Sari la conținut

Consiliul Suprem al Pulimii

avpop

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Zi fratello cine face magariile astea.

Nu toti stim.

Sa ne spuna Miky77 , el afirma ca stie cum stau lucrurile pe aici.

Cu cine este in legatura cel mai muissst ?

Recunosc ca nu ma duce capul.

Si mai conteaza ?

Ei tot ce stiu fac...

Link spre comentariu
Vizitator

Ai de pula mea , Reghetoane...te uiti pe aici ca la un film mut , pe care nu-l intelegi niciodata   :laugh2

Pana si  Asteapta (aka Cinestie)  a ajuns intre ciocan si nicovala si nu mai stie ce sa aleaga  : Parca ar alege o veche "prietenie"  cu un  oligofren  alcoolist si mincinos ca si el sau s-ar vinde in continuare  pentru o tigaie  de puncte de  reputatie  :slap2

Vezi Miky ,in viata si in natura fiecare are rolul lui , chiar daca nu este evident.

Tu mi-ai dat ghionturi ( nejustificate , sustin si acum )si asa am aflat unele lucruri.

Nu cunosc viciile reale ale unora...

Doar suntem in virtual.

Vad ca esti asa de patimas cu punctele , cu insultele etc.

Ce sa mai zic eu dupa meciurile cu another hoe / cel mai muissst ?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

EU NU SUNT RED MINUS , EU N-AM TIMP SA MINUSEZ , ABIA AM TIMP SA RAD DE TINE CÂT DE PROASTA EȘTI , O PENSIONARA CARE CITEZ DE LA UN CLIENT COMUN DE AL NOSTRU " E cât o huiduma de mare ,pozele îs vechi " AȘA CA DU-TE MA FEMEIE FA CEVA CONSTRUCTIV , CUMPARA-TI GROAPA , FA-TI CRUCEA , VORBEȘTE CU POPA, ETC ..

Nu vorbeste, se ceartă. Cu Părintele Pipilică.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator

Unde putea sa gaseasca motanul  un asemenea idiot , care sa-i faca intreaga treaba de hatereala zilnica , daca nu aici  ...si gratis pe deasupra . :slap2

Ai de plm ai ajuns sa faci monolog singur  ...asta , da , boala curata , schizofrenicule  :)

Ia spune cine e @ MITHRIL ,  care arunca cu puncte de reputatie la misto ...si 500 pe minut ? Tot cu "script" sunt date ?  :laugh2

Sau sa ne spuna  @Prostitution care citeste prin mesagerie si are acces in baza de date la Punctele de reputatie (date sau luate)  ale oricarui user  

Ai de plm , asta da masochism  ...sa-ti zgornesti in ultima perioada proprii useri sau sa-i fortezi sa plateasca  .....si asta de la niste amarate de puncte de Repuatie  , ca nu as vrea sa-i suspectez  pe toti ca fiind niste natarai si sa nu aleaga si alta optiune , cand au de unde . :)

De fapt asta chiar functioneaza (momentan) in cazul userilor dotati cu o adevarata "inteligenta" , chiar eu am probat-o (intamplator)  cu Pulesteu in trecut   ...inca nu mi-ai multumit Motane  , ca ti-am mai bagat  144 de lei in buzunare in ultimile 2 luni  :)

Punem aici la dosar toate cacaturile facute de Miky.

Dupa Miky eu sunt Pisicuts...inainte era Inesuka

Link spre comentariu
Vizitator

Orice...dar la categoria Trolling si Hatereala esti slabut... cat si la bisnis    ...m-am convins acum   :)

Ai de plm  :slap2

Hai ca am treaba pe ziua de azi ... de facut niste lovele adevarate  si  nu din caterinca proasta  pe carca unor useri nevinovati  :wave

Asta e tot la adresa mea...

Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Punem aici la dosar toate cacaturile facute de Miky.

Dupa Miky eu sunt Pisicuts...inainte era Inesuka

Innes a spus ea cu gura ei!
  • Like 8
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator
KATRAN - cine a dat plus si cine minus

POZITIVE REPUTATION

TOTAL POZITIVE REPUTATION: [1707]

NEGATIVE REPUTATION

TOTAL NEGATIVE REPUTATION: [1177]

Pentru cine nu stia Marta M e din gasca lui Miky.

Probabil au sacrificat-o ca sa ii dea lovitura lui Katran.

Ce nu au luat in considerare Miky si gasca lor de infractori este ca nu mai poate da cu contul SP -1500 peste noapte. Sunt alte limite acum

Link spre comentariu
Vizitator

Cine poate da click pe Katran si sa se uite la reputatia lui va vedea ca MARTA M nu e contul clona dar contul original.

Miky a incercat sa o sacrifice si pe urma si-a dat seama de greseala si a incercat cu vrajeala ieftina.

Cat ii mai permiteti ?!?

post-248117-0-19756800-1512211510_thumb.png

Link spre comentariu
Vizitator

Aici este vorba de magarii care au depasit orice limita.PM-urile alea pot dovedii definitiv ce eu spun de o luna si anume ca Miky77 e bagat in banarea membrilor vechi.

Jigodia aia parsiva si mincinoasa a sustinut ca acele puncte primite pe toate postarile au fost un cadou de la prieteni.Azi s-a dovedit exact ce am zis eu,55 mii de puncte date lui Miky77pentru participarea la banarea mai multor membrii vechi.

Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Imi poate explica si mie de ce Vistantric strica topicul cu dovezile ?!?

La fel si celalalt topic ?

Vrea sa ascunda ceva sau e psihopata ?

E drogata,a ajuns o epava umana fara dinti in gura si este inebuunita ca nu mai are clienti.

• Like 28
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde

Hai sa imi bag pula, pana unde s-a ajuns!! Bai tampitilor, dintr-un9c de joaca, ati facut o cocina! Felicitari kiki, esti un gunoi 7man, o zdreanta si ai reusit prin prostia ta sa transformi totul. Esti un mitoman, un bolnav psihic! 

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator

Si totusi care din conturile SP sunt ale celui mai muissst ?

Asta a ramas lovit de cand l-a parasit iubita, Alina sexy - stiu din sursa sigura.

Vedeti ce rau poate face un om cu mintea ratacita ?

Vreo idee are cineva ?

Rau am ajuns...oha recenzii dar dispute la greu...

• Like 2
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...