viscolitor Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Cupluri accepti? Arati super bine si tare as vrea sa se uite iubita mea la noi 😎 Link spre comentariu
incepator12 Reputație: 75 Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 as vrea sa se uite iubita mea la noi Vrei să o iei ca să vadă cum o înșeli ? Sau să se simtă prost ? Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2019 Am revenit azi la Tasha, pentru vizita aproape lunara, ca azi e luna aproape plina :)Nu pot sa nu mentionez seriozitatea maxima. Programarea a fost facuta cu 2 zile inainte pe Whatsapp. Azi ne-am confirmat intalnirea pe PM, in conditiile in care telefonul ei de serviciu nu era functional. Asa ceva mai rar :clapp. Overall, 6 intalniri cu 0 (zero) anulari, 0 (zero) neconfirmari, 0 (zero) minute intarziere.M-a asteptat intr-o tinuta sexy as hell, avand deja pregatit un playlist de jazz, stiind ca imi place genul. Ca de obicei, a fost o partida de amor salbatic si intens, cu preludiu, FK, imbratisari, oral neprotejat, cunni, normal protejat si finalizare orala. Am stat apoi la taclale, imi face o placere deosebita compania ei. Nota de plata a fost de 450 RON pentru o ora depasita destul de mult. Am plecat foarte relaxat si bine dispus.M-am simtit excelent astazi cu Tasha, a fost o intalnire de nota 10.ÃŽți mulțumesc din suflet :) Ma bucur sa întâlnesc oameni speciali cu care pot fi autenticaTe pup și te mai aștept cu mare drag ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 1 Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2019 Disponibila pentru programări!Program:13:00-23:00450 ron/1 h(2 finalizări)300 RON -1/2 h(1 finalizare)Rog programările sa fie făcute cu 2-3 h în prealabil!!!Și va rog sa adăugați în mesaj intervalul de h în care va pot răspunde, contează mult pentru mine, deoarece nu vreau sa deranjez pe cineva!Sa aveți o zi senina!Moldoveanca va pupa sh cuprindi strâns :) 14 Link spre comentariu
rewert Reputație: 373 Postat Decembrie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 21, 2019 Tasha, Am reusit sa ajung si eu la Tasha in cele din urma dupa cateva incercari nereusite.M-am programat cu cateva ore inainte si am ajuns la ora stabilita in locatia Tashei.Am fost intampinat de Tasha despre care pot spune ca e o bruneta care poseda frumusete impresionanta de-a dreptul dar totodata as putea spune si atipica.Este dulcica foc,buze dulci si voluptoase,corp slim si bine rau proportionat , picioare lungi, sani frumosi si in sincronism cu corpul ei si un fundulet de mare angajement (just fucking wooow!!!).Actiunea in sine nu o sa detaliez foarte mult , doar pot spune ca am avut parte de un fk si oral ce intra cu usurinta in topul meu personal.Pasiunea cu care face fk-ul si oralul ma cam lasa fara cuvinte si m-a cam impresionat de-a dreptul.Despre normal am numai cuvinte de lauda se misca bine in orice pozitie ,pasiunea si dorinta de a te satisface pe deplin sunt acolo prezente si te face sa te simti barbat adevarat. GFE-ul Tashei este la cote inalte(fk-ul in adevaratul sens al cuvintului,pasional si incitant rau).Tasha este o fata zambareata ,inteligenta, poti aborda cam orice subiect si eu m-am simtit excelent cu ea si in partea care nu a implicat actiunea in sine.Abia astept sa revin la ea :) Concluzie:Pasionala si incintanta rau fata asta. :) Note: Locatia:9 Aspect:10 Oral:10 Normal:10 GFE:11 Igiena:10 450ron/70-75 minute 3 Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Decembrie 22, 2019 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Tasha, Am reusit sa ajung si eu la Tasha in cele din urma dupa cateva incercari nereusite.M-am programat cu cateva ore inainte si am ajuns la ora stabilita in locatia Tashei.Am fost intampinat de Tasha despre care pot spune ca e o bruneta care poseda frumusete impresionanta de-a dreptul dar totodata as putea spune si atipica.Este dulcica foc,buze dulci si voluptoase,corp slim si bine rau proportionat , picioare lungi, sani frumosi si in sincronism cu corpul ei si un fundulet de mare angajement (just fucking wooow!!!).Actiunea in sine nu o sa detaliez foarte mult , doar pot spune ca am avut parte de un fk si oral ce intra cu usurinta in topul meu personal.Pasiunea cu care face fk-ul si oralul ma cam lasa fara cuvinte si m-a cam impresionat de-a dreptul.Despre normal am numai cuvinte de lauda se misca bine in orice pozitie ,pasiunea si dorinta de a te satisface pe deplin sunt acolo prezente si te face sa te simti barbat adevarat.GFE-ul Tashei este la cote inalte(fk-ul in adevaratul sens al cuvintului,pasional si incitant rau).Tasha este o fata zambareata ,inteligenta, poti aborda cam orice subiect si eu m-am simtit excelent cu ea si in partea care nu a implicat actiunea in sine.Abia astept sa revin la ea :)Concluzie:Pasionala si incintanta rau fata asta. :)Note:Locatia:9Aspect:10Oral:10Normal:10GFE:11Igiena:10450ron/70-75 minuteMulțumesc mult pentru apreciere 🤩🤩🤩Ți mai aștept cu mari drag 😋😋 Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Decembrie 31, 2019 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2019 Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va Urez sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie!â€La mulți ani mușchetarii lu Tasha 🤩🤩🤩🤩 12 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Decembrie 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 31, 2019 Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va Urez sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie!”La mulți ani mușchetarii lu Tasha La Multi Ani, frumoaso !2019 a fost un an frumos pentru mine si datorita tie :luv Da' vezi ca sunt 366 pagini in 2020 ;) 1 Link spre comentariu
slc2000 Reputație: 494 Postat Decembrie 31, 2019 Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 31, 2019 La multi ani! 1 Link spre comentariu
scorpionul Reputație: 1954 Postat Ianuarie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 La multi ani, Tasha! 1 Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Ianuarie 1, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 Mersi mult 1 Link spre comentariu
petrica91 Reputație: 44 Postat Ianuarie 1, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 Buna. In ce data incepi sa aceepti programari? Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2020 Buna. In ce data incepi sa aceepti programari?Buna, revin cel târziu după data de 10 ianuarie :)Zi faina sa ai! Link spre comentariu
giovanni weed Reputație: 675 Postat Ianuarie 5, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 5, 2020 Ești piesă 😘💎 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22454 Postat Ianuarie 6, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 6, 2020 La Mulți Ani si din partea mea Tasha si un An super sa ai ! Link spre comentariu
nayyektizik Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2020 Partajează Postat Ianuarie 6, 2020 Buna, faci deepthroat si anal ? la ce pret ? Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Ianuarie 7, 2020 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 Ai citit in semnatura ei ce face ? Buna, faci deepthroat si anal ? la ce pret ? Link spre comentariu
nayyektizik Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2020 Partajează Postat Ianuarie 8, 2020 Cand lucrezi ? Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Ianuarie 11, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2020 Buna dragii mei,va mulțumesc tari mult pentru urări de bine,va urez la fel sa aveți parte de o fericire interioară ,care ar lumina chiar și cele mai dificile momente din viața voastră :Sa știti ca am revenit la birou cu o forța și energie de neoprit, după o vacanța bine meritata așa ca va aștept din nou in cuibușorul de “nebunii”Sa aveți o seara minunata,atașez mai jos un clip video care ma inspira și se joaca cu fantezia mea rău de tot Moldoveanca va pupî ochișorii 1 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Ianuarie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 11, 2020 Buna dragii mei,va mulțumesc tari mult pentru urări de bine,va urez la fel sa aveți parte de o fericire interioară ,care ar lumina chiar și cele mai dificile momente din viața voastră :Sa știti ca am revenit la birou cu o forța și energie de neoprit, după o vacanța bine meritata așa ca va aștept din nou in cuibușorul de “nebunii” Nu e ca si cand pana acum ti-ar fi lipsit energia ;) Welcome back ! Link spre comentariu
tartarici Reputație: 24 Postat Ianuarie 14, 2020 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Welcome back!!😘🤗 Link spre comentariu
tashared Reputație: 10905 Postat Ianuarie 15, 2020 Oras:Bucuresti,Titan Oras:Bucuresti,Titan Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2020 Dragi muschetari,țin sa va anunț ca voi lipsi maine din cuibușor Revin poimâine,dornica de a va face mai Fericiți 🥰🥰🥰🥰 8 Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Ianuarie 15, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 15, 2020 Daca vrei sa i faci fericiți pe toti,baga reduceri 30-50% Dragi muschetari,țin sa va anunț ca voi lipsi maine din cuibușor Revin poimâine,dornica de a va face mai Fericiți Link spre comentariu
zepam14 Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2020 Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 Ce culoare are ochi fata? Link spre comentariu
spablo35 Reputație: 118 Postat Ianuarie 22, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 esti cu adevarat frumoasa, sper sa pot veni la tine in curand 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum