miskin sentiment aristocratic Reputație: -1 Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Tu "futi" tastatura, stai bland. Pana maine dimineata ai mai bagat 50 de postari. Hai, beleste ochii si vegheaza forumul, sa nu fie invadat de nesimtiti si agenturili externe. Link spre comentariu
puloiulbeton Reputație: -402 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Your mom's bedroom Oras:Your mom's bedroom Partajează Postat Octombrie 6, 2017 VOT. Câte postări credeți că va apuca să facă Miskin până să fie banat... AGAIN? 3 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Sugi pula, știm asta! Altceva? Niște poze de pe pliante, nimic? Plm ... prima postare pe acest cont ... destinată mie! Sunt măgulit, mânca-mi-ai din ce-ai fute diseară! Semeni cu Pisatul in (aceleasi) replici repetitive si pari destul de enervat cand te corecteaza altii 21 17 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Semeni cu Pisatul in (aceleasi) replici repetitive si pari destul de enervat cand te corecteaza altii Tu ce p.m. vrei bă, portofelarule? 4 22 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Vreau sa-ti bagi tichia la cutie si sa mai lasi deoparte rautatea caracteristica ..de parsivenie , stiu , nu mai ai scapare 21 17 Link spre comentariu
satulcuprosti Reputație: -409 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:c Oras:c Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Vreau sa-ti bagi tichia la cutie si sa mai lasi deoparte rautatea caracteristica ..de parsivenie , stiu , nu mai ai scapare Miky,tu esti o mama singura? 3 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Limiteaza-te doar la a da Minusuri , nu la a dialoga cu mine , Izmenare 16 16 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 6, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Copilul ala e clar o problema. Sigur ca suna cinic si rece. Insa, cam asa trebuie sa iei decizii de genul asta ca sa nu o sugi. Da, da...a vorbit doar în numele său! Amuzantilor...Daca ai vorbit doar in numele tau, atunci e ok Nu m-a pus nimeni sa fiu purtator de cuvant al barbatilor de pretutindeni. 10 16 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Vis,zambeste! 10 12 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Up 2 4 Link spre comentariu
d r 4 g 0 5 Reputație: 729 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:IT Oras:IT Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Sunt casatorit cu o femeia care are un copil dintr-o alta casatorie. Fostul sot a parasit-o. Este copilul meu si il voi vedea intotdeauna ca pe copilul meu. Faptul ca nu este biologic este irelevant. De curand, ajungand la o varsta care ii permite sa inteleaga situatia, i-am zis ca nu sunt tatal lui natural. A fost o tacere de vreo 10 secunde si incepusem sa ma tem de reactie. A zis doar atat: "Te iubesc, tata!" Marginalizarea si etichetarea femeilor care au deja un copil este reactia barbatilor care se tem responsabilitati, care sunt egoisti si lasi.Sincere felicitari! Nu oricine poate sa faca ce ai facut tu. In alta ordine de idei, "nu e tata ala care-l face ci ala care-l creste". Intr-un ton mai glumet, nu stiu altii cum sunt, dar "I support single moms!". Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 6, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Vis,zambeste!Chiar de ziua internațională a zambetului mi-ai făcut urarea si vezi că te molipsesti de la mine, pentru ca eu sunt omul care indiferent de ce as face...fac numai bine, pentru că nu imi iese altfel! Plus că repetiția are efectul ei...însă la mine, nimic nu se lipește ci se întoarce la purtător. 8 16 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Sunt casatorit cu o femeia care are un copil dintr-o alta casatorie. Fostul sot a parasit-o. Este copilul meu si il voi vedea intotdeauna ca pe copilul meu. Faptul ca nu este biologic este irelevant. De curand, ajungand la o varsta care ii permite sa inteleaga situatia, i-am zis ca nu sunt tatal lui natural. A fost o tacere de vreo 10 secunde si incepusem sa ma tem de reactie. A zis doar atat: "Te iubesc, tata!" Marginalizarea si etichetarea femeilor care au deja un copil este reactia barbatilor care se tem responsabilitati, care sunt egoisti si lasi. Link spre comentariu
miskin sentiment aristocratic Reputație: -1 Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Dar cu o cioara(si aici nu ma refer la frumusetile cu pielea ciocalatie din Asia de SE sau America de Sud), cine mea e atat de prost sa se casatoreasca? 1 Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Din povetele parintelui Calistrat În general, mamele au această iubire biologică.. care este și sănătoasă dar și diabolică! Și m-am supărat odată și i-am zis o vorbă dură unei mame.. Vine o mamă și-mi spune:"- Părinte, băiatul meu a luat o fată rea!- Da de ce spui că-i rea?- Păi... părinte, până să o cunoască pe aceasta, a fost un băiat de excepție. Acum nu mă mai înțeleg cu el!- Da mamă... până a găsit acesta fată, era flăcău, acum este bărbat! Vrei să vorbească cu mata și să-ți povestească ce vorbește el cu fata aia?- Dar eu trebuie să știu tot!!!- Nu poți să știi tot! Taci! Nu te băga!"„De aceea va lăsa omul pe tatăl său și pe mama sa și se va uni cu femeia sa și vor fi amândoi un trup”. Eu de multe ori, am mai jucat teatru.. e ca o mărturisire publică.. Se întâmplă să vină la spovedit câte o mama eronată în gândire, dar bună la suflet, la ea se vede ca intenția e bună! Și tot așa se plânge de noră, și îi zic:- Lasă măicuță, că-ți fac eu rugăciuni să fie bine.. și o aud la o vreme..supărată..- Părinte, tot nu s-au despărțit!Și-i zic:- Poate asta-i voia lui Dumnezeu!- Ei părinte, dacă așa a ieșit la carte, lasă-i!Și reușesc să împac sfintele și să aduc lucrurile la linia de plutire. Fără război, fără săbii, fără suliți, fără tobe, fără grenade, cartușe, pistoale... și fără morți! Așa trebuie lucrat! Pentru asta i s-a dat preotului puterea de a lega și a dezlega și duhul discernerii! Noi când discutăm o problemă, nu trebuie să ne implicăm în problema persoanei.. ca mai aud câteodată:- Părinte, ești foarte împrăștiat!- Da, păi cum ar fi să sufăr pentru fiecare fată și băiat care nu se împacă? Îi ascult, le dau rugăciuni, le scot părticele, îi pomenesc, îmi fac datoria..restul, Dumnezeu cu mila! Dacă Dumnezeu nu și-a permis să îi dea o palmă lui Adam când a mâncat din mana Evei, cum sa îmi permit eu să spun unui tânăr: "Nu o lua pe aia ca nu-mi place mie de ea!" Dar știu eu ce simte el? Trăiesc eu simțirile lui? Nu! Și îi zic mamei:-Ce, tu când te-ai căsătorit, ți-a spus fiica ta sau fiul tău pe cine să iei?- Păi nu erau născuți..- Așa lasă-i și pe ei să-și facă drumul lor.. Trebuie să fim echilibrați pentru ca războaiele încep de la egoismul propriu și personal! Dacă are 18 ani, este un om care va suferi o vreme dar va învăța ce este suferința! Trebuia să treacă printr-un pârâu să simtă cum e udă la picioare! Oamenii simt nevoia să greșească, ca să se călească. Fierul până nu îl bați în foc, nu faci ce vrei din el! Trebuie să fiți prietenele copiilor voștri. Că vine câte o mamă și zice: A fugit fata de acasă! E greșeala mata! Ai cicălit-o și i-ai pus la legi, până ce a zis.. "Gata, o las și plec!" tot acasă vine, dar stai cu inima friptă, stai cu inima îndurerată și oftezi și te îmbolnăvești! 4 5 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Limiteaza-te doar la a da Minusuri , nu la a dialoga cu mine , Izmenare Acum isi da si lui minusuri prostul satului...vrea sa se autobaneze...prostul e prost pana la capat😠13 13 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Acum isi da si lui minusuri prostul satului...vrea sa se autobaneze...prostul e prost pana la capat Vrea sa ne demonstreze ca este si masochist aplicandu-si singur corectia , dupa ce isi etaleaza delirul propriilor frustrari si complexe pe aici . Ce mai ....e unicat in propria imbecilitate 21 17 Link spre comentariu
-baba-yaga- Reputație: 109 Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Alehooo... bai rame castrate !!! Da' chiar nu v-ati prins ca imbarligaciosul de Nobel face misto ? A dracu' pielea pe el , arunca bombardele d-astea in troaca de laturi ( a se citi nimfomane.com ) , si asteapta niste guitatori sa le-arunce in ventilator , sa vezi stropeala flocilor !!! Baiat destept , japita de ardelean mistocar ! Nu-i baiat rau , da' ...cred ca-i lipseste pizda . Se plictiseste intens , si cauta metode d-astea aiuritoare sa foloseasca tandemul " bat + gard " cu ceva mai multa inspiratie ... Mie-mi place caterinca , chiar daca e offtopingeala d-aia greuceana ... decat sa citesc cum se gratuleaza niste baeti p-acilea ( nu dau nume , ca nu-i frumos ) mai bine topice d-astea " serioase " ...zic. 4 Link spre comentariu
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Greu de tratat subiectul asta la modul general. N-am nici o indoiala ca toti care au scris, negru pe alb, ca nu s-ar casatori cu o mama singura ar face asta in anumite conditii si viceversa. Mi-e greu sa cred ca nu ati acorda nici o sansa unei eventuale casnicii cu Mila Kunis, Kate Middleton sau Kardashian . Intr-o nota ceva mai serioasa, vin cu un exemplu banal. Cred ca altele ar fi datele problemei daca cel care face exercitiul de transpunere e un vaduv care, la randul lui, are copii; e mai usor de acceptat un astfel de scenariu de catre un barbat care are deja copii. E lesne de inteles de ce un barbat care arata deschidere si lipsa de prejudecati intr-un astfel de scenariu e privit cu ochi buni. Fie ca avem sau nu copii, facem invariabil transpunere si in pielea "fostului". Ratiunea ne spune ca n-ar fi deloc rau ca cineva sa ne iubeasca si sa ne creasca copiii ca si cum ar fi ai lui. In esenta, acesta este principalul motiv pentru care suntem capabili sa facem asta la randul nostru. Cred ca e mai degraba o decizie rationala decat una instinctiva, pentru ca in lumea animala lucrurile stau cu totul altfel. De aici si sentimentul de vinovatie pe care il traiesc cei care nu se simt capabili sa faca un astfel de compromis. ...Un sentiment diluat, constient fiind ca multi altii ar proceda asemenea. Pentru unii conteaza mult cine este tatal natural atunci cand isi iau angajamentul de a creste copilul/copiii. Atunci cand te identifici oarecum cu individul respectiv e mai usor sa iei o astfel de decizie. Daca, in schimb, la mijloc este un bulangiu despre care esti sigur ca nu ar face acest lucru pentru tine, e posibil sa conditionezi acest angajament si sa faci acest pas doar daca ai certitudinea ca mama si copilul vor interactiona cat mai putin cu tarlanul. Un gest pozitiv in directia asta este si trebuie vazut mai degraba ca un act de caritate, in sensul ca nu e de datoria nimanui sa faca asta. Cel care refuza sa faca asta nu este condamnabil. Sigur, daca mananca cacat si face promisiuni desarte e alta poveste. In mod cert unul dintre cele mai delicate subiecte cu care un om se poate confrunta. ...Ma refer strict la cresterea unui copil care nu iti apartine, nu la indragostirea de ma-sa . In toata polologhia asta am omis intentionat sa iau in calcul variabile mai mult sau mai putin extreme, gen dragostea fata de mama capabila sa intunece orice forma de rationament, copil "special", situatie materiala etc. .De asemenea, plec de la premisa ca discutam despre situatia in care decizi sa cresti un copil oferindu-i toata dragostea, nu simplul statut de "tolerat", doar ca sa mai stai cu ma-sa. Personal, cred ca sunt mai multe situatiile in care as accepta sa fac un asemenea pas decat cele in care as refuza. In plus, pentru ca nu sunt un zeu cu orgoliul, gelozia si capriciile unui bebelus, mi-as dori sa existe o legatura stransa intre copil si tatal natural, din considerente pur pragmatice. As ramane insa zeu cand vine vorba despre ma-sa si as apela rapid la prima din cele 10 porunci scrise de Moise in timp ce sa caca prin balarii . Numa' bine! 3 Link spre comentariu
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Greu de tratat subiectul asta la modul general. N-am nici o indoiala ca toti care au scris, negru pe alb, ca nu s-ar casatori cu o mama singura ar face asta in anumite conditii si viceversa. Mi-e greu sa cred ca nu ati acorda nici o sansa unei eventuale casnicii cu Mila Kunis, Kate Middleton sau Kardashian . Intr-o nota ceva mai serioasa, vin cu un exemplu banal. Cred ca altele ar fi datele problemei daca cel care face exercitiul de transpunere e un vaduv care, la randul lui, are copii; e mai usor de acceptat un astfel de scenariu de catre un barbat care are deja copii. E lesne de inteles de ce un barbat care arata deschidere si lipsa de prejudecati intr-un astfel de scenariu e privit cu ochi buni. Fie ca avem sau nu copii, facem invariabil transpunere si in pielea "fostului". Ratiunea ne spune ca n-ar fi deloc rau ca cineva sa ne iubeasca si sa ne creasca copiii ca si cum ar fi ai lui. In esenta, acesta este principalul motiv pentru care suntem capabili sa facem asta la randul nostru. Cred ca e mai degraba o decizie rationala decat una instinctiva, pentru ca in lumea animala lucrurile stau cu totul altfel. De aici si sentimentul de vinovatie pe care il traiesc cei care nu se simt capabili sa faca un astfel de compromis. ...Un sentiment diluat, constient fiind ca multi altii ar proceda asemenea. Pentru unii conteaza mult cine este tatal natural atunci cand isi iau angajamentul de a creste copilul/copiii. Atunci cand te identifici oarecum cu individul respectiv e mai usor sa iei o astfel de decizie. Daca, in schimb, la mijloc este un bulangiu despre care esti sigur ca nu ar face acest lucru pentru tine, e posibil sa conditionezi acest angajament si sa faci acest pas doar daca ai certitudinea ca mama si copilul vor interactiona cat mai putin cu tarlanul. Un gest pozitiv in directia asta este si trebuie vazut mai degraba ca un act de caritate, in sensul ca nu e de datoria nimanui sa faca asta. Cel care refuza sa faca asta nu este condamnabil. Sigur, daca mananca cacat si face promisiuni desarte e alta poveste. In mod cert unul dintre cele mai delicate subiecte cu care un om se poate confrunta. ...Ma refer strict la cresterea unui copil care nu iti apartine, nu la indragostirea de ma-sa . In toata polologhia asta am omis intentionat sa iau in calcul variabile mai mult sau mai putin extreme, gen dragostea fata de mama capabila sa intunece orice forma de rationament, copil "special", situatie materiala etc. .De asemenea, plec de la premisa ca discutam despre situatia in care decizi sa cresti un copil oferindu-i toata dragostea, nu simplul statut de "tolerat", doar ca sa mai stai cu ma-sa. Personal, cred ca sunt mai multe situatiile in care as accepta sa fac un asemenea pas decat cele in care as refuza.In plus, pentru ca nu sunt un zeu cu orgoliul, gelozia si capriciile unui bebelus, mi-as dori sa existe o legatura stransa intre copil si tatal natural, din considerente pur pragmatice. As ramane insa zeu cand vine vorba despre ma-sa si as apela rapid la prima din cele 10 porunci scrise de Moise in timp ce sa caca prin balarii . Numa' bine!Iar ai intrat abtiguit ))nici macar o sinura data nu-ti iese altfel 1 Link spre comentariu
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Iar ai intrat abtiguit ))nici macar o sinura data nu-ti iese altfel Pai ce altceva sa faci pe o vreme ca asta? Presimt ca o sa-mi pierd timpul pe aici la iarna. Link spre comentariu
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Pai ce altceva sa faci pe o vreme ca asta? Presimt ca o sa-mi pierd timpul pe aici la iarna.Pai sa faci tot ceea ce iti face prieste, sigur. Mie-mi place cand vii. Imi dai impresia ca tu stai bine pe doua, pana ma fac eu capra, urlu din fundul gradinii catch me si ma napustesc cu avant sa ma prinzi. pun pariu ca nu ai reusi sa stai pe doua si ne-am duce de-a berbeleacul ca veascurile alea rotonde din desert de le bate vantu printre cactusi hahahha una peste alta, pe aici toti sunt cam moluste lately. abia mai spoti scoate cu clestele o glumita cu careva. prea apatici 1 Link spre comentariu
-baba-yaga- Reputație: 109 Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Iar ai intrat abtiguit ))nici macar o sinura data nu-ti iese altfel Mie mi-a luat maul !!! Nu mi-am imaginat ca Nea Trotil are si o latura serioasa ... Nu-s de acord cu nimic din ce-a aberat , da' ... aferim. Frumos spus ! Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Bre Nea Nobele ...pui de lele !!! Pai d-astea faci matale bre ? Aprinzi fitilu' , arunci batonu' de dinamita , si fugi ? M-am repezit ca rata la muci , este ? Te distreaza chestia ? Nasolule ...Imbarligatorule ... Fitilistule ... Drept pedeapsa , dai o palinca !!! De pere sa fie , cu margelute ... sa-mi sara basca cand o trosnesc ... . Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Bre Nea Nobele ...pui de lele !!! Pai d-astea faci matale bre ? Aprinzi fitilu' , arunci batonu' de dinamita , si fugi ? M-am repezit ca rata la muci , este ? Te distreaza chestia ? Nasolule ...Imbarligatorule ... Fitilistule ... Drept pedeapsa , dai o palinca !!! De pere sa fie , cu margelute ... sa-mi sara basca cand o trosnesc ... Recunosc fapta .De astea fac.Dar nu fii suparat n-ai fost singurul Promit ca dau o palinca buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum