dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 15, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 15, 2016 Va pup si va astept în locația mea intima si discreta plină de beculete colorate. Ca servicii..100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fara anal. Jocuri cu vibratorul pt 50 de lei în plus. Ca fantezii.. cunni, 69, fk, facesitting, annilingus din partea domnilor. Ca bonus va ofer masaj erotic si de relaxare cu uleiuri parfumate. Mă găsiți la nr de tel..0762899426. L-S 12-20. Cer si ofer discreție, igiena si seriozitate. Pupici dulcici.Ce privire perversa si disperata ,cred ca la cap ai beculete ! Cate uleiuri ai ? Discretie zero ,si nu i mai pupa dupa ce i ai injurat ! Mars pa centura caricatura
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 16, 2016 Ce atitudine ! Ce vocabular !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 16, 2016 ???
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2016 Aceeasi problema...repetam...repetam...plictiseala mare:) 14 8
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 16, 2016 aceasta o sa fie ultima mea semi-recenzie si postare pe site asa ca va rog sa fiti blanzi ca ne-a injurat sau nu, eu am reusit s-o bulesc pe doamna si nu-mi pare rau de nici un sfantz cheltuit cu dansa.pot spune ca daca va purtati ok cu ea si ea se va purta ok cu voi.i-am tras 2 gloante de ma dureau salele cand am terminat si am ramas surprins de cat de bine se tine pentru varsta ei.cu raportul actual pret/calitate bate la cur peste 90% dintre pasaricile de pe site succesuri boys!eu am spus ca raportat la calitate pret este unul destul de ok , restul sunt doar vorbe de prisos 19 15
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 16, 2016 Buna ziua dragii mei. Va astept în locația mea intima si discreta. Ca servicii...100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fără anal. Jocuri cu vibratorul pt 50 lei în plus. Ca fantezii...cunni, 69, fk, annilingus din partea domnilor, facesitting. Ca bonus va ofer masaj erotic si de relaxare cu uleiuri parfumate la alegere. Cer si ofer seriozitate,discretie si igiena maxima. Mă găsiți la nr de tel..0762899426, zona Brâncoveanu. Va pup dulce. 2
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 16, 2016 Buna ziua dragii mei. Va astept în locația mea intima si discreta. Ca servicii...100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fără anal. Jocuri cu vibratorul pt 50 lei în plus. Ca fantezii...cunni, 69, fk, annilingus din partea domnilor, facesitting. Ca bonus va ofer masaj erotic si de relaxare cu uleiuri parfumate la alegere. Cer si ofer seriozitate,discretie si igiena maxima. Mă găsiți la nr de tel..0762899426, zona Brâncoveanu. Va pup dulce.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2016 Postat Decembrie 16, 2016 Coane Dobre , te-ai reprofilat pe licoarea magica Pepsi ?Te cam repeti obsedant.....Las-o pe Lorena sa se concentreze sa ne ofere placere , este dama bine si educata. 4 1
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 16, 2016 Aiurea...la inceput credeam ca Lorenna este cea cu probleme la mansarda...mare greseala. Se pare ca tu,Dobre,trebuie sa consulti un psihiatru... 1
tulda Reputație: 3736 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 16, 2016 Coane Dobre , te-ai reprofilat pe licoarea magica Pepsi ?Te cam repeti obsedant.....Las-o pe Lorena sa se concentreze sa ne ofere placere , este dama bine si educata.Da de ce nu mai acceptă Lorena ATM , să-i sondăm bine profunzimiile, atât pe partea bucală cât și pe partea rectală să ne slobozim în ea și prin față și prin dos!
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 16, 2016 Da de ce nu mai acceptă Lorena ATM , să-i sondăm bine profunzimiile, atât pe partea bucală cât și pe partea rectală să ne slobozim în ea și prin față și prin dos!intai învață sa vb civilizat. Nu vreau să fac anal si nu ai cum sa ma obligi. Si nici nu am de ce să dau explicații de ce nu vreau să fac anal. 3
badwarrior666 Reputație: 42 Postat Decembrie 16, 2016 Postat Decembrie 16, 2016 Domnu Dobre Daniel am rugamintea sa nu ma jigniti , nu am de impartit nimic cu tn si am rugamintea sa nu.mi dai reply la ceea ce eu postez .... iti multumesc anticipat si sper sa nu mai fie nevoie sa.ti zic si a 2 a oara !!!! Zi frumoasa iti doresc !!!
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 16, 2016 Coane Dobre , te-ai reprofilat pe licoarea magica Pepsi ?Te cam repeti obsedant.....Las-o pe Lorena sa se concentreze sa ne ofere placere , este dama bine si educata.https://images10.okr.ro/serve/auctions.v7/2016/may/14/b791ac1eb5b4af1750af9982e8410b47-129434-700_700.jpg 4 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2016 Postat Decembrie 16, 2016 Ce are in comun Pepsi cu lichidul de parbriz ?Cred ca poza aia cu Dobre era o gluma....Nu cred ca Lorena face normal fara balonas , ar fi scris pe aici unul si altul. 4 1
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 16, 2016 Coane Dobre , te-ai reprofilat pe licoarea magica Pepsi ?Te cam repeti obsedant.....Las-o pe Lorena sa se concentreze sa ne ofere placere , este dama bine si educata.Nenea, damă bine o fi, dar educată ... 7 3
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 16, 2016 Ce are in comun Pepsi cu lichidul de parbriz ?Cred ca poza aia cu Dobre era o gluma....Nu cred ca Lorena face normal fara balonas , ar fi scris pe aici unul si altul.Acum vreo 3 ani, a fost un întreg scandal pe forum, datorită analului neprotejat făcut de mizdoneta asta. Crezi că acum, pentru 100 lei în plus, nu face? Îi spune boului să bată toba și gata! 5 3
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 16, 2016 Acum vreo 3 ani, a fost un întreg scandal pe forum, datorită analului neprotejat făcut de mizdoneta asta. Crezi că acum, pentru 100 lei în plus, nu face? Îi spune boului să bată toba și gata! ce îți mai place să te repeti aiurea....NU FAC ANAL , nici protejat nici nep....iar normal numai PROTEJAT...
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 16, 2016 ce îți mai place să te repeti aiurea....NU FAC ANAL , nici protejat nici nep....iar normal numai PROTEJAT...Eu nu repet aiurea. Vrei să spui că nu ai făcut anal neprotejat și nu a ieșit scandal pe forum? Și nici măcar nu era vorba de vreo concesie făcută unui client fidel ( condamnabilă și asta), ci făceai în mod curent.Vrei să te credem că la tariful ăsta de 150 lei/h, nu îl mai rotunjești cu câte un anal fără căciulă, pe șestache?Hai măi, ce dreaq, crezi că avem ciungă-n păr? 4 2
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 16, 2016 Eu nu repet aiurea. Vrei să spui că nu ai făcut anal neprotejat și nu a ieșit scandal pe forum? Și nici măcar nu era vorba de vreo concesie făcută unui client fidel ( condamnabilă și asta), ci făceai în mod curent.Vrei să te credem că la tariful ăsta de 150 lei/h, nu îl mai rotunjești cu câte un anal fără căciulă, pe șestache?Hai măi, ce dreaq, crezi că avem ciungă-n păr?da exact asta vreau sa spun. Ca nu mai fc anal. Pt nici un ban si cu nici o dimensiune. Mă obligi tu să fac sau ce?
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 16, 2016 da exact asta vreau sa spun. Ca nu mai fc anal. Pt nici un ban si cu nici o dimensiune. Mă obligi tu să fac sau ce?Nu fii obraznică! Vezi că nu sunt DOBRICA al tău! Am spus doar că nu cred că spui adevărul. 5 3
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 16, 2016 Nu fii obraznică! Vezi că nu sunt DOBRICA al tău! Am spus doar că nu cred că spui adevărul.ești liber să crezi ce vrei. Si nu îmi zice mie obraznica ca nu îți convine adevărul...vrei anal cu mine si nu știi cum să îmi propui? Caută în altă parte. Eu nu mai fac anal. Crezi bine nu...iarăși bine. O zi liniștită și lipsită de stres să ai...ps..Dobre nu e al meu, e a lui masa....
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2016 Nu fii obraznică! Vezi că nu sunt DOBRICA al tău! Am spus doar că nu cred că spui adevărul.Nu a durat mult. Cativa sustinatori care au postat zilnic in favoarea ei, cativa clienti cotizanti si dameza a inceput sa prinda tupeu sa dea replici si altcuiva in afara de Dobre. ești liber să crezi ce vrei. Si nu îmi zice mie obraznica ca nu îți convine adevărul...vrei anal cu mine si nu știi cum să îmi propui? Caută în altă parte. Eu nu mai fac anal. Crezi bine nu...iarăși bine. O zi liniștită și lipsită de stres să ai...ps..Dobre nu e al meu, e a lui masa.... 6
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 16, 2016 Nu a durat mult. Cativa sustinatori care au postat zilnic in favoarea ei, cativa clienti cotizanti si dameza a inceput sa prinda tupeu sa dea replici si altcuiva in afara de Dobre. nu e vb de tupeu. Dar de câte ori să mai zic ca NU FAC ANAL? De ce nu suna, să se dea client, să intrebe serviciile si preturile, de ce nu vine la programare picon ca si așa nu îl cunosc...sa vedem fac anal sau nu? Dacă am spus NU....Pai așa rămâne, indiferent de suma sau dimensiune. Ce e așa de greu de înțeles?
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2016 nu e vb de tupeu. Dar de câte ori să mai zic ca NU FAC ANAL? De ce nu suna, să se dea client, să intrebe serviciile si preturile, de ce nu vine la programare picon ca si așa nu îl cunosc...sa vedem fac anal sau nu? Dacă am spus NU....Pai așa rămâne, indiferent de suma sau dimensiune. Ce e așa de greu de înțeles?E vorba de modul in care raspunzi. Nu poti sa spui ca nu oferi pur si simplu un anumit serviciu si sa te limitezi la atat?Ai spus ce ai avut de spus. Cine citeste, afla. Daca mai si crede, e problema lui.
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 16, 2016 E vorba de modul in care raspunzi. Nu poti sa spui ca nu oferi pur si simplu un anumit serviciu si sa te limitezi la atat?Ai spus ce ai avut de spus. Cine citeste, afla. Daca mai si crede, e problema lui.pai eu răspund normal, scriu în anunț că nu ofer anal dar dacă picon îmi sare în cap ca cică mint...? Si se ia după schizofrenicul de Dobre? Ce interes am să mint? Nu fac anal si cu asta basta...Nu sunt obligată si nu am de ce să dau explicații de ce nu mai fac anal, pt ca nu mai vreau. E simplu.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum