Membru Premium talibanu Reputație: 9677 Postat Februarie 17, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Februarie 17, 2018 Daca ai stii cate recomandari am eu :)) da nu le mai scriu aici..le tin doar pentru mine
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2018 Postat Februarie 18, 2018 Daca ai stii cate recomandari am eu :)) da nu le mai scriu aici..le tin doar pentru mine Si uite d-aia migrează fetili... Dacă ar veni la Ploiesti zău dacă m-as supăra dar se duc in vest, Brasov sau pe afara. Cu cât mai restrâns e cercul recomandărilor tale cu atât mai putini clienți va avea si logic va alege sa plece in deplasare. Deci, oricât de multi cacanari labagii sunt pe aici tăcerea ta dăunează calității pieții locale.Eu zic așa : Pisicu te-a făcut un pic de curva (mov :D), le-a luat si mau cacanarilor verzi, si-a pus si-o laba pe ochi si a zis “meow”.Ca vrei sau nu Tu, JohnHolmes, Obiectiv, Codu si alți Domni ați creat si animat secțiunea Constanta atâția ani si ați ajutat o grămada de fete. Uita-te ce scrie la “înscris la” si o sa îți dai seama. Crezi ca tăcerea ta le va da o palma peste fata cacanarilor verzi si lipitorilor?!? Dimpotrivă ... Crezi ca moare felina!? Crezi ca o sa aibă vreodată succes forumul ăla comunist!? Nici atât. Singurul lucru sigur este ca se pierde calitatea.Let’s make Craiova great again ... Oups wrong section. Eu dacă prind o săptămana intr-o luna la Constanta e bine si oricum prea mult timp de forum nu mai am. Deci nu pentru mine am nevoie de voi. Încă sunt fete serioase in Constanta si mai devreme sau mai tarziu vor mai veni si altele.Idea e ca e nasol fără voi. 5
cristi bug Reputație: 988 Postat Februarie 21, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 21, 2018 Am văzut în seara asta la Portofino o brunetă. Prima dată credeam puștoaică de liceu & studentă îmbrăcată în geacă de piele,blugi & șapcă avea și un rucsac mic sau geantă. Am văzut-o ieșind dintr-o mașină poate o testează Talibanu că au început să vină pensiile eu n-am bani........ 1
valens_cutarescula Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Postat Martie 17, 2018 Am văzut în seara asta la Portofino o brunetă. Prima dată credeam puștoaică de liceu & studentă îmbrăcată în geacă de piele,blugi & șapcă avea și un rucsac mic sau geantă. Am văzut-o ieșind dintr-o mașină poate o testează Talibanu că au început să vină pensiile eu n-am bani........ adica Insurgentul crezi ca a facut ceva??babulanule...!!
cristi bug Reputație: 988 Postat Martie 23, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Martie 23, 2018 2 brunete la bariera Real m-a întrebat una dacă nu vreau nimic la câțiva zeci de metri peștele stătea în mașină...... 1
marius_sumudica Reputație: 5 Postat Martie 25, 2018 Telefon: Sa-mi sugi pula! Oras:Kayseri Telefon: Sa-mi sugi pula! Oras:Kayseri Postat Martie 25, 2018 2 brunete la bariera Real m-a întrebat una dacă nu vreau nimic la câțiva zeci de metri peștele stătea în mașină......Mi-a zis aia care are datorii la tine ca esti lake! auzi la ea dupa ce ca are sa-ti dea bani mai si te barfeste cum vrea pizda ei! 1
cristi bug Reputație: 988 Postat Martie 25, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Martie 25, 2018 Mi-a zis aia care are datorii la tine ca esti lake! auzi la ea dupa ce ca are sa-ti dea bani mai si te barfeste cum vrea pizda ei! Știu foarte multe treburi,dar nu vreau iar scandal și amenințări(cică să mă arunc în mare)......mai era o fată Tina Diamond dar măcar ea a avut curaj să posteze public că are nevoie de bani.
cristi bug Reputație: 988 Postat Martie 26, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Martie 26, 2018 Am văzut o brunetă sexy mai sus de Casa Shutu lângă stația Ratc cu vreo 5 minute înainte ieșise din parcarea Vivo dintr-o dubiță. 1
johnbrz Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2018 Postat Aprilie 2, 2018 Salut era o fata anu trecut avea tatuat pe spate niste labute de pisica si alte tatuaje ,stie cineva ceva de ea,arata si facea o treaba super buna.Ma poate ajuta cineva?Multumesc anticipat!
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 3, 2018 Era o bruneta inalta si creata la taverna pe aurel vlaicu,in jurul orei 17,era in boxeri si o geaca de piele..era trasnet tipa 2
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 3, 2018 Era o bruneta inalta si creata la taverna pe aurel vlaicu,in jurul orei 17,era in boxeri si o geaca de piele..era trasnet tipaE in fiecare noapte pe la 21.30..zona taverna si putin mai jos spre peny. 2
cristi bug Reputație: 988 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Aprilie 3, 2018 După ce Mercedesul(gri) a fost ridicat de poliția locală de la cimitir a apărut un BMW abandonat lângă bariera Leroy Merlin unde își fac activitatea centuristele. 1
playmaker Reputație: 1302 Postat Aprilie 4, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 4, 2018 Pe post de "tona" sau "acvariu" ?? 1 3
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Aprilie 4, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Aprilie 4, 2018 Pe post de "tona" sau "acvariu" ??putin din amndouā 3
cristi bug Reputație: 988 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Aprilie 6, 2018 O brunetă în stația Ratc reprezentanța Mercedes. 1
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 6, 2018 O brunetă în stația Ratc reprezentanța Mercedes.e cioara aia pitica si urata care era cu burta la gura la un moment dat?
cristi bug Reputație: 988 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Aprilie 6, 2018 e cioara aia pitica si urata care era cu burta la gura la un moment dat? Era una mică țigăncușă.
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 6, 2018 Tipa creata de la taverna se pare ca e lux 100 la strada,150 la ea acasa 2
cristi bug Reputație: 988 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Aprilie 6, 2018 O brunetă & o blondă la bariera Leroy Merlin era și o mașină staționată nr TL nu știu dacă vreun pește(peștoaică). La BMW abandonat era una a oprit unul de CJ a urcat.... 2
playmaker Reputație: 1302 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 14, 2018 Pizda belea pe varianta pe lângă hotel nevada. Skinny, craci lungi si goi....plm... 2 4
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 14, 2018 Pizda belea pe varianta pe lângă hotel nevada. Skinny, craci lungi si goi....plm...zi-ne ca e bruneta creata.daca de ea e vb,100;nr pe strada si 150 la nr la ea acasa 1
playmaker Reputație: 1302 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 14, 2018 zi-ne ca e bruneta creata.daca de ea e vb,100;nr pe strada si 150 la nr la ea acasaNu era creata. Avea parul lung. Dar dupa ce am mai facut 2 ture au aparut ca ciupercile. Pe la 20'00. Dezbracate in ciorapi (dresuri) ...jale !! 3 3
cristi bug Reputație: 988 Postat Aprilie 15, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Aprilie 15, 2018 Ieri am văzut o blondă la intrare în oraș cum vii dinspre Valu lui Traian. 1
cristi bug Reputație: 988 Postat Aprilie 17, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Aprilie 17, 2018 O brunetă la barieră era și peștele doar ce ieșise din mașina lui. Încă o mașină a fost abandonată un Peugeot. 2
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 19, 2018 2 bucatele blonde la iesirea din agigea,inainte de peco,pe sensul de mers spre Eforie,cica totul protejat,la 50 ron 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum