dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Buna dimineața domnii mei dragi. Vă aștept în locația mea intima si discreta să ne iubim ca în filmele xxx. Pt domnii doritori de show lesbi am si o prietena. Va pupam și va așteptăm. Link spre comentariu
laurentiu-claudiu Reputație: 5 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Am si eu o intrebare...mai merge cineva la doamna ? Cum se cumporta ? Cum face ? Ce face ? Preturi? Sau aici e decat dobre cu nu stiu ce subiect de bani ? 1 Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Am si eu o intrebare...mai merge cineva la doamna ? Cum se cumporta ? Cum face ? Ce face ? Preturi? Sau aici e decat dobre cu nu stiu ce subiect de bani ? nu stiu, de fiecare data cand intru pe threadul asta ma simt impins de o voce interioara sa scriu"haide dobre sa imi sugi pula / hai sa imi sugi pula tu cu lorena / hai sa imi suga pula iubita ta senatoare/ hai sa imi sugeti toti 3 pula " asta e singurul subiect relevant pe acest thread. 1 2 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Dacă tucrezi ca toti suntem naivi ca pamfil si arati o amenda n loc de talon esti chiar esenta Mie îmi pare că e contract de vânzare-cumpărare. Am si firma si job , si vorbeste frumos ca te pis in cur de la un metru Cand spuneai ca m ai vazut zilele trecute trebuia sa faci o poza unde si cu cine eram Pe cine să pişi tu mă prăpăditule? Cu fizicul ăla de şobolan gestant doar pe tine te poţi pişa. 1 Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Buna dimineața domnii mei dragi. Vă aștept în locația mea intima si discreta să ne iubim ca în filmele xxx. Pt domnii doritori de show lesbi am si o prietena. Va pupam și va așteptăm.azi ma gasiti pana la ora 9. va pup. Nr meu de tel este...0762899426 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 azi ma gasiti pana la ora 9. va pup. Nr meu de tel este...0762899426E deja 10 și jumătate trecute fix. 21 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 E deja 10 și jumătate trecute fix. A vrut să zică 21.00 bre , dar are emotii !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 nu stiu, de fiecare data cand intru pe threadul asta ma simt impins de o voce interioara sa scriu"haide dobre sa imi sugi pula / hai sa imi sugi pula tu cu lorena / hai sa imi suga pula iubita ta senatoare/ hai sa imi sugeti toti 3 pula " asta e singurul subiect relevant pe acest thread.Vorba Lorenei să-i dai lu' mă-ta !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Mie îmi pare că e contract de vânzare-cumpărare.Mah făt frumos din ou de cioară , Rambo de boscheti stai draku relaxat . Nu primesti o muie gratis de la curvă Pe cine să pişi tu mă prăpăditule? Cu fizicul ăla de şobolan gestant doar pe tine te poţi pişa. Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Eu am fost la Bianca acum doua saptamani si m-am simtiti bine...nu chiar excellent pentru ca era racita si nu am facut FK.Niste note : Locatie - 7 - o garsoniera micuta..scad puncte pt baie, care e o camaruta f mica...te speli cu dusul direct pe josBianca - arata ff bine pt varsta ei..sani misto siliconati pe care I-am molfait, piele fina, curate, piersicuta frumoasa si epilata - 9 la aspectPrestatie : am beneficiat de un oral si normal , ambele protejate...oralul am hotarat sa il fac protejat fiindca era racita, normal caprita, foarte bun...cu contre si gemete - 8.5Halatul - 150 lei - 2 finalizari, timp petrecut cam 50 min dtdEu personal cred ca o sa revin cand mai ajung in zona.Bafta si ciocane tari ! 14 8 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Eu am fost la Bianca acum doua saptamani si m-am simtiti bine...nu chiar excellent pentru ca era racita si nu am facut FK.Niste note : Locatie - 7 - o garsoniera micuta..scad puncte pt baie, care e o camaruta f mica...te speli cu dusul direct pe josBianca - arata ff bine pt varsta ei..sani misto siliconati pe care I-am molfait, piele fina, curate, piersicuta frumoasa si epilata - 9 la aspectPrestatie : am beneficiat de un oral si normal , ambele protejate...oralul am hotarat sa il fac protejat fiindca era racita, normal caprita, foarte bun...cu contre si gemete - 8.5Halatul - 150 lei - 2 finalizari, timp petrecut cam 50 min dtdEu personal cred ca o sa revin cand mai ajung in zona.Bafta si ciocane tari !Felicitări , și tocmai acum te-ai gândit să scrii ! Sigur la rugămintea ei pentru că era si cazul .Tind insă să nu te cred , c-am miroase ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Eu am fost la Bianca acum doua saptamani si m-am simtiti bine...nu chiar excellent pentru ca era racita si nu am facut FK.Niste note : Locatie - 7 - o garsoniera micuta..scad puncte pt baie, care e o camaruta f mica...te speli cu dusul direct pe josBianca - arata ff bine pt varsta ei..sani misto siliconati pe care I-am molfait, piele fina, curate, piersicuta frumoasa si epilata - 9 la aspectPrestatie : am beneficiat de un oral si normal , ambele protejate...oralul am hotarat sa il fac protejat fiindca era racita, normal caprita, foarte bun...cu contre si gemete - 8.5Halatul - 150 lei - 2 finalizari, timp petrecut cam 50 min dtdEu personal cred ca o sa revin cand maiL ajung in zona.Bafta si ciocane tari ! La Bianca ?? Ciudat , eu credeam că la Lorena ..Ea nu suportă cauciucul nici in fâs si tie ti-a făcit muia cu balonaș. Te stiu om serios nu din ăsta injurat de-al Lorenei . Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 azi ma gasiti pana la ora 9. va pup. Nr meu de tel este...0762899426va astept Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Auzi bai Dobre? Scriu cand vreau eu...si nu esti tu in masura sa imi zici mie cum sa fac sex (pro sau nepro).Vezi-ti de ciorba ta...si apropos...se scrie 'cam miroase", nu "c-am' in acest context ...agramatule !!! 12 8 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Prestatie : am beneficiat de un oral si normal , ambele protejate...oralul am hotarat sa il fac protejat fiindca era racita, Am trăit s-o aud si pe asta. Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Bine ca n-ai murit Sfantule ! 11 8 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 12 8 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 . 12 8 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Bine ca n-ai murit Sfantule !Muream prost dacă nu aflam ca poți sa iei gripa dacă dai muie neprotejat. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Auzi bai Dobre? Scriu cand vreau eu...si nu esti tu in masura sa imi zici mie cum sa fac sex (pro sau nepro).Vezi-ti de ciorba ta...si apropos...se scrie 'cam miroase", nu "c-am' in acest context ...agramatule !!!Si pe tine a făcut kk Lorena ! Băi Cristiano recenzia ta este urât mirositoare Aici se discută probleme grave sau penale si tie iti arde de craimă Din partea mea poti să faci zilnic sex total neprotejat cu curva Dacă te-ai indrăgostit de ea poti sa o iei acasă Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Mă găsiți la nr de tel...0762899426. pupici 1 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Bai Dobrica...tocmai ce am spus ca am facut totul protejat....tu probabil I-o trageai fara si faci confuzii.Si problemele penale nu se discuta pe forum de curve...ma doare-n pula de ce a fost intre tine si titulara topicului...chiar nu vezi ca ne plictisesti cu povestile tale? Ce ne intereseaza pe noi povestile voastre? Noi futem si atat..nu am iubit tarfe ca tine...doar le-am futut. Capisci? 11 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Vii cu vii mortii cu mortii !! Tu esti in moarte clinica de mult sifilitico !!Mai corect ar fi :Mortii cu mortii , viii cu viile ! Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 :laugh2 12 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Mister Christiano 29 , Cit de permisiva este Lorena ?Accepta sex spaniol si COB ?Arata ca in cele mai recente poze ?Multumesc.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum