Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Focsani
  • Oras:Focsani
Postat

Credeam ca ai si botox(desi nu e operatie ). La TV pareai ca ai buzele mai subtiri, decat acum.

Mai exista femei care arata bine la batranete:

http://www.click.ro/vedete/romanesti/uite-cum-arata-fosta-sotie-lui-dichiseanu-la-49-de-ani

Ok , eu sa tac azi ca e ziua ta.

La Multi Ani !

Ea se vede zeița frumuseții,un fel de Afrodita 2,dar dacă-și da machiajul și silicoanele jos ,nu știu cât de beauty este ....

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:0730163270
Postat

Credeam ca ai si botox(desi nu e operatie ). La TV pareai ca ai buzele mai subtiri, decat acum.

Mai exista femei care arata bine la batranete:

http://www.click.ro/vedete/romanesti/uite-cum-arata-fosta-sotie-lui-dichiseanu-la-49-de-ani

Ok , eu sa tac azi ca e ziua ta.

La Multi Ani !

nu am botox. Și copilul meu are buzele la fel de senzuale. Seamănă cu mine leit la fața dar la corp..inaltime si greutate seamana cu taica.su...are 1.80 și 85 de kg la 17 ani.
Postat

Ea se vede zeița frumuseții,un fel de Afrodita 2,dar dacă-și da machiajul și silicoanele jos ,nu știu cât de beauty este ....

nu ma vad. Chiar sunt.
Postat

La multi ani pisi ! Sper sa ne revedem cat de curand..nu am mai fost de ceva timp la tine si ma bate gandu sa revin curand

ms mult. Pup. Te astept.
  • Oras:......
Postat

crapa pipota in tine de ciuda....este? Acum serios.. .cat esti de terminată sa incerci sa te promovezi pe topicul meu? Lingeam.ai in pizda

urât foarte urât
Postat

Scumpă doamnă ,care te prostituezi de +/-5 ani,și tot cu chirie stai , duhul ți l ai dat tu,dar păcat că a rămas fantoma ta pe aici,și încă chinuie acest forum ,cu prostia ei ....

tu mai lipseai si suntem toti👀
Postat

Să vină titularu' topingului, Dobrică, să calmeze spiritele în poola meaðŸ˜

ie la terme pe i o r
  • Like 3
Postat

Invata sa dansezi,că nu le ai,și te faci de cacao

te cam bagi ca supozitorul in cur si te umpli de cacao...
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

besitura asta de Lorena si-a serbat ziua de nastere pe Nimfomane sau la Therme cu tel in mana , dar tot  pe Nimfomane ?  :laugh2

• Like 11
  • Minus 14
  • Oras:Galati, Bucuresti
  • Oras:Galati, Bucuresti
Postat

Pupici

Buna, Lorena !

Foarte apetisant arati ! :) Spune-mi te rog, in cadrul unei sedinte de facesitt putem face si anilingus ?

Postat

nu am botox. Și copilul meu are buzele la fel de senzuale. Seamănă cu mine leit la fața dar la corp..inaltime si greutate seamana cu taica.su...are 1.80 și 85 de kg la 17 ani.

Dupa ce ca ai un topic de tot cacatul mai stai sa dai detalii si despre copil :(

Eu dacă eram in locul lui imi era rusine cu mama mea :( este trist dar asta este realitatea !

• Like 1
Postat

Nu esti foc , stai calma ;) erai acum 10-15 ani dar ai expirat ;)

jura.te...hahaha...daca m.as fute gratis toti ati veni alergând...dar de...pizda costa....
  • Like 1
Postat

Dupa ce ca ai un topic de tot cacatul mai stai sa dai detalii si despre copil :(

Eu dacă eram in locul lui imi era rusine cu mama mea :( este trist dar asta este realitatea !

tu crezi ca ma intereseaza topicul? Păi crezi ca mie forumul imi da sa mănânc? Te înșeli amarnic. Și nu e vb ca dau sau nu detalii despre copil dar asa se surprind unii ca pt 39 de ani cu copil de 17 sigur sunt operată. Am doar o singura operație, cea de silicoane. In rest naturală. Sunt prea frumoasa pt varsta mea.
  • Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

tu crezi ca ma intereseaza topicul? Păi crezi ca mie forumul imi da sa mănânc? Te înșeli amarnic. Și nu e vb ca dau sau nu detalii despre copil dar asa se surprind unii ca pt 39 de ani cu copil de 17 sigur sunt operată. Am doar o singura operație, cea de silicoane. In rest naturală. Sunt prea frumoasa pt varsta mea.

Frumusețea e trecătoare și oricum, discutabilă. Prostia în schimb, e veșnică. 

• Like 5
  • Minus 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Nu doar Dobre a ajuns de ras, tu esti penibil din cale afara

pre_1493278287__74342-tombstone-val-kilm

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Bianca Radu, iar ai ieșit din iad printre muritorii de rând?

Sa vedem cate femei la 39 de ani cu copil de 17 arata ca mine....nu prea multe...

Monica Beluci, Sofia Vergara, Sophia Loren, Salma Hayek, Halle Berry, cand aveau 37 de ani erau super milfete, și nu aveau tazele flausate cum le aveai tu de ți-ai pus silicoanele alea de zici că ai fost pe un vapor chinezesc și ai futut tot echipajul pentru a le plăti.

Also, milfetele de mai sus nu au supt împreună câte puli ai supt tu pe bani

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Bianca Radu, iar ai ieșit din iad printre muritorii de rând?Monica Beluci, Sofia Vergara, Sophia Loren, Salma Hayek, Halle Berry, cand aveau 37 de ani erau super milfete, și nu aveau tazele flausate cum le aveai tu de ți-ai pus silicoanele alea de zici că ai fost pe un vapor chinezesc și ai futut tot echipajul pentru a le plăti.

Also, milfetele de mai sus nu au supt împreună câte puli ai supt tu pe bani

ai stat tu la curul lor? Si crezi ca eu dau vreun ban pe parerea ta?.te înșeli baietelule..hahaha...
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...