tashared Reputație: 10905 Postat Februarie 22, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Februarie 22, 2020 :D :D :D 1 Link spre comentariu
Vizitator legistu Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2020 Partajează Postat Februarie 22, 2020 Hai că mă distrează unele comentarii la maximMersi că mi-ai făcut seara și mai frumoasa Cu placere. Ai si servicii "extra" pentru fostii muschetari : gen uro...asa da :) Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Februarie 22, 2020 Partajează Postat Februarie 22, 2020 oau ce buna de pula te ai facut pasaruca, sper sa mai ajungg pe la tinee 1 1 Link spre comentariu
incepator12 Reputație: 75 Postat Februarie 24, 2020 Partajează Postat Februarie 24, 2020 S aveți o seara minunatîhttps://imgur.com/a/VteACry Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Februarie 26, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Februarie 26, 2020 Să aveți o zi formidabila dragilor :) 11 Link spre comentariu
blkoldsun Reputație: 181 Postat Februarie 26, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 26, 2020 Am o dragoste mare pentru...lectură. Interesantă carte. 1 Link spre comentariu
petrica91 Reputație: 44 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 29, 2020 Esti la birou astazi? Link spre comentariu
buliondulce Reputație: 481 Postat Martie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2020 Martisor cu drag si dor! Iti doresc un 1 Martie fericit si o primavara care sa iti infloreasca intregul an. 1 Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Martie 1, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Martie 1, 2020 Martisor cu drag si dor! Iti doresc un 1 Martie fericit si o primavara care sa iti infloreasca intregul an.Mulțumesc frumos🥰🥰Deasemenea Pup Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Martie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2020 2 Link spre comentariu
florinbranza4 Reputație: 252 Postat Martie 7, 2020 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Martie 7, 2020 Tasha=Japoneza zambitoare. Am trecut pe la domnisoara astazi la orele 13,00. Rezervarea facuta de ieri pe whatsapp,confirmata cu 2 ore inainte si apoi indrumat la telefon catre locatie.Am fost asteptat asa cum mi-am dorit si anume in rochita visinie (poza la pagina 79 cred)iti taie rasuflarea fata asta.Inmanat o floare ,servit cu un pupic si un pahar cu apa si am fugit la dus dupa ce am primit instructaj de folosire a gelului+cel intim +apa de gura.Foarte profi.Primit de la fiinta asta joviala(toata numai zambete)un oral magic eu stand pe canapea si ea in genunchi intre picioarele mele,nu va povestesc cum e oralul pt ca nu gasesc cuvintele acum si va fac si inima rea:)),dar e best of.Dupa incalzirea cu oralul am intrat in dormitor pt normal cu zeita on top si pana sa ma intrebe ea cum imi place spre rusinea mea am fost dat gata.Pauza de tigara si apa pt hidratare,gura uscata stiti voi,urmata de o scurta igienizare atat eu cat si japoneza frumi.Aveam de luat o revansa la nr 2,sper sa fi fost asa,a ridicat repede juniorul cu acel oral(pfuaii)si a inceput un futai intens,de data asta eu deasupra ca sa nu mai risc:),fata asta nu sta sa fie fututa ci te fute ea chiar daca stai tu sa controlezi miscarile,picioare ridicate ca ea am vazut doar in filme,dupa ceva vreme am finalizat oral . Sa notez experienta mea cu Tasha. Locatia este ok.=9Tasha =9On =9Normal =10Zambet =11Cadou 450/h Recomand macar o intalnire celor care inca nu au ajuns. 3 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Martie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 7, 2020 Să aveți o zi formidabila dragilor :) 3 Link spre comentariu
trebuie Reputație: 209 Postat Martie 8, 2020 Oras:Da Oras:Da Partajează Postat Martie 8, 2020 https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/89391512_3288272587856634_1284332862320934912_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=yEFAvD1MMykAX9rUQGz&_nc_ht=scontent.fotp3-1.fna&oh=756475adac88471db6b702c9f7c2fd99&oe=5E987D4F 1 Link spre comentariu
lion_boy Reputație: 806 Postat Martie 8, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Martie 8, 2020 La mulți ani femeie sa ai parte numai de bucurii și împliniri in tot ceea ce faci 😘😘 1 Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Martie 11, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Martie 11, 2020 Tasha=Japoneza zambitoare. Am trecut pe la domnisoara astazi la orele 13,00. Rezervarea facuta de ieri pe whatsapp,confirmata cu 2 ore inainte si apoi indrumat la telefon catre locatie.Am fost asteptat asa cum mi-am dorit si anume in rochita visinie (poza la pagina 79 cred)iti taie rasuflarea fata asta.Inmanat o floare ,servit cu un pupic si un pahar cu apa si am fugit la dus dupa ce am primit instructaj de folosire a gelului+cel intim +apa de gura.Foarte profi.Primit de la fiinta asta joviala(toata numai zambete)un oral magic eu stand pe canapea si ea in genunchi intre picioarele mele,nu va povestesc cum e oralul pt ca nu gasesc cuvintele acum si va fac si inima rea:)),dar e best of.Dupa incalzirea cu oralul am intrat in dormitor pt normal cu zeita on top si pana sa ma intrebe ea cum imi place spre rusinea mea am fost dat gata.Pauza de tigara si apa pt hidratare,gura uscata stiti voi,urmata de o scurta igienizare atat eu cat si japoneza frumi.Aveam de luat o revansa la nr 2,sper sa fi fost asa,a ridicat repede juniorul cu acel oral(pfuaii)si a inceput un futai intens,de data asta eu deasupra ca sa nu mai risc:),fata asta nu sta sa fie fututa ci te fute ea chiar daca stai tu sa controlezi miscarile,picioare ridicate ca ea am vazut doar in filme,dupa ceva vreme am finalizat oral . Sa notez experienta mea cu Tasha. Locatia este ok.=9Tasha =9On =9Normal =10Zambet =11Cadou 450/h Recomand macar o intalnire celor care inca nu au ajuns.Iti multumesc din suflet 🥰🥰🥰Japoneza te pupa dulși Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Martie 15, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Martie 15, 2020 Dragii mei,pentru o perioada nedeterminata de timp nu voi activa,sper sa se rezolve cat mai repedeAnunț aici când revinAveți grijă de sănătatea voastră Tashulea va pupa 9 Link spre comentariu
contact Reputație: -89 Postat Martie 15, 2020 Oras:xxx Oras:xxx Partajează Postat Martie 15, 2020 Bravo , nu te cunosc , dar felicitari. 1 Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Martie 21, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Martie 21, 2020 Bravo , nu te cunosc , dar felicitari. Mulțumesc,așa mi se pare cel mai corectE vorba de a ne detașa de egoism și a incepe sa conștientizăm faptul că dacă fiecare din noi ar avea grija de propria persoana,automat avem grija si ii protejam și pe alții,când vrei o schimbare incepe de la tine,fara a avea așteptări din exteriorÃŽntr-adevăr a venit viața cu o metodă destul de agresiva,însă cred că e tot spre binele nostru,prea multa ignoranta in jur și poate va mai repara un pic la acest capitolMai ales că de când m-am "izolat",m-am pus pe pauza,totul ce era până atunci important,devenise pur și simplu o chestie banala,nu mai alerg nicăieri,nu mă consum ,nu stau sa demonstrez nimic nimănui ....a devenit totul mult mai clar și mai simpluSunt într-o meditație de lunga durata :)ÃŽmi pare foarte rau pentru persoanele ce au avut de suferit în urma acestui virus :(Aveți grijă de voi Hmmm...din categoria dă-i voie femeii să vorbească 😄😄 Sper sa nu o iei personal,a fost o dezbatere în capusorul meu ce trebuia revărsată :) 9 Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Martie 21, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Martie 21, 2020 Și dacă am tot intrat pe aici,am zis sa postez și o poza că pe vremuri :) 10 Link spre comentariu
macedal Reputație: 654 Postat Martie 21, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 21, 2020 Și dacă am tot intrat pe aici,am zis sa postez și o poza că pe vremuri :)Sunt trei poze, nu una... Și ce poze! A fi sau a nu fi în autoizolare... aceasta-i întrebarea. Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Martie 21, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Martie 21, 2020 Sunt trei poze, nu una... Și ce poze! A fi sau a nu fi în autoizolare... aceasta-i întrebarea.Schhh...că îl trezim pe Shakespeare 2 Link spre comentariu
macedal Reputație: 654 Postat Martie 21, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 21, 2020 Schhh...că îl trezim pe ShakespeareNu cred că se supără dacă-l trezim... Mai ales că acum nivelul educației/culturii e "sub nivelul mării". E o vorbă, educația ridică nația... Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22454 Postat Martie 21, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Martie 21, 2020 Wow Tasha , arati senzatie efectuat! Abia aștept sa anunti revenirea. Te voi cauta imediat . Mi-e dor de tine ! Te pup dulce. 1 Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Martie 21, 2020 Partajează Postat Martie 21, 2020 Thasa un adevarat fotomodel de top te puup la pizda aia superr dulce Link spre comentariu
seth rollins Reputație: -323 Postat Martie 22, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 22, 2020 Thasa un adevarat fotomodel de top te puup la pizda aia superr dulceBiatlonist, mars in pula covidului cu toata familia ta de lingau obosit. Daca si Tasha e fotomodel :))). Se fute bine, trateaza frumos clientul, dar cam atat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum