Sari la conținut

Haznaua nimfolabari.com - Loc destinat coprofililor si coprofagilor, de ambele sexe.

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Mai zi de astea cu "tu esti.........ma amuza =))

Tu esti un egoist, dependent de maica-ta, cu o prietena, dar fara sentimente, cel putin din partea ta...

Placerea ta e sa stai cu baietii, impartasiti experiente, se pare ca ai ceva respect si asta e tot ce conteaza.

Aia ar vrea mai mult, e de cacat sa-i vezi parintii...

Stai asa, tu cati ani ai?

• Oras:Malmö
Postat

Jesus Fucking Christ loading....

Ai de :) mea.

Daca stia medicul curant de la Psihiatrie cat de paranoida esti, nu mai te externai tu pe semnatura.

• Minus 1
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

noi stim tot despre femei amada

Marshhh maaaa, in plm, de pizdelea/papalici/papagal/pastravu' de acvariu/portbagaj, cu bube la gura-pizdarici virginu, care dormi cu capu pa rezerva si cu pompa/compresoru-n cur, in portbagaj.... macar daca nu te fute-a soarta prima-n cur, mai vedeai/gustai si tu o tatza sfarc live, plm, drama, daca nu erai ooat pa cur, in cuib pa craca, voi suntzetzi clonele/ciorileverii da la tzara ai lu gaypack, care v-atzi facut pasaporta pt somes, cris, mures, olt, dambovitza si dunare, man-c-a-var moliile, naftalina, cimituru si puscaria, care doar cand va vad ca ajungetzi sa infestatzi litoralu romanesc, si asa de cacat, mai ca v-as fac pe ponduri europene pa bune, o colivieee mare/proiect social, prin baragan/balta brailei, ca clhos, si cucuruz, ai drerag de gabori infectzi si it-plm-isti ifractori analfabetzi.. :D

...iar vorbitzi/va futezi in cur ca psihopat-boketarii da colivie, sectie de militzie, balamuc, canal...la plural ??? :thinking :urgay

• Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
Postat

Mai zi de astea cu "tu esti.........ma amuza =))

Suna cam la fel cu urarile de sarbatori care incep cu" Fie ca... "ðŸ˜
Vizitator beraru
Reputație: 0
Postat

Interesant.

Esti legat de niste batrani... care traiesc, inca.

Baba pare mai mult ca fiind ma-ta... Ce ar fi sa moara si ea? Doar nu-ti pasa de nimeni, nu? :)

Uau! Felicitari! N-am stiut ca esti atat de inteligenta. Te-as fi scos de mult de la centrifuga si te-as fi trecut direct la labirintul cu cascaval.

Vizitator beraru
Postat

@Beraru, daca iti mai permiti impertinenta de a ma interpela in privat, ma pis pe tine si pe familia ta.

Asta nu este injuratura.Doar o "pre"anatema.

Bate-s-ar clopotele in cinstea ta, orice ca sa ma deposedezi de neatentia pe care ti-o acord. Na! Poftim! Considera raspunsul meu drept o maslina mamut. Ia de musca din ea cu nesat, flamandule!

Pssst! Vezi si cu anatemele astea, sa n-arunc eu saua pe cine ti-o fi dat suflare.

Postat

Uau! Felicitari! N-am stiut ca esti atat de inteligenta. Te-as fi scos de mult de la centrifuga si te-as fi trecut direct la labirintul cu cascaval.

Ce te faci cand nu suntem toti niste soareci dresati? :)

Scurteaza, mai ai aberatii, vorbeste cu valorosul...

Vizitator beraru
Postat

Ce te faci cand nu suntem toti niste soareci dresati? :)

Scurteaza, mai ai aberatii, vorbeste cu valorosul...

Pai daca sunteti soareci nedresati, nu-mi ramane decat sa va dresez. Logic!

Nu stiu cine-i "valorosul". Am incetat sa mai ascult manele de cand a parasit scena Costi Ionita.

Postat

Pai daca sunteti soareci nedresati, nu-mi ramane decat sa va dresez. Logic!

Nu stiu cine-i "valorosul". Am incetat sa mai ascult manele de cand a parasit scena Costi Ionita.

Tu? Te-am pus pe labe ceva timp in urma, inca esti beat...

Uiti cu cine vorbesti. :)

Vizitator beraru
Postat

Tu? Te-am pus pe labe ceva timp in urma, inca esti beat...

Uiti cu cine vorbesti. :)

Amado, ai reusit azi de mi-ai dat ochii peste cap de cel putin 63 de ori. Mi s-a sters irisul si mi-a ramas doar albul ochilor.

Tu stii pe ce lume traiesti.

Sincer, nu ca uit, chiar nu stiu cu cine vorbesc. Cine ziceai ca esti azi? Si pana la ce ora?

• Like 1
Postat

Amado, ai reusit azi de mi-ai dat ochii peste cap de cel putin 63 de ori. Mi s-a sters irisul si mi-a ramas doar albul ochilor.

Tu stii pe ce lume traiesti.

Sincer, nu ca uit, chiar nu stiu cu cine vorbesc. Cine ziceai ca esti azi? Si pana la ce ora?

Si spui ca nu joci sah.

Ai devenit mai coerent ca ti-am luat bautura din cap sa pricepi, e suficient.

Nu te-am dat eu peste cap, te invarteai fara control si asta nu faceam eu, ci asta voiai sa faci...

Esti pe site de curve, de ce nu intrebi oricare user pana le ce ora iti da de supt?

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Reciteste ce-a scris Socola VIP la adresa mea inainte de a-i lua mama in pula, ca pe rotisor, si vezi-ti de ale tale. Nu-mi place ipocrizia; iar daca te voi lua si pe tine la o serie, asta va fi motivul, nu altul.

Copiii OK, mamele tabuu - in lumea ta, poate. Nu si-n a mea, unde injuraturile sunt toate pe picior de egalitate. In special alea gratuite si lipsite de umor. Si-n general asa, ca nu degeba l-am provocat. Se crede mare smardoi. Vedem si daca e sau daca e doar un mic pervers i.ncestuos.

Acuma, neică, te cobori la mintea lui? 'mi-aș pula-n el de sistemul medical românesc, care lasă demenți ca lindicul ăsta de 1,70 m și 60 dă kile cu hainele ude, liber și nu în camașa de forță!
  • Like 1
  • Minus 4
Postat

Da, bre, si muie-ri de 120 de kg si 180 cm, paranoide si alcoolice, care abuzeaza contopisti cheliosi prin case parintesti.

Nici pe alea nu le interneaza.

Postat

Da, bre, si muie-ri de 120 de kg si 180 cm, paranoide si alcoolice, care abuzeaza contopisti cheliosi prin case parintesti.

Nici pe alea nu le interneaza.

Ti-am spus fara insulte!

Vizitator beraru
Postat

Acuma, neică, te cobori la mintea lui? 'mi-aș pula-n el de sistemul medical românesc, care lasă demenți ca lindicul ăsta de 1,70 m și 60 dă kile cu hainele ude, liber și nu în camașa de forță!

Fii convins ca singurii care ma retin sunt "victimele colaterale". Ma refer strict la cei care s-au uitat intotdeauna cu scarba sau compatimire la continutul si atitudinea postarilor lui, nu la carcalacii ingusti la minte care considera ca schizoidul asta are ceva interesant de spus.

Imagineaza-ti numai ce ar face un dezaxat d-asta daca ar detine, macar pentru o zi, putere politica.

O carca de debili, mult mai infecti si putrezi decat insusi Hitler, respira printre noi. Nu le lipsesc decat charisma si un context politic favorabil.

Sa mor daca as fi surprins sa aflu vreodata ca asta isi tine parintii la beci, de zeci de ani, ii loveste cu ciocanul peste degete si-i violeaza cu regularitate.

Ca sa raspund si la intrebarea ta: n-o mai lungesc mult cu el in stilul asta. Vreau sa vad de unde isi permite el niste chestii. E foarte atent la detalii si sunt convins ca-l ustura rau de tot in clipa asta. Crapa orgoliul in el. Nimic atipic pt. un psihopat de asemenea calibru.

• Like 2
Postat

Fii convins ca singurii care ma retin sunt "victimele colaterale". Ma refer strict la cei care s-au uitat intotdeauna cu scarba sau compatimire la continutul si atitudinea postarilor lui, nu la carcalacii ingusti la minte care considera ca schizoidul asta are ceva interesant de spus.

Imagineaza-ti numai ce ar face un dezaxat d-asta daca ar detine, macar pentru o zi, putere politica.

O carca de debili, mult mai infecti si putrezi decat insusi Hitler, respira printre noi. Nu le lipsesc decat charisma si un context politic favorabil.

Sa mor daca as fi surprins sa aflu vreodata ca asta isi tine parintii la beci, de zeci de ani, ii loveste cu ciocanul peste degete si-i violeaza cu regularitate.

Ca sa raspund si la intrebarea ta: n-o mai lungesc mult cu el in stilul asta. Vreau sa vad de unde isi permite el niste chestii. E foarte atent la detalii si sunt convins ca-l ustura rau de tot in clipa asta. Crapa orgoliul in el. Nimic atipic pt. un psihopat de asemenea calibru.

Gresit. De exemplu, colateralele sunt cele mai importante in cazul tau!

De tine nu te intereseaza, daca vreau sa dau unde doare, trebuie sa dau in cei la care tii...

Ti-am spus eu ceva, uite si desenul.

Postat

Oh, dupa mame moarte, viermi, futai cu ele... Cred ca nu am de ce sa ma limitez.

Postat

Beraru, acest (ne)sot al Amadei, din dimensiunea astrala.

Am vrut sa te ajut azi.

Aveai nevoie...

Ai ales orgoliul si ce crezi tu despre mine, eu cand glumesc - rad.

Puteam sa jur cand m-am retras ca ai spus "Ajuta-ma", dar hai sa raman nebuna...

O sa-ti fie si mai greu decat ti-a fost. Dar ce stiu eu, nu?

Postat

Reciteste ce-a scris Socola VIP la adresa mea inainte de a-i lua mama in pula, ca pe rotisor, si vezi-ti de ale tale. Nu-mi place ipocrizia; iar daca te voi lua si pe tine la o serie, asta va fi motivul, nu altul.

Copiii OK, mamele tabuu - in lumea ta, poate. Nu si-n a mea, unde injuraturile sunt toate pe picior de egalitate. In special alea gratuite si lipsite de umor. Si-n general asa, ca nu degeba l-am provocat. Se crede mare smardoi. Vedem si daca e sau daca e doar un mic pervers i.ncestuos. 

Pai ce mortzii ma-tzii faci ma acum, te victimizezi ma cioara muista si gabor futut in cur iesit la pensie, dupa dooj de ani de infractiuni, frecat pula, combinat de prostituate si vandut droguri,  sau esti gelos ca nu o bag intr-un gang-bang cu rocco impreuna cu ma-la lu picon, pa caosciugu lu tac-tu sau al lu ta-su, vedem noi care este mai fancy si da mai bine la camera. :D  

Adica, cum ar veni, ca sa nu murim iarasi prosti, astia care mai citesc/urmaresc si doar excluziv 10-20 de cacareze/gainatzi de pe bucale raspanditzi pa tzara, ca voi multiclonatzi, care doar pentru diversiune ajungetzi sa mancatzi cacat da foame si pe topicele mele, asta cu riscu sa va paradesc grav in cur si ciocuri, de ciori ciokiste, ca in rest everywere/anywere, daca nu ie picon cu pipilica/tuicaru, miki maxi taxi miliardaru si alex avocatu balamuc, restu mortzilor lu oly, dr parnaie-kaizer parizer, lopix si deceiver, anonna-cleopatra cu vreu var d-al ei ori al lui tutankamon, si restul mortziilor, viilor familiilor/shatrelor/stolului de ciori si copkiilor vostri... trebuia sa fie o cioara asumata, da cuib/copac ca tine-un militzica securist futut in cur, baga-mi-as organu, cu epoletzii, tresele si casketele tale, ale lu ma-ta/tac-tu, care te-au avorta in cuib, ei preferand colivia/cimitiru inainte sa vada cu evoluaza o zdreantza de om ca tine, repet, amintiri tatuate pa pula, cand le dadeam si in ca le mai dau la muie gaborilor/sticletzilor/ultimilor bosketari ai societatzii-fatza in fatza-fara ca sa se prinda :D,  ca nu iti trebuie si creier ca sa portzi cashkete, ci doar bostan pa care sa stea atarnata intro- parte pa spate :D ... in viatza, sufletu si familia ta cu pensie de la 45 de ani, dintre care 20-25 de comis infractziuni, plus aurolaca penala de amada, ce-atzi zis, hai sa mai asiguram si alt cuplu, care la doo-3 postari d-ale mele, sa vnitzi voi fresh, ca sa mai manancatzi cacat pe inca 2-3 pagini-4-50 de diarei, da fomisti nemancatzi care suntetzi ?
  Iarna, oamenii-s la munte, o luatzi in cur si-n cioc, ca nu mai vine nimeni, vara, ajungetzi sa va bagatzi si puii de cioara/gabori si batranii la produs, si tot in cioc o luatzi, ca nu mai e si nu mai vine nici dreaq in mizeria aia de bucale, fiind totzi fugitzi la mare, in rest.... o sa ajungetzi sa-mi mancatzi subereku si caltabosu, care, deja, oamenii sanatosi la cap cu bani decentzi si zoburi onest-stabile, nu mai petrec de multzi ani craciunu si pastele, cu moliile/fosilele/parintzii lor, dar nici cu zdrentzele/cioarele si maimutzele voastre. :D 

Suna cam la fel cu urarile de sarbatori care incep cu" Fie ca... "

...sa nu te miri de ce am sa-tzi iau si tie totzi mortzii, vii si copkiii, ramdom, aleatoriu si intamplator, in pula, vazandu-te, ca ultima zdreantza nenorocita, ca m-ai asteptat vreo 10-15 minute, doar ca sa treci pagina/postezi un alt gainatz si tu....zdrentze raios-padukioase care suntetzi voi zdrentze sifonar-muiste, oricum este deja la 2 metri sub pamant viitorul in tara asta, cu viermi, panarame si paduki ca voi, ideea este, ca ''fratzii'' lu lepa se vor inmultzi, si sa va vad atunci ma muistilor si muistelor, in jungla ca in rusia/ucraina si africa, cand nu sitzi cum sa convietuitzi si sa facetzi un raket/criminal doar din vorbe, dixtractie si bautura, adica orice, dar nu ca gaypack-ca vetzi fi primii/ele la rubrica cu mortaciuni, la stirile de la prost teve si haznaua 3, ori la twitter cu lumanarea-n gura, whats-handel-up si fas-la-buci-la futut/vanatoare de **spam editat**e. :D

• Like 1
Postat

Marinare, mi-e ca o sa-ti fie greu sa scrii din spital... Sedere cat mai prelungita!

• Like 1

Postat

Era legat la energie, cu toata mizeria lui...  nu-mi explic.

Muiskin, forget it, nu meriti un raspuns.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...