no_body Reputație: 6681 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Septembrie 20, 2016 Aho Aho copii și frați,De-aici până-n Grand Arena, Vreau cu toții să îi dațiMure lu' doamna Lorena.
no_body Reputație: 6681 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Septembrie 20, 2016 Multumesc!Ca sa fac ce-mi spui tu,trebuie sa-mi placa sau sa fiu nevoita,din pricina banilor.Pt bani in plus in afara salariului,nu fac.Daca am strictul necesar mi-e suficient.Cand am zis ca m-am retras eu nu am pastrat nr de tel ale clientilor,nu-i cunosc dupa numele care mi l-au spus sau dupa voce si sincer iti spun,nu cunosc clientii care au fost la mine nici daca-i vad pe strada.M-au vizitat,au fost multumiti sau nu,au plecat,am uitat.Au venit alti clienti si tot asa.In "jobul" acesta,te concentrezi pe pula,ca sa fiu putin vulgara,nu pe felul cum arata clientul sau alte detalii de genul.Multumesc pt incurajari.O zi buna!Altfel spus... când vezi un client, vezi o pulă.Mooooooor!!!!) 2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 20, 2016 Așteptăm opinia lui Dobre! 7 2
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Septembrie 20, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Septembrie 20, 2016 Altfel spus... când vezi un client, vezi o pulă.Mooooooor!!!! ) Si-un portofel. Sa fim corecti pana la capat! 4 5
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Septembrie 20, 2016 Deci a fost disponibila sub 24 de ore? Hahhahahaaaa cea mai mare teapa! A batut-o pana si pe... Hai lasa asa in pula mea!Sa fii fost totul o inscenare de a lui Dobre? 2 3
Administrator pisicuts Reputație: 114412 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 21, 2016 ce zice dobre de revenirea lui bikut ??
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Septembrie 21, 2016 ce zice dobre de revenirea lui bikut ?? Da' de retragere?
vladimir2015 Reputație: 161 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2016 Bine ati revenit Lorena !!!!
indestructibilul Reputație: 225 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Septembrie 21, 2016 Așteptăm opinia lui Dobre!Stiam maestre ,stiu ff multe ,aproape tot despre ea insa refuz sa comentez aici..Cert este ca salariul la Careffour este mic si insuficient pentru a acoperii toate datoriile.
dinupaturica Reputație: 265 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Septembrie 21, 2016 sa inceapa schtoul hai baieti s-o facem lata
aur86ste Reputație: 5 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 21, 2016 Eu nu inteleg cum a supravietuit cu 900 de lei salariu la carrefour,inseamna ca e o fata modesta,poate gresesc dar mi se pare foarte greu sa traiesti in bucuresti cu banii astia
indestructibilul Reputație: 225 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Septembrie 21, 2016 Eu nu inteleg cum a supravietuit cu 900 de lei salariu la carrefour,inseamna ca e o fata modesta,poate gresesc dar mi se pare foarte greu sa traiesti in bucuresti cu banii astiaFoarte simplu :I-a platit Dragos-taranush chiria pana acum patru luni si apoi a stat la mine gratis.Sunt multe lucruri interesante intamplate in ultimele luni dar nu fac subiectul acestui forum.Posibil sa fie spuse in alta parte daca vor face interesul unora.Repet nu aici... 1
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Septembrie 21, 2016 Sunt multe lucruri interesante intamplate.Dobre, spune tot ce ai pah suflet 2 3
dinupaturica Reputație: 265 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Septembrie 21, 2016 fata asta putea ajunge cineva in societate,daca era atasata de carte,de studii,dar s-a ratat pt ca asa-i in tenis....daca s-a retras pt un job de vanzatoare ,inseamna ca s-a maturizat si s-a saturat....cred totusi ca poate recupera din startul pierdut daca se pocaieste cu adevarat 2
babardierul Reputație: -322 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Septembrie 21, 2016 dobreee da-ne noul tau numar de telefon sa aflam ce s-a intamplat cum de o gazduiesti iar pe printesa, care e stou pe la carrefour tot
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 21, 2016 Hai Rapidu'! 8 2
alessio.lido Reputație: 96 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2016 Bravo celor care i-au transmis incurajari si felicitari! Tot pentru ei, dar mai ales pentru Lorena: nu te grabi sa-ti anunti retragerea definitiva, am auzit de atatea ori lucrul asta...
indestructibilul Reputație: 225 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Septembrie 21, 2016 dobreee da-ne noul tau numar de telefon sa aflam ce s-a intamplat cum de o gazduiesti iar pe printesa, care e stou pe la carrefour totDaca ai fost atent am zis :,,a stat" .Eu am acelasi nr de telefon nu il schimb ca Lorena saptamanal si informatii nu dau la toata lumea ..Gata cu traficul ca iar se umfla pisicu in pene ...
kiviak Reputație: 206 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 21, 2016 I-ai dat-o si tu la caca neprotejat,daca tot a stat la tine?
brett Reputație: 1750 Postat Septembrie 21, 2016 Postat Septembrie 21, 2016 Stiam maestre ,stiu ff multe ,aproape tot despre ea insa refuz sa comentez aici..Cert este ca salariul la Careffour este mic si insuficient pentru a acoperii toate datoriile. cum a reusit sa piarda banii castigati futandu-se in romania si germania? 1
Administrator pisicuts Reputație: 114412 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 21, 2016 I-ai dat-o si tu la caca neprotejat,daca tot a stat la tine? bikut statea in casa la el si dobre facea laba pe balcon la filme cu hunk gay videos 6
money_talks Reputație: -236 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Septembrie 22, 2016 Forrrrrrrrrzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaa Dobricaaaaa!!!!!!!!!!!!! Pune-le poze la hateri cu chitantele de la casele de schimb valutar
indestructibilul Reputație: 225 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Septembrie 22, 2016 Forrrrrrrrrzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaa Dobricaaaaa!!!!!!!!!!!!! Pune-le poze la hateri cu chitantele de la casele de schimb valutar Nu mai pun nimic chiar daca am ff multe ,asa am hotarat eu si Lorena..Multa muie sa-i dau pisicului maidanez si imi bag pula in rasa masii .Deja se umfla in pene in speranta ca-i facem trafic.Ma pis pe el de retard ..Doar atat pentru azi. 1 1
money_talks Reputație: -236 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Septembrie 22, 2016 Nu mai pun nimic chiar daca am ff multe ,asa am hotarat eu si Lorena..Multa muie sa-i dau pisicului maidanez si imi bag pula in rasa masii .Deja se umfla in pene in speranta ca-i facem trafic.Ma pis pe el de retard ..Doar atat pentru azi.Zi-ne si noua daca te-ai impacat cu Lorena,ca daca s-a reinnodat povestea de iubire dintre voi ar trebui inchis topicul
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum