Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:0730163270
Postat

Aurolacul de dobre chiar nu vrea si nu poate sa inteleaga ca l.am parasit acum 3 ani jumate, aproape 4, ca niciodata nu o sa mai puna mainile alea jegoase pe mine si pe banii mei si ca agitatia si hartuirea lui sunt fara rost, ca oricum nu ma afecteaza in nici un fel. Oricum imi face mare placere sa il vad suferind si salivand la o oala de ciorba, ii place sa fie umilit si batjocorit.

• Oras:Calator prin lume .
  • Oras:Calator prin lume .
Postat

Ba te afecteaza in bine . Tine topicul sus si a devenit distractiv cat de razna poate s-o ia cineva.Eu unul intru zilnic aici sa urmaresc telenovela :)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Intr.adevar e distractiv sa vezi pe cineva atat de obsedat de o oala de ciorba. Nu am vz asa ceva de cand ma stiu eu pe lumea asta...sa te obsedeze frigiderul cuiva...

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Să  ...

... revenim la recenzii!

:laugh2

• Like 6
  • Minus 11
Postat

Dobre, prajesc ficatei. Vrei sa iti pastrez uleiul in care se prajesc, sa inmoi painea in el sa iti pacalesti foamea azi? Sa creada burta ta flamanda ca a bagat in ea ulei cu gust de ficatei...

post-239062-0-57981300-1502982894_thumb.jpg

Postat

Si cu bananele ce faci? Tot pentru Dobre?

le pap eu. Lui dobre ii dau doar uleiul in care se prajesc ficateii. Mai mult sa ii dea masa ca de aia l.a cacat in loc sa il avorteze ca la 45 de ani il intretine o pensionara.
Postat

Dobre...ti.e foame si pofta? Iti las uleiul si sa nu zici ca sunt fata rea si ti.l dau gol, in el am pus si oregano si cimbru. Cateva frunzulite s.or nimeri si la tine. Sa zici mersi, altii nu au de mancare nici macar atat.

post-239062-0-80676200-1502984183_thumb.jpg

post-239062-0-17091600-1502984194_thumb.jpg

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Poți sa faci o poza și la tel care postezi pozele cu el . Ms

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

II placeau lu dobre ficateii facuti de tine? :slap2

Postat

Ba te afecteaza in bine . Tine topicul sus si a devenit distractiv cat de razna poate s-o ia cineva.Eu unul intru zilnic aici sa urmaresc telenovela :)

Si eu la fel si il mai injur pe dobre, cred ca e singura persoana din lume care imi provoaca placere cand il injur si imi bat joc de el fara sa simt vinovat. SI asta pentru ca dupa ce ca e un mare loooser se mia crede si craiul de la rasarit si minte ca un copil, dar el are 45 de ani. nu credeam ca o sa intalnesc asa de mare ca dobre, dar l-am gasit si profit rad de el si imi bat pula de el.

Postat

Lui dobre ii place sa manance cacat si sa fie batjocorit. Altfel ar inceta circul asta de doi scuipati.

LORENA de ce ma eviti si nu imi raspunzi la mesajul privat?

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Pisatule ti-ai expus propria boala ...dar pacat ca ti-au dat drumul  de la Obregia  :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...