Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni

da pui pozele alea?? sau doar plangi pe aici ca sa te bage lorena in seama?

vrem dovezi, nu vorbe.. :snap

Daca ai fost atent am pus ceva ,o sa mai pun cand vreau eu si crede ma am o gramada ! Eu nu le pun pentru Lorenna si pentru voi ,sa vadeti cum va injura si ce atitudine are Unii de pe acest forum plang dupa ea ,eu sunt happy si multumesc lui Dumnezeu ca am scapat de asemenea specimen ! :snap

Link spre comentariu

da dobre e cel mai mare frustrat , ameninta de ani de zile ca vine cu niste dovezi fictive, cand de fapt doar abereaza de frustat ce este !

minte dobre cu nerusinare , atata stie  , sa minta !

Cei care stiu si vor sa citeasca isi dau seama cine minte insa trebuie si creier ,tu esti esenta de prost si refuzi adevarul ! :pepsi

Link spre comentariu

Buna ziua dragilor. Ma gasiti la nr de tel ..0762899426. Ca servicii...100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Ca fantezii..cunni, 69, annilingus din partea domnilor, facesitting, fk. Jocuri cu vibratorul pt 50 de lei in plus. Ca bonus masaj erotic si de relaxare cu uleiuri parfumate. Pt doritorii de show lesby am si o prietena, showl fiind la 400 de lei. Va pup si va astept sa petrecem clipe fierbinti impreuna.

:kiss3  :atm Succes in noua era ,totusi ar trebui sa iti ceri scuze celor pe care i ai injurat in dese randuri chiar daca din banii lor ti ai cumparat 16 masini si acum mergi cu bicicleta rosie sau RaTb ul  :snap Ai promis ca dai petrecere cand iti cumperi apartament  :laugh2 Asta se intampla acum vreo doi ani ,copilul tau tot pe strazi si tot repetent ,etc Fir intins ,ai grija ca rapitorii trag la rama  :pepsi

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Dacă dragoste nu e...facem

Nu exista om mai frustrat si mai distrus psihic ca Dobre..nu se poate obisnui cu ideea ca l.am parasit si vrea cu orice pret sa imi distruga topicul. Teapa Dobre. Domnii care deja au fost la mine s.au reintors, pt ca sunt deosebita in aspect si prestatie. Asa ca Dobre esti doar o caterinca ieftina pt acest forum. Un amarat care prin jigniri de fapt isi plange soarta. Domnii mei, va astept in locatia mea intima si discreta sa petrecem clipe magice.

post-223415-0-90635900-1480936932_thumb.png

post-223415-0-52024200-1480936964_thumb.png

post-223415-0-82854000-1480936989_thumb.png

post-223415-0-15265800-1480937019_thumb.png

post-223415-0-95604400-1480937086_thumb.png

• Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Nu a fost nevoie de mult timp pentru ca zuza sa inceapa sa se dea in stamba. A fost nevoie de 2-3 laudatori si de vreo cativa insi care sa o viziteze, neavand altceva mai bun de facut in mini-vacanta de ziua nationala. Deocamdata a inceput sa-si mascareasca fostul partener de viata si actual partener de injuraturi. Dupa ce in primele zile de la revenire se multumise sa-l ignore „olimpian”. Cat de curand isi va primi acelasi tratament oricine va indrazni sa o critice pe acest topic. Ca doar individa are antecedente ...  :slap2  :D 

• Like 6
Link spre comentariu

Nu exista om mai frustrat si mai distrus psihic ca Dobre..nu se poate obisnui cu ideea ca l.am parasit si vrea cu orice pret sa imi distruga topicul. Teapa Dobre. Domnii care deja au fost la mine s.au reintors, pt ca sunt deosebita in aspect si prestatie. Asa ca Dobre esti doar o caterinca ieftina pt acest forum. Un amarat care prin jigniri de fapt isi plange soarta. Domnii mei, va astept in locatia mea intima si discreta sa petrecem clipe magice.

:clap2 Orice ar zice lumea, pro sau contra, arati superb la varsta ta. Ce-i al tau e al tau... 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Nu a fost nevoie de mult timp pentru ca zuza sa inceapa sa se dea in stamba. A fost nevoie de 2-3 laudatori si de vreo cativa insi care sa o viziteze, neavand altceva mai bun de facut in mini-vacanta de ziua nationala. Deocamdata a inceput sa-si mascareasca fostul partener de viata si actual partener de injuraturi. Dupa ce in primele zile de la revenire se multumise sa-l ignore „olimpian”. Cat de curand isi va primi acelasi tratament oricine va indrazni sa o critice pe acest topic. Ca doar individa are antecedente ...  :slap2  :D

Ai si matale putina răbdare,încă cu are maţul plin. :laugh2  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

Buna Lorena,esti superba asi dorii sa te revizitez,unde ai acum locatia?

aproape de metroul Brancoveanu. Nr meu de tel este...0762899426. Rog pe pisicuts sa imi actualizeze in titlu zona si nr dr tel.
Link spre comentariu

Buna Lorena!Anal mai practici?Multumesc Frumos!

Link spre comentariu

Ce ai putut pierde mă dobre, o adevărată angelina jolie mioritică, sânii aia, buzele alea, de o naturale ieșite din bist... ăsta.. comun

Oricat de cinic esti, totusi arata bine si seamana cu Jolie, asa pe departe. Dar, am impresia, ca daca se supara si se transforma intr-o vampa, ai pus-o! Te fute de te indoaie!!!

• Like 1
Link spre comentariu

:clapp  :clapp  :clapp

Link spre comentariu

Tu iti iei tepe zilnic ,cu ele o sa ramai ! Timpul este ireversibil si frumusetea trecatoare ,P S dupa vreo sapte ani de curvarie nu ai nimic ,asa o sa ramai vesnic Dupa ce ti am trimis ieri niste poze mai blocat .O sa le pun si aici ,plus altele ,Asa de caterinca .Mult succes si fir intins sugativa penala ! :rax2  :pepsi

Link spre comentariu
  • Oras:nairobi
  • Oras:nairobi

bai alcoolic fricos ,nu te crede nimeni ca ai dovezi in legatura cu nimic, suntem la pagina 290 deja si tu nu ai postat nici o dovada , doar te lauzi ca stii ca faci ca dregi ca il sugi pe capatos si ca ai tone de dovezi , nu ai sange sa faci  nimic pentru ca nu ai nici o dovada, doar fanteziile tale le ai si ele nu pot fi considerate dovezi.

treci si pune`ti anunt la gigolo gay pentru o bere la pet si ramai acolo

Link spre comentariu

bai alcoolic fricos ,nu te crede nimeni ca ai dovezi in legatura cu nimic, suntem la pagina 290 deja si tu nu ai postat nici o dovada , doar te lauzi ca stii ca faci ca dregi ca il sugi pe capatos si ca ai tone de dovezi , nu ai sange sa faci  nimic pentru ca nu ai nici o dovada, doar fanteziile tale le ai si ele nu pot fi considerate dovezi.

treci si pune`ti anunt la gigolo gay pentru o bere la pet si ramai acolo

Iti recomand o pereche de ochelari si mult creier ,se vede din cosmos cine esti si ce intentii ai .Doar ca nu castigi nimic ! Mars la cacat si suge te  :atm  :atm  :pepsi daca vrei cand te prind o sa ti rup curu apoi o sa ma pis in el ,asa  ca fantezie ! :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...