bogdanboby Reputație: 38 Postat Februarie 29, 2016 Oras:... Oras:... Postat Februarie 29, 2016 Cand imi dai garantia bai Maria Tanase pe balcon?
nafets93 Reputație: 4 Postat Februarie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 29, 2016 Lorena te deplasezi si la hotel,daca da cat e halatul?
bogdanboby Reputație: 38 Postat Februarie 29, 2016 Oras:... Oras:... Postat Februarie 29, 2016 Daca vrei un oral bun,lins pe oo,limbi in cur,vb cu unul Danut Dobre.Ii place sa o suga si e si ieftin.Nu vrea bani,o suge pt mancare.Singura chestie nasoala e ca miroase a pisat dar in rest e de nota 10.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 29, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 29, 2016 Cand imi dai garantia bai Maria Tanase pe balcon?Lorena nu mai scrie și pe acest cont , ești penibila.Totuși vino joi sa ti-o dau în monede de 5 bani
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 29, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 29, 2016 Daca vrei un oral bun,lins pe oo,limbi in cur,vb cu unul Danut Dobre.Ii place sa o suga si e si ieftin.Nu vrea bani,o suge pt mancare.Singura chestie nasoala e ca miroase a pisat dar in rest e de nota 10.A draku pielea pe tine , chiar esti disperata.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 29, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 29, 2016 Ia aminte javra ordinara
futdes Reputație: 65 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Februarie 29, 2016 Revin cu aceeasi intrebare. Mai activeaza fata asta? Sau a ramas un chat public pt cei in cauza? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 Revin cu aceeasi intrebare. Mai activeaza fata asta? Sau a ramas un chat public pt cei in cauza?Ai numarul in titlu ...suna si vorbeste cu ea..! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 A draku pielea pe tine , chiar esti disperata.Dobre,iti place alcoolul?! 2
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Martie 1, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 1, 2016 Dobre,iti place alcoolul?! calule mananci ovaz? ))) 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 1, 2016 Parbrizol. 4 13
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 1, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 1, 2016 Revin cu aceeasi intrebare. Mai activeaza fata asta? Sau a ramas un chat public pt cei in cauza?Dacă nu-ți răspunde se fute sau e prinsă să-i scrie lu' Dobre mesaje false. 2 2
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Dobre,iti place alcoolul?!Tu ce crezi ? Incearca-ma !
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 calule mananci ovaz? )))Cum va legati voi de compotul meu de struguri
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Parbrizol. Compot de struguri
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Ai numarul in titlu ...suna si vorbeste cu ea..!Pe ala cu 390 la sfarsit il foloseste si Victoras
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Revin cu aceeasi intrebare. Mai activeaza fata asta? Sau a ramas un chat public pt cei in cauza?Ai rabdare sa plece Victor sau Ionut Mai incearca ,dar daca ai orange nu-ti raspunde stie ca este cautata de la Antena Ar mai fi o varianta ,incearca la bogdanboby
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Lorena te deplasezi si la hotel,daca da cat e halatul?Nu iese din casa de frica la paparazzi ,si tu vrei sa vina la hotel
lorenna10 Reputație: 1547 Postat Martie 1, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 1, 2016 Domnilor, va rog nu luati in seama aberațiile si minciunile lui dobre frustratul. Nu exista nici un paparazzi, e o inventie de a lui sa sperie clientii. Ca sa nu mai imi vina nimeni de ciuda sa nu mai fac eu bani. Singurul numar valabil este primul din titlu...0724.838.617....celalalt nr din titlu e inchis de mult, sunați sa va convingeri ca e cartela închisă mai mult de o lună. Răspund la orice număr, indiferent ca e orange vodafone sau tekekom. Ca program ma găsiți de L-V..12-20. Ca servicii...100 lei fin, 200 lei ora , oral nep, normalul protejat. Ca fantezii..cu ni, 69, annilingus din partea domnilor. Va astept. 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Domnilor, va rog nu luati in seama aberațiile si minciunile lui dobre frustratul. Nu exista nici un paparazzi, e o inventie de a lui sa sperie clientii. Ca sa nu mai imi vina nimeni de ciuda sa nu mai fac eu bani. Singurul numar valabil este primul din titlu...0724.838.617....celalalt nr din titlu e inchis de mult, sunați sa va convingeri ca e cartela închisă mai mult de o lună. Răspund la orice număr, indiferent ca e orange vodafone sau tekekom. Ca program ma găsiți de L-V..12-20. Ca servicii...100 lei fin, 200 lei ora , oral nep, normalul protejat. Ca fantezii..cu ni, 69, annilingus din partea domnilor. Va astept.Celalalt nr cu 390 il foloseste Victor in special noaptea cand ma deranjeaza dupa el ,si tu mai sunat acum vreo trei zile dupa acel numar.In fata scarii chiar la parculet este o masina de la paparazii nonstop.Ai multe poze facute de ei in compania lui Victoras .Chiar zilele trecute plimbai catelul si cand au vrut sa vb cu tine ai fugit ..Nu ma sili sa cer cateva poze si sa le pun aici .Inevitabilul se va produce si de ce iti este frica nu scapi.Poti sa pui aici poza dupa cazierul tau ?Ai raspuns la un nr de orange cu 925 la sfarsit si cand ai auzit cine este ai inchis, apoi ai blocat nr respectiv.Apoi ai fost sunata de pe un nr cu 282 la sfarsit si ai proceda la fel .Repet poti fugi dar nu te poti ascunde.Trebuie sa dai socoteala pentru faptele tale penale si sociale. 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Domnilor, va rog nu luati in seama aberațiile si minciunile lui dobre frustratul. Nu exista nici un paparazzi, e o inventie de a lui sa sperie clientii. Ca sa nu mai imi vina nimeni de ciuda sa nu mai fac eu bani. Singurul numar valabil este primul din titlu...0724.838.617....celalalt nr din titlu e inchis de mult, sunați sa va convingeri ca e cartela închisă mai mult de o lună. Răspund la orice număr, indiferent ca e orange vodafone sau tekekom. Ca program ma găsiți de L-V..12-20. Ca servicii...100 lei fin, 200 lei ora , oral nep, normalul protejat. Ca fantezii..cu ni, 69, annilingus din partea domnilor. Va astept.Nr 0737884 390 este activ ,dar blocat pentru primire apeluri ,acel numar este folosit de tine sau Victor .O sa pun poze cu data si ora apelurilor de pe acel nr.Si tu si Victor ma deranjati de pe acel numar.Daca est e inchis de mai mult de o luna de ce ma sunati noaptea de pe acel nr ?Nici nu te-ai trezit bine si ai inceput sa minti Sunt relaxat si o duc bine ,nici in vizera de la sapca nu ma doare de tine .
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Lorenna da-i te rog proprietarului din strada Vlad Judetu de unde te-ai mutat la 12 noaptea obiectele furate ! Altfel o sa merg eu la sectia 11 si te denunt ! Sti ce zic ,si poate te achiti si de datoriile pe care le mai ai la el.
kiviak Reputație: 206 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 1, 2016 Daniele...daniele...Mai tii minte ultima oara cand ai dezlanat pe aici si a muncit pisicu 2 zile sa faca curatenie pe topic?
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Daniele...daniele...Mai tii minte ultima oara cand ai dezlanat pe aici si a muncit pisicu 2 zile sa faca curatenie pe topic? Corect a sters numai ce a vrut Lorenna 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 1, 2016 Domnilor, va rog nu luati in seama aberațiile si minciunile lui dobre frustratul. Nu exista nici un paparazzi, e o inventie de a lui sa sperie clientii. Ca sa nu mai imi vina nimeni de ciuda sa nu mai fac eu bani. Singurul numar valabil este primul din titlu...0724.838.617....celalalt nr din titlu e inchis de mult, sunați sa va convingeri ca e cartela închisă mai mult de o lună. Răspund la orice număr, indiferent ca e orange vodafone sau tekekom. Ca program ma găsiți de L-V..12-20. Ca servicii...100 lei fin, 200 lei ora , oral nep, normalul protejat. Ca fantezii..cu ni, 69, annilingus din partea domnilor. Va astept.Programul asta e valabil cand e Victor schimbul doi ,ziua il mai chemi si pe Ionut ca face spume la gura daca ne iti rupe gaozu Restul printre picaturi ,nu mai trimite copilul afara cand ai clienti ca a racit saracul si bani de medicamente nu vrei sa-i dai
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum