Sari la conținut

Claudya - 0739821271

Vizitator j0hnny_legend

Postări Recomandate

• Telefon: 0739821271
  • Oras:Constanta
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 18 ore, bluegrana a spus:

Te sun de 2-3 zile si degeaba... il ai pe silent ? :))

Daca nu postez, nu sunt disponibila 😘

• Trist 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Monte Carlo
  • Oras:Monte Carlo
La 30.06.2022 la 15:42, Dya94 a spus:

Disponibila pana la 22 00 aproximativ 🥰

La 30.06.2022 la 15:43, Dya94 a spus:

Daca nu postez, nu sunt disponibila 😘

La 01.07.2022 la 4:18, scarlxxrd a spus:

pai acum ai postat deci esti?? :clap2

Păi a postat că este!🤣🤣

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Acum 7 minute, Razzvan1976 a spus:

nu raspunzi niciodata la telefon, esti ocupata camd prea mult de ce?

te a blocat de mult

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Răspund în funcție de timpul disponibil și modul în care îmi lăsați mesaj sa va contactez. Degeaba am o mie de mesaje în care îmi scrieți dacă nu specificati timpul. Iar dacă am ocupat de cele mai multe ori nu mai răspund pt ca nu are rost. Încerc sa mulțumesc cât se poate de mult pe toată lumea cât pot. 

• Inimioara 2
Link spre comentariu

Ieri după servici am vizitat_o pe Claudia.Am stabilit întâlnirea pe wattsapp,programare respectata reciproc, îmi place la ea ca este punctuala.Locatia este în zona City,la un bloc turn,la etajul 4,ușor de găsit și cu locuri de parcare ok.Apartament 2 camere,renovat recent,curat totul nou.Prosoape curate și geluri de dus suficiente.Am urcat cu liftul la etajul 4,unde ma astepta Claudia intr_o costumație neagra sexi.Am fumat o țigară la bucătărie și am vorbit citrva minute despre noi.Este o fata deschisa,ai ce discuta cu ea și nu bate câmpii.Am trecut la dus unde m_am igienizat corespunzator pentru ca era cald afara și veneam de la servici.Claudia facuse deja dus,se vedea asta mirosea frumos și avea parul umed.Asa ca ma astepta în dormitor,unde am  început actiunea cu pupici,cu îmbrățișări și foarte repede x se ridicase sus,sus.Intins pe pat Claudia a început cu un sex oral de o mare placere,se vede clar ca trăiește momentul,chiar îi lase oralul.Dupa aproximativ 3 min,am cerut sa punem balonasul și am intors_o cu funduletul ei frumos către mine și am penetrat_o cu o mare placere.Geme și tipa ușor ceea ce te face sa te simți excelent.Apoi am intins_o pe spate și am continuat încă 3_4 minute în aceasta poziție foarte placuta pentru mine,dar și pentru ea.Se excita vizibil,are pasarica mica,curata și plăcută.Am terminat în balonas excitant și mulțumit.O sa dau note corecte,asa cum consider eu ca merita.

Locație 10. Ap curat,nou ușor de ajuns cu locuri de parcare,baie curata,prosoape și geluri de dus ok.

Aspect 10+ Frumoasa,finuta,sini exact cum îi stă bine unei fete.Nu mari,nu mici pentru talia ei 1.70m  49_50 kg

Atitudine 9.50 ..10 Vorbeste frumos,face totul ca clientul sa se simta bine la ea .

Servicii 10+ O/N bun umed cu finalizare pentru pretențioși.Normal se implica bine.

Anal nu am întrebat, nu sunt interesat.

Cadou eu am plătit 150+bonus,am stat 30 min fără sa fiu cronometrat sau sa ma grăbească.

Da o recomand!

O sa revin cu multa placere.

Claudia,te pupa Radu 

💋💋💋💋💋💋💋💋

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
24 minutes ago, Dima74 said:

Ieri după servici am vizitat_o pe Claudia.Am stabilit întâlnirea pe wattsapp,programare respectata reciproc, îmi place la ea ca este punctuala.Locatia este în zona City,la un bloc turn,la etajul 4,ușor de găsit și cu locuri de parcare ok.Apartament 2 camere,renovat recent,curat totul nou.Prosoape curate și geluri de dus suficiente.Am urcat cu liftul la etajul 4,unde ma astepta Claudia intr_o costumație neagra sexi.Am fumat o țigară la bucătărie și am vorbit citrva minute despre noi.Este o fata deschisa,ai ce discuta cu ea și nu bate câmpii.Am trecut la dus unde m_am igienizat corespunzator pentru ca era cald afara și veneam de la servici.Claudia facuse deja dus,se vedea asta mirosea frumos și avea parul umed.Asa ca ma astepta în dormitor,unde am  început actiunea cu pupici,cu îmbrățișări și foarte repede x se ridicase sus,sus.Intins pe pat Claudia a început cu un sex oral de o mare placere,se vede clar ca trăiește momentul,chiar îi lase oralul.Dupa aproximativ 3 min,am cerut sa punem balonasul și am intors_o cu funduletul ei frumos către mine și am penetrat_o cu o mare placere.Geme și tipa ușor ceea ce te face sa te simți excelent.Apoi am intins_o pe spate și am continuat încă 3_4 minute în aceasta poziție foarte placuta pentru mine,dar și pentru ea.Se excita vizibil,are pasarica mica,curata și plăcută.Am terminat în balonas excitant și mulțumit.O sa dau note corecte,asa cum consider eu ca merita.

Locație 10. Ap curat,nou ușor de ajuns cu locuri de parcare,baie curata,prosoape și geluri de dus ok.

Aspect 10+ Frumoasa,finuta,sini exact cum îi stă bine unei fete.Nu mari,nu mici pentru talia ei 1.70m  49_50 kg

Atitudine 9.50 ..10 Vorbeste frumos,face totul ca clientul sa se simta bine la ea .

Servicii 10+ O/N bun umed cu finalizare pentru pretențioși.Normal se implica bine.

Anal nu am întrebat, nu sunt interesat.

Cadou eu am plătit 150+bonus,am stat 30 min fără sa fiu cronometrat sau sa ma grăbească.

Da o recomand!

O sa revin cu multa placere.

Claudia,te pupa Radu 

💋💋💋💋💋💋💋💋

Radu Mazăre? 😂😂😂

Link spre comentariu

Am sunat am programat, m-am prezentat, toate bune parca din ce in ce mai bune 😄 a ramas printre putinele care isi mai fac treaba bine pe aici pretul ok locatia ok prestatia ok. Si se tine bine!!! Nu stiu ce sa zic dar parca ar fi fost frumos sa mai aiba si o colega 😀.

300/h o/n

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...