Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Resita
  • Oras:Resita

Urata esti bata-te pula.Ca sa te fut ar trebui sa-mi dai tu mie bani nu invers :))).De fapt nici asa nu te-as fute avand in vedere ca ai toate bolile cu transmisiune sexuala cunoscute de omenire in prezent!Ba mai mult cred ca o sa dezvolti si unele noi care o sa-ti poarte numele!:))) 

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Urata esti bata-te pula.Ca sa te fut ar trebui sa-mi dai tu mie bani nu invers :))).De fapt nici asa nu te-as fute avand in vedere ca ai toate bolile cu transmisiune sexuala cunoscute de omenire in prezent!Ba mai mult cred ca o sa dezvolti si unele noi care o sa-ti poarte numele! :))) 

adinococus stoarfolensis

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Urata esti bata-te pula.Ca sa te fut ar trebui sa-mi dai tu mie bani nu invers :))).De fapt nici asa nu te-as fute avand in vedere ca ai toate bolile cu transmisiune sexuala cunoscute de omenire in prezent!Ba mai mult cred ca o sa dezvolti si unele noi care o sa-ti poarte numele! :))) 

MAI DUTE.N PULA MEA S.O SUGI LABAGISTULE

Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata

Ca mare si uriasa dreptate ai!!!

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Focsani
  • Oras:Focsani

MAI DUTE.N PULA MEA S.O SUGI LABAGISTULE

Ai pula de ți-o tot bagi? Scoate-o și arata-ne-o și nouă ,ca sa nu mai fim in dilema.... La tine toți sunt "labagii, frustrați, prosti, handicapați etc..." Dar când cineva spune ceva despre tine ,poate un adevăr,imediat incepi să ți-o bagi. Pe bune? Aiurea ești ....

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Dobrica, care-s ultimele stiri? :snap

Cica Lorena e in drum spre Siria :laugh2

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/29/a8/68/29a868181ceb931fb6b2e95b71b58175.jpg

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...