus incep sa vorbesc cu ea, tipa destul de receptiva, la ce ii spui, nu vorbeste in plus si transmite prin prezenta ei o stare de relaxare.

Am intrebat daca o pot atinge, mirosi, gusta si masa .... raspuns AFIRMATIV.

Fara sa exagerez in vreun fel: in acel moment, pentru mine timpul s-a oprit.

ATENTIE! Nu voi descrie in detaliu insa, ce s-a intamplat nu poate fi comparat cu nici o finalizate indifetent in ce parte a corpului ar fi ea!

Cu acordul ei am pus fesul si a urmat un oral de vreo 2-3 minute apoi la cererea mea am trecut la normal intai ea deasupra ca sa-i pot simti fese tari in palme, tind sa cred ca tipa chiar s-a miscat natural manata de senzatii m-a sarutat timid pe gat si am auzit si ceva gemete cum insa nu am vrut sa-mi dau frau liber instinctelor animalice am prefetat sa ma misc usor iar apoi sa schimb pozitia cu ea in 4labe pentru a finaliza in cele din urma in fes.A urmat dus, mi-a fost inmanat prosop curat, uscat, frumos mirositor, revenit in camera imbracat, luat ramas bun si plecat in lumea celor drepti, fara de pacat si vesnic nemultumiti de propria existenta.

Acum la mai bine de trei ore de la climax ma aflu intr-o stare de imponderabilitate intr-o cafenea scriind cea mai amanuntita recenzie de pana acum.

Si acum notele:

Locatie: 10 curatenie exemplara, fara mirosuri, caldura din abundenta, lumina naturala difuza,albastra in ton cu patul si draperiile, usor de ajuns fiind aproape de unirii.

Fizic: 9.5 nu este cea mai frumoasa la fata dar are corpul perfect: carne tare-scartaie in dinti, sanii micuti, TARI si fermi cu sfarcuri excitabili natural, labii mari si rozalii, stramta, fara mirosuri, fund bombat ce ofera o privire incredibila cand sta in patru labe, picioare bine conturate ce indeamna la dezmierdari interminabile iar ABDOMENUL .... ESTE INCREDIBIL: peretele abdominal solid, fara urme de grasime pe fund,solduri .... rar gasesti asa ceva in zilele noastre .... poate doar in pozele photosopate.

Oral: 8.5 nu sunt fan oral protejat insa impresia lasata este foarte buna, cu variatii, rasuciri si tentative deep, initial fost tentat de 69 la vederea piersicutei zemoase insa cred ca as fi explodat in gurita ei, si tare mi-am dorit sa patrund inauntru dat fiind ca eram incins bine am preferat sa trec la ....

Normal: 9.5 fiind obligat de imprejurari sa port fesul pe cap.Tipa se umezeste natural, are initiativa si se se misca bine atat deasupra cat si in patru labe, permite sa o patrunzi adanc desi este foarte stramta.

GFE: 9.5 pot spune ca am facut Click cu Zana, este atenta si raspunde bine la dorintele clientului(cel putin in cazul meu), m-a lasat sa-i musc usor,gust,masez: spatele, sanii, bratele, picioarele, tinut in brate(prefer sa trezesc derbedeul in mod NATURAL fara vreo stimulare mecanica de orice natura ar fi ea:manula,orala,..etc)nu am sesizat nici cea mai mica urma de impotrivire sau graba cu toate ca platisem 60ron 1 finalizare, am stat in total32minute4secunde de cand am pasit peste prag pana la iesirea din vizuina.!!!!!

Alte servicii: nu am intrebat si nici nu m-a interesat

Concluzie: de revenit eu voi reveni pentru aspect si pt. GFE ridicat, ramane de testat si de mai marii forumului pentru a oferi publicului o imagine obiectiva. Recunosc,eu unul am facut CLICK. Iar tipa nativ pare avea o capacitate de a reflexie si astfel se muleaza pe dorintele fiecaruia ... Vrei fast, fast primesti; ramane de urmarit si capacitatea ei de a se adapta la situatii de stress: clienti multi,telefoane care suna nonstop, oboseala...etc.

WKD placut va urez

post-50373-0-01003900-1353152964_thumb.jpg

post-50373-0-81990000-1353152987_thumb.jpg

post-50373-0-19639300-1353153012_thumb.jpg

• Like 7
  • Oras:bucuresti
Postat

Salut,poti posta si numarul colegei te rog...

• Oras:Bucuresti
Postat

Abia ce am plecat de la Loredana.

Locatia descrisa mai sus. Sunt doua fete in doua dormitoare plus sufragerie.

Loredana 22ani corp perfect sani si fund tari de copila. Proaspat epilata fara mirosuri. Nu accepta FK dar face tot posibilul sa te simti bine fara sa te grabeasca.

Locatie 7

Gfe 8

Oral 7

Normal 8

Preturile de mai sus eu am stat 1fin cu 60ron

Recomand si voi si reveni.

Despre colega...>40ani micuta neinteresanta pentru mine.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

colega ei se numeste Abana:

ABANA 32 fara oral fundulet foarte curat, special pt. tine pregatit, daca stii sa apreciezi sexul frumos, te astept, corp micut, sani micuti, ofer uro, fara oral, doar normal si anal intens, bd. Cantemir, reality is more beautiful, Pret 100 L 13 Nov 12:03
0764.798.308 Bucuresti

https://nimfomane.com/forum/topic/5965-ana-0736565013-0784905667-piata-uniriihoroscop/

• Oras:satu lu Bucur
  • Oras:satu lu Bucur
Postat

Stimabili confrati,

incitat de recenzia pozitiva a confratelui @CPANNY dar si datorita faptului ca locatia fetei este exact in drumul meu casa-serviciu ma programez intr-una din zilele trecute, la ora de seara, la donsoara Andreea.

Locatie: intersectia de la Budapesta, blocul cel mai apropiat de aceasta pe stanga cum se vine de la Unirii pana in intersectie. Ca reper, un banner mare de culoare rosie care face reclama unui dealer de Seat al carui nume imi scapa vizibil dinspre Tineretului. Sa nu ma-njurati daca dau jos sau schimba banner-ul intre timp :) Etaj de mijloc, fata va roaga sa coborati din lift la etajul inferior si sa urcati diferenta pe scari din motive de discretie. Apartamentul are 2 sau 3 camere si este destul de invechit dpdv al dotarilor exceptie facand baia care este recent renovata si destul de curata. Dormitorul intunecos, cu jaluzelele permanent trase, deci doar lumina artificiala care se schimba in rosie de la comutator inaintea actiunii :). Patul mare cu saltea destul de comoda dar o patura in loc de cearsaf despre care am mari dubii ca ar fi schimbata prea des. La capatul patului se desfasoara perdeaua rosie din cea de-a doua fotografie. Pe una dintre noptiere se aflau nelipsitele servetele umede si un vibrator sau dildo cu un prezervativ premontat care mi-a dat senzatia de folosit (prezervativul evident). Pe cealalta noptiera un teanc de prosoape peste care am fost invitat sa-mi asez hainele. Prosop curat, uscat dar cam uzat, baia OK cu un gel de dus.

Prestatoarea: trasaturile asiatice (cu majuscule trecute in prezentare) nu sunt sub nici o forma de chinezoaica sau japoneza. Cel mult poate fi asemanata cu o thailandeza sau filipineza dar dupa umila mea parerea aduce mult mai mult cu o romulanca neaosa de-a noastra marca Ferentauri. La fatza nici frumoasa nici urata, bruneta, ochi frumosi, buze carnoase si destul de penisoidale. Corpul in schimb frumos, exact ca in poze care sunt ale ei, facute in locatie si clar neretusate. Picioarele cam de aceeasi lungime cu trunchiul, deci cam scurte, cu carne tare pe ele fara nici un pic de celulita, cur bombat si tare si el, talie frumoasa si destul de proeminenta, abdomen plat fara gram de grasime. Sanii sunt absolut senzationali!! De marime medie (nu ma pricep la cupe) cum se vad in foto, tari, semetzi, elastici si foarte placuti la atingere.

Varsta declarata 22 de anisori pe care cel mult ii arata.

In bransa de 2 ani dar probabil este genul care prinde greu si uita repede.

Prestatia: dupa igienizarea mea urmeaza igienizarea ei, intors in camera de ostilitati, mutat lumina pe culoarea rosie si actiunea incepe promitator cu... un asezat minutios de cuvertura pe pat si perdeaua rosie de deasupra acestuia care in ruptul capului nu se dadea bagata pe dupa tablia patului. Io, in mijlocul camerei ma uitam ca :slap2 si incercam sa gasesc logica. Am platit-o la numar deci n-are de ce sa traga de timp. Pe de alta parte actiunea urma sa se desfasoare in pat deci implicit sa facem deranj... Ies repede din starea de reverie, o iau de o aripa si o readuc la pozitia verticala, o strang cu tarie in brate sa-i arat ca romanu e hotarat si incep sa o sarut pe gat (mirosea neasteptat de frumos) pe sani si pe unde imi mai permitea aceasta pozitie (la FK nu m-a inspirat deci nu stiu daca aceepta). In return, ea ma mangaia pe spate cam cu acelasi entuziasm si ritmicitate cu care mangaie stergatoarele parbrizul.

Oboseste repede in aceasta pozitie si ma invita in pat. Eu pe spate iar ea in genunchi intr-o parte (urasc pozitia asta) se mufeaza la obiect dupa ce i-am comunicat ca doresc oralul neprotejat. Ritm allegro, mana multa, hotarata pe treaba. Ii sugerez sa acorde ceva atentie si zonelor invecinate, imi da 3-4 limbi pe oo dupa care se remufeaza si continua in acelasi tempo. Ma cam enerveaza faza asta drept urmare o opresc, o pun pe spate si incep sa-i rotzai frumusetze de sani. Ma duc si un pic mai jos, pe abdomenul tare si frumos si cu gandul la experienta descrisa de confratele deja citat, mai jos la pirsicutza. Care s-a prezentat curata, fara mirosuri dar cam neepilata de ceva zile asa ca n-am zabovit deloc. Toate astea au avut insa efect revigorant asupra juniorului asa ca ma asez din nou pe spate o invit din nou la oral ne, dupa doua minute imi pune din proprie initiativa prezervativul (in gandul meu zic: super incepe sa ia initiativa) si trece... tot la oral dar de data asta cu prezervativ. Mi s-a cam taiat de la toate fazele astea asa ca am lasat-o sa se chinuie la oral protejat varianta in care am si finalizat intr-un final. Igienizat, imbracat si valea!

Halatul: 60lei/fin. 150lei/ora - la inceputul intalnirii am intrebat-o daca plata se face la inceput sau la sfarsit (ma batea gandul sa stau o ora). Mirata de intrebare mi-a replicat ca plata se face intotdeauna la inceput. Drept urmare am ales varianta scurta lucru pentru care m-am felicitat ulterior. Am stat in total cca. 40 de minute.

Program de lucru: 10.00 - 24.00 inclusiv weekend.

Note:

locatie: 9.0 baie OK, camera mai ”retro” dar mie mi-e foarte comoda zona

aspect: tzate - 10, restul corpului - 9,0, fatza - 8,0

Oral: 5,0 apreciez totusi ca nu a obosit si m-a dus la bun sfarsit

GFE: 5,0 apreciez si aici faptul ca nu a comentat durata oralului si atitudinea destul de docila

Raport calitate / pret: 7,0 dat fiind pretul scazut / finalizare

In concluzie o experienta modesta, banala, usor de uitat. La un pret redus si el. Datorita locatiei si a corpului (in special sanii) exista posibilitatea sa revin. De recomandat, o recomad doar celor care nu pret pe servicii si atitudine ci doar pe look.

Toate bune si spor(t) la trageri!

• Like 7
Postat

Salutare,

de curand am ajuns si eu la titulara acestui topic,,ale carei poze intr-adevar sunt reale,chiar a fost comica cand in putinul timp in care am conversat (e mult spus),am schimbat cateva cuvinte,mi-a spus ca nu le intelege pe fetele astea care pun poze false,adevarul e ca nici noi :laugh2 ,dar asta e ,vorba unor baieti care imi plac mie,reclama la romani prinde ca super glue;fata este cum a fost prezentata si de colegii de mai sus,micuta,cam 1,65,corp frumos,atletic,foarte tonifiat,referitor la trasaturile asiatice pe care le pretinde ea ca le-ar avea,prefer sa ma abtin de la comentarii,pentru ca sincer sa fiu,mai mult de 5 min nu a durat toata actiunea :slap2 (eu incins,ea destul de micuta jos,m-a rezolvat repede :rax2 )si nu am apucat sa o studiez mai amanuntit.

Ce mi-a placut pe langa corpul ei este insa comportamentul si faptul ca a fost serioasa cu programarea ,(chiar ma gandeam si eram curios daca la baniii astia poate iesi ceva ok si uite ca a iesit)plus ca mi-a lasat impresia ca este ca un angajat f serios care isi vede de treaba lui fara sa comenteze sau sa aiba nu stiu ce pretentii.

Locatia este cea cunoscuta,intr-un bloc de pe diagonala celebrei shaormerii de la Budapesta,apartament cu cel putin 2 camere in care stiu sigur ca mai e era cu o colega ,nu stiu daca intr-adevar sunt mai multe cum am vazut ca scrie pe aici,si eu am fost invitat sa nu urc pana la etajul cu pricina,dar norocul meu ca era liftul stricat si am facut tot drumul pe scari,ce sa ne mai complicam :laugh2 .

Ca si nota,per total 8 zic ca este corect(nu imi place faza asta,dar asa ca sa va puteti face si voi o idee)am ales varianta 1 fin(oral+normal,ambele protejat,60 ron,raport P/C bun,zic eu),o experienta ok la pretul cerut.

• Like 1
Postat

Salutare comunitate.

Prima mea recenzie,sper sa o fac bine. Manat de poze si recenziile de mai sus,imi fac curaj ai sun caprioara,imi rasp.o voce ciudata comparativ cu pozele(asteptam o voce mai suava)dar ce mai conta...imi da detaliile:Budapesta bl x,et granita inferior/superior.

Urc imi deschide o domnisoara e cea din poze(arata mai bine in poze)sunt reale,165m,50k,imbracata in rochita alba mulata,pantofi cu toc.

Pana aici toate bune.

Acum sa incepem cu locatia:ap 3 cam,hol micu din care se mai facea o nisa cred bucatarie nu avea usa(perdea)se auzeau acolo niste voci de domnisoare. Intru in sufragerie....surpriza o alta domnisoara intinsa pe jos pe niste perne invelita in pilota care se uita la tv si manca dintr-o oala(ca de ciorba)floricele. Mergem in camera de prestare,cea albastra (din stanga mai este cea rosie in dreapta),intru memorez rep.detalii:pat maricel,2 noptiere pe una lubrifiant pe cealalta un teanc de prosoape(curate aveam sa aflu mai tarziu),o comoda cu tv. Ii dau banii pentru o fin 60 ron,dau jos textila imi da un prosop curat(de pe noptiera) dar cam uzat si dau fuga la baita. Aici baia curata,gel dus barbatesc (erau mai multe),apa calda, mai erau pe acolo chestii de igienizare:pasta dinti,periute..etc. Ma intorc in cam.pleaca ea la baita...si revine.

Acum sa incepem cu actiunea.

Incepe cu un oral bine facut dupa parerea mea cu ceva smotoceala dar fara DT, la zonele adiacente nu sa incumetat nici nu iam cerut imi spune ca CIM nu face doar pe sani daca vreau. Dupa cateva min.vrand sa termin mai repede ii cer sa puna fesu' si o pun caprita si dupa cateva minute termin in fes'. Fuguta la baita dupa care sarit in textila si plecat.

ACUM NOTELE:

Locatie:6(datorita colegei tolanita pe jos si perdelei de la bucatarie)

Oral:6(lipsa de atentie la zonele adiacente,a DT si CIM)

Normal:8(a dat cateva contre bunicele si oarecum strampta)

Anal:nu face

FK: nu face

Fata: sani:7,fata:7(referitor la trasaturi asiatice aduce a mongoleza cred ca este de etnie),corp:6(slim, nu este gustul meu),igiena personala:8(fara mirosuri dubioase)

CONCLUZIE FINALA:60ron dai 60ron face eu unul nu mai revin nu e genul de fast fuck dar...

Program:12-24

Halatu':60ron/fin-150ron ora

• Like 3
Postat

Am fost si eu la ea saptamana trecuta pe seara , am revazut-o si pe Ana care este din ce in ce mai interesanta , am ales-o pe Andreea , mi-a placut ca este tanara si arata bine la corp, cur misto, am facut exceptie ca este de etnie, i-am dat 50 de ron pt o finalizare , am intrat la dus , apoi a fost si ea , putina tavaleala , 69, sex normal eu peste ea si pe la spate , se uda cam greu , mirose a cauciuc de la atat frecus , finalizare in prezervativ fara nimic deosebit , gemete false si frecat pe mana insistent din partea ei , sa dau note , sunt putin pe fuga , daca nu scriam acum recenzia nu o mai scriam deloc;

Oral 6 , cu strangeri care le simti dar si putin dinti

Normal 6 , minus ca nu se lubrifiaza mai deloc(cel putin la mine)

Gfe 5 lipsa arificii , fk , etc , dar atitudinea e ok

Locatia 8 e mai ok decat cealalta , plus ca baia e pusa la punct si curata.

Aspect - fata 6

-corp 8.49

Atat, n-am de spus mai mult , la 50/fin sunt altele mai bune , dar si mai nasoale, fundul e marfa rau.

TRASATURI asiatice, Andreea, bruneta sexy, funduletul bombat, ofer uro, sex oral si normal, acc., cunn., ann., poz. 69, nu exista metoda mai buna de relaxare decat sa petreci cateva clipe cu mine, te astept, poze reale, pr. 11-24, 26 Nov 20:31

0760.482.469 Bucuresti

•  

Pret: 60L

post-16555-0-54452000-1353971827_thumb.jpg

post-16555-0-29492600-1353971832_thumb.jpg

post-16555-0-90730300-1353971836_thumb.jpg

post-16555-0-85662600-1353971842_thumb.jpg

post-16555-0-30772600-1353971849_thumb.jpg

post-16555-0-30261700-1353971858_thumb.jpg

post-16555-0-08265500-1353971864_thumb.jpg

post-16555-0-15546300-1353971870_thumb.jpg

post-16555-0-02432800-1353971876_thumb.jpg

• Like 5
  • Minus 1
Postat

Loredana 22ani corp perfect sani si fund tari de copila. Proaspat epilata fara mirosuri. Nu accepta FK dar face tot posibilul sa te simti bine fara sa te grabeasca.

Locatie 7

Gfe 8

Oral 7

Normal 8

serviciile sunt de sex total,insemnand O-N-A 1 finalizare 100 Ron !!! si daca sar putea stii singur nu prin (cred ca ofera?) multumesc......

Locatie 7

Gfe 8 :hi3

Oral 7

Normal 8

BUNA eu sunt colega ei si numele ei nu este Loredana!!! este vb de acceasi fata Andreea 22 ani TRASATURI ASIATICE , IN CONCLUZIE DACA NU RETINE-TI NUMELE NU IL SCRITI PT CA SE CREEAZA CONFUZIE ,tocmai ce sa si intamplat azi cand cineva a sunat si a intrebat cine este Loredana crezand ca este o alta fata pt ca el o stia pe Andreea TRASATURI ASIATICE care este fata din AT MULTUMIM succes...
Postat

Salutare

Acum tocmai ce revin de la Andeea "trasaturi asiatice"

Pe scurt: Sunat tarife - 60 fin 150h sex total...am optat pt 60 fin..de proba asa.

Ajuns in locatie B-dul Cantemir intersectie cu B-dul Marasesti sun pt indrumari ajung in final la locatie...ma invita in casa o duduie pe la 35-40 de ani si ma roaga politicos sa astept 10-15 min in bucatarie la un pahar de apa..pt ca am ajuns cam devreme (vina mea). Asteptarea se termina si apare duduia Andreea care se scuza si ma invita politicos in dormitor (cel cu perdele rosii pe pereti). Dupa dusurile de rigoare actiune....oral destul de in graba dar placut , fara preze la cererea mea...o sui pe mine..fata receptiva..se misca acceptabil..dupa care caprita..terminat in preze...

Concluzile si notele:

Locatie 8-9..asternuturi curate, la fel si prosopu..baia ok..gel de dus tot ce trebuie.

Fata ca aspect: corp frumos carnea tare ..funduletul obraznic zic eu 8 poate 9 (poze reale)  la fata dragutica..fara dinti lipsa nimic respingator..ok.

ca prestatie : oral 7 normal 7-8 Gfe 8 :comunicativa politicoasa..cu zambetul pe buze (apreciez asta).

In locatie mai este o fata..destul de interesanta am vazuto in graba pe hol asa..Blonda cu parul impletit si cu niste stelute tatuate pe abdomen..poate pe viitor ii voi face si ei o vizita.

Ca parere generala calitate pret eu zic ca este f bine..si cred ca voi revenii si pe viitor.

I-mi cer scz pt eventualele lipsuri din recenzia mea..dar sunt cam pe fuga..daca aveti intrebari va stau la dispozitie.

• Like 3
Postat

Contribui si eu la "portretul" domnitei:

Am fost intr-o saptamana de 2 ori la ea, nu am sa fac 2 recenzii separate pentru ca experientele au fost asemanatoare si n-are sens sa facem risipa de pixeli.

De fiecare data am fost primit conform programarii, prima data am asteptat intr-un dormitor alaturat pana a binevoit cel de dinaintea mea sa se igienizeze si sa plece.

In acest timp am cunoscut si colega bruneta si micuta, mai in varsta. Mi-a spus ca si ea are aceleasi tarife si servicii, dar am preferat sa astept pe dsoara cu trasaturi turcesti, asa cum mi-a spus singurica.

Baie curata, gel de dus, prosop curat, dsoara umbla in pasarica goala de colo pana colo. Am remarcat inca de la inceput posteriorul care e de mare insipratie. A schimbat cearceaful cu mine de fata, un plus dpmdv.

Am inceput cu un oral pro destul de ok, are ceva experienta, nu a excelat la atentia asupra anexelor, dar per total cred ca meria un 7.5. Prima data am continuat in misionar, pozitie in care s-a miscat f bine, managaieri pe spate, mulaj de picioare, oftaturi destul de false :). Asa am si finalizat, in prezervativ. A doua oara am tinut neaparat sa ma bucur mult mai in detaliu de fundulet, asa ca dupa oralul de aceeasi cotatie, am migrat catre un "pe la spate" in picioare. F fain de privit fundul si de tras de sanii mici dar vigurosi si tzafnosi. Am asezat-o si in caprita pe marginea patului, unde am si terminat. M-a sters cu grija de fiecare data si tot de fiecare data am facut un dus inainte de plecare. Punctele forte, ca sa fac un rezumat, ar fi tineretea si armonia trupului, fundul superb si parul negru, destul de lung, chiar daca il tine mai mult prins.

FK nu am intrebat/incercat, la fel anal sau cim.

De fiecare data am stat o finalizare si am decartat 60, respectiv 70 lei :), la initiativa mea.

Confirm locatia, nr de telefon si pozele.

Eu cred ca am sa mai merg iar de recomandat, evident ca DA. Un raport calitate/curatenie/punctualitate/bani ff bun.

Cam atat, scz daca am uitat ceva.

S-auzim de bine!

• Like 1
Postat

Vis-a-vis de fostul restaurant Budapesta. Avea o camera in renovare cand am fost eu (luni) si ostilitatile s-au desfasurat in camera de la intrare. Mai era cineva in apartament dar nu a deranjat.

Fata:  9,5

Pozele sunt reale. Andreea m-a asteptat in sutien, dupa care s-a dezbracat imediat si asa a ramas pana am plecat eu. :) Nota 10 pentru sanii mari, frumosi si tari, fundul de asemenea ferm si maricel, iar la fata e comuna, depinde de gusturi.

GFE: 10

Fata se implica, atenta la dorintele clientului, zambareata, fara mutre.

Igiena: 10

A facut un dus scurt dupa ce am venit. Fara mirosuri/gusturi la cunnilingus, care dupa cate am observat ii place mult. :)

Oral: 7

Oral protejat, scurt, nimic special.

Normal: 8,5

Am inceput cu ea deasupra pentru ca nu ma puteam dezlipi de sanii aia tari. Am schimbat in pozitia caprei, unde a venit si ea cu contre si gemete. Din pacate nu accepta finalizarea decat pe corp sau in prezervativ. Am stat o finalizare care m-a costat 60 RON.

Concluzia: Recomand pentru corp si atitudine. Pretul este corect pentru ca nu face oral neprotejat si CIM/COB. Anal nu am intrebat, dar banuiesc ca nu.

• Like 3
  • Oras:...in lumea reala
  • Oras:...in lumea reala
Postat

Am sunat, a confirmat pretul de 50 lei/fin, locatia in zona Budapesta, oral+normal doar protejat.
Nu intra in zona mea de interes.

Postat

Am vizitat-o astazi pe Andreea, a raspuns din prima, mi-a spus ca e disponibila in 30 min (eu intrebasem daca e ok asa). Am revenit cu un telefon din fata blocului si am urmat protocolul cu urcatul pana la etajul superior, urmand sa cobor un etaj pe trepte.

Apartamentul foarte ok, 3 camere din care livingul e de trecere, fara sa para o camera de "actiune". Am mers in dormitorul cu draperii rosii. Am optat pentru igienizare locala, ocazie cu care am primit o pereche de papuci barbatesti. Domnisoara in cauza a trecut direct la "costumatia" Evei.... no comment, mirosea frumos, a gel de dush, opinie confirmata de senzatia de piele uscata.

Ca preludiu am cerut cuddling, domnisoara s-a cuibarit in mod placut in bratele mele, masandu-mi usor oo-le cu mana, gest la care penisul meu a fost foarte incantat. Am trecut peste oral, dorind sa ma bucur putin mai mult de surprinza dintre picioarele ei, ceea ce s-a si intamplat in pozitia clasica a misionarului, in timp ce ma jucam cu buzele pe gatul, umerii si sanii ei. BTW.... superbi sani....

Cam tot timpul mi-a raspuns chicotind la glumitze... ca o amica pe care n-o mai futusem de mult :)

Note: GFE - 8, am discutat placut, ne-am pupat la plecare, dar s-a speriat cand i s-a parut ca vreau sa o sarut in timpul actiunii

Aspect: 8 - sani foarte frumosi, fund tare, ridicat, cu pasarica ivindu-se printre buci.... nu depunctez pentru dush, datorita senzatiei de curat descrisa mai sus

Normal 8 - am cerut si am avut numai pozitia misionarului, nu eram in stare azi de performante sportive, lucru pe care i l-am comunicat din prima.

Locatie 7 - apartament curat, a pus un cearceaf pe pat pentru actiune, dar nu stiu daca a fost folosit sau nu; mai erau colege in locatie, cu una din ele am dat nas in nas la intrare....

Concluzia: am primit ce am cerut. I-am lasat cadou 60 lei.

• Like 2
Postat

sa schimbat pretul 50 lei fin in rest toate la fel

Inteleg ca ai vizitat fetita? OK, in cazul asta asteptam o recenzie ca la regulament, URGENT!

A.

Postat

Am ajuns si eu acum cateva zile- pe seara. Am asteptat sa plece un client in living. O tanti stupida care cred ca era secretara sau ceva ( oricum nu stiu cine ar fi futut-o la cat de nasoala e ) mi-a zis ca nu o sa treaca nimeni sa ma vada ca o sa intre clientul in baie si intru eu in camera. Fix pula. A trecut unu prin camera, ne-am uitat unu la altu si a plecat.  :slap2  . Grozava organizare fetele - nota 10 aici . NOT. 

Cred ca sunt 2 prestatoare in locatie si secretara de mai sus. Bun. Am ramas desi imi venea sa plec deja - dar zic - hai sa vad. Parerea mea ca bine am facut. La o prima vedere - o tiganca direct, ce asiatice - direct garoaica. Dar tinerica si ... ok.

La fatza nu i-as da mai mult de 7. 

Oral: 8 - foarte ok si corect executat

Corp: 9 - fresh, tzatze ok, foarte futabila

Normal - s-a suit pe mine si m-a calarit foarte bine si corect : 8 

GFE - nu am cautat dar parea destul de ok. In nici un caz agresiva sau sa ma grabeasca.

curatenie : 10 - nimic suspect, a schimbat si cearceaful ( nu stiu daca cu cel de la clientul precedent - dar macar gestul conteaza :)

Raport calitate pret : eu zic foarte bun. Dar aveti grija la intersectari si nu va incredeti in secretara lui peste 

Fast foot - foarte ok desi e o tigancausha clar. 

Pret: 50 ron

• Like 2
  • Minus 8
Postat

Va salut pe 2013..Vis-a-vis de restaurantul Budapesta am aterizat si eu acum 2 zile.Eram in fuga si nu am stat decat un numar(mai mult atras de sani domnisoarei)..Am urcat ma primit in living o tanti care sigur era pe post de paza..Ma intrebat pentru cine am venit (am specificat ca pentru Andreea)..A chemat fata si ma invitat in camera..Am solicitat un dusi,ma condus spre baie,intors in camera raman placut impresionat de sani fetei..A inceput cu un oral bine facut(dar fara alte atenti).am trecut la normal la initiativa mea.Pus fata in pozitia capra,sa ma pot bucura de fundul frumos care-l poseda..Nimic spectaculos la normal(2-3 gemete false)finalizat in prezervativ..Revin la dusi,spalat,imbracat si plecat..

O concluzie finala(mai trebuie putin slefuita)...asa ca fire ok ea..

Un minus din partea mea ca nu a facut un dusi inainte de actiune(fata fara mirosuri dubioase)

O salveaza mult corpul si ca nu e gretoasa.

Oral: 8 - 8,5

Normal : 8

Corp : 9

Stat oral si normal : 60 la initiativa mea(de revenit la ea 1 ora)

Va salut si bafta!!

• Like 1
  • Oras:romania
Postat

am fost si eu la domnita dar din pacate nu am mai gasit-o pe locatie si am inteles ca nici nu mai vine.......din pacate.......insa eu aveam de lamurit ceva cu ea  de prin anul trecut era cam prin toamna cand spre dimineata am ajuns in tara si ma gandeam sa ma relaxez putin am gasit-o pe aceasta domnita.

locatia pe la hotel HOROSCOP ,apartament destul de demodat si vraiste mai era cu o tipa care din cate am inteles facea si anal.....am intrat cu tipa ASIATICA mai degraba tiganca care intradevar arata bn nu mai vreau sa dau detalii prea mult

ideea e ca mai bine ii dadeam bani sa ma uit la ea si eram mai bogat !!!

din nefericire pentru mine am testat-o fara prezervativ cred ca a durat vreo 25 min toata taravenia ,muie,pizda.......fata era cam somnoroasa nimic special

dupa trei zile ce nb !!!........usturimi ,mancarimi etc..........doctor direct noroc ca nevasta mea avea musfiri lunari si nu am facut nimic ....direct sculament ,am inebunit am luat la pastile de mam saturat ...si cand am sunat mia raspuns tipa aia care era cu ea ca nu mai este ca a plecat afara si peste asta nici nu eram singurul care o cautam pentru asta !!!

concluzia este ca nu stiu cum sa dau de ea ca nici la ultima locatie vad ca nu mai este....stie careva ceva de ea ?

bafta in continuare si mare grije .....

Postat

am fost si eu la domnita dar din pacate nu am mai gasit-o pe locatie si am inteles ca nici nu mai vine.......din pacate.......insa eu aveam de lamurit ceva cu ea  de prin anul trecut era cam prin toamna cand spre dimineata am ajuns in tara si ma gandeam sa ma relaxez putin am gasit-o pe aceasta domnita.

locatia pe la hotel HOROSCOP ,apartament destul de demodat si vraiste mai era cu o tipa care din cate am inteles facea si anal.....am intrat cu tipa ASIATICA mai degraba tiganca care intradevar arata bn nu mai vreau sa dau detalii prea mult

ideea e ca mai bine ii dadeam bani sa ma uit la ea si eram mai bogat !!!

din nefericire pentru mine am testat-o fara prezervativ cred ca a durat vreo 25 min toata taravenia ,muie,pizda.......fata era cam somnoroasa nimic special

dupa trei zile ce nb !!!........usturimi ,mancarimi etc..........doctor direct noroc ca nevasta mea avea musfiri lunari si nu am facut nimic ....direct sculament ,am inebunit am luat la pastile de mam saturat ...si cand am sunat mia raspuns tipa aia care era cu ea ca nu mai este ca a plecat afara si peste asta nici nu eram singurul care o cautam pentru asta !!!

concluzia este ca nu stiu cum sa dau de ea ca nici la ultima locatie vad ca nu mai este....stie careva ceva de ea ?

bafta in continuare si mare grije .....

Esti sigur ca e vorba de aceeasi fetita? Ai facut-o fara prezervativ??? 

Postat

din pacate da ........fara caciulita lucru pe care cu siguranta nu o sa-l mai repet nici pentru un scurt.....

Este vorba de exact aceeasi tipa pe atunci folosea alt numar de telefon ceva cu 710 la sfarsit cred,o sa  caut si daca mai gasesc ceva cu anuntul vechi va comunic ...pana atunci ....

CAPUL SUS SI OCHI MARITI ......

Postat

TRASATURI asiatice bruneta sexy, 1.65 m, 50 kg, 22 ani, sani nr. 4, fundulet bombat, ofer uro, sex oral si normal, dif. pozitii, acc. cunn., ann. poz. 69, te astept la mine sa ne simtim bine, pozele sunt reale, garantez si discretie, program 11-23 18 Feb 11:00
0760.482.469 Bucuresti
      Pret: 50L

Vad ca inca are un anunt. Am incercat sa sun dar nu raspunde.

post-16555-0-98738300-1361201074_thumb.jpg

post-16555-0-35383700-1361201080_thumb.jpg

post-16555-0-64227400-1361201085_thumb.jpg

post-16555-0-22799000-1361201092_thumb.jpg

Postat

am fost la locatie pe numarul asta dar ma intampinat o tipa tot brunetica, spunea ca nu mai este ca nu stie unde a plecat si ceva  

cum ca nu o intereseaza ca era aeriana blablabla,oricum daca o gasesc voi posta aici !!!

Postat
TRASATURI asiatice bruneta sexy, 1.65 m, 50 kg, 22 ani, sani nr. 4, fundulet bombat, ofer uro, sex oral si normal, dif. pozitii, acc. cunn., ann. poz. 69, te astept la mine sa ne simtim bine, poze reale, 18 Feb 11:00
0769150940 Bucuresti

Pret: 50L

Asta e inchis.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...