leanasicostel Reputație: -122 Postat Iulie 14, 2017 Partajează Postat Iulie 14, 2017 Un lucru e clar, lorena a facut analize, sunt legale si corect nu are nimic grav si ce e mai important e ca medicii au facuto sa inteleaga ca nu e bine neprotejat. SI DACA NU MIA FACE NEPROTEJAT INCET SI SIGUR O SA ISI FACA CLIENTELA BUNA. dar sunt curios cat o sa se abtina de la protejat.Loreno iti recomand sa nu mia faci neprotejat chit ca e mai banos, dar e mai bine protejat.Cat de vaca de adina, dihanie aia proasta face tot neprotejat si sa posteze si ea analize. mare si proasta e si face neprotejat. Asteptam hartiutele lu dobre. 1 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 14, 2017 multumesc de idee. O sa ajung la cine trebuie cu forumul deschis si cu buletinul de analize in mana eliberat de spitalul victor babeș. Oricum maine dim informez doctorii care apar in buletin sa stie si ei ca niste membrii de pe nimfomane.com ii acuza de fals in analize. Vom ajunge la proces...forumul..eu si spitalul victor babeș pe care il acuzati de fals in analize. Asta vreti, asta facem...ca cu voi nu se poate altfel. E ură voastră impotriva mea prea mare si va impiedica sa acceptați realitatea...ca sunt perfect sănătoasă. Spitalul nu va sta cu mâinile in san. Merg si la diicot si la proces impotriva membrilor forumului care ma calomniaza si acuza spitalul victor babeș pe nedrept.1 Stai naiba in banca ta, ca rad aia de tine .Crezi ca oamenii din viata reala considera forumul asta ca fiind unul de oameni normali ? 2 Ideea cu procesul este una aiurea si iti zic eu, care dau pe un escroc acum in judecata pentru daune morale si altele .Am aruncat pe fereastra pana acum 100 de milioane degeaba, pe avocati si taxe pentru ca nu are nimic pe numele lui .Sa nu mai vorbim de disconfortul de a te duce cel putin 1- 2 ani pe la tribunal si de durata jignitor de lunga a procesului. 3 Ai demonstrat ce vroiau sa vada cei care le erau teama sa vina la tine , restul nu conteaza ( dovezile astea nu sunt false, fata de certificat) 4 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2017 Partajează Postat Iulie 14, 2017 Imi permit sa intreb si eu : Frau Lorena , analize de secretie vaginala ai facut ?De obicei pentru sifilis se fac analize VDRL + TPHA cantitative.Sunt mult mai precise.In mod normal , daca te duci la medic de specialitate cu anizele si te examineaza , esti in regula.Acum poti incepe sa faci sex numai cu caciulita iar peste doua luni sa iti repeti analizele.Daca si atunci ies negative , totul este foarte in regula.Ce zici , bani mai putini dar mai linistita ?Succes si inspiratie ! Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Iulie 14, 2017 Nu ca ii iau apararea Lorenei (ca nici nu are nevoie de apararea mea), dar documentul asta e prea perfect ca sa fie falsificat. Ma rog, alta data or fi fost ele anumite documente falsificate (de catre Lorena si/sau de catre altii nu stim si nici nu ar trebui sa ne intereseze, zic eu, important este ca un om, asa cum este el, cu bune, cu mai putin bune, este in viata si nu este cum aratau acele documente de "deces", zic eu ca te bucuri cand un om este viu si nevatamat, nu, sau ma rog, cel putin asa gandesc eu), insa eu unul nu cred ca acest certificat de analize este falsificat.Uitati-va la Lorena, daca arata ea a om bolnav eu maine iau 2 sticle de Johnny Walker de la Kaufland si le beau una dupa alta =)) Cand un om este bolnav arata anumite trasaturi, are o anumita mimica, se vede dupa cum scrie, dupa cum comunica. Plus ca, la cata lume o viziteaza, daca ar fi fost ceva s-ar fi aflat, daca cumva lua sau transmitea ceva.Repet, nu spun astea ca sa-i iau apararea, dar haideti totusi sa o lasam sa-si traiasca viata, nu credeti ca si traba cu accidentul a fost facuta pentru a fi lasata in pace ? Nu e destul telenovela cu Dobre, emisiunele de la Antene si toate show-urile si talk-show-urile de 2 lei care au tocat-o marunt, mai trebuie sa o scarmanam si noi ? Nu o fi fost nici ea usa de biserica dar totusi orice om are dreptul la a doua sansa si la o viata linistita. Parerea mea, e mai ok sa o lasam sa-si traiasca viata, nu e viata noastra, nu e traba noastra. Nenea Lopix eu am crezut ca matale esti un tip inteligent cu oleaca de cultura generala.Nene,un purtator al virusului HIV,hepatita B,C,D arata ca orice om perfect sanatos,nu este afectat in niciun fel 10-15-20 de ani pana HIV se transforma in SIDA sau hepatita in ciroza.Zdreanta asta a mai falsificat un certificat de deces care arata impecabil,iar un buletin de analize il poti falsifica mult mai usor.de exemplu poti sa-ti faci analizele si sa modifici doar rezultatul,din POZITIV sa faci NEGATIV folosind chiar si paint-ul. 3 3 Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat Iulie 14, 2017 Partajează Postat Iulie 14, 2017 Nenea Lopix eu am crezut ca matale esti un tip inteligent cu oleaca de cultura generala.Nene,un purtator al virusului HIV,hepatita B,C,D arata ca orice om perfect sanatos,nu este afectat in niciun fel 10-15-20 de ani pana HIV se transforma in SIDA sau hepatita in ciroza.Zdreanta asta a mai falsificat un certificat de deces care arata impecabil,iar un buletin de analize il poti falsifica mult mai usor.de exemplu poti sa-ti faci analizele si sa modifici doar rezultatul,din POZITIV sa faci NEGATIV folosind chiar si paint-ul. unde e certificatul de deces photosopat? ca lam cautat da nul gasesc. Link spre comentariu
gicanul Reputație: -132 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Partajează Postat Iulie 14, 2017 Doamne pupati'as talpile tale, nebunie mai mare eu nu am vazut. Acelasi subiect se repeta an de an, de aproximativ 7 ani, bai nene da acelasi, parca se semneaza condica. http://www.zaccohn.com/images/gifs/amazed.gif 2 4 Link spre comentariu
singleman Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2017 Partajează Postat Iulie 14, 2017 Vom ajunge la proces...forumul..eu si spitalul victor babeș pe care il acuzati de fals in analize. Asta vreti, asta facem...ca cu voi nu se poate altfel. E ură voastră impotriva mea prea mare si va impiedica sa acceptați realitatea...ca sunt perfect sănătoasă. Spitalul nu va sta cu mâinile in san. Merg si la diicot si la proces impotriva membrilor forumului care ma calomniaza si acuza spitalul victor babeș pe nedrept. Proasta mai esti. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2017 Partajează Postat Iulie 14, 2017 Se vede ? =)) Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Iulie 14, 2017 Vom ajunge la proces...forumul..eu si spitalul victor babeș pe care il acuzati de fals in analize. Asta vreti, asta facem...ca cu voi nu se poate altfel. E ură voastră impotriva mea prea mare si va impiedica sa acceptați realitatea...ca sunt perfect sănătoasă. Spitalul nu va sta cu mâinile in san. Merg si la diicot si la proces impotriva membrilor forumului care ma calomniaza si acuza spitalul victor babeș pe nedrept.Sa nu uiți sa mergi si la TAS,DNA si CEDO😃 6 10 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 14, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 14, 2017 Dobre ca sa nu zici că sunt fata rea, ti.am lăsat tie oasele de la friptura mea. Pofta buna javră flămândaĂla este telefonul proxenetului ??Tu ai unu de 300 de lei nou .... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 14, 2017 Sa nu uiți sa mergi si la TAS,DNA si CEDO...și la Avocatul Poporului. 5 9 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Iulie 14, 2017 ...și la Avocatul Poporului.Iegzact!Si sã nu uite de FRF,LPF si sindicatele miniere😂😂 6 10 Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat Iulie 14, 2017 Partajează Postat Iulie 14, 2017 Agent Popescu Daniel de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Am venit aici pe forum sa supraveghez activitatea si am creat acest cont fals de peste 1 an incercand sa nu imi divulg adevarata identitate.Sunt aici ca urmare a unei plangeri facuta de doamna Bianca Radu. Pot confirma cele spune de dansa si in momentul de fata am capturate toate ip-urile si adresele complete ale celor care comentat aici unii fiind logati si de pe telefoane, determinand locatia acestora mult mai usor cu ajutorul GPS-ului. In situatia de fata afirm ca procuratura a incheiat ancheta si urmeaza sa incepem urmarirea penala daca se efectueaza plangerea de urmarire din partea domane Bianca Radu.Ca sfat comun va indrum sa nu va incriminati mai mult si sa pastram un limbaj corect si respectabil fata de toate partile. Doamna Bianca Radu, va rugam sa va prezentati la Instituia unde s-a formulat initial aceasta plangere pentru declansarea inceperii urmaririi penale pentru savarsirea faptelor de calomnie si instigare la violenta. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 14, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 14, 2017 Eu nu te urasc si nu vreau sa mori sau sa te imbolnavesti doamne fereste... eu doar am intrebat cum ai rezolvat la ora 7 cand laboratorul se deschide la 8... doar o intrebare simpla... puteai sa raspunz foarte usor si scurt... "uite am fost norocasa, mau primit mai rpd sau whatever"...[/quot La babes se recolteaza incepand cu ora 7 dimineata. Stiu pt ca si eu tot acolo mi.am facut analizele de.a lungul timpuluiAcum câți ani ?? Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Iulie 14, 2017 unde e certificatul de deces photosopat? ca lam cautat da nul gasesc.E postat aici prin primăvară. Ai de căutat. 2 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 14, 2017 Agent Popescu Daniel de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Am venit aici pe forum sa supraveghez activitatea si am creat acest cont fals de peste 1 an incercand sa nu imi divulg adevarata identitate.Sunt aici ca urmare a unei plangeri facuta de doamna Bianca Radu. Pot confirma cele spune de dansa si in momentul de fata am capturate toate ip-urile si adresele complete ale celor care comentat aici unii fiind logati si de pe telefoane, determinand locatia acestora mult mai usor cu ajutorul GPS-ului. In situatia de fata afirm ca procuratura a incheiat ancheta si urmeaza sa incepem urmarirea penala daca se efectueaza plangerea de urmarire din partea domane Bianca Radu.Ca sfat comun va indrum sa nu va incriminati mai mult si sa pastram un limbaj corect si respectabil fata de toate partile. Doamna Bianca Radu, va rugam sa va prezentati la Instituia unde s-a formulat initial aceasta plangere pentru declansarea inceperii urmaririi penale pentru savarsirea faptelor de calomnie si instigare la violenta.Nu există agenți/investigatori la ICCJ.Nu există Procuratură, ci Parchet. ... 6 9 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 14, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 14, 2017 Să mi se ee ip-ul în gură...am zis 2 4 Link spre comentariu
putzache Reputație: 1141 Postat Iulie 14, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 14, 2017 sa vina Patriarhu' Danutz sa ne lumineze !!!! El stie cel mai bine cum e cu pulimea si BTS-urile. Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 14, 2017 Nu există agenți/investigatori la ICCJ.Nu există Procuratură, ci Parchet....si cel mai important .... nu e doamna, ci domnisoara !!! (ca nu e maritata. da!) 3 10 Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Iulie 14, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Iulie 14, 2017 Daca agentul daniel popescu e negru sau tigan il suge dobre pana se topeste dosaru Link spre comentariu
unicoo Reputație: 33 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 14, 2017 Baaaa una peste alta vreau sa o fut pe Lorena -poze recente ?-tarife ?-locatie ? O recenzie nu prea vad ... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2017 Partajează Postat Iulie 14, 2017 Poze gasesti pe www.publi24.roTarif 100 Lei tragerea cu caciulita200 Lei ora cu balonas300 Lei tragerea fara balonas !!!si crema cremelor 400 Lei ora fara balonas !!!Recenzii ...cu vreo 200-300 pagini in urma....Succes si asteptam recenzia.... Link spre comentariu
burgman4 Reputație: 1810 Postat Iulie 14, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iulie 14, 2017 Baaaa una peste alta vreau sa o fut pe Lorena-poze recente ?-tarife ?-locatie ?O recenzie nu prea vad ... Nici nu o sa vezi !! Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 14, 2017 Baaaa una peste alta vreau sa o fut pe Lorena-poze recente ?-tarife ?-locatie ?O recenzie nu prea vad ... Deja ... Lorena este o "legenda" vie a forumului ( o vreme a fost si "moarta"). Despre ea nu se scriu recenzii, de fapt ea scrie recenzii despre unii dintre noi (mai exact despre unul). Gandeste-te la un joc video in care personajul principal (cel bun sau rau, alegi tu) a atins Lvl 300 si este imbatabil, se poate lupta cu toti inamicii si inca nu este invins. Uite cu ocazia asta ai citit o "recenzie". 5 10 Link spre comentariu
unicoo Reputație: 33 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 14, 2017 Deja ... Lorena este o "legenda" vie a forumului ( o vreme a fost si "moarta"). Despre ea nu se scriu recenzii, de fapt ea scrie recenzii despre unii dintre noi (mai exact despre unul). Gandeste-te la un joc video in care personajul principal (cel bun sau rau, alegi tu) a atins Lvl 300 si este imbatabil, se poate lupta cu toti inamicii si inca nu este invins. Uite cu ocazia asta ai citit o "recenzie". Si ma rog de ce Dobre si Loredana nu rezolva ei la un telefon sau fata in fata problemele si le arunca pe aici ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum