george_ge Reputație: 104 Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Bă a murit sau nu ? Link spre comentariu
george_ge Reputație: 104 Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Bă a murit sau nu ? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 6, 2017 pana la urma unde e bikuta ?În morții mă-tii ,iar faci pe prostu !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Zeule, suna.ma neaparat sa vb ceva important..daca vezi mesajul asta..ca nu mai am numarul tau de telefon.Cine plm este zeul ăsta ? Sună-l tu Lorenna .?? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 6, 2017 S-a gândit vreun deștept de aici că Lorena scrie sub pseudonim Adina milka ...? MULȚUMESC ,,,asta înseamnă să fi mafioată cu minte diabolică ! 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 6, 2017 nu tu esti ace;la la care ma referDar cine este ,Lorena ,,? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Zeule, suna.ma neaparat sa vb ceva important..daca vezi mesajul asta..ca nu mai am numarul tau de telefon.Scrie în Pm ,Lorena ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 6, 2017 pe nr de anunt. nu te retin mult dar trebuie sa te intreb ceva. multumescO să te sun ,sper că nu-i drogaditu gelos !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 6, 2017 In noaptea de paste. Nu poți ,în noaptea de paște are o găoază dă treabă ! Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Aprilie 6, 2017 In noaptea de paste vreau sa ma sugi dobre Link spre comentariu
pulifer Reputație: 863 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2017 S-a gândit vreun deștept de aici că Lorena scrie sub pseudonim Adina milka ...? MULȚUMESC ,,,asta înseamnă să fi mafioată cu minte diabolică ! si zeu' e de fapt Lazarus Link spre comentariu
the godfucker Reputație: 176 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Resita Oras:Resita Partajează Postat Aprilie 6, 2017 https://youtu.be/WEr73Hd3uGMUrata esti bata-te pula.Ca sa te fut ar trebui sa-mi dai tu mie bani nu invers )).De fapt nici asa nu te-as fute avand in vedere ca ai toate bolile cu transmisiune sexuala cunoscute de omenire in prezent!Ba mai mult cred ca o sa dezvolti si unele noi care o sa-ti poarte numele!)) 2 Link spre comentariu
pulifer Reputație: 863 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Urata esti bata-te pula.Ca sa te fut ar trebui sa-mi dai tu mie bani nu invers )).De fapt nici asa nu te-as fute avand in vedere ca ai toate bolile cu transmisiune sexuala cunoscute de omenire in prezent!Ba mai mult cred ca o sa dezvolti si unele noi care o sa-ti poarte numele! )) adinococus stoarfolensis 2 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114283 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 6, 2017 În morții mă-tii ,iar faci pe prostu !! bineinteles ca eu stiu unde este bikuta. sa nu stie euler geometrie ? 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 7, 2017 bineinteles ca eu stiu unde este bikuta. sa nu stie euler geometrie ?Tradu-i. 3 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 7, 2017 bineinteles ca eu stiu unde este bikuta. sa nu stie euler geometrie ?Păi nu mai întreba dacă știi ! Spune și la lume ....hai curaj ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Tradu-i.Taci mă ..stai jos ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 7, 2017 si zeu' e de fapt Lazarus Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 7, 2017 In noaptea de paste vreau sa ma sugi dobreTe suge răposata ,,pe mine mă suge mă-ta !! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Urata esti bata-te pula.Ca sa te fut ar trebui sa-mi dai tu mie bani nu invers )).De fapt nici asa nu te-as fute avand in vedere ca ai toate bolile cu transmisiune sexuala cunoscute de omenire in prezent!Ba mai mult cred ca o sa dezvolti si unele noi care o sa-ti poarte numele! )) MAI DUTE.N PULA MEA S.O SUGI LABAGISTULE Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Urata esti bata-te pula.Ca sa te fut ar trebui sa-mi dai tu mie bani nu invers )).De fapt nici asa nu te-as fute avand in vedere ca ai toate bolile cu transmisiune sexuala cunoscute de omenire in prezent!Ba mai mult cred ca o sa dezvolti si unele noi care o sa-ti poarte numele! )) Ca mare si uriasa dreptate ai!!! 3 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Aprilie 7, 2017 MAI DUTE.N PULA MEA S.O SUGI LABAGISTULEAi pula de ți-o tot bagi? Scoate-o și arata-ne-o și nouă ,ca sa nu mai fim in dilema.... La tine toți sunt "labagii, frustrați, prosti, handicapați etc..." Dar când cineva spune ceva despre tine ,poate un adevăr,imediat incepi să ți-o bagi. Pe bune? Aiurea ești .... 2 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Dobrica, care-s ultimele stiri? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Dobrica, care-s ultimele stiri? Cica Lorena e in drum spre Siria https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/29/a8/68/29a868181ceb931fb6b2e95b71b58175.jpg 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Cica Lorena e in drum spre Siria https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/29/a8/68/29a868181ceb931fb6b2e95b71b58175.jpgseamana mai mult cu Adina, de nebuna din poza zic 2 14 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum