dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 2, 2017 Ce zice doamna Lorena de Dobre!Neinteresant ,oricum a fost frumos la munte ! 1 Link spre comentariu
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2017 Dobre, spune drept... este ca mai plangi dupa Lorena ? 2 3 Link spre comentariu
nimfomanul 69 Reputație: 104 Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Unii se plimba pe la mare, altii isi plang soarta in balcon. Dobre, apuca.te si tu sa sugi pula sa ai bani de mare...hahahaAsta e interesant nenea Dobre Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 2, 2017 Asta e interesant nenea DobreFoarte ,insa nu prea ai inteles mare lucru..esti proaspat pe aici ! Link spre comentariu
nimfomanul 69 Reputație: 104 Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Domnilor, faceti.va cont pe facebook cu poze de gagici si da.ti cerere de prietenie lui Dobre, si prostul o sa va dea accept. Eu asa am fc o data, mi.am fc cont fals si i.am dat cerere, si am distribuit pozele lui reale, s.a fc de kk cu fatza buhaita care o poseda...l.am dat in gat la toate proastele care ii dadeau likuri la niste poze false cu barbati musculosi, mafioti, luptatori si karatisti.Doamna Lorena,cum ați stat cu Dobre 5 ani dacă aveți așa o părere despre el? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 2, 2017 Doamna Lorena,cum ați stat cu Dobre 5 ani dacă aveți așa o părere despre el? Esti naiv ,Lorena are cinci adrese de facebook ..eu una singura ,vorbim aproape zilnic dar nu este in lista mea de prieteni .Nu pot sa tin asa calamitate in lista ..si cereri nu poate sa mi dea nimeni ,am deja 5000 de prieteni ,ea vreo 30 !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 2, 2017 Doamna Lorena,cum ați stat cu Dobre 5 ani dacă aveți așa o părere despre el?Cinci ani si dupa ..cand o dadea zeul in strada plangea la usa mea si /sau invers !! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 2, 2017 Spune tu bĂ ;EU am făcut facultatea la Oxford ;tu la Yale ;;si de aceea ai rămas cu clanta in mână ! Ai mai spus căcatul ăsta de glumă, cu clanța. Îți place, este? Să iei clanță, zic. Hai, somn ușor! Să-ți odihnești neuronul. Plm...cu alea 4 clase ale tale! 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114296 Postat Martie 2, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Martie 2, 2017 dobre ai vorbit pe forum cu 500 de membrii si cu toti ai devenit dusman 2 Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Martie 2, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Martie 2, 2017 eu nu sunt dusman cu dobre, ii pun la dispozitie pula sa mi`o linga oricand, neprotejat. Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 2, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Martie 2, 2017 Dobrica,inainte erai sefu' topicului,acum ai devenit cam pacifist ......nu te mai recunosc,ce-i cu schimbarea asta radicala? 7 9 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 2, 2017 Ai mai spus căcatul ăsta de glumă, cu clanța. Îți place, este? Să iei clanță, zic. Hai, somn ușor! Să-ți odihnești neuronul. Plm...cu alea 4 clase ale tale!Pentru mine esti ; incolor ,inodor si insipid ..stai jos ,ai nota trei ,luptă să treci clasa .Pulă bleagă ,să te sugi bine, zic. Creierul tău imbibat in alcool este grav avariat ! Esti disperat că iti dispar oitele de pe forum si nu mai ai obiectul muncii .Imi pierd vremea cu tine si este greu să intelegi că am multe clase peste tine.Plm ,ai trei clase ca trenul ..ce poate fi mai periculos decat un prost cu mintea odihnită ? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 2, 2017 Dobrica,inainte erai sefu' topicului,acum ai devenit cam pacifist ......nu te mai recunosc,ce-i cu schimbarea asta radicala? Am si alte treburi de rezolvat ,aici am spus ce am avut de spus ..o mica parte doar sa inteleaga unii !!Eu nu traiesc ca picon sau alte exemplare din acest forum !Am alta viziune despre viata si alte prioritati . Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 3, 2017 dobre ai vorbit pe forum cu 500 de membrii si cu toti ai devenit dusmanNumele se scrie cu litera mare ..esti deosebit de prost si incompetent ! Un om valoros are si dusmani ,ma mandresc cu ei ..tu esti si acum ud de pisatul Lorenei ,Stai calm ..somn usor Andrei si roaga te sa nu vada sefii tai mascarada si acvariul de aici ca ia belit pula ! Link spre comentariu
nimfomanul 69 Reputație: 104 Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 saracul schizofrenic de dobre...nu am probleme cu nimeni si cu nimic....nu fug din tara, pur si simplu plec si il las pe dobre aici sa isi faca numarul de circ. Nu am ,,manager,, sunt perfect sanatoasa. Domnii care au fost deja la mine pot confirma...discretia, sanatatea, respectul, bunul simt, aspectul meu si prestatia. Am un singur nr de tel...0762899426. cel din titlu e inchisa cartela demult, daca sunati va puteti convinge ca nu mai e valabil acel numar. Dobre vrea sa imi strice topicul de ciuda ca l-am parasit acum 2 ani si nu vreau sa ma intorc la el, si clar banii mei nu mai ajung in buzunarul lui. De asta face atata circ si panarama aici. Dar il las sa latre, e prea bolnav si eu nu am studii de specialitate in psihiatrie sa il vindec, e de internat la balaceanca. Repete si repeta si repeta si repeta aceleasi aberatii si minciuni zi si noapte, si iar scrie si iar le repeta si iar si iar si din nou, si inca o data....da dovada de schizofrenism. Aici a exagerat puțin doamna Lorena sau spune adevărul? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 3, 2017 Pentru mine esti ; incolor ,inodor si insipid ..stai jos ,ai nota trei ,luptă să treci clasa .Pulă bleagă ,să te sugi bine, zic. Creierul tău imbibat in alcool este grav avariat ! Esti disperat că iti dispar oitele de pe forum si nu mai ai obiectul muncii .Imi pierd vremea cu tine si este greu să intelegi că am multe clase peste tine.Plm ,ai trei clase ca trenul ..ce poate fi mai periculos decat un prost cu mintea odihnită ?Dobrică, oprește-te din delir!Nu vezi că ai ajuns bătaia de joc a forumului? Spui orice, doar să nu se spună că nu ai replică. Serios, îți zic! 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 3, 2017 Dobrică, oprește-te din delir!Nu vezi că ai ajuns bătaia de joc a forumului? Spui orice, doar să nu se spună că nu ai replică. Serios, îți zic!Gata ,ai intrat schimbul 1 ? Eu nu spun orice si tu stii acest lucru ,te deranjeaza grav .Oricum vad ca esti tavalit si de altii pe aici .Spor la recenzii !! P.s.ma opresc cand vreau eu . Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 3, 2017 Aici a exagerat puțin doamna Lorena sau spune adevărul?De curiozitate a murit pisica !! Si pisicul maidanez din lipsa de trafic !! Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Martie 3, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Martie 3, 2017 Dobricaaa , joc din pula joci din cur? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 3, 2017 Dobricaaa , joc din pula joci din cur?Doar te pis in cur de la un metru si imi tarasc coaiele prin ciorba matii ..Nu vezi retardatule ca te ignor ?? Esti deosebit de prost ,esenta as zice . Link spre comentariu
nimfomanul 69 Reputație: 104 Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Nu am văzut în viața mea bărbat mai umilit de către o pizda,așa cum e nenea Dobre. 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 ... 2 Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Martie 3, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Martie 3, 2017 Doar te pis in cur de la un metru si imi tarasc coaiele prin ciorba matii ..Nu vezi retardatule ca te ignor ?? Esti deosebit de prost ,esenta as zice . Link spre comentariu
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Martie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 3, 2017 Vreau sa-mi fac tricou cu poza asta, ai drepturi pe ea sau e la liber ? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 3, 2017 Nu am văzut în viața mea bărbat mai umilit de către o pizda,așa cum e nenea Dobre.Nici nu o să mai vezi! Dobrică e maxim. Am zis! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum