cvrtester Reputație: 175 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:Localhost Oras:Localhost Postat Ianuarie 21, 2018 :laugh2 :laugh2 pfffffffffffffffffff chiar ca ce oameni 2
danadana123 Reputație: 15072 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2018 sangre, nimic!Gemul de caise e preferatul meu! Si daca Dana si-l intinde pe corp iar eu il ling...mmmm! :laugh2Deja ma ia tremuriciul! Parca nu eram genul tau.. :laugh2 3
best_star Reputație: 360 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:UNDE VREA PULA MEA Oras:UNDE VREA PULA MEA Postat Ianuarie 21, 2018 Parca nu eram genul tau.. :laugh2Am uitat...tu incerci sa fii genul tuturor. Uneori iti iese, alteori nu prea. :laugh2 4 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2018 Postat Ianuarie 21, 2018 sangre, nimic!Gemul de caise e preferatul meu! Si daca Dana si-l intinde pe corp iar eu il ling...mmmm! :laugh2Deja ma ia tremuriciul! nu te juca cu sanatatea, pune o suba pe tine :) 1
danadana123 Reputație: 15072 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 22, 2018 Nu mai fiti rai... mai ! :blushing2 2
danadana123 Reputație: 15072 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2018 Shhhh.. ne aude lumea aceasta.. Titireilor.. Mai scrieti si voi ceva.. 3
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Ianuarie 23, 2018 Na, uite ce frumoasa e: 5 5
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Ianuarie 23, 2018 Tzitziriko 5 5
jamall Reputație: 2517 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 23, 2018 Aici e topic de futai sau "La Mia Musica" ? <_< 3
danadana123 Reputație: 15072 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2018 Mia musica, tia musica.. una melodia buena.. 1
danadana123 Reputație: 15072 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2018 Sangre e un fel de, bercicosenie pe aici ! Asta e tare la el ! 2
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Ianuarie 23, 2018 Ce e aia? 5 5
manivela15 Reputație: 2693 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Postat Ianuarie 23, 2018 Ce e aia?un cuvant nou ...bun la fazan !!! =)) 2
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Ianuarie 24, 2018 Oras:Catania Oras:Catania Postat Ianuarie 24, 2018 La tua musica mi s-a parut foarte ok! Muzica veche, anii 80-90, asa cum imi place mie :D Intretine foarte bine atmosfera! :crazylove 1
ginecolog69 Reputație: 143 Postat Ianuarie 24, 2018 Oras:Cuburești Oras:Cuburești Postat Ianuarie 24, 2018 Oferă finalizare orala în standard?? Scuze, dar nu am găsit informația 1
cvrtester Reputație: 175 Postat Ianuarie 24, 2018 Oras:Localhost Oras:Localhost Postat Ianuarie 24, 2018 Oferă finalizare orala în standard?? Scuze, dar nu am găsit informația"Serviciile mele sunt urmatoarele: Sex oral, normal in diferite pozitii, finalizare orala sau pe corp, 69, FK, sex intre sani. Sexul oral se poate si neprotejat in functie de igiena, sexul normal obligatoriu protejat. NU accept sex anal si finalizare pe fata."Da, accepta CIM 2
pansacola77 Reputație: 108 Postat Ianuarie 25, 2018 Oras:Europe Oras:Europe Postat Ianuarie 25, 2018 Eu, Titirelul tau, vreau sa fim impreuna la bine si la rau, in bunastare sau saracie, sanatosi sau bolnavi, sa ne respectam si sa ne iubim pana cand moartea ne va desparti, Titirico! :laugh2 . 2
cvrtester Reputație: 175 Postat Ianuarie 25, 2018 Oras:Localhost Oras:Localhost Postat Ianuarie 25, 2018 Ce v-a facut mai bajets? :))) 2
pansacola77 Reputație: 108 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Europe Oras:Europe Postat Ianuarie 26, 2018 Ce v-a facut mai bajets? :)))E secretul ei profesional... ;) E farmazoanca, bre! Maaare farmazoanca! :) 2
danadana123 Reputație: 15072 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2018 Buna ziua, In aceasta zi, voi fi disponibila pana pe la 12, 1 noaptea. O zi cat mai placuta. 3
sorindm Reputație: 145 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 26, 2018 Hey mai intra si tu pe live tagget :)) 1
Vizitator thermopile Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2018 Postat Ianuarie 27, 2018 Domnisoara Alexandra arata foarte bine astazi. Simt asa in energiile din aer. 2
cerone Reputație: -39 Postat Ianuarie 28, 2018 Postat Ianuarie 28, 2018 "Voi pune analize la inceputul lunii viitoare. Am facut analize de sange acum o saptamana insa au iesit negativ pentru ca e prea devreme, asa cum se astepta si medicul dermatolog. Pentru ca dupa cum spune tot el, virusul intra in sange si poate fi detectat la analize doar dupa ce roseata de pe corp trece, roseata pe care inca o mai am pe penis." Asa zicea pe 28 decembrie 2017 individul zis @ jmmchu. Stiti cine e. N-a pus niciun fel de analize. Nici n-a mai zis nimic. Adica a aruncat petarda cu sifilisul si a uschit-o. Pai cum vine asta ? Ramane asa ? Unu' arunca o acuzatie grava la adresa unei fete, acuzatia se dovedeste a fi o minciuna, si totul e OK ? Nici macar nu-l injura nimeni ? Io m-am mai luat o data de el, pe 30 decembrie. Daca nu pune analizele si nu-si cere scuze Danei, o sa-l trimit la origine, bineinteles. Si-n rest ? P.S. Exista un personaj care-si da aere de vataf al forumului. Isi zice Laury. In desteptaciunea lui astrala, i-a transmis "sincere felicitari" individului @ jmmchu, mai mult, l-a ridicat la rangul de "erou al forumului". Ca sa vezi !! Cata nesimtire, cata jegosenie, cata ipocrizie ! Cum dreak va suporta pamantul asta, mah ! 1 1
danadana123 Reputație: 15072 Postat Ianuarie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 28, 2018 "Voi pune analize la inceputul lunii viitoare. Am facut analize de sange acum o saptamana insa au iesit negativ pentru ca e prea devreme, asa cum se astepta si medicul dermatolog. Pentru ca dupa cum spune tot el, virusul intra in sange si poate fi detectat la analize doar dupa ce roseata de pe corp trece, roseata pe care inca o mai am pe penis." Asa zicea pe 28 decembrie 2017 individul zis @ jmmchu. Stiti cine e. N-a pus niciun fel de analize. Nici n-a mai zis nimic. Adica a aruncat petarda cu sifilisul si a uschit-o. Pai cum vine asta ? Ramane asa ? Unu' arunca o acuzatie grava la adresa unei fete, acuzatia se dovedeste a fi o minciuna, si totul e OK ? Nici macar nu-l injura nimeni ? Io m-am mai luat o data de el, pe 30 decembrie. Daca nu pune analizele si nu-si cere scuze Danei, o sa-l trimit la origine, bineinteles. Si-n rest ? P.S. Exista un personaj care-si da aere de vataf al forumului. Isi zice Laury. In desteptaciunea lui astrala, i-a transmis "sincere felicitari" individului @ jmmchu, mai mult, l-a ridicat la rangul de "erou al forumului". Ca sa vezi !! Cata nesimtire, cata jegosenie, cata ipocrizie ! Cum dreak va suporta pamantul asta, mah ! Buna,Indiferent ca jmmchu a scris sau nu lucruri adevarate, eu oricum am facut analizele pe 5 ianuarie, am postat rezultatele lor aici, puteti sa le vedeti cu o pagina, doua mai sus.Scuze ? Nici nu astept din partea lui sau a altcuiva, in primul rand e un mediu online si fiecare se exprima cat se poate de liber. Daca intr-adevar el are ceva, chiar ii doresc insanatosire grabnica. O duminica frumoasa. 10
laury Reputație: 24072 Postat Ianuarie 28, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 28, 2018 Buna,Indiferent ca jmmchu a scris sau nu lucruri adevarate, eu oricum am facut analizele pe 5 ianuarie, am postat rezultatele lor aici, puteti sa le vedeti cu o pagina, doua mai sus.Scuze ? Nici nu astept din partea lui sau a altcuiva, in primul rand e un mediu online si fiecare se exprima cat se poate de liber. Daca intr-adevar el are ceva, chiar ii doresc insanatosire grabnica. O duminica frumoasa.ðŸ‘ðŸ¿ðŸ‘ðŸ¿ðŸ‘ðŸ¿ðŸ‘ðŸ¿ðŸ‘ðŸ¿Un raspuns admirabil! 9
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum