notsoangrybirds Reputație: 364 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 30, 2017 Alt profesor ! :slap2Pe tine te intereseaza cum scrie sau cum se fute ? <_<Mai hoo, ce sari ca isterica. Ai si sarit tu sa dai cu minus repede Daca citesti am zis ca n-are a face cu prestatia, dar e cazul sa stie ca e mare de-acum. Gandeste-te ca poate va mai avea si de scris in viata, nu va iesi la pensie din supt si futut Link spre comentariu
antonio101 Reputație: -36 Postat Decembrie 30, 2017 Partajează Postat Decembrie 30, 2017 Baga la cap, se scrie "ma gasiti", nu "m-a gasiti".... n-are treaba cu ocupatia sau prestatita, dar ai totusi 29 aniHai te pup si sarbatori fericite!Doar nu credeai ca curvele au scoala? =)) 1 2 Link spre comentariu
notsoangrybirds Reputație: 364 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 30, 2017 Doar nu credeai ca curvele au scoala? =))Hai ca macar 10-12 clase acolo or avea. Unele-s si la facultate :D Link spre comentariu
cerone Reputație: -39 Postat Decembrie 30, 2017 Partajează Postat Decembrie 30, 2017 Mai hoo, ce sari ca isterica. Ai si sarit tu sa dai cu minus repede Daca citesti am zis ca n-are a face cu prestatia, dar e cazul sa stie ca e mare de-acum. Gandeste-te ca poate va mai avea si de scris in viata, nu va iesi la pensie din supt si fututAnemona a scris intentionat gresit sa vada cine se prinde. Asa ca, bravo dom'le, esti singurul vigilent in ale gramaticii.Totusi, pentru ca nimeni nu e perfect, evidentiezi carente de gandire logica, dupa cum se observa din fraza "inrosita". Si inca ceva : da, sunt fete absolvente de studii superioare. Probabil nu sunt multe dar sunt. 1 Link spre comentariu
notsoangrybirds Reputație: 364 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 30, 2017 Anemona a scris intentionat gresit sa vada cine se prinde. Asa ca, bravo dom'le, esti singurul vigilent in ale gramaticii.Totusi, pentru ca nimeni nu e perfect, evidentiezi carente de gandire logica, dupa cum se observa din fraza "inrosita". Si inca ceva : da, sunt fete absolvente de studii superioare. Probabil nu sunt multe dar sunt.Amice, hai sa n-o dam in filosofii de-acuma, vrei? A fost o simpla greseala de scriere, am semnalat-o politicos, si cu asta basta.Ce tot e de mestecat ? 1 Link spre comentariu
antonio101 Reputație: -36 Postat Decembrie 31, 2017 Partajează Postat Decembrie 31, 2017 Amice, hai sa n-o dam in filosofii de-acuma, vrei? A fost o simpla greseala de scriere, am semnalat-o politicos, si cu asta basta.Ce tot e de mestecat ?Spera si el ca obtine o reducere daca e catel =)) 2 1 Link spre comentariu
koko1 Reputație: -341 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 1, 2018 La multi ani !! 2 Link spre comentariu
danut111 Reputație: 323 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Partajează Postat Ianuarie 1, 2018 La Multi Ani!!!!! 1 Link spre comentariu
anemona69 Reputație: 2650 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:B Oras:B Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2018 La mulți ani!!!Un an nou fericit , plin de sănătate și de tot ce va doriți! 4 Link spre comentariu
anemona69 Reputație: 2650 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:B Oras:B Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Buna dimineata!Astazi sunt la birou pana la ora 18.Va pup si va astept! 1 Link spre comentariu
futbine31 Reputație: 762 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 La Multi Ani! 1 Link spre comentariu
anemona69 Reputație: 2650 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:B Oras:B Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Buna dimineata!Astazi sunt disponibila pana la ora 16.Va pup! Link spre comentariu
bgtg Reputație: 50 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Mulţi ani Ane 1 Link spre comentariu
ncc Reputație: 55 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Salut m am hotarat sa scriu si eu nu doar sa citesc si sa merg datorita notelor voastre exagerate .Nu o sa intru foarte mult in detali doar am sa dau notele cred eu corecte.Anemona...Locatia: 9 bloc nouAtitudine \ GFE: 9Aspect: 8 cu burtica si operatie vizibilaOral: 7Normal: 8 clasic nimic iesit din comunIgiena:10 a facut dush Halatul: 250 lei ptr o oraNu recomand la pretul asta 6 Link spre comentariu
anemona69 Reputație: 2650 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:B Oras:B Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Buna dimineata!Astazi sunt la birou intre orele 12- 18.Va pup si va astept! Ps. Exista posibilitate de threesome impreuna cu colega mea Olga rusoaica de la testate. :* 4 Link spre comentariu
alybadboy Reputație: -9 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Buna dimineata!Astazi sunt la birou intre orele 12- 18.Va pup si va astept! Ps. Exista posibilitate de threesome impreuna cu colega mea Olga rusoaica de la testate. :*v ati mutat impreuna? 1 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Parca ziceai ca nu stai cu olga, dumnezeu stie... 1 1 Link spre comentariu
anemona69 Reputație: 2650 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:B Oras:B Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 v ati mutat impreuna?Nu încă :) 1 Link spre comentariu
antonio101 Reputație: -36 Postat Ianuarie 10, 2018 Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Veti avea si o relatie? 1 Link spre comentariu
anemona69 Reputație: 2650 Postat Ianuarie 11, 2018 Oras:B Oras:B Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Buna dimineața! Astăzi ma găsiți la birou de la ora 11-19. Va pup și va astept! 2 Link spre comentariu
skopelos Reputație: -407 Postat Ianuarie 12, 2018 Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 **spam editat**ul vedeta te hartuia ? 1 1 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 Lol, **spam editat**ul nu poa sa hartuiasca babete! 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2018 Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 Da câți ani are Anemona de o încadrezi la babe? Link spre comentariu
gigmarg Reputație: 140 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 Salutare,Eu am avut ocazia sa lamuresc azi misterul. Programare eficienta prin SMS cu cateva zile inainte, confirmare azi, la ora respectiva am gasit loc de parcare.Ajuns, facut cunostinta, trecut fiecare pe la dus si trecut la actiune.M-a dat gata repede si totusi am avut ceva de lucru: stramta la greu. Deh; gaina tanara si morcovul batran.Refresh, suc, putina conversatie, trecut la al doilea numar. Si-a dat silinta, insa nu am mai facut fata.Game over fara sa marchez vreun punct. Note:- aspect - 9 - sani siliconati (in sfarsit am avut ocazia sa incerc), fata frumoasa, corp atletic- atitudine - 10- oral - 9- normal - 9- locatie - baie 10 / camera 7 (recomand niste cearceafuri negaurite de tigara)Tarif 250 / 1h.Eu personal recomand.Si in incheiere: Sanatate si Virtute / Sa avem ce ... 6 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2018 Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 Intreb si eu aici ca nu stiu unde, de Lavinia, febletea mea, ce mai stiti?Ne-a parasit sau mai revine? Merci 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum