Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:outside
Postat

Aho Aho copii și frați,

De-aici până-n Grand Arena,

Vreau cu toții să îi dați

Mure lu' doamna Lorena.

:)

Postat

Multumesc!Ca sa fac ce-mi spui tu,trebuie sa-mi placa sau sa fiu nevoita,din pricina banilor.Pt bani in plus in afara salariului,nu fac.Daca am strictul necesar mi-e suficient.Cand am zis ca m-am retras eu nu am pastrat nr de tel ale clientilor,nu-i cunosc dupa numele care mi l-au spus sau dupa voce si sincer iti spun,nu cunosc clientii care au fost la mine nici daca-i vad pe strada.M-au vizitat,au fost multumiti sau nu,au plecat,am uitat.Au venit alti clienti si tot asa.In "jobul" acesta,te concentrezi pe pula,ca sa fiu putin vulgara,nu pe felul cum arata clientul sau alte detalii de genul.Multumesc pt incurajari.O zi buna!

Altfel spus... când vezi un client, vezi o pulă.

Mooooooor!!!!:))

• Like 2
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Altfel spus... când vezi un client, vezi o pulă.

Mooooooor!!!! :))

Si-un portofel. Sa fim corecti pana la capat! :)

• Like 4
  • Minus 5
  • Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Deci a fost disponibila sub 24 de ore?

Hahhahahaaaa cea mai mare teapa! A batut-o pana si pe... Hai lasa asa in pula mea!

Sa fii fost totul o inscenare de a lui Dobre?

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:pe forum
Postat

Așteptăm opinia lui Dobre!

Stiam maestre ,stiu ff multe ,aproape tot despre ea insa refuz sa comentez aici..Cert este ca salariul la Careffour este mic si insuficient pentru a acoperii toate datoriile.
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Eu nu inteleg cum a supravietuit cu 900 de lei salariu la carrefour,inseamna ca e o fata modesta,poate gresesc dar mi se pare foarte greu sa traiesti in bucuresti cu banii astia

Postat

Eu nu inteleg cum a supravietuit cu 900 de lei salariu la carrefour,inseamna ca e o fata modesta,poate gresesc dar mi se pare foarte greu sa traiesti in bucuresti cu banii astia

Foarte simplu :I-a platit Dragos-taranush chiria pana acum patru luni si apoi a stat la mine gratis.Sunt multe lucruri interesante intamplate in ultimele luni dar nu fac subiectul acestui forum.Posibil sa fie spuse in alta parte daca vor face interesul unora.Repet nu aici...
  • Like 1
  • Oras:nu conteaza
  • Oras:nu conteaza
Postat

fata asta putea ajunge cineva in societate,daca era atasata de carte,de studii,dar s-a ratat pt ca asa-i in tenis....

daca s-a retras pt un job de vanzatoare ,inseamna ca s-a maturizat si s-a saturat....

cred totusi ca poate recupera din startul pierdut daca se pocaieste cu adevarat

• Like 2
  • Oras:nairobi
  • Oras:nairobi
Postat

dobreee da-ne noul tau numar de telefon sa aflam ce s-a intamplat cum de o gazduiesti iar pe printesa, care e stou pe la carrefour tot

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bravo celor care i-au transmis incurajari si felicitari!

Tot pentru ei, dar mai ales pentru Lorena: nu te grabi sa-ti anunti retragerea definitiva, am auzit de atatea ori lucrul asta... 

Postat

dobreee da-ne noul tau numar de telefon sa aflam ce s-a intamplat cum de o gazduiesti iar pe printesa, care e stou pe la carrefour tot

Daca ai fost atent am zis :,,a stat" .Eu am acelasi nr de telefon nu il schimb ca Lorena saptamanal si informatii nu dau la toata lumea ..Gata cu traficul ca iar se umfla pisicu in pene ...
Postat

Stiam maestre ,stiu ff multe ,aproape tot despre ea insa refuz sa comentez aici..Cert este ca salariul la Careffour este mic si insuficient pentru a acoperii toate datoriile.

cum a reusit sa piarda banii castigati futandu-se in romania si germania? :slap2

• Minus 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

I-ai dat-o si tu la caca neprotejat,daca tot a stat la tine?

bikut statea in casa la el si dobre facea laba pe balcon la filme cu hunk gay videos

• Like 6

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Forrrrrrrrrzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaa Dobricaaaaa!!!!!!!!!!!!! :)

Pune-le poze la hateri cu chitantele de la casele de schimb valutar :)

Postat

Forrrrrrrrrzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaa Dobricaaaaa!!!!!!!!!!!!! :)

Pune-le poze la hateri cu chitantele de la casele de schimb valutar :)

Nu mai pun nimic chiar daca am ff multe ,asa am hotarat eu si Lorena..Multa muie sa-i dau pisicului maidanez si imi bag pula in rasa masii .Deja se umfla in pene in speranta ca-i facem trafic.Ma pis pe el de retard ..Doar atat pentru azi.
  • Like 1
  • Minus 1

Postat

Nu mai pun nimic chiar daca am ff multe ,asa am hotarat eu si Lorena..Multa muie sa-i dau pisicului maidanez si imi bag pula in rasa masii .Deja se umfla in pene in speranta ca-i facem trafic.Ma pis pe el de retard ..Doar atat pentru azi.

Zi-ne si noua daca te-ai impacat cu Lorena,ca daca s-a reinnodat povestea de iubire dintre voi ar trebui inchis topicul :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...