Sari la conținut

milf picioare lungi 0765974066

beatranga

Postări Recomandate

Vizitator matrakci76
Reputație: 0
Postat

Am vorbit cu ea și a zis că pune poze noi după ce faci o recenzie pe Focșani! Sîc!

Iti dai seama ca asta e singura lui postare,vrea poze noi nu mai are dupa ce face laba.
  • Oras:PESTE TOT
  • Oras:PESTE TOT
Postat

Dragi compatrioți, aveți cumva idee cu cine se mai află "milf-ul" în garsoniera???

Am inteles ca mai are o colega...

Te intereseaza ea sau colega.

• Like 1
  • Oras:sv
Postat

Intr-o garsoniera 2 mi se pare cam nasol

Doua...Pe Bucegi la parter , acolo erau cel putin 3.Si trafic,grupa mare, ca la gara.La doua, una sta in bucatarie si cealalta poate fi libera...Nu le iau apararea, nu am fost, dar voi incerca si revin.

• Oras:Bacau
Postat

Bună,ținînd cont de situația care este. Pentru a evita orice pericol si pentru siguranta si protectia noastră si a familiei noastre voi fi în pauză o perioada. Voi anunța aici când voi reveni.

• Like 1
  • Oras:BR
  • Oras:BR
Postat

Am sunat si eu la fatuca

M-a refuzat politicos...vizavi de criza cu virusul asta ciudat

Bravo ei !!!

Vizitator matrakci76
Postat

Nici o activitate, nimic nimic???

E totuși periculos sa mergem la fetite și e ciudat sa dai muie cu masca pe fata și cu mănuși chirurgicale.
Vizitator matrakci76
Postat

Ea cu mască și mănuși...sau noi? 🤔😂😂🤫

Noi cu masca, laba cu urechi nu e posibila cu masca. Vad ca s-au înmulțit maturele la noi în oraș, oare o fi trecut cineva pe la ele?
Postat

Nici o activitate, nimic nimic???

Daca este o tipa curata si se respecta , bravo ei.Numai asa se protejeaza pe ea si pe noi in acelasi timp.Aceste fete ce au decis sa se retraga in aceste momente, sunt deapreciat.Bravo!

• Like 1
Postat

Bună. ÃŽncepând de maine (6 mai) mă veți găsi la aceiasi locație. Voi lucra de luni pana vineri începând cu ora 10 . Vor fi mici schimbări de preț la finalizare pentru ca doar atât va fi ( nu va mai fi cu ora). Pentru siguranța a mea si a voastră va fi cu programare ,cu pauză 10 - 15 min între pentru duș, dezinfectare si schimbarea patului. Doar sărutări corporale, fără sarutari pe gură. Si voi primi doar clienții vechi. ATENÈšIE; Nu primesc veniti din afara țării sau dacă aveți simptome de gripă sau răceala vă rog sa nu veniți până nu sunteți ok. Vă pup si va astept cu drag 😘😘😘

• Like 1
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Ca să fii sigură că totul este în regulă, zic să le ceri clienților la intrare analizele și să le iei temperatura.

Obligatoriu să poarte mască de protecție.

Și, încearcă pe cât posibil, să faci totul protejat.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...