Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Pentru colindatori, nu altceva! :)

Care ? :( Copiii din ziua de azi alearga dupa Pokemoni cu telefonul si stau cu Neymar pe X-Box la Fifa 582.... Au uitat ce's alea colinde, sorcova... Poate prin satele de munte mai vezi asa ceva, prin Banat, Transilvania...Si nici acolo peste tot :(

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Care ? :( Copiii din ziua de azi alearga dupa Pokemoni cu telefonul si stau cu Neymar pe X-Box la Fifa 582.... Au uitat ce's alea colinde, sorcova... Poate prin satele de munte mai vezi asa ceva, prin Banat, Transilvania...Si nici acolo peste tot :(

Am fost "calcat" de ceva colindatori de Craciun, posibil sa imi vina si cu Sorcova.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:in flames
  • Oras:in flames

Am fost "calcat" de ceva colindatori de Craciun, posibil sa imi vina si cu Sorcova.

la mine toti si 100% veneau strict cand eram pe la mijloc in o tura sexy de autosatisfacere sa imi strice tot zenul.

eram asa tulburata ca fix atunci nimeresc toti ca nu numai ca nu mai puteam continua, dar cand dupa ore simteam nevoia sa ma reapuc sa termin ce era inceput eram reticenta ca vin altii :(

Link spre comentariu

la mine toti si 100% veneau strict cand eram pe la mijloc in o tura sexy de autosatisfacere sa imi strice tot zenul.

eram asa tulburata ca fix atunci nimeresc toti ca nu numai ca nu mai puteam continua, dar cand dupa ore simteam nevoia sa ma reapuc sa termin ce era inceput eram reticenta ca vin altii :(

Cred ca trebuie sa invat Plugusorul..

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

Cu hartiile alea de un leu am cumparat garsoniera baiatului meu Am vorbit asta pe 4 decembrie 2016 pe WathAAp cu tine Hai pa ca trebuie sa decolez spre Barcelona

Cu hartiile alea de un leu am cumparat garsoniera baiatului meu Am vorbit asta pe 4 decembrie 2016 pe WathAAp cu tine Hai pa ca trebuie sa decolez spre Barcelona

post-222046-0-81587700-1483103839_thumb.png

Link spre comentariu

colindatorii reveneau pt ca veneai la usa, imbujorata :)

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

pariem ca Dobre ne-a mintit si nu pleaca la Barcelona? nu tu bilet de avion, nu tu poze.cu iubita in avion ...nici o dovada....off Dobre mincinos mai esti..

Vrei sa spui ca plecat la BARCEA dupa vin ? :laugh2 :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...