Vizitator El Celentano Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2013 Postat Ianuarie 22, 2013 Doresc Stergerea contului El Celentano. I changed my mind, please let this ACCOUNT On . Thankssss
Afriq Reputație: 1265 Postat Ianuarie 22, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 22, 2013 baaa fratele meu... ti-ai revenit din betie??? pune si tu o restrictie la calculator: cand ai alcoolemia peste 1 la 1000 sa nu mai poti posta pe nimfomane!!!
Vizitator El Celentano Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2013 Postat Ianuarie 22, 2013 Tropicane mare atentie sa nu infig paiu in tine .............. :laugh2 :laugh2 :laugh2
doixdoi Reputație: 941 Postat Ianuarie 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 22, 2013 Afriq,fa-i frate figura si ingalbeneste-l.Poate se lasa de alcool.
Afriq Reputație: 1265 Postat Ianuarie 22, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 22, 2013 hai ca exagerezi Celentano... de scobitoare vorbesti?? Doixdoi... Nu fac asta, ca o ia pe urma lui @TraceKira... devine ipohondru si nu mai merge nici la fetite
Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2013 Postat Ianuarie 22, 2013 Domnu' cel ciudat (HinkyGentleman) doreşte ştergerea contului. Am greşit prin omisiune (aş putea spune chiar nepăsare) faţă de o făptură deosebită... îmi pare rău.
magic blue Reputație: -409 Postat Ianuarie 22, 2013 Postat Ianuarie 22, 2013 Hinky, daca simti nevoia sa vorbesti cu un prieten virtual, astept un pm.
Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2013 Postat Ianuarie 22, 2013 Hinky, daca simti nevoia sa vorbesti cu un prieten virtual, astept un pm. ... ceea ce am discutat deja cu alţii pe PM mi-a fost suficient pentru a luat o decizie etică. Am terfelit acea umanitate de care povesteam pe blog.
Vizitator El Celentano Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2013 Postat Ianuarie 22, 2013 @Jenxyyy ce dracu ai si tu mah, da peste cap un Martell si gata ...................
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 22, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 22, 2013 Speram sa te mai gandesti la decizia ta domnul Hinky
Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2013 Postat Ianuarie 25, 2013 ... nu ştiu că să mai zic.Pe lângă cele scrise aici, am mai primit câteva mesaje pe PM prin care mă sfătuiaţi să îmi reconsider poziţia.. Un membru deosebit al acestei comunităţi îmi spunea, acum câteva zile, că "...nu trebuie sa te retragi! In felul asta ai sansa sa repari ce consideri ca ai gresit si, chiar mai mult sa ajuti si alte fetite, sa arati niste principii sanatoase si, de ce nu, sa aduci o raza de soare pentru multi". Poate că ar fi trebuit să îi dau un altfel de răspuns la acest mesaj, dar am ales să perseverez în caracteristica-mi încăpăţânare şi numai azi când am primit un sfat asemănător (dar privitor la o altă problemă) de la o persoană dragă mie, am realizat că uneori trebuie să fiu puţin mai îngăduitor cu mine însumi. Le mulţumesc atât celor care mi-au scris, dar şi lui http://www.emofaces.com/en/emoticons/c/cat-emoticon.gif pentru că nu a "iniţiat procedura de exterminare"! Nu sunt genul de persoană care se întoarce înapoi, dar de data asta poate că am greşit sau că am overreacted (în engleză sună muuuult mai bine ca în română) ... nu ştiu, dar mă bucur că nu încă sunt printre voi. În plus, cred că Nimfo creează dependenţă...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 25, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 25, 2013 @HG ma bucur ca ai revenit asupra deciziei.
doixdoi Reputație: 941 Postat Ianuarie 25, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2013 @HG ma bucur ca ai revenit asupra deciziei. Si eu
nobody here Reputație: 71 Postat Ianuarie 25, 2013 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat Ianuarie 25, 2013 joseph & hinkyeu cred ca sunteti niste drama queen narcisisti.angel , ala a fost barbat adevarat. pentru 3 ore, dar macar el a facut-o. a simtit cum e sa fi barbat, s-o iei de la zero. Si el nici macar nu baga recenzii false, get it?Joseph si hinky, voi doar ati vrut sa vedeti cati or sa va suga e-penisul forumistic daca va dati demoazele violate si cu ochii dati peste cap va prefaceti ca vreti sa parasiti scena... si au fost cativa, ceea ce v-a facut sa va simtiti membrii importanti ai comunitatii, este?kkt, intrebati-i pe barbatii adevarati care si-au sters contul de 2-3-4 ori, gen euflo, sau scrat, sau cautatorul, chiar si ventrino, ei de ce nu s-au lasat induplecati de rugamintile celorlalti? pentru ca au fost barbati adevarati, de-aia...voi? sunteti doar niste nume colorate... si nu ati suportat ideea sa nu mai fiti nici atat.
Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2013 Postat Ianuarie 25, 2013 joseph & hinkyeu cred ca sunteti niste drama queen narcisisti.angel , ala a fost barbat adevarat. pentru 3 ore, dar macar el a facut-o. a simtit cum e sa fi barbat, s-o iei de la zero. Si el nici macar nu baga recenzii false, get it?Joseph si hinky, voi doar ati vrut sa vedeti cati or sa va suga e-penisul forumistic daca va dati demoazele violate si cu ochii dati peste cap va prefaceti ca vreti sa parasiti scena... si au fost cativa, ceea ce v-a facut sa va simtiti membrii importanti ai comunitatii, este?kkt, intrebati-i pe barbatii adevarati care si-au sters contul de 2-3-4 ori, gen euflo, sau scrat, sau cautatorul, chiar si ventrino, ei de ce nu s-au lasat induplecati de rugamintile celorlalti? pentru ca au fost barbati adevarati, de-aia...voi? sunteti doar niste nume colorate... si nu ati suportat ideea sa nu mai fiti nici atat. @nobody here: Continuă să crezi, este bine pentru tine să crezi deoarece îţi asigură un fel de confort mental! Minţile slabe au nevoie de LUMINA CĂLĂUZITOARE A CREDINŢEI! @g2br13l &@doixdoi: Mulţumesc!
nobody here Reputație: 71 Postat Ianuarie 25, 2013 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat Ianuarie 25, 2013 @hinky, vorbesti din experienta, sau "overreactezi' din nou?hai nu te supara ca ti-am zis ca esti pussy, adevarul nu ar trebui sa supere pe nimeni...
Angel Reputație: 244 Postat Ianuarie 25, 2013 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Ianuarie 25, 2013 Gata nene..poi m-am suparat! ... Cine mai foloseste expresia "Drama Quenn " e obligat sa-mi dea +1 la reputatie pe unde ma prinde! Daca nu e colorat (sarac) poate s-o foloseasca linistit . Dar voi astia galbejiti , albastriti, movulii si rozalii noo..GATA! Semnat Robin Hud Drama Quenn Tm P.S Nobody here adevarul este ca aveam nevoie de-o schimbare... Pisicuts sa-ti traiasca tie codita si urechiusele alea ascutite neicaaaa!!!! CE facui neica!!!! Aoleuuuu! P.S Peersonajul meu preferat din Ice Age e BUCK ..se vede nu? Ca si el m-am trezit intr-o dimineata casatorit cu-n pepene...un pepene urat..dar am iubit-o (
doixdoi Reputație: 941 Postat Ianuarie 25, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2013 Draga nobodyEu am vorbit cu amandoi (se pune oare treaba cu suptul? ).Sint niste oameni mai sensibili,poate chiar au vrut sa se retraga,poate au dorit putin confirmarea valorii lor.Poate sint oameni care se despart greu.Nu poti sti ce e in sufletul unui om.Cred ca nu-i cel mai elegant gest sa arunci cu vorbe intr-un om pe care nu-l cunosti dar mai ales care nu ti-a facut nimic.Si daca tot i-ai dat exemplu pe vechii nostri colegi reveniti,nu crezi ca ar fi onorabil din partea ta sa revii la vechiul nume?Nume pe care eu,sincer,nu-l stiu,dar presupun ca exista.Angel ,sa-ti traiasca bostanaria, si sa aveti si nepotei (vezi ca asta nu inseamna fault)
nobody here Reputație: 71 Postat Ianuarie 25, 2013 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat Ianuarie 25, 2013 @doixdoiin cazul tau nu se aplica, imi cer scuze ca te-am bagat la gramada oricum, suptul de e-penis nu e chiar atat de grav ca varianta reala, e un fel de a complimenta pe cineva care nu merita si eu revin acus la vechea denumire si la vechile metehne, mai astept numai putintel, sa treaca zapezile astea, si valul de dileala
Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2013 Postat Ianuarie 25, 2013 @doixdoiin cazul tau nu se aplica, imi cer scuze ca te-am bagat la gramada oricum, suptul de e-penis nu e chiar atat de grav ca varianta reala, e un fel de a complimenta pe cineva care nu merita si eu revin acus la vechea denumire si la vechile metehne, mai astept numai putintel, sa treaca zapezile astea, si valul de dileala Acum începi să devii cât de cât coerent...
Vizitator alexo8 Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2013 Postat Ianuarie 26, 2013 Doresc si eu inchiderea contului.Va multumesc
Postări Recomandate